2009 Kasm Anneleri

amin nazlımmm ayy ne kadar güzel olcak doğam kardeşini kollıcak ayyy mest olursun onları izlerkeen a.s

ayy kıyamaaammm canım yaa az kaldıııı hep beraber olcaksınız :sm_cool:

nehiriver canım burdamısın taze anne yakışıklı prensle kraliçe nasıllar bakalım Allah nazarlardan korusun benimde oğlum olucak yaa resme baktım nasıl ağladım bilsenn son günler iyice hassaslaşıyor insan
oğluşumuz ne kadar doğdu boyu pusu sağlığı iyi inşş meraklı melahatim birazdaa:)

hayırlısı olsun umarım ii gecerrropuyorumnanaktan

inşallah cnm sağoll

nan godoman olduğun her yerden belli kaydirigubbakcemile3 yımırtan bile ne kaa kaliteliymişş delikafadulden

:roflol::roflol::roflol: delüü yaa bu :roflol::roflol:

günaydın millet nasılsınız ben daha yeni kahvaltı edeyom siz tıkındınız demi

günaydın fatoo opuyorumnanaktan
ben yemedim kocamla yapcaz beni bekle dedii

günaydın millet nasılsınız ben daha yeni kahvaltı edeyom siz tıkındınız demi

hee tıkındık öğle yemeene gidecem şimdi :mymeka:
ama yarın bu saatte kahvaltı ediyor olacaam belki de daa kalkmamış bile olbülürün lülülülülülü ama olamaaaam mothercare e gitcem kafamçokkarıştı neyse cuma yatarım ben deee

ah canımcım gelcek bebekleriniz sağ salim inşşşopuyorumnanaktan

oğluşumuz 09 10 09 saat 09:05 te 37 + 0 haftada 3400gr 50 cm doğdu teyzesiopuyorumnanaktan

bu saate kaa aç mı duruyon nan
ben kafaltımı ettim, saat 11 sütümü içtim şimdi de yemeğe gidecem sonra öğleden sonra saat 3 elmamı yicem sonra da akşam yemee son kez düzenli bi gün geçiriyom :roflol:

oğluşumuz 09 10 09 saat 09:05 te 37 + 0 haftada 3400gr 50 cm doğdu teyzesiopuyorumnanaktan

benim doğum günümün tam tersii :sm_cool:
ay tarih çok uyumlumuş fallaaa 10.10.2010da da bi tane daha yap gıı :roflol:

kız zate 11 de kalktım hapı içtim 45 dk.onu beklim bişe yemek için hem ben öle gözümü açar açmaz bişe yiyemem nann laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bugünde kocişimi beklimm beraber yicezzzzz sırnaşık şey

oy maşallah gayet iyii rabbim sağlıklı huzurlu bütmek nasip etsin inşş tarihte çok güzelmiş kuzende 09.09.2009 da doğum yaptı bakalım bize kısmat ne zaman benim yerime kokla cennet kokuluyu annesii

inşallah cnm sağoll

:roflol::roflol::roflol: delüü yaa bu :roflol::roflol:

hımmmm bekle o zman bacım kocişinlen et kahvaltını güzel güzel romantik romantik:asigim::asigim:
sen biraz zor yaparsın öle geç kahvaltı yakında doğuracin zatiiii hiç yapamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy süt kuzum beniiiiimmmmmmm akşamada tavuk gibi 7 de yatmayı unutma taaaammıııı:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nan 7de yatmak nerdee ben zaten 7de evde oluyom gııı akannehir 11de de yatıyom işte
hem geç kafaltı yapmak için tam 3 haftam var taammııı benim akıllı kızım 3 hafta sora gelcek doğurcan deyip durman :mymeka:

slm millet ben geldim herkese günaydıııııııııın ama öğlen oldu dimikaydirigubbakcemile3
ayyyy çok yoruldum bi mola verem dedim enesin oda takımını kurdu babası bende onun kıyafetlerini yerleştiriyorum odasına
bebişimin kıyafetlerinide ütüleyip yerleştireceğim daha çok işim var yaaa
doğuran falan yok dimi hergün bu soruyu sorarım artıkkaydirigubbakcemile3

destna doğurmadı ama dilmuh yok nan piyasada doğurmuş olabülümüü akannehir

ya edoş sezeryan mı olacaksın sen msnde görünce şok oldum kıs hiçbir şeyden haberim yok sap gibiakannehir

haaaa haaaayyyy 3 haftası varmış birazdan doğurmayacan ne malum hacıııııııııııı
sen kızına akıllı deyip durma bak nazar edecen çocuğ koyacak popona bi dene görecen akıllıyı:roflol::roflol::roflol:
ne gülüon na edoşş :mymeka:

güler saaaane lülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…