2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol: baya kaliteli bi çalışmanız olmuş annaşılan :roflol: :roflol:

saol canımcım darısı basına sağlık sıhhatle inşallahhopuyorumnanaktan

toparlarsin canim hic merak etme. zaten bu sefer daha cabuk toparlanmak zorundayiz. ilk kuzularda ilgi bekliyo sonucta. lohusalik kisa surecek bu sefer.kaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr

günaydıııııınnnnn opuyorumnanaktan

naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
Nasıl hapşuruluyor bir bilsen karnını havada yakalıyosun :roflol: Allam yarabbim yaa olma sakın hasta filan resmen sarsılıyorsun :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy allah korusunn nazlım hepimiziii kaydirigubbakcemile3

Günaydın Taze anneeeopuyorumnanaktan
Sabah sabah senin kuzuyu sevdim Rabbim sizlere bağışlasın ne kadar tatlı yaa

saol nazlıcım had artık sizin bebişleri görelim sağlıkla inşallah her gün okadar değişioki anlatamam nekadar hızlı değişiolarrr:kedi:

hafta hafta gebelik sitesine bakıyom
karikatürde bebeğinizin ilk oyuncağı mesaneniz yazıiii
zilliii ondan beni wcye koşturup duruyo demekki sıkıp duruyomu napıyosa kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:delikafaduldendelikafadulden

Merhaba arkadaşlar, sizi hep takip ediyorum ama arada girip merhaba diyorum, nehriver doğum yapmış maşallah Allah sağlık versin bebeğine de kendisine de.

Herkesi bir heyecan , telaş almış gidiyor . Bende de var yaa, ama güzel bu bekleyişte çok güzel keyfine varalım bence. Allah sağlıkla hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin.

Ben 36+6 haftalık hamileyim bebeğimin kiilosu düşük:sinifsinif: dr.um iki hafta geriden geliyor diyor:sinifsinif: 2580 gr. idi p.tesi gittiğimde. İnşallah sağlıkla doğar bebeğim

Kartanesi yarın bende gidicem mothercare e. baktım bebeme aldığım tulumlar çok az bol body almışım tulumu yok bebeeemin. İnşallah %50 indirim tulumlarda da vardır. armada dakine mi gitceksin? ankamall dekine mi? belki karşılasırız hatta eğer istersen aynı saatte gidelim tanışmış oluruz, sat kardeşiymişiz seninle:içelim:

hoşgeldin yakışıklının anası zemuszemus

hafta hafta gebelik sitesine bakıyom
karikatürde bebeğinizin ilk oyuncağı mesaneniz yazıiii
zilliii ondan beni wcye koşturup duruyo demekki sıkıp duruyomu napıyosa kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ölemimiş gıı yaramaz bu çocuklar varyaaa
bizi maskaraya çeviriiiler

naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
Nasıl hapşuruluyor bir bilsen karnını havada yakalıyosun :roflol: Allam yarabbim yaa olma sakın hasta filan resmen sarsılıyorsun :roflol:
ayy canım geçmiş olsun dikkate et kendine opuyorumnanaktan

eda nan günmü aldın anam hayırlı olsun genelmiii

:kedi::kedi: heee aldım yaaa :lepi::lepi:
yok epiduralli benim dr.genel yapmıyo hemi bende istemiim yaaa :kedi:

:roflol: :roflol: baya kaliteli bi çalışmanız olmuş annaşılan :roflol: :roflol:

delikafadulden tabiii ne kaa kaliteli çalışmısız sen düşün artıkk delikafadulden

toparlarsin canim hic merak etme. zaten bu sefer daha cabuk toparlanmak zorundayiz. ilk kuzularda ilgi bekliyo sonucta. lohusalik kisa surecek bu sefer.kaydirigubbakcemile3

Offff haklısın wannam şimdiden ona moral veriyorum anlatıyorum sabah gözünü açıyor yatağa zıplıyor Doğa aynen böyle kaldı 9 günnn ballı ballı söylüyor bide kaydirigubbakcemile3
Ama endişelerini saklamaya çalışıyor anlamıyormuyuz biz hergün okuldan telefon ediyor düşün ya inan zoruma gidende işin o kısmı sanırım onu öyle bırakıp ameliyata girmek ne bileyim sağlıkla kurtulalım inşallah demekten başka birşey düşünemiyorum bu aralar :Saruboceq::Saruboceq:
Sendede varmı bu duygular cnm yaa?

günaydıııııınnnnn opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy allah korusunn nazlım hepimiziii kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
Aminnnnnnnnnnnnn

saol nazlıcım had artık sizin bebişleri görelim sağlıkla inşallah her gün okadar değişioki anlatamam nekadar hızlı değişiolarrr:kedi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İnşallah canım önümüzdeki hafta bekliyoruz :Saruboceq: Değişmezmi annesi nasıl toparlıyor ilk doğumundan sonra şişlikler iniyor sima yavaş yavaş beliriyor kendi desen oyy oyyyyyyyyyyy anlatmıyorum bile kokla benim yerime

saol canımcım darısı basına sağlık sıhhatle inşallahhopuyorumnanaktan
amiiinn
aaa ozzy süper olur vallaaaa aslında ankamall düşünüyodum ben ama armada da yakın bana da nedense armada hiç aklıma gelmiyo benim :roflol:
ordakine hiç gitmedim zaten hangisi daha büyük :roflol:
ben de tulum almak istiyom aslında uygunsa belki bodyde alırım
cepa ankamll armada hepsini gezsemmiki :roflol:
sen hangisine gideceksin? kaçta gidecen?

saol canım darısı basına kilosu hic muhim değil önemli olan sağlıklı olması dert etme kendineeeeeopuyorumnanaktan

ü

günaydınnn canımmopuyorumnanaktan
:kedi::kedi: heee aldım yaaa :lepi::lepi:
yok epiduralli benim dr.genel yapmıyo hemi bende istemiim yaaa :kedi:

delikafadulden tabiii ne kaa kaliteli çalışmısız sen düşün artıkk delikafadulden

hayırlısı olsun umarım ii gecerrropuyorumnanaktan

Canım hoşgeldinnn gelecekler inşallah sağlıkla :Saruboceq::Saruboceq: Ara ara telaş yapıyorum kendi adıma ama korku vs asla diil bu oğluşum var onu düşününce oluyor bu duygu:kedi::kedi:İkisini bir arada görsem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sağol asebammm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy nazlıımm şimdi seni bekleyen bir var ya daha bi korku oluyo dimi ay ben bile bana bişey olursa bebeğim napar demeye başladım senin durumun çok daha farklıı
ama inş. hepimiz sağ salim çıkcazz

günaydın dadlumm opuyorumnanaktan çiikin oğlun napıooo
nan godoman olduğun her yerden belli kaydirigubbakcemile3 yımırtan bile ne kaa kaliteliymişş delikafadulden

canım benim benim bebemin kilosuda düşük çıktı moralim bozuldu ama şimdi kendimi kampa aldım sıkı beslenmeye çalışıomcokacimcoook

ayy nazlıımm şimdi seni bekleyen bir var ya daha bi korku oluyo dimi ay ben bile bana bişey olursa bebeğim napar demeye başladım senin durumun çok daha farklıı
ama inş. hepimiz sağ salim çıkcazz

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Evet canım sorunda bu zaten içim titriyor ona bakınca birşey olacağından yada kötü düşündüğümden değil o kapıda ağlarsa ya teselli edemezlerse ya ne bileyim çok heyecanlanırsa ben içeri geçerken sarılır ağlarsa dayanamamki ozaman..Ama bütün bunları bastıran tek duygu ikisini bir arada görmek abisinin kucağında Yağmuru görebilmek :Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah Kartanem inşallah Allahım analı babalı büyütmeyi sağlıkla kurtulmayı nasip etsin hepimize :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim, o duygular olmaz mi. hem benimkiler seninkinden daha yogun simdi. senin acil birsey olsa bile babasi kapar oglusu gelir. benimkiler acil birsey olsa hemen gelemiycekde. buyuk ihtimal dogumda da yanimda olamiycaklar, sonrasinda insallah.

dun ayrilirken oglumun gozyaslari ok gibi deldi yuregimi. simdi bile agliyorum, ama sonu cok guzel olucak insallah.

uyuyo datlum şimdi sağlık ocağına gidecem ordanda doktorumuzaaaaa ben cıkıom şimdii öptümm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…