2009 Kasm Anneleri

canim oralarin havasini sen daha iyi bilirsin. ama madem kocan yapicak, birak yapsin.kaydirigubbakcemile3

hee yaa yaptıramda rahatlayımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu dizi hangi dizi ya, merak ettim.

show tv de başladı wannam bu kalp seni unuturmu?
hatırla sevgili hani 80 de kalmıştı yaa buda 80 darbesinden devam ediyoo :lepi:

ayyy dehşet yağmur başladı burdaaa
öğlen bebek mağazasına gidecedüm ben yaaa akannehir

yandı desene senın koca kafamçokkarıştı
yok gıı ramazanda da söz senemizdi unutmadı emme gelirken çiçek almayı unutmuştu acıdım oruç deyüü sesimi bile çıkarmadım

sağol canımm
benim kocişte unutmaz ama kafa dolu olunca dalgınlık oluyoo bakem ne etcek
bizimkininde günler yakın ama 1 sene arayla hep kaydirigubbakcemile3
24 ağustos 2006 tanışma 22 eylül 2006 söz 14 ekim 2007 nişan 16-18 ekim 2008 de düğün 21 kasımda doğum günüm kaydirigubbakcemile3

anaa ben herbişeyi hatırlayomm unutulurmu gıııı
benim kociş abilerinin ablasının doğum günü evlilik yıldönümlerini bile biliii
bizimkini unutursa küserim tabeeee

amin canım inş. kardeşine annemi benden ayırdı diye küsmez inş abimiz
ufak tefek çıkar ama kendinide çok yorma canım geldiğinde accık soğumuş olur tabeee
ayy buraya gel çok güzel hava :lepi:

Gülmeee yaaaaa bu benim kaderimmmkaydirigubbakcemile3 Ne zaman bir dizi diyorum oturucam yada dinlenicem! tamamdır %100 tersi olur çok şükür bunda oluyor sadece ama tekrarı çok olacak haklısın.

Sağol canım dikkat ediyorum bolca c vitamin içerikli şeyler alıyorum hafif hafif geçiyor çok şükür ama hapşurdukmu tamam hopluyoruz yerimizden kaydirigubbakcemile3

Wannam yeni başladı hatırla sevgilinin devamı Bu kalp seni unuturmu adlı dizi

ŞenizŞeniz hem ege nin hemde naz kızımızın gelişi olur inşallahh sağlıklaaaa :Saruboceq::Saruboceq:

amin insallah canim. bu aralar hepimizin saglicakla yavrularini kucaklamasi icin bol bol dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden.

amin insallah saglicakla geri dondugumuz gunleride goruruz nazlim.

senden cok dikkat et kendine. bol bol vitamin al yat dinlen. bende tr de hafifce atlattim ama dun bi geldim ablam yikiliyo nezleden. banada gecmez insallah.

bu dizi hangi dizi ya, merak ettim.
bu kalp seni unutur mu vereliniortak
hee ben de kullanacüm ücretsiz heralde bi 4 ay geçsin de

haftada 1 gidiyoz ya artık
dr. sanki bi ara 3 günde bir mi dediydiki yaa unuttum ama ben şimdiden aldım randevularımı yarın sonraki hafta perş. bi de 30 ekim artık sonrasında almadım bi zahmet :roflol:

bendeee bendeee alkisalkisalkis ya ikimizde aynı tarihtemi yumurtladık acep :)
benim bebişim 14 şubatta oldu sanırım ikimizde aşk bebişi yaptık kaydirigubbakcemile2

aynı gün gözüküyo hakkatten ama benim son adet tarihim 29 ocak sonra ne gün oldu bilmiyom vallaa :roflol: hergün olmuş olabilir

ufak tefek çıkar ama kendinide çok yorma canım geldiğinde accık soğumuş olur tabeee
ayy buraya gel çok güzel hava :lepi:

yöle yapcam asebamm opuyorumnanaktan
kız burdada hava sıcak ama bulutlanıy yaa sevmimm :sinifsinif:

senin kaderin olmuş hee nazlım bu dizi işlerii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy benimde bahar alerjim var henüz başlamadı doğursamda öle başlasa diye dua ediyom zira bu halde nasıl hapşurcaz bilemiimm :roflol::roflol::roflol::roflol:

bendeee bendeee alkisalkisalkis ya ikimizde aynı tarihtemi yumurtladık acep :)
benim bebişim 14 şubatta oldu sanırım ikimizde aşk bebişi yaptık kaydirigubbakcemile2

benim bebişimdee 16 subatta olduu :içelim:

aynı gün gözüküyo hakkatten ama benim son adet tarihim 29 ocak sonra ne gün oldu bilmiyom vallaa :roflol: hergün olmuş olabilir

hergün haaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Aman aman cnm sende dikkat et ozaman..Birde cidden hava okadar soğukki düşün İzmirdeyim ben ama ceketle oturuyorum şuan evde ..Ya eşorfman takımlarımı özledim şimdi giyemiyorumda Doğumdan 2 hafta sonra ben kotlarıma ve anında takımlara geri dönerim kesin..Zira pijama vs evde dolaşmakta bana göre diil bakalım ne olacak kafamçokkarıştı Hoş ilk hafta zaten toparlamakla geçiyor sonrası Allah kerim :lepi:

hafta hafta gebelik sitesine bakıyom
karikatürde bebeğinizin ilk oyuncağı mesaneniz yazıiii
zilliii ondan beni wcye koşturup duruyo demekki sıkıp duruyomu napıyosa kaydirigubbakcemile3

onu nerden biliyon yaaaa akannehir benimki ne gün oldu nerden bilecem satımı bilim ben bi tek

senin gibi hergün olmadığı için biliyom dermişimm :roflol::roflol::roflol:
kızz zaten olmuyodu bebiş dr.gitmiştik tüp bebek için ayın 13ünde o dediki 3 gün sonra çok kaliteli bi yumurtan var o çatlıcak çalışın dedii :roflol:
bizde çalıştık o gün oldu işteeee delikafaduldendelikafadulden

hergün haaaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
ya hergün dediysek hani o hergünden biri olabülü çetele tutmadım demek istiimm :roflol: :roflol:
ayy nazlım sormaaa ilk işim şu kafama kadar çektiğim pijamalardan kurtulmak olcak :roflol:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr

oo günaydıııınnnn güzel anneeee
ne tatlıı oğluş öyle yaaa maşallaaaahhh

naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
Nasıl hapşuruluyor bir bilsen karnını havada yakalıyosun :roflol: Allam yarabbim yaa olma sakın hasta filan resmen sarsılıyorsun :roflol:

benimde son adetim 29 ocak internetteki hesaplayıcılardan baktım bende 29 ocaka göre yımırtlama tarihi 14 şubata geliyo benimki de saten sadece o gün olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…