heee olabülü pek meraklıydı doğurmaya zatiiiiia.sa.sdestna doğurmadı ama dilmuh yok nan piyasada doğurmuş olabülümüü akannehir
ya edoş sezeryan mı olacaksın sen msnde görünce şok oldum kıs hiçbir şeyden haberim yok sap gibiakannehir
destna doğurmadı ama dilmuh yok nan piyasada doğurmuş olabülümüü akannehir
nan 7de yatmak nerdee ben zaten 7de evde oluyom gııı akannehir 11de de yatıyom işte
hem geç kafaltı yapmak için tam 3 haftam var taammııı benim akıllı kızım 3 hafta sora gelcek doğurcan deyip durman :mymeka:
müneccim misin kız yoksa :roflol: sanki saati biçilmiş gibin konuşuyon
:dilcikar: :dilcikar:haaaa haaaayyyy 3 haftası varmış birazdan doğurmayacan ne malum hacıııııııııııı
sen kızına akıllı deyip durma bak nazar edecen çocuğ koyacak popona bi dene görecen akıllıyı:roflol::roflol::roflol:
güler saaaane lülülülülülülülülülülülü
elleri bacama değiyo diyon ya kız ondan diim bende belirti yok nedemmmkız kartanesii beni niye öne atıyon yaws aynı gündeyiz farkındaysan senin prenses bide süpriz yapıyomuşş kaydirigubbakcemile3 dilmuh yok haikaten bugün nstsi vardı galiba hayırlsıı iyi haberlerle gelsin inş
müneccim misin kız yoksa :roflol: sanki saati biçilmiş gibin konuşuyon
anam dur beklesin biraz daha o da özge gibi diye diye doğuracak sonundadestna doğurmadı ama dilmuh yok nan piyasada doğurmuş olabülümüü akannehir
heee olabülü pek meraklıydı doğurmaya zatiiiiia.sa.s
döt yemedi hacı aile birlğiylen sezere kakar verdiler:roflol::roflol::roflol:
sağlam bi tıpa komuştur kendi ne zaman isterse o zaman açacamışşşşş:roflol::roflol::roflol:
anam dur beklesin biraz daha o da özge gibi diye diye doğuracak sonunda
:roflol::roflol:ulen normal doğuran olmayacak mı bu gacıların içinde:mymeka:normal doğum yapmak bir sanat haline dönüşecek:roflol::roflol:
yaaa bu aralar benim çok canım sıkılıyor yaaa hep ağlamak geliyor içimdenmafoldumbenmafoldumbensanırım doğum stresi başladıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağlam bi tıpa komuştur kendi ne zaman isterse o zaman açacamışşşşş:roflol::roflol::roflol:
amiiinn
aaa ozzy süper olur vallaaaa aslında ankamall düşünüyodum ben ama armada da yakın bana da nedense armada hiç aklıma gelmiyo benim :roflol:
ordakine hiç gitmedim zaten hangisi daha büyük :roflol:
ben de tulum almak istiyom aslında uygunsa belki bodyde alırım
cepa ankamll armada hepsini gezsemmiki :roflol:
sen hangisine gideceksin? kaçta gidecen?
günaydın dadlumm opuyorumnanaktan çiikin oğlun napıooo
nan godoman olduğun her yerden belli kaydirigubbakcemile3 yımırtan bile ne kaa kaliteliymişş delikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
canım benim benim bebemin kilosuda düşük çıktı moralim bozuldu ama şimdi kendimi kampa aldım sıkı beslenmeye çalışıomcokacimcoook
aynısı banada oluyor zaten karnımda baya aşağı düştü aşağılara daha çok dokunuyor bedeni. sanki elleri gibi hissediyorum bakalım bana dr bu hafta sonu ne diycek belkim kanala inmiştir benim oğlanda:dilcikar: :dilcikar:
yaa dua edin diyom size daha doğurcan deyip duruyoon :mymeka:
elleri bacama değiyo diyon ya kız ondan diim bende belirti yok nedemmm
-tatlicadiarzu- isteğim bu kuzum
:roflol::roflol:ulen normal doğuran olmayacak mı bu gacıların içinde:mymeka:normal doğum yapmak bir sanat haline dönüşecek:roflol::roflol:
yok hacı normal doğum artık bir mucize oldu bakalım sen ikinci mucizeyi yaratabilecenmianam dur beklesin biraz daha o da özge gibi diye diye doğuracak sonunda
yaaa bu aralar benim çok canım sıkılıyor yaaa hep ağlamak geliyor içimdenmafoldumbenmafoldumbensanırım doğum stresi başladıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşunamı getti nan kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol:
allah hep güldürsün inşallah bacımfatom olmasa ben de ağlıyazaam da sağolsun güldürüyo benii :roflol: :roflol:
hoşgeldin kenyatunaydın kızlarrrr nasılsnız bakalımm
benimde öle istediğim gibi bi tıpam olsa uzun bi müddet açmam heralde:roflol::roflol:
fatom olmasa ben de ağlıyazaam da sağolsun güldürüyo benii :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?