ya bu sizin dedikleriniz devlet hastanesinde olanlar mı eğer öyleyse ben burda özel hastaneye gittim orda da bu sizin dediklerinizin aynısı yaşanıyor. insanlar çok kaba resmen odun.
kadının karnı burnunda sancı çeker kimse yer verip oturturmaz bir diğeri daha yeni hamile oldugunu öğrenecektir sankim tek anne adayı odur. diğer kadına kimse acımaz. bazen sinir oluyorum hiç gidip oralarda bunalım yaşamayım son anda gidem diyom ama gitmeden de durabilsem.
Allah kolaylık versin canım size. biz 3 yıl kaldık urfada geçen mayısta geldik afşin e. düşün urfa şehirdi herşey bulunabiliyordu biz orayı bırakıp küçük ilçeye geldik sırf insanlarından kurtulmak için. eşim hergün eve sinir küpü halinde geliyordu ben de aynı. of of hatırlamak bile istemiyom. işte büyükleri görüyon biz birde bunların çocuklarını eğitmek için uğraşıyorduk ama çocuk işte evde ne görüyorsa o çok fazla değiştiremiyon.
günaydın kızlar nasılsınız
kartanem bende öle bişeler seziyom vallahihee benim zilli arda azizi bekliyo gaaba :roflol:
ay babası duymasın beele yazdıımı keser beni kaydirigubbakcemile3
günaydın canımmHepinize günaydın,
Nasılsınız??? Karakız ve nehir den baska doğuran halen yok degil mi?
ama anne ya işte dayanamıyoo kendinin durumunu düşünmeden seni düşüniiisaol asebam anneminde okadar işi varkii yük olamk istemiyorum hiç fiizksel engelli delikanlı kardeşim var onun fizyoterapisi zaten annemi maf ediyor yinede saolsun hiç bişeyden kaçınmazz bende kahvaltı ediyim arada evi toparliyim dağınık yakalamasınlar
ya aslında kişiden kişiye değişiyoo hayırlısı olsun ne diyelimvalla benimkide dediki altta dikiş olunca kadınlar popolarının üstüne 15 gün oturamıyo.
ne bilem kafam karıştı bende en son ana kadar karar vermeden gircem doğuma hangisi olursa artık hayırlısı canım ya
benim burdaki drda sancı başlayınca bakarız çatına dediihe ya hayırlısı olsun ya.ben normal istiyorum ama illede normal değil tabi.
doktor ne derse artık ne yapayım.
benmkide çatı muayenesinden hiç bahsetmedi inşallah yapmaz ya
hoşgeldin canımnbr kızlar ne var ne yok
geçmiş çok uzun bi havadis var mı bi bakayım dedm sonra üşendim
günaydın canım inş iyi haberler alırsın bebiştengünaydın hatunlarrrrrrrrr a.s.
bende bu hafta sonu dr kontrolüme gidecem nasipse bakalım bebem kaç gram almış olcak.
bu arada bişey soram son zamanlarda bende ısı oranı acayip arttı bedenim çok sıcak birde geceleri çok terliyorum.
günaydınnnnngünaydın kızlar
anaaaa burası hala yaniiiii ben dün gece dayanamadım pencereyi açıp yattım,ayy kalorifer yanmasa donarız burda.
hele akşamları buz gibi oluyo.
ya benimde sancı arada oluyo minik minik ama büyük olmadı daha.
kasık ağrısı oluyo bu haftada baya.
aman benim bebiş gelmez bence daha niyeti yok kız.
geçen hafta nst de sancı çıkmadı bakalım yarın gitcem ne diycek doktor meraktayım
gerçi en fazla 20 günüm var ama ben haftaya gelse diyorum ya.
kartanem bende öle bişeler seziyom vallahi
günaydın canımm
ama anne ya işte dayanamıyoo kendinin durumunu düşünmeden seni düşüniii
benim anamda düşmüş dizi çok kötü o halde şimdi yiğenime bakıyoo
ve haftasonu benimle çarşıda gezdi topallayarak
ya aslında kişiden kişiye değişiyoo hayırlısı olsun ne diyelim
benim burdaki drda sancı başlayınca bakarız çatına dedii
hoşgeldin canım
günaydın canım inş iyi haberler alırsın bebişten
günaydınnnnn
anaaaa burası hala yaniiiii ben dün gece dayanamadım pencereyi açıp yattım,
sıcaklar geri geldi vallahi
desenize insanlarda anlayış denen şey iyice kıtlaşmışşşşşşşşş
Allahım nolurr bizleri iyi insanlarla karşılaştırda o günümüz zehir olmasın.
karnım çok aşağıya düştü kızlar. her gören doğum çokmu yakın dii sizin karnınızda aşağıya düştü müüü
Anaammmmm kızlar sizi korkutmak gibi olmasın ama ekim annelerinde normal doğum yapan birinin yorumları var, cesaretiniz varsa gidip bir bakın:bbo:
ben okudum maalesef:umursamaz:
günaydın bayanlar
ya dikişlerle ilgil sıkıntılar okuma bacım sıkma canınıne yazmış okuyup canımı sıkmak istemiyorum yaaa
Yaklaşık 10 dk öncesine kadar hala içimde acaba normalmi yapsaydım düşüncesi vardı, ama şimdik geçti:çok üzgünüm:
kızlar kanal d yi açın.
soğuk buhar makinasıyla ilgili konuşuyo doktor.
kalorifer peteklerine su koyun diyo.
bide buhar makinası burun tıkanıklığı yapıyomuş.
selam canım hepimiz yanıtoz gııı
dooru falla
kızlaar çocuk dr. diyo ki soğuk buhar makinası çok yannış kalorifere su koyun çamaşırı ev içind ekapalı odada kurutmayı n cam falan açın evi aşırı ısıtmayın siz giyinin diooo
anaa ben aldım buhar makinasıı ii de onu zaten burun tıkanıklıı olmasın deyü almadıkmıdı yaaa :1shok:he ya bide elektrik süpürgesi açmayacakmışız bebişin yanında.
hergün sade suyla temizlik yapılacakmış
temizlik maddeleride zararlı oluyomuş.
bende hep abartırım ha çamaşır suyu,yüzey temizleyici cif olmazsa olmazım ama ne edek artık
kafamçokkarıştı bilemm benimki düşmedi heraldedesenize insanlarda anlayış denen şey iyice kıtlaşmışşşşşşşşş
Allahım nolurr bizleri iyi insanlarla karşılaştırda o günümüz zehir olmasın.
karnım çok aşağıya düştü kızlar. her gören doğum çokmu yakın dii sizin karnınızda aşağıya düştü müüü
anam zati 2-3 tane vardı normal yapan o da fos mu çıktı yok anam okumıcaam ama merak da etmiyo deelim yaanii akannehirAnaammmmm kızlar sizi korkutmak gibi olmasın ama ekim annelerinde normal doğum yapan birinin yorumları var, cesaretiniz varsa gidip bir bakın:bbo:
cnm ben biliyosun erkenden kalkıyorum ama bi toz alayım dedim ondan anca geldim sonra da süt ısıttım içtim cnm sıcak çekti de:)))günaydın bacım.geçmişe ben baktım üstün körü bişey yoktu.
yaaa ben yandım dün biliyonmu hemde çok abuk biçimde.
acı biber yaktı elimi temizlerken.
çok saçma dimi günüm zehir oldu ayyy elim suda oturdum tüm gün
doktora gittim yanık kremi verdi
sonra elimi sudan çıkarıp 1 saat falan korkunç acı çektim suya sokmadım elimi geçti
su dahada ateşledi herhal.
aman ha acı biberden uzak dur emi kız
valla o kaa da hi,jyenik olmayın cnm abartmayın yani bebeği her şeyden soyutlayamayız ki bizim bi tanıdığın bebeği elektirik süpürgesi sesinde öyle huzurlu mışıl mışıl uyuyodu ki annesi en çok temizlik yaparken rahat ediyodu:) bazıları da böyle napıcaz:)))çamaşır suyuna dikkat yalnız o tehlikeli olabilir ama ben süpürürm de silerim de evi temiz olsun en azından... sade suyla her gün temizlik yapamayız kız delirdin mi her gün bi de ufak bebemiz olcak bebe olunca gör bi de wc ye gitme zamanın kalmıyo:) ablam öyle valla. kaldı ki her gün yer silecez ha yemek yapalım da şükür.he ya bide elektrik süpürgesi açmayacakmışız bebişin yanında.
hergün sade suyla temizlik yapılacakmış
temizlik maddeleride zararlı oluyomuş.
bende hep abartırım ha çamaşır suyu,yüzey temizleyici cif olmazsa olmazım ama ne edek artık
kız ne bilem dün de bütün gün kitap okudum cnm bişi istemiyo iki gündür pek meymenetsizim ay dün akşam da iyice sinirlerim boşandı dr en son gidişimizde egzersiz kağıdı verdiydi dün akşam yürüyşten gelince eşim hadi beraber yapalım dedi tamam dedim ama bi hareket çok zor geldi zaten pek de sportif deilimdir, sırtüstü yattım zor bela (yere sırtüstü yatmak da çok zor oluyor karnımın altları acıyo benm) hareketi yapamadım bi türlü önce gülmeye başladım sonra karnım acıdıkça da gülmem ağlamaya döndü ay ne salak hareketti ya sanki jimnastik olimpiyatlarına katılcaz altı üstü doğurcaz be kendimi çok hantal hissediyorum sırt üstü bilem yatamıyorum öyle yastıksız filan.şekerciiiiiiiiiiiik nerdesin gıııııııııı
he benm dr.n hemşiresi danışmaya arada gidip yeni gelen hastaların karnelerini sevklerini alıyo dr a götürüyo biz dsr kapısında oturuyoruz randevu saatini zaten dr bilg.dan da görüyo hemşire de sırayla alıyor en fazla da yarım saat bekliyoruz o kaa da olur kadın doğum çünkü acil durumlar oluyo kimse de kimseye itiraz etmiyo mesela hemşire birini alırken sonrakine de sonra sizi alcam diyo arada sonuç göstermeye gelenlerin de kağıtlarını alıp çağırıyo yani alınma sırasını hemşire ayarlıyo bence böylesi dha iyi beklsen de sinirlerin bozulmuyo kimseyle de muhatp olmuyosunya bu sizin dedikleriniz devlet hastanesinde olanlar mı eğer öyleyse ben burda özel hastaneye gittim orda da bu sizin dediklerinizin aynısı yaşanıyor. insanlar çok kaba resmen odun.
kadının karnı burnunda sancı çeker kimse yer verip oturturmaz bir diğeri daha yeni hamile oldugunu öğrenecektir sankim tek anne adayı odur. diğer kadına kimse acımaz. bazen sinir oluyorum hiç gidip oralarda bunalım yaşamayım son anda gidem diyom ama gitmeden de durabilsem.
Yaklaşık 10 dk öncesine kadar hala içimde acaba normalmi yapsaydım düşüncesi vardı, ama şimdik geçti:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?