günaydın dadlumm opuyorumnanaktangünaydın canlarrr
nabersiniz ne var ne yok
kız sen artıkk hazır ol bacımm akannehir ne olur ne olmazz artık işi gücüde bırak yatıp dinlenmene bak zemuszemusmerhaba kızlar nasılsınız bakalım ben dün geceyi ağlıyarak sancılarla geçirdim dayanmaya çalıştım daha deil diye diyee yine geçtii dün annem teyzem sonradan yengemde gelmiştii evi tertemiz yaptılar her yer ışıl ışıl mis kokuyor ama çok aksilikler yalşadık tülleri attık makineye bi türlüü bitmiyor yıkanma
saolsun komşular yıkadılar allah razı olsun servis gelmedii gıcık oldum ama evim temiz pakk tüm salon örtüleri mutfak örtülerii her bi takım yenilendii temizlik gibisi yok dün sancım olunca söyle yavruna yarın gelsin temiz eve dedii bizimkii şimdilik sözünüü tuttukaydirigubbakcemile2
eminönü işleri benden sorulur bacımm sositosositogünaydın kızlar napıyosunuz.
size bi soru sorucam bana yardımcı olurmusunuz?
cuma günü kısmetse annem istanbula gelicek eminönü tarafında bebek şekeri malzemeleri satılıyomuş
tavsiye edebiliceğiniz yerler varmı şöyle uygun fiyatlı.
bebek şekeri için malzeme, altın yastığı, şeker sepeti falan alıcak bana yardımcı olurmusunuz kapı süsümüzü babannemiz almış o yüzden onu almıycaz
günaydın cnm hos geldın aramıza vakit buldukca yaz gıı
gelince hepsı ust üst gelır canımmm bızde gecen hafta hep arabanın sorunlarıyla uğrastık.
yok akü bitti,yok muayenesi,yok şusu busu lülülülülülü dert etme caNIMM
saol tuğbacım iş falan bırakmadılar saolsunlar kahvaltımı yapiyim geliyorum gece ağıdan nasıl terlemişim bide duşa giriyim görüşürk bu arada bebeğin baya aşaığıya indiğini hisseiyorum otururken ellerii bacaklarıma değiyor vuruyor ara sıraa bide wcdee ne olduğunu anlamadan doğrurusam bak işee
nasıl son iki hafta kız dur daa son 3 haftaya yeni giriyoz gaaba senle aynıyız ay 2 hafta falan diip benim moralimi bozmaa akannehir sen de yarınm mı çıkıon izne?
bende de sancı yok vala 40. hatta 41 de gelsin diye bekliyom kaydirigubbakcemile3
NERELERDESİN ADACIMM?
bugün benim son günüüümmm çok mutluyum sen nassınn
Günaydın tatlım bak daldın bile sohbetekaydirigubbakcemile3gunaydinlar.a.s.
muhabbetin neresinden dalsam diye baktim ama dalacak bi yer bulamadim.lülülülülülü
ya bu dediğine benzer şeyi bende hissediyorum ama bebeğim ters mi düzmü bilmiyorum bu hafta sonu öğreneceğiz inş.saol tuğbacım iş falan bırakmadılar saolsunlar kahvaltımı yapiyim geliyorum gece ağıdan nasıl terlemişim bide duşa giriyim görüşürk bu arada bebeğin baya aşaığıya indiğini hisseiyorum otururken ellerii bacaklarıma değiyor vuruyor ara sıraa bide wcdee ne olduğunu anlamadan doğrurusam bak işee
günaydın canım sonunda gitmişsin londra ya Allah kavuştursun canımmgunaydinlar.a.s.
muhabbetin neresinden dalsam diye baktim ama dalacak bi yer bulamadim.lülülülülülü
günaydın canımm acele etme gıı az kaldı yavrularımıza kavuşmayagünaydın güzel hatunlarrrrrrrrrrrr a.s.
ayy az önce nehirin bebesini gördüm yaa bende bebeğimi kollarıma almak istiyorummmmmmmmm. böyle karnımdan sevmek yerine canlısını görmek ve kokusu koklayarak sevmek istiyorum yaa...
canım dok ne diyor normal doğum mu
Bak ben sana tarif edeyim, eminönüne git, Mısır çarşısının kapısından içeri gir ve dümdüz karsı kapısındanda tekrar dışarı cık yaklasık bir 20 metre ileride solda bir mağaza var ben herseyini oradan aldım ama zaten aynı çevrede sokakta birsürü mağaza var, çok kolay bulursun...
ya bu dediğine benzer şeyi bende hissediyorum ama bebeğim ters mi düzmü bilmiyorum bu hafta sonu öğreneceğiz inş.
fakat sanki elleriyle bacağıma yakın yerlere dokunduğunu hisseder gibiyim
günaydın cnm hos geldın aramıza vakit buldukca yaz gıı
ayy bugün ayın 14 üü bizim nişan senemiz acep benim kociş hatırlarmı
gerçi 4 gün soorada evlilik yıldönümümüz ayy evleneli bi yıl oldu beaaaa
ben bu günlerin hepsinde kutlama yapmalıyım aslında
14.10.2007 nişan tarihimiz 16.10.2008 kına 17si adanadaki düğün 18 de burdaki düğün kaydirigubbakcemile3
burdakilerin çoğu zaten ilk doğumu yapacak o yüzden acemiyiz neyin ne olduğunu bilmiyoss kasılıyomuyus geriliyomuyus heç anlamıyos akannehir walla doğurcazda yine farkına waramıcaz sanırım akannehirgünaydın dadlumm opuyorumnanaktan
kız sen artıkk hazır ol bacımm akannehir ne olur ne olmazz artık işi gücüde bırak yatıp dinlenmene bak zemuszemus
eminönü işleri benden sorulur bacımm sositososito
mısır çarşısının arkasında mehmet efendi kahvecisi war onun sokağında bu malzemeleri satan yerler var. ama o sokaktan ilerleyip bi iki sokak sonraa sola döndüğünde ordada war ve ordakiler daha uygun fiyatlı
Bacım yazacağım ama çok hızlısınız yetişemiyorum ki kaplumbağa gibiyim :) her gün okuyorum bende :) kızlar son iki haftaya girmek üzereyim ama ağrı sızı belirti hiiiç bişi yook nasıl olcak bu doğum işi anlamadım yaa.. Anneme beni ve abimi nasıl doğurmuş annattırmaktan gına geldi hadi hayırlısı ne yapalım
sizler ne durumdasınız hazırlık kasılmaları falan oluyo mu?
nasıl son iki hafta kız dur daa son 3 haftaya yeni giriyoz gaaba senle aynıyız ay 2 hafta falan diip benim moralimi bozmaa akannehir sen de yarınm mı çıkıon izne?
bende de sancı yok vala 40. hatta 41 de gelsin diye bekliyom kaydirigubbakcemile3
ayy bugün ayın 14 üü bizim nişan senemiz acep benim kociş hatırlarmı
gerçi 4 gün soorada evlilik yıldönümümüz ayy evleneli bi yıl oldu beaaaa
ben bu günlerin hepsinde kutlama yapmalıyım aslında
14.10.2007 nişan tarihimiz 16.10.2008 kına 17si adanadaki düğün 18 de burdaki düğün kaydirigubbakcemile3
hayırlısı canım çoğu bebekler dönüyor benimle aynı haftada olan bi ablamınkii tersti dönmüş bu ayın sonuna kadar normal doğum bekleniyor benimkinin başı aşağıdaa sedninkide öyledir ozaman
wannababy dedğimde ciddiyim kıs baya baya hisediyom başı garibimin yoldaa ellerini oynatıyorr oturdduğumda karnımda aşağıya indi yaa bacaklarıma değiyor iştee
nazlıcım hoşgeldin seninde ağrıların oluyor dimii az kaldıı bebişi görünce unutucaz bunlarıı hayırlısıylaa ne dizi izliycektin canım ailemmi yoksa yeni bi dizimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?