benimki evlilik yıldönümünü hatırlasa razıyım kız kaydirigubbakcemile3 kaldıkii nişan yıldönümünüü hatırlasın kaydirigubbakcemile3 zira ben bile hatılamıyom nişanlandığım tarihi :kedi:ayy bugün ayın 14 üü bizim nişan senemiz acep benim kociş hatırlarmı
gerçi 4 gün soorada evlilik yıldönümümüz ayy evleneli bi yıl oldu beaaaa
ben bu günlerin hepsinde kutlama yapmalıyım aslında
14.10.2007 nişan tarihimiz 16.10.2008 kına 17si adanadaki düğün 18 de burdaki düğün kaydirigubbakcemile3
Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık içlerim a.s. a.s.
Düngeceden beri yoklayan birşey var ama anlamıyorum ara ara canım yanıyor geçiyor ..... canım yandıkça da aman diyorum küçücük gününü bekle kendimi ona göre hazırladım:)
Diziyi dedim dedimm başını seğrettim misafirim geldi gerisi yalan oldu yine inşallah tekrarını veririler..
Wannam gelmiş çok ama çok sevindim zira epey merak etmiştim..
Nehirde gelmiş bebeğin fotoğrafları varmış hemen bir bakayım kuzucuğa
Karakızzımdaaa canımda çok güzel haberler getirmiş çok şükür
Destnamm kıyamam sana geçmiş olsun cnm bak dayanmış yine minnoşun
Kartanemmm hadi kaldı bir günün gözün aydın canım benim
günaydın canım sonunda gitmişsin londra ya Allah kavuştursun canımm
sağ salim kızınla beraber dönmek nasip olur inşallah
Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık içlerim a.s. a.s.
Düngeceden beri yoklayan birşey var ama anlamıyorum ara ara canım yanıyor geçiyor ..... canım yandıkça da aman diyorum küçücük gününü bekle kendimi ona göre hazırladım:)
Diziyi dedim dedimm başını seğrettim misafirim geldi gerisi yalan oldu yine inşallah tekrarını veririler..
Wannam gelmiş çok ama çok sevindim zira epey merak etmiştim..
hayırlısı canım çoğu bebekler dönüyor benimle aynı haftada olan bi ablamınkii tersti dönmüş bu ayın sonuna kadar normal doğum bekleniyor benimkinin başı aşağıdaa sedninkide öyledir ozaman
wannababy dedğimde ciddiyim kıs baya baya hisediyom başı garibimin yoldaa ellerini oynatıyorr oturdduğumda karnımda aşağıya indi yaa bacaklarıma değiyor iştee
nazlıcım hoşgeldin seninde ağrıların oluyor dimii az kaldıı bebişi görünce unutucaz bunlarıı hayırlısıylaa ne dizi izliycektin canım ailemmi yoksa yeni bi dizimii
günaydınlarr kızlarrr a.s.a.s.
hava hala kapalı içim kararıyo böle oluncaaa hiç sevmim yaaaa laelaelaelaelae
şimdi kafam neye takıldı c.tesi gidicem ben kociş burda olucak eee bende geldiğimde kasım ortası olucak diyorumki kışlıkları çıkarıp gitmem daha iyi olur sanki :uhm::uhm:
benimki evlilik yıldönümünü hatırlasa razıyım kız kaydirigubbakcemile3 kaldıkii nişan yıldönümünüü hatırlasın kaydirigubbakcemile3 zira ben bile hatılamıyom nişanlandığım tarihi :kedi:
kız wanna ne habersiz gidiyon taaa londralaraa :mymeka:
şimdi kafam neye takıldı c.tesi gidicem ben kociş burda olucak eee bende geldiğimde kasım ortası olucak diyorumki kışlıkları çıkarıp gitmem daha iyi olur sanki :uhm::uhm:
benimki evlilik yıldönümünü hatırlasa razıyım kız kaydirigubbakcemile3 kaldıkii nişan yıldönümünüü hatırlasın kaydirigubbakcemile3 zira ben bile hatılamıyom nişanlandığım tarihi :kedi:
günaydın nazlımm
inşallah zamanını bekler yağmurcuk
o dizinin tekrarını bayaa bi verirlerr merak etme opuyorumnanaktan
evet canim sonunda geldim ama oglusumun hasreti delip geciyo cigerimi habire. hayirlisiyla carcabuk gecer gunler insallah da dedigin gibi kizimizla sagsalim donmek nasip olur insallah. Hepimizin az kaldi, Rabbim hepimizi bir avazda kurtarip yavrularimizi kucaklamayi nasip eder insallah.
nazlim nasil agrilar giriyor? is falan yapma, yat dinlen. erken gelmek isterse de gelsin artik Yagmurcuk annesi.opuyorumnanaktan
bende geldim, artik gelebilirsin annecim diyorum. hatta bir an once saglicakla gelsin insallah da cabucak evimize donelim Rabbim'in izniyle.
canim, ciddi ciddi sira sende. Rabbim bi avazda kurtarsin insallah. sende bol bol dinlen ama senin ufakligin eli kulaginda. saglicakla insallah.
evet canım normal gözüküyo yarın çatı var bakalım ne dicekcanım dok ne diyor normal doğum mu
nasıl yaa nasıl baana vuruyoo ay eninki yavaş yavaş çıkacak heralde kaydirigubbakcemile3saol tuğbacım iş falan bırakmadılar saolsunlar kahvaltımı yapiyim geliyorum gece ağıdan nasıl terlemişim bide duşa giriyim görüşürk bu arada bebeğin baya aşaığıya indiğini hisseiyorum otururken ellerii bacaklarıma değiyor vuruyor ara sıraa bide wcdee ne olduğunu anlamadan doğrurusam bak işee
Ben bu gidişle işyerinden direk doğuma gideceğim uyku düzenim bozulmasın diye işten çıkmak istemiyorum :) çünkü çalıştığım günler geceleri mışıl mışıl uyuyorum don iki haftacık tabi hemen gelsişn bebişlerde sefelim beşiğe bak bak bi tuaf oldum iyice aklıma geldikçe beşiğin başında buluyorum kendimi içinde fındık faremi göreyim artık inş.. hayırlısıyla
edoşum günaydın tatlımm opuyorumnanaktan
sen niye bu kaa erken gidiyon yaaaa :çok üzgünüm:
edacim, Kasim ortasida olsa yine cok soguk olmaz sizin oralar. belki 1-2 hirka yada mevsimlik biseyler cikarsan yeter, yorma kendini.
Canım yaa habersiz gitme daha olurmulmaz:Tam gününüde bilemedik telaş yaptım valla
Haklısın Yağmurcuk gelsede olur artık ama adapte etmişim kendimi 23te 23 azıcık kaldı sabır diyorum..Ağrılar kasıklarıma doğru böyle ani bıçak saplanması gibi girip çıkıyor..
Birde tam son anda olacak işmi nezle oldum hapşırmaktanda telef oluyorum..Acaba ondanmı diyede düşünüyorum ama gece yarısı olduğu için bilemedim ..Beklyecek teyzesi Yağmurumuz gününü nasipse :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
akannehir akannehirya bu dediğine benzer şeyi bende hissediyorum ama bebeğim ters mi düzmü bilmiyorum bu hafta sonu öğreneceğiz inş.
fakat sanki elleriyle bacağıma yakın yerlere dokunduğunu hisseder gibiyim
ben çoktaaan çıkardııımm ama giyemiyom o ayrı hem hava sıcak hemi de hiçbişe olmuyo :roflol:günaydınlarr kızlarrr a.s.a.s.
erkenmi olur kızz delüüü akannehir
c.tesi ayın 17si kalıyo 12 gün zaten kontrollerde 2 günde bire düşcekk :lepi::lepi:
ayy kafam karıştı yaa wannam şimdi izmir soğuk olur orası için açmam lazım açmışken diyom yerleştirsemmi ben yapamam gerçi eğil kalk olmadı kociş yaparr kaydirigubbakcemile3
ayy kafam karıştı yaa wannam şimdi izmir soğuk olur orası için açmam lazım açmışken diyom yerleştirsemmi ben yapamam gerçi eğil kalk olmadı kociş yaparr kaydirigubbakcemile3
evet canım normal gözüküyo yarın çatı var bakalım ne dicek
nasıl yaa nasıl baana vuruyoo ay eninki yavaş yavaş çıkacak heralde kaydirigubbakcemile3
ayy hala 2 hafta dii yaaa kızııım 3 hafta var daa deli etme beniii akannehir
evet işteyken gece süper uyunuyo daa zaten son 3 hafta çalışmanın hiç manası yok onu sonraya aktaramıyon ssklı deelmin anam sen
Yagmurumuz insallah gununu bekler canim ya, ama bu aralar senin gununu sayiyorum. sabah uyandigimda yine nazlinin su kadar gunu kaldi diyorudum kendime, bide edaninkini saydim sabah.
bende 29 Ekime cagirdim kizimi saglicakla. gelirse basimin ustune, beklerse ne zaman isterse o gune insallah. yeterki saglicakla gelsinler.
ben çoktaaan çıkardııımm ama giyemiyom o ayrı hem hava sıcak hemi de hiçbişe olmuyo :roflol:
canim sende mi? bas bas bagirdim ya su gun gidicem diye.kaydirigubbakcemile3 ama haklisin son 3 gun hic giremedim hazirlanicam diye. affedin.:kedi:
Yagmurumuz insallah gununu bekler canim ya, ama bu aralar senin gununu sayiyorum. sabah uyandigimda yine nazlinin su kadar gunu kaldi diyorudum kendime, bide edaninkini saydim sabah.
bende 29 Ekime cagirdim kizimi saglicakla. gelirse basimin ustune, beklerse ne zaman isterse o gune insallah. yeterki saglicakla gelsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?