2009 Kasm Anneleri

benimki evlilik yıldönümünü hatırlasa razıyım kız kaydirigubbakcemile3 kaldıkii nişan yıldönümünüü hatırlasın kaydirigubbakcemile3 zira ben bile hatılamıyom nişanlandığım tarihi :kedi:

günaydın nazlımm
inşallah zamanını bekler yağmurcuk
o dizinin tekrarını bayaa bi verirlerr merak etme opuyorumnanaktan

günaydın canım sonunda gitmişsin londra ya Allah kavuştursun canımm
sağ salim kızınla beraber dönmek nasip olur inşallah

evet canim sonunda geldim ama oglusumun hasreti delip geciyo cigerimi habire. hayirlisiyla carcabuk gecer gunler insallah da dedigin gibi kizimizla sagsalim donmek nasip olur insallah. Hepimizin az kaldi, Rabbim hepimizi bir avazda kurtarip yavrularimizi kucaklamayi nasip eder insallah.

nazlim nasil agrilar giriyor? is falan yapma, yat dinlen. erken gelmek isterse de gelsin artik Yagmurcuk annesi.opuyorumnanaktan

bende geldim, artik gelebilirsin annecim diyorum. hatta bir an once saglicakla gelsin insallah da cabucak evimize donelim Rabbim'in izniyle.

canim, ciddi ciddi sira sende. Rabbim bi avazda kurtarsin insallah. sende bol bol dinlen ama senin ufakligin eli kulaginda. saglicakla insallah.

günaydınlarr kızlarrr a.s.a.s.
hava hala kapalı içim kararıyo böle oluncaaa hiç sevmim yaaaa laelaelaelaelae
şimdi kafam neye takıldı c.tesi gidicem ben kociş burda olucak eee bende geldiğimde kasım ortası olucak diyorumki kışlıkları çıkarıp gitmem daha iyi olur sanki :uhm::uhm:

edoşum günaydın tatlımm opuyorumnanaktan
sen niye bu kaa erken gidiyon yaaaa :çok üzgünüm:

edacim, Kasim ortasida olsa yine cok soguk olmaz sizin oralar. belki 1-2 hirka yada mevsimlik biseyler cikarsan yeter, yorma kendini.

Günaydın Tuğbamm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ınşallah canım..Ya haklısın dizinin tekrarı verilir diye umuyorum bende..kaydirigubbakcemile5

Canım yaa habersiz gitme daha olurmu lmaz:Tam gününüde bilemedik telaş yaptım valla
Haklısın Yağmurcuk gelsede olur artık ama adapte etmişim kendimi 23te 23 azıcık kaldı sabır diyorum..Ağrılar kasıklarıma doğru böyle ani bıçak saplanması gibi girip çıkıyor..
Birde tam son anda olacak işmi nezle oldum hapşırmaktanda telef oluyorum..Acaba ondanmı diyede düşünüyorum ama gece yarısı olduğu için bilemedim ..Beklyecek teyzesi Yağmurumuz gününü nasipse :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
Valla bizimde bazanın içinde Allahtan Doğaya bir sürü yeni sweat almıştım onlar dışarıda bizde ihtiyaç olursa bazadan alırız diye düşündüm zira yazlık kışlık yapacak ne durumum var artık nede başka birisi :sinifsinif:

canım dok ne diyor normal doğum mu
evet canım normal gözüküyo yarın çatı var bakalım ne dicek
nasıl yaa nasıl baana vuruyoo ay eninki yavaş yavaş çıkacak heralde kaydirigubbakcemile3

ayy hala 2 hafta dii yaaa kızııım 3 hafta var daa deli etme beniii akannehir
evet işteyken gece süper uyunuyo daa zaten son 3 hafta çalışmanın hiç manası yok onu sonraya aktaramıyon ssklı deelmin anam sen

edoşum günaydın tatlımm opuyorumnanaktan
sen niye bu kaa erken gidiyon yaaaa :çok üzgünüm:

erkenmi olur kızz delüüü akannehir
c.tesi ayın 17si kalıyo 12 gün zaten kontrollerde 2 günde bire düşcekk :lepi::lepi:

edacim, Kasim ortasida olsa yine cok soguk olmaz sizin oralar. belki 1-2 hirka yada mevsimlik biseyler cikarsan yeter, yorma kendini.

ayy kafam karıştı yaa wannam şimdi izmir soğuk olur orası için açmam lazım açmışken diyom yerleştirsemmi ben yapamam gerçi eğil kalk olmadı kociş yaparr kaydirigubbakcemile3

canim sende mi? bas bas bagirdim ya su gun gidicem diye.kaydirigubbakcemile3 ama haklisin son 3 gun hic giremedim hazirlanicam diye. affedin.:kedi:

Yagmurumuz insallah gununu bekler canim ya, ama bu aralar senin gununu sayiyorum. sabah uyandigimda yine nazlinin su kadar gunu kaldi diyorudum kendime, bide edaninkini saydim sabah.

bende 29 Ekime cagirdim kizimi saglicakla. gelirse basimin ustune, beklerse ne zaman isterse o gune insallah. yeterki saglicakla gelsinler.

ya bu dediğine benzer şeyi bende hissediyorum ama bebeğim ters mi düzmü bilmiyorum bu hafta sonu öğreneceğiz inş.
fakat sanki elleriyle bacağıma yakın yerlere dokunduğunu hisseder gibiyim
akannehir akannehir
ben çoktaaan çıkardııımm ama giyemiyom o ayrı hem hava sıcak hemi de hiçbişe olmuyo :roflol:

2 güne bir miiii akannehir

nazlım geçmiş olsun sanadaaaa a.s.
kolla kendini ağırlaşmayasın sakınn allah korusun :Saruboceq::Saruboceq:
ayy bakamadın haa diziyeee akannehir o kaa beklee olcak işmii kaydirigubbakcemile3 ben baktım şükür süper nazlım süperr :lepi: tekrarı verilir 10 kere hiç merak etmee kaydirigubbakcemile3

ayy kafam karıştı yaa wannam şimdi izmir soğuk olur orası için açmam lazım açmışken diyom yerleştirsemmi ben yapamam gerçi eğil kalk olmadı kociş yaparr kaydirigubbakcemile3

canim oralarin havasini sen daha iyi bilirsin. ama madem kocan yapicak, birak yapsin.kaydirigubbakcemile3

:lepi: inş. 2 haftaya kadar doğururum ohhhhhh! ssk lıyım ama burası aile yeri oldu artık ben yine iznimi doğumdan sonra kullanacağım 4 ay bide ücretsiz 6 ay hakkımız varmış onunda bi kısmını kullanacağım inş. bu arada patronun o 6 ayı vermeme gibi bi lüksü yokmuş vermeyen patronlar ceza ödemek zorunda kalıyomuş bende yeni öğrendim eğer kullanmak isterseniz de kullandırmazsa patronunuz hakkınızı arayın bacım :)

ŞenizŞeniz hem ege nin hemde naz kızımızın gelişi olur inşallahh sağlıklaaaa :Saruboceq::Saruboceq:

ben çoktaaan çıkardııımm ama giyemiyom o ayrı hem hava sıcak hemi de hiçbişe olmuyo :roflol:

bende kocişe çözdürem o işi kaydirigubbakcemile5
hee 2 günde bir kızz ne sanisin doğurmaya yakın hala ayda birmi gidecen delüüü delikafaduldendelikafadulden

O hazırlık esnasında telaş yaptım bende ozaman :kedi: kaydirigubbakcemile3 Çok şükür iyisinnn vee Londrasın artık bebeğini alıpp oğluşunun yanına gideceksin nasıl nasıl güzel olacak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Edayla 1 hafta koyduk araya kaydirigubbakcemile3
Cumhuriyet çocukları gelsin annesiii Nazımız tam 29 Ekim günü gelsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq: Sağlıkla kavuşalım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…