2009 Kasm Anneleri

günaydın canlarrr
nabersiniz ne var ne yok
günaydın dadlumm opuyorumnanaktan
kız sen artıkk hazır ol bacımm akannehir ne olur ne olmazz artık işi gücüde bırak yatıp dinlenmene bak zemuszemus
eminönü işleri benden sorulur bacımm sositososito
mısır çarşısının arkasında mehmet efendi kahvecisi war onun sokağında bu malzemeleri satan yerler var. ama o sokaktan ilerleyip bi iki sokak sonraa sola döndüğünde ordada war ve ordakiler daha uygun fiyatlı
günaydın cnm hos geldın aramıza vakit buldukca yaz gıı

Bacım yazacağım ama çok hızlısınız yetişemiyorum ki kaplumbağa gibiyim :) her gün okuyorum bende :) kızlar son iki haftaya girmek üzereyim ama ağrı sızı belirti hiiiç bişi yook nasıl olcak bu doğum işi anlamadım yaa.. Anneme beni ve abimi nasıl doğurmuş annattırmaktan gına geldi hadi hayırlısı ne yapalım
sizler ne durumdasınız hazırlık kasılmaları falan oluyo mu?[/QUOTE]
burdakilerin çoğu zaten ilk doğumu yapacak o yüzden acemiyiz neyin ne olduğunu bilmiyoss kasılıyomuyus geriliyomuyus heç anlamıyos akannehir walla doğurcazda yine farkına waramıcaz sanırım akannehir
gelince hepsı ust üst gelır canımmm bızde gecen hafta hep arabanın sorunlarıyla uğrastık.
yok akü bitti,yok muayenesi,yok şusu busu lülülülülülü dert etme caNIMM

anam dert etmedee nası dert etmiyim bütün çamaşırlar kaldıı :çok üzgünüm:

saol tuğbacım iş falan bırakmadılar saolsunlar kahvaltımı yapiyim geliyorum gece ağıdan nasıl terlemişim bide duşa giriyim görüşürk bu arada bebeğin baya aşaığıya indiğini hisseiyorum otururken ellerii bacaklarıma değiyor vuruyor ara sıraa bide wcdee ne olduğunu anlamadan doğrurusam bak işee

ayyyy, nasil ellei bacagina degiyor ya.akannehirakannehir

günaydın güzel hatunlarrrrrrrrrrrr a.s.

ayy az önce nehirin bebesini gördüm yaa bende bebeğimi kollarıma almak istiyorummmmmmmmm. böyle karnımdan sevmek yerine canlısını görmek ve kokusu koklayarak sevmek istiyorum yaa...

Ben bu gidişle işyerinden direk doğuma gideceğim uyku düzenim bozulmasın diye işten çıkmak istemiyorum :) çünkü çalıştığım günler geceleri mışıl mışıl uyuyorum don iki haftacık tabi hemen gelsişn bebişlerde sefelim beşiğe bak bak bi tuaf oldum iyice aklıma geldikçe beşiğin başında buluyorum kendimi içinde fındık faremi göreyim artık inş.. hayırlısıyla

ayy bugün ayın 14 üü bizim nişan senemiz acep benim kociş hatırlarmı
gerçi 4 gün soorada evlilik yıldönümümüz ayy evleneli bi yıl oldu beaaaa
ben bu günlerin hepsinde kutlama yapmalıyım aslında
14.10.2007 nişan tarihimiz 16.10.2008 kına 17si adanadaki düğün 18 de burdaki düğün kaydirigubbakcemile3

NERELERDESİN ADACIMM?
bugün benim son günüüümmm çok mutluyum sen nassınn

Buralardayım kartanesi nereye gideyim çalışmaya devam ediyorum. Bu arada oğluşumun eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum. Çoğunu hallettim gibi az kaldı. Hani geçen sterilizatör buhar aleti falan soruyordum ya onları falan aldım. Bir yandan da ev işleri var halılar yıkanmaya gidecek vs vs. bir çok iş var.
Senin adına çok sevindim tatlım darısı benim başıma ayın sonu nasıl gelecek bilmiyorum.

gunaydinlar.a.s.

muhabbetin neresinden dalsam diye baktim ama dalacak bi yer bulamadim.lülülülülülü
Günaydın tatlım bak daldın bile sohbetekaydirigubbakcemile3

ya bu dediğine benzer şeyi bende hissediyorum ama bebeğim ters mi düzmü bilmiyorum bu hafta sonu öğreneceğiz inş.
fakat sanki elleriyle bacağıma yakın yerlere dokunduğunu hisseder gibiyim

gunaydinlar.a.s.

muhabbetin neresinden dalsam diye baktim ama dalacak bi yer bulamadim.lülülülülülü
günaydın canım sonunda gitmişsin londra ya Allah kavuştursun canımm
sağ salim kızınla beraber dönmek nasip olur inşallah

günaydın canımm acele etme gıı az kaldı yavrularımıza kavuşmaya

Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık içlerim a.s. a.s.

Düngeceden beri yoklayan birşey var ama anlamıyorum ara ara canım yanıyor geçiyor ..... canım yandıkça da aman diyorum küçücük gününü bekle kendimi ona göre hazırladım:)

Diziyi dedim dedimm başını seğrettim misafirim geldi gerisi yalan oldu yine inşallah tekrarını veririler..

Wannam gelmiş çok ama çok sevindim zira epey merak etmiştim..

Nehirde gelmiş bebeğin fotoğrafları varmış hemen bir bakayım kuzucuğa

Karakızzımdaaa canımda çok güzel haberler getirmiş çok şükür

Destnamm kıyamam sana geçmiş olsun cnm bak dayanmış yine minnoşun

Kartanemmm hadi kaldı bir günün gözün aydın canım benim

canım dok ne diyor normal doğum mu

Ben yarın çatı muayenesi olacağım allah izin verirse inş. normal der yoksa gidip başka bi doktora daha sormayı düşünüyorum artık doğum ticari işe dönüştüğü için güvenemiyorum hiç bir özele devlette şansımızı çok zorluyo ne olcak sonumuz bilmiyorum hayırlısı

saol canım yardımın için ben gelemiycem annem gidicek ama öyle verebiliceğiniz bi dükkan ismi var mı? sonuçta annemde çok bilmiyo istanbulu kadıncağız benim için ta edirneden gidiyo tutturdum istiyom diye alkisalkisalkis

ya bu dediğine benzer şeyi bende hissediyorum ama bebeğim ters mi düzmü bilmiyorum bu hafta sonu öğreneceğiz inş.
fakat sanki elleriyle bacağıma yakın yerlere dokunduğunu hisseder gibiyim

hayırlısı canım çoğu bebekler dönüyor benimle aynı haftada olan bi ablamınkii tersti dönmüş bu ayın sonuna kadar normal doğum bekleniyor benimkinin başı aşağıdaa sedninkide öyledir ozaman
wannababy dedğimde ciddiyim kıs baya baya hisediyom başı garibimin yoldaa ellerini oynatıyorr oturdduğumda karnımda aşağıya indi yaa bacaklarıma değiyor iştee

nazlıcım hoşgeldin seninde ağrıların oluyor dimii az kaldıı bebişi görünce unutucaz bunlarıı hayırlısıylaa ne dizi izliycektin canım ailemmi yoksa yeni bi dizimii

günaydın cnm hos geldın aramıza vakit buldukca yaz gıı

Bacım yazacağım ama çok hızlısınız yetişemiyorum ki kaplumbağa gibiyim :) her gün okuyorum bende :) kızlar son iki haftaya girmek üzereyim ama ağrı sızı belirti hiiiç bişi yook nasıl olcak bu doğum işi anlamadım yaa.. Anneme beni ve abimi nasıl doğurmuş annattırmaktan gına geldi hadi hayırlısı ne yapalım
sizler ne durumdasınız hazırlık kasılmaları falan oluyo mu?[/QUOTE]
benımde sancım felan yok benım dah avar ma ben bıle gelsın ıstıom artık sabırsız oldum ıycee mafoldumben

yandı desene senın koca kafamçokkarıştı

burdakilerin çoğu zaten ilk doğumu yapacak o yüzden acemiyiz neyin ne olduğunu bilmiyoss kasılıyomuyus geriliyomuyus heç anlamıyos akannehir walla doğurcazda yine farkına waramıcaz sanırım akannehir

anam dert etmedee nası dert etmiyim bütün çamaşırlar kaldıı :çok üzgünüm:[/QUOTE]

canım çok saol tarif ettiğin şekilde anneme söyledim bulabilirim dedi olurda bulamazsa ben yine sorarım size

dr da bana 2-5 kasım arası sezaryn dedı dıye bende herseyı ağırdan alıyorum yaaaa
herkes senınkıler ıkız 1 gunde degısır hersey demelerıne ragmen cok rahatımmmm
ıns. bısey olmazzz

kızlar ben hala çalısıyorum benım gıbı işe devam eden varmı kartanesı dısındaaa
kısmetse haftaya cuma benım son olacak ınsalllahh
sonra 1 hafta evdeyım sonrakı kaftada dogum kısmetsee

canım hayırlı olsun nice senelereea.s.

bende hiç unutmam günleride mecburen eşimdee bide bizimki çok
hızlı gelişmiştii 3 eylülde tanıştık 7.eylülde söz 10 .eylülde nişan düğünümüz 2 şubatkaydirigubbakcemile3 nasipse bu şubat oğlumuzla 2.yılımızı deviricez Rabbim cümlemizin mutluluğunu daim etsin gelicek olan yavrularımızla

Hoşbuldum Destnam a.s.

Olmazmı cnm yaa heleki dün akşam aynı senin gibi acayip yattım inan çarpılmış gibi kalktım bugünde..Annemde gelme filan derken gelse iyi olacak yanıma hoş geçiyor ama yanlız kalmak istemiyorum bende..Sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor kısa süreli gidiyor şükür sabahtan beride iyiyim :Saruboceq::Saruboceq:
Bu Kalp Seni Unuturmu yeni başlayan diziyi izleyecktim ama olmadı yine kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…