canim oralarin havasini sen daha iyi bilirsin. ama madem kocan yapicak, birak yapsin.kaydirigubbakcemile3
bu dizi hangi dizi ya, merak ettim.
yok gıı ramazanda da söz senemizdi unutmadı emme gelirken çiçek almayı unutmuştu acıdım oruç deyüü sesimi bile çıkarmadımyandı desene senın koca kafamçokkarıştı
sağol canımmcanım hayırlı olsun nice senelereea.s.
bende hiç unutmam günleride mecburen eşimdee bide bizimki çok
hızlı gelişmiştii 3 eylülde tanıştık 7.eylülde söz 10 .eylülde nişan düğünümüz 2 şubatkaydirigubbakcemile3 nasipse bu şubat oğlumuzla 2.yılımızı deviricez Rabbim cümlemizin mutluluğunu daim etsin gelicek olan yavrularımızla
anaa ben herbişeyi hatırlayomm unutulurmu gııııbenimki evlilik yıldönümünü hatırlasa razıyım kız kaydirigubbakcemile3 kaldıkii nişan yıldönümünüü hatırlasın kaydirigubbakcemile3 zira ben bile hatılamıyom nişanlandığım tarihi :kedi:
amin canım inş. kardeşine annemi benden ayırdı diye küsmez inş abimizevet canim sonunda geldim ama oglusumun hasreti delip geciyo cigerimi habire. hayirlisiyla carcabuk gecer gunler insallah da dedigin gibi kizimizla sagsalim donmek nasip olur insallah. Hepimizin az kaldi, Rabbim hepimizi bir avazda kurtarip yavrularimizi kucaklamayi nasip eder insallah.
ufak tefek çıkar ama kendinide çok yorma canım geldiğinde accık soğumuş olur tabeeegünaydınlarr kızlarrr a.s.a.s.
hava hala kapalı içim kararıyo böle oluncaaa hiç sevmim yaaaa laelaelaelaelae
şimdi kafam neye takıldı c.tesi gidicem ben kociş burda olucak eee bende geldiğimde kasım ortası olucak diyorumki kışlıkları çıkarıp gitmem daha iyi olur sanki :uhm::uhm:
nazlım geçmiş olsun sanadaaaa a.s.
kolla kendini ağırlaşmayasın sakınn allah korusun :Saruboceq::Saruboceq:
ayy bakamadın haa diziyeee akannehir o kaa beklee olcak işmii kaydirigubbakcemile3 ben baktım şükür süper nazlım süperr :lepi: tekrarı verilir 10 kere hiç merak etmee kaydirigubbakcemile3
ayyy yarın 38. haftama giriyooommm akannehir
ŞenizŞeniz hem ege nin hemde naz kızımızın gelişi olur inşallahh sağlıklaaaa :Saruboceq::Saruboceq:
O hazırlık esnasında telaş yaptım bende ozaman :kedi: kaydirigubbakcemile3 Çok şükür iyisinnn vee Londrasın artık bebeğini alıpp oğluşunun yanına gideceksin nasıl nasıl güzel olacak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Edayla 1 hafta koyduk araya kaydirigubbakcemile3
Cumhuriyet çocukları gelsin annesiii Nazımız tam 29 Ekim günü gelsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq: Sağlıkla kavuşalım :Saruboceq:
bu kalp seni unutur mu vereliniortakbu dizi hangi dizi ya, merak ettim.
hee ben de kullanacüm ücretsiz heralde bi 4 ay geçsin de:lepi: inş. 2 haftaya kadar doğururum ohhhhhh! ssk lıyım ama burası aile yeri oldu artık ben yine iznimi doğumdan sonra kullanacağım 4 ay bide ücretsiz 6 ay hakkımız varmış onunda bi kısmını kullanacağım inş. bu arada patronun o 6 ayı vermeme gibi bi lüksü yokmuş vermeyen patronlar ceza ödemek zorunda kalıyomuş bende yeni öğrendim eğer kullanmak isterseniz de kullandırmazsa patronunuz hakkınızı arayın bacım :)
haftada 1 gidiyoz ya artıkŞenizŞeniz hem ege nin hemde naz kızımızın gelişi olur inşallahh sağlıklaaaa :Saruboceq::Saruboceq:
bende kocişe çözdürem o işi kaydirigubbakcemile5
hee 2 günde bir kızz ne sanisin doğurmaya yakın hala ayda birmi gidecen delüüü delikafaduldendelikafadulden
bendeee bendeee alkisalkisalkis ya ikimizde aynı tarihtemi yumurtladık acep :)
benim bebişim 14 şubatta oldusanırım ikimizde aşk bebişi yaptık kaydirigubbakcemile2
ufak tefek çıkar ama kendinide çok yorma canım geldiğinde accık soğumuş olur tabeee
ayy buraya gel çok güzel hava :lepi:
Gülmeee yaaaaa bu benim kaderimmmkaydirigubbakcemile3 Ne zaman bir dizi diyorum oturucam yada dinlenicem! tamamdır %100 tersi olur çok şükür bunda oluyor sadece ama tekrarı çok olacak haklısın.
Sağol canım dikkat ediyorum bolca c vitamin içerikli şeyler alıyorum hafif hafif geçiyor çok şükür ama hapşurdukmu tamam hopluyoruz yerimizden kaydirigubbakcemile3
bendeee bendeee alkisalkisalkis ya ikimizde aynı tarihtemi yumurtladık acep :)
benim bebişim 14 şubatta oldusanırım ikimizde aşk bebişi yaptık kaydirigubbakcemile2
benim bebişimdee 16 subatta olduu :içelim:
bu kalp seni unutur mu vereliniortak
aynı gün gözüküyo hakkatten ama benim son adet tarihim 29 ocak sonra ne gün oldu bilmiyom vallaa :roflol: hergün olmuş olabilir
amin insallah canim. bu aralar hepimizin saglicakla yavrularini kucaklamasi icin bol bol dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden.
amin insallah saglicakla geri dondugumuz gunleride goruruz nazlim.
senden cok dikkat et kendine. bol bol vitamin al yat dinlen. bende tr de hafifce atlattim ama dun bi geldim ablam yikiliyo nezleden. banada gecmez insallah.
onu nerden biliyon yaaaa akannehir benimki ne gün oldu nerden bilecem satımı bilim ben bi tek
hergün haaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
ayy nazlım sormaaa ilk işim şu kafama kadar çektiğim pijamalardan kurtulmak olcak :roflol:Aman aman cnm sende dikkat et ozaman..Birde cidden hava okadar soğukki düşün İzmirdeyim ben ama ceketle oturuyorum şuan evde ..Ya eşorfman takımlarımı özledim şimdi giyemiyorumda Doğumdan 2 hafta sonra ben kotlarıma ve anında takımlara geri dönerim kesin..Zira pijama vs evde dolaşmakta bana göre diil bakalım ne olacak kafamçokkarıştı Hoş ilk hafta zaten toparlamakla geçiyor sonrası Allah kerim :lepi:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
senin kaderin olmuş hee nazlım bu dizi işlerii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy benimde bahar alerjim var henüz başlamadı doğursamda öle başlasa diye dua ediyom zira bu halde nasıl hapşurcaz bilemiimm :roflol::roflol::roflol::roflol:
aynı gün gözüküyo hakkatten ama benim son adet tarihim 29 ocak sonra ne gün oldu bilmiyom vallaa :roflol: hergün olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?