senin gibi hergün olmadığı için biliyom dermişimm :roflol::roflol::roflol:
kızz zaten olmuyodu bebiş dr.gitmiştik tüp bebek için ayın 13ünde o dediki 3 gün sonra çok kaliteli bi yumurtan var o çatlıcak çalışın dedii :roflol:
bizde çalıştık o gün oldu işteeee delikafaduldendelikafadulden
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
ya hergün dediysek hani o hergünden biri olabülü çetele tutmadım demek istiimm :roflol: :roflol:
ayy nazlım sormaaa ilk işim şu kafama kadar çektiğim pijamalardan kurtulmak olcak :roflol:
oo günaydıııınnnn güzel anneeee
ne tatlıı oğluş öyle yaaa maşallaaaahhh
Aman aman cnm sende dikkat et ozaman..Birde cidden hava okadar soğukki düşün İzmirdeyim ben ama ceketle oturuyorum şuan evde ..Ya eşorfman takımlarımı özledim şimdi giyemiyorumda Doğumdan 2 hafta sonra ben kotlarıma ve anında takımlara geri dönerim kesin..Zira pijama vs evde dolaşmakta bana göre diil bakalım ne olacak kafamçokkarıştı Hoş ilk hafta zaten toparlamakla geçiyor sonrası Allah kerim :lepi:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
Nasıl hapşuruluyor bir bilsen karnını havada yakalıyosun :roflol: Allam yarabbim yaa olma sakın hasta filan resmen sarsılıyorsun :roflol:
Günaydın Taze anneeeopuyorumnanaktan
Sabah sabah senin kuzuyu sevdim Rabbim sizlere bağışlasın ne kadar tatlı yaa
hafta hafta gebelik sitesine bakıyom
karikatürde bebeğinizin ilk oyuncağı mesaneniz yazıiii
zilliii ondan beni wcye koşturup duruyo demekki sıkıp duruyomu napıyosa kaydirigubbakcemile3
ya hergün dediysek hani o hergünden biri olabülü çetele tutmadım demek istiimm :roflol: :roflol:
ayy nazlım sormaaa ilk işim şu kafama kadar çektiğim pijamalardan kurtulmak olcak :roflol:
oo günaydıııınnnn güzel anneeee
ne tatlıı oğluş öyle yaaa maşallaaaahhh
ayy yarın sabah erken kalkmak zorunda diilim onun heyecanıyla yaşıyom bugün ama siz bu izindekiler hepiniz sabahın köründe damlıyonuz ne iş çözemedim yaw :1shok:
gerçi ben de yarın erken kalkam diyom biraz mothercarede ayın 15lerinde %50 indirim oluyomuş ya oraya gidiceeeemm
öğleden sonra da doktor vaar :sm_cool:
bi de tansaşlarda bazı ürünlerde %50 indirim yapmışlar 50. yıl şerefine bi gidip bakem diyom belki bebek bezlerinde de vardır
hoşgeldin yakışıklının anası zemuszemusgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hafta hafta gebelik sitesine bakıyom
karikatürde bebeğinizin ilk oyuncağı mesaneniz yazıiii
zilliii ondan beni wcye koşturup duruyo demekki sıkıp duruyomu napıyosa kaydirigubbakcemile3
ayy canım geçmiş olsun dikkate et kendine opuyorumnanaktannaniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
Nasıl hapşuruluyor bir bilsen karnını havada yakalıyosun :roflol: Allam yarabbim yaa olma sakın hasta filan resmen sarsılıyorsun :roflol:
eda nan günmü aldın anam hayırlı olsun genelmiii
:roflol: :roflol: baya kaliteli bi çalışmanız olmuş annaşılan :roflol: :roflol:
toparlarsin canim hic merak etme. zaten bu sefer daha cabuk toparlanmak zorundayiz. ilk kuzularda ilgi bekliyo sonucta. lohusalik kisa surecek bu sefer.kaydirigubbakcemile3
günaydıııııınnnnn opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy allah korusunn nazlım hepimiziii kaydirigubbakcemile3
saol nazlıcım had artık sizin bebişleri görelim sağlıkla inşallah her gün okadar değişioki anlatamam nekadar hızlı değişiolarrr:kedi:
amiiinnsaol canımcım darısı basına sağlık sıhhatle inşallahhopuyorumnanaktan
aaa ozzy süper olur vallaaaa aslında ankamall düşünüyodum ben ama armada da yakın bana da nedense armada hiç aklıma gelmiyo benim :roflol:Merhaba arkadaşlar, sizi hep takip ediyorum ama arada girip merhaba diyorum, nehriver doğum yapmış maşallah Allah sağlık versin bebeğine de kendisine de.
Herkesi bir heyecan , telaş almış gidiyor . Bende de var yaa, ama güzel bu bekleyişte çok güzel keyfine varalım bence. Allah sağlıkla hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben 36+6 haftalık hamileyim bebeğimin kiilosu düşük:sinifsinif: dr.um iki hafta geriden geliyor diyor:sinifsinif: 2580 gr. idi p.tesi gittiğimde. İnşallah sağlıkla doğar bebeğim
Kartanesi yarın bende gidicem mothercare e. baktım bebeme aldığım tulumlar çok az bol body almışım tulumu yok bebeeemin. İnşallah %50 indirim tulumlarda da vardır. armada dakine mi gitceksin? ankamall dekine mi? belki karşılasırız hatta eğer istersen aynı saatte gidelim tanışmış oluruz, sat kardeşiymişiz seninle:içelim:
Merhaba arkadaşlar, sizi hep takip ediyorum ama arada girip merhaba diyorum, nehriver doğum yapmış maşallah Allah sağlık versin bebeğine de kendisine de.
Herkesi bir heyecan , telaş almış gidiyor . Bende de var yaa, ama güzel bu bekleyişte çok güzel keyfine varalım bence. Allah sağlıkla hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben 36+6 haftalık hamileyim bebeğimin kiilosu düşük:sinifsinif: dr.um iki hafta geriden geliyor diyor:sinifsinif: 2580 gr. idi p.tesi gittiğimde. İnşallah sağlıkla doğar bebeğim
Kartanesi yarın bende gidicem mothercare e. baktım bebeme aldığım tulumlar çok az bol body almışım tulumu yok bebeeemin. İnşallah %50 indirim tulumlarda da vardır. armada dakine mi gitceksin? ankamall dekine mi? belki karşılasırız hatta eğer istersen aynı saatte gidelim tanışmış oluruz, sat kardeşiymişiz seninle:içelim:
ühoşgeldin yakışıklının anası zemuszemus
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ölemimiş gıı yaramaz bu çocuklar varyaaa
bizi maskaraya çeviriiiler
ayy canım geçmiş olsun dikkate et kendine opuyorumnanaktan
:kedi::kedi: heee aldım yaaa :lepi::lepi:
yok epiduralli benim dr.genel yapmıyo hemi bende istemiim yaaa :kedi:
delikafadulden tabiii ne kaa kaliteli çalışmısız sen düşün artıkk delikafadulden
Merhaba arkadaşlar, sizi hep takip ediyorum ama arada girip merhaba diyorum, nehriver doğum yapmış maşallah Allah sağlık versin bebeğine de kendisine de.
hoşgeldin yakışıklının anası zemuszemus
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ölemimiş gıı yaramaz bu çocuklar varyaaa
bizi maskaraya çeviriiiler
ayy canım geçmiş olsun dikkate et kendine opuyorumnanaktan
günaydın dadlumm opuyorumnanaktan çiikin oğlun napıooogünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
nan godoman olduğun her yerden belli kaydirigubbakcemile3 yımırtan bile ne kaa kaliteliymişş delikafaduldensenin gibi hergün olmadığı için biliyom dermişimm :roflol::roflol::roflol:
kızz zaten olmuyodu bebiş dr.gitmiştik tüp bebek için ayın 13ünde o dediki 3 gün sonra çok kaliteli bi yumurtan var o çatlıcak çalışın dedii :roflol:
bizde çalıştık o gün oldu işteeee delikafaduldendelikafadulden
ayy nazlıımm şimdi seni bekleyen bir var ya daha bi korku oluyo dimi ay ben bile bana bişey olursa bebeğim napar demeye başladım senin durumun çok daha farklıı
ama inş. hepimiz sağ salim çıkcazz
nan godoman olduğun her yerden belli kaydirigubbakcemile3 yımırtan bile ne kaa kaliteliymişş delikafadulden
Offff haklısın wannam şimdiden ona moral veriyorum anlatıyorum sabah gözünü açıyor yatağa zıplıyor Doğa aynen böyle kaldı 9 günnn ballı ballı söylüyor bide kaydirigubbakcemile3
Ama endişelerini saklamaya çalışıyor anlamıyormuyuz biz hergün okuldan telefon ediyor düşün ya inan zoruma gidende işin o kısmı sanırım onu öyle bırakıp ameliyata girmek ne bileyim sağlıkla kurtulalım inşallah demekten başka birşey düşünemiyorum bu aralar :Saruboceq::Saruboceq:
Sendede varmı bu duygular cnm yaa?[/
günaydın dadlumm opuyorumnanaktan çiikin oğlun napıooo
nan godoman olduğun her yerden belli kaydirigubbakcemile3 yımırtan bile ne kaa kaliteliymişş delikafadulden
canım benim benim bebemin kilosuda düşük çıktı moralim bozuldu ama şimdi kendimi kampa aldım sıkı beslenmeye çalışıomcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?