2009 Kasm Anneleri

iki faceye daldım ne kadar çok şey yazmışsınız uleeeee

yeni gelen herkes hoşgelmişler sefalar getirmişler nehirde gelmiş gitti sanırım maşşallah boyuna ve kilosuna çok güzelmiş

destna doğurmadı ama dilmuh yok nan piyasada doğurmuş olabülümüü akannehir
heee olabülü pek meraklıydı doğurmaya zatiiiiia.sa.s
ya edoş sezeryan mı olacaksın sen msnde görünce şok oldum kıs hiçbir şeyden haberim yok sap gibiakannehir

döt yemedi hacı aile birlğiylen sezere kakar verdiler:roflol::roflol::roflol:

kız kartanesii beni niye öne atıyon yaws aynı gündeyiz farkındaysan senin prenses bide süpriz yapıyomuşş kaydirigubbakcemile3 dilmuh yok haikaten bugün nstsi vardı galiba hayırlsıı iyi haberlerle gelsin inş

müneccim misin kız yoksa :roflol: sanki saati biçilmiş gibin konuşuyon

:dilcikar: :dilcikar:
yaa dua edin diyom size daha doğurcan deyip duruyoon :mymeka:
elleri bacama değiyo diyon ya kız ondan diim bende belirti yok nedemmm
müneccim misin kız yoksa :roflol: sanki saati biçilmiş gibin konuşuyon

-tatlicadiarzu- isteğim bu kuzum

anam dur beklesin biraz daha o da özge gibi diye diye doğuracak sonunda
heee olabülü pek meraklıydı doğurmaya zatiiiiia.sa.s

döt yemedi hacı aile birlğiylen sezere kakar verdiler:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:ulen normal doğuran olmayacak mı bu gacıların içinde:mymeka:normal doğum yapmak bir sanat haline dönüşecek:roflol::roflol:
yaaa bu aralar benim çok canım sıkılıyor yaaa hep ağlamak geliyor içimdenmafoldumbenmafoldumbensanırım doğum stresi başladıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben gittigidiyordan emzirme sütyeni aldım aynından bidaha bulsamda alsam ama daha yok piyasada nerden bulcam önü dikişsiz hemide 4 tl ye aldıydım kargoyla 9 tl ye geldi
şimdi birde emzirme atleti alasım var hepsiburadan mı alsam neetsem yav

fatom olmasa ben de ağlıyazaam da sağolsun güldürüyo benii :roflol: :roflol:

sağlam bi tıpa komuştur kendi ne zaman isterse o zaman açacamışşşşş:roflol::roflol::roflol:

kıs Allah iyiliğini versin hemii gülmekten gözümden yaş geldii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bikerede gülmekten ağlıyim yaa bu aralar fena duygusalımm

bende karar vermedim aslında ama ankamalldeki en büyük olanı diye biliyorum. Armada bana da daha yakın. olmadı Armada kine gideriz saat 10-11:00 gibi gitmeyi düşünüyorum ben saten onda açılıyorlar saten ,hemen gidelim ki eğer tulumlarda bodylerde indirim varsa güzelleri hemen alınır . inşallah indirim vardır yaaa:Saruboceq: oranın ürünleri geçrekten çok güsel çünküüüü.

evet canım bende artık ç ok moralimi bozmuyorum.Benim dr.um yemek ile ilgisi yok didi , bol bol sol yanına yat dinlen dedi yaaa. hiç baa göre değil ama yapmaya çalışıyorum

sağlam bi tıpa komuştur kendi ne zaman isterse o zaman açacamışşşşş:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:dilcikar: :dilcikar:
yaa dua edin diyom size daha doğurcan deyip duruyoon :mymeka:

elleri bacama değiyo diyon ya kız ondan diim bende belirti yok nedemmm

-tatlicadiarzu- isteğim bu kuzum
aynısı banada oluyor zaten karnımda baya aşağı düştü aşağılara daha çok dokunuyor bedeni. sanki elleri gibi hissediyorum bakalım bana dr bu hafta sonu ne diycek belkim kanala inmiştir benim oğlanda

yok hacı normal doğum artık bir mucize oldu bakalım sen ikinci mucizeyi yaratabilecenmi
:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
hoşunamı getti nan kaydirigubbakcemile3
fatom olmasa ben de ağlıyazaam da sağolsun güldürüyo benii :roflol: :roflol:
allah hep güldürsün inşallah bacım
tunaydın kızlarrrr nasılsnız bakalımm
hoşgeldin kenya
benimde öle istediğim gibi bi tıpam olsa uzun bi müddet açmam heralde:roflol::roflol:

nan senin şey tıpa tutmaz bacım :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…