2009 Kasm Anneleri

selam canım hepimiz yanıtoz gııı
benii muayene yaptıı ama çatın dar ve ya geniş demedii bağırttı bei sadece okadar açılman yok dedii anam kadın olmada ne olursan ol ne olsa bizim bşımıza geliyiiakannehir
dooru falla
kızlaar çocuk dr. diyo ki soğuk buhar makinası çok yannış kalorifere su koyun çamaşırı ev içind ekapalı odada kurutmayı n cam falan açın evi aşırı ısıtmayın siz giyinin diooo

günaydın.
geceleri bende terliyom üstümü açıyom hep. gerçi bizim kaloriferleri yakıyorlar ondan diye düşünüyom

nbr kızlar ne var ne yok
geçmiş çok uzun bi havadis var mı bi bakayım dedm sonra üşendim

günaydın bacım.geçmişe ben baktım üstün körü bişey yoktu.
yaaa ben yandım dün biliyonmu hemde çok abuk biçimde.
acı biber yaktı elimi temizlerken.
çok saçma dimi günüm zehir oldu ayyy elim suda oturdum tüm gün
doktora gittim yanık kremi verdi
sonra elimi sudan çıkarıp 1 saat falan korkunç acı çektim suya sokmadım elimi geçti
su dahada ateşledi herhal.
aman ha acı biberden uzak dur emi kız

günaydın canım.valla bende gecelri çok terliyom ama benimki yatak odası küçük ve kalorifer yanıyo ondan.
Ben sezeryana gün aldığım için artıkın net olarak gün sayabiliyorum ve bugün itibarı ile tam 10 günüm var:)

ayyy az kalmış.
benimkide sezeryan olsa haftaya alır doktor abowwwwdelikafadulden
benii muayene yaptıı ama çatın dar ve ya geniş demedii bağırttı bei sadece okadar açılman yok dedii anam kadın olmada ne olursan ol ne olsa bizim bşımıza geliyiiakannehir

ya herşey bizim başımızda.
işin garip tarafı erkeklere çok kolay geliyo bizim yaşadıklarımız

ulen nehir doğurmuşşşşşşşşşş resim neyin ekledi mii nabtı neeti anlatın hele ayy girmedim ne habersiz kaldım bak şimci heycan bastı.
bebesi kaç kiloymuş. normal mi sezeryan mı hastanede mi biri özetleyiversinnnnnnnnn

he ya bide elektrik süpürgesi açmayacakmışız bebişin yanında.
hergün sade suyla temizlik yapılacakmış
temizlik maddeleride zararlı oluyomuş.
bende hep abartırım ha çamaşır suyu,yüzey temizleyici cif olmazsa olmazım ama ne edek artık

bacım nehirin sancısı vardı sonra suyu geldi
hastaneye gitti açılması yoktu
suni sancı verdiler bi gün boyunca
ama açılma olmayınca sezeryan oldu
bebişi kaç kilo bilmiyoz maalesef.
hastaneden bi gün sonra çıkmışlardı
resimde yok

kız haklı doktorlar.
bende olsam yapmazdım
hergün kaç tane karı doğuruyo abowww uğraşılmazki bunlarlakaydirigubbakcemile3

doğru diyon. bir de dr un yanına bunlar kalabalık girmiyorlar mı uyuz oluyom. kaynanası görümcesi komşusu 5-6 kişi giriyorlar. benim eşim bile girerken her seferinde dr a soruyo gireyim mi diye.

ohh milletin kaloriferleri yanmaya başlamış burda allah bile ne zamana yakarlar. inşallah bebem gelmeden yakarlar.

ay hadi gözü aydın olsun. bide resimlerini eklesede görsek merak ettim şimcik...
kız sıra sende haa sende durumlar nasıl sancın neyin geliyor mu nasıl gidiyor.

doğru diyon. bir de dr un yanına bunlar kalabalık girmiyorlar mı uyuz oluyom. kaynanası görümcesi komşusu 5-6 kişi giriyorlar. benim eşim bile girerken her seferinde dr a soruyo gireyim mi diye.

sen bide burayı gör.
sıra falan anlayışı yok millette.
içerdeki hasta çıkıyo ya daha kapı açılınca millet hücum ediyo allah allah allah diyerek.
bide kadınlar tamam diyelim erkekler onlardan önce atlıyo.
aman allahım en son gidişimde kocişi çok zor sakinleştirdim ya.
adam deli oldu sıra bize bi türlü gelmedi 4 te olan randevu 5,5 a sarktı bu millet yüzünden
valla kociş birilerine uçacak sandım aman ya bende her gidişimde deli oluyom ha.

ayy kalorifer yanmasa donarız burda.
hele akşamları buz gibi oluyo.

ya benimde sancı arada oluyo minik minik ama büyük olmadı daha.
kasık ağrısı oluyo bu haftada baya.
aman benim bebiş gelmez bence daha niyeti yok kız.
geçen hafta nst de sancı çıkmadı bakalım yarın gitcem ne diycek doktor meraktayım
gerçi en fazla 20 günüm var ama ben haftaya gelse diyorum ya.

kız haklı doktorlar.
bende olsam yapmazdım
hergün kaç tane karı doğuruyo abowww uğraşılmazki bunlarlakaydirigubbakcemile3

urfada da öyleydi. Allahtan dr un hemşiresi tanıyordu bizide hemen randevu saatinde alıyordu bizi. adamlarda düzen diye birşey yok. yine şimdi olduğum yer oraya göre daha iyi kimse öyle hucum etmiyor burda
günaydın kızlar

günaydın

ayyy insan nasıl deli oluyo dimi ya sen anlarsın beni.
burdakilerle baş edilmez bacım anlamıyoki insanlar hiçbişey.
sonuç göstercem diyen dalıyo içeri
içerde hasta olsa bile takmıyolar
ya ben sonuç göstereceğim zaman bile randevu alıyorum
ama açıkçası benim doktor sonuç göstermeye gidince bile oturtuyo beni konuşuyo
bebişe bakıyo gene ultrasonla
diğerleri iki dakka ayaktan bakıyo sonuçlara gönderiyo
ay niye koymuşlar dimi randevuyu

biri hayrına bana poğaça almaya gitse ne makbule geçerrrrrrrrrrrr yanında da şöyle güzel bi çay içsem bol limonlusundan :)))

hayırlısıyla zamanı vaktinde gelsin canım. haraket ediyormu peki senin bebe zaman daraldıkça haraketler kısıtlanıyormuş. biraz daha sabır az kaldı bende çok sabırsızlaşmaya başladım.

valla bazen bi vuruyoki aklım şaşıyo.
ha evet hareketleri değişti daha yavaç ama baya sert oluyo bu dönemde

ya bu sizin dedikleriniz devlet hastanesinde olanlar mı eğer öyleyse ben burda özel hastaneye gittim orda da bu sizin dediklerinizin aynısı yaşanıyor. insanlar çok kaba resmen odun.

kadının karnı burnunda sancı çeker kimse yer verip oturturmaz bir diğeri daha yeni hamile oldugunu öğrenecektir sankim tek anne adayı odur. diğer kadına kimse acımaz. bazen sinir oluyorum hiç gidip oralarda bunalım yaşamayım son anda gidem diyom ama gitmeden de durabilsem.

yok bacım benimkide özel hastane ama ne fayda işte.
bide devlete gitsek hayatta muayene falan olamayız

Allah kolaylık versin canım size. biz 3 yıl kaldık urfada geçen mayısta geldik afşin e. düşün urfa şehirdi herşey bulunabiliyordu biz orayı bırakıp küçük ilçeye geldik sırf insanlarından kurtulmak için. eşim hergün eve sinir küpü halinde geliyordu ben de aynı. of of hatırlamak bile istemiyom. işte büyükleri görüyon biz birde bunların çocuklarını eğitmek için uğraşıyorduk ama çocuk işte evde ne görüyorsa o çok fazla değiştiremiyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…