hımmm koy bişeler selcen valla çok lazım olur bacım
hee ben orda olsaydım benim dolapta heç bişe kalmazdı desene
barış güzel demi selcen
bak senin kızın isminin baş harfide b ile başliii
beray ile barış
ne gözel nanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Zeren bende uyku setiş alıcam bakıyorum ama güzel birşey bulamadım. Sen ne aldın hangi markayı ?
napam kıı geçen kış çok turşu eksikliği çektim canım çekti bulamadım hazırlarda hoşuma gitmiiii bende yapam dedim anam eğer kapağını açmasan marta kadar yaşar dedi bağa turşular bende o zmana kadar anca yeter hacı:1shok:anaaaaam krispi naaaapmışın kııızz. maşallah 30 kilo turşu mu yaptın bacım...ben 10 kiloluk yaptım sadece... bi 5 lik kavanoz da kelek yapcaktım ama yetişemedim kendimle uğraşmaktann...
güle güle canım
sen de kendine iyi bakŞenizopuyorumnanaktan
evet furkan ismini tek koymamak gerekiyormus.. ama baris güzel isim.. hayirlisi olsun.. eyüpten vazgecildi sanirim hee?zemuszemus
e kuzum sen ne bekliyosun daha cocouk dogcak isimsiz olurmu? aklinda hicmi yok bisey?
beray güzel isim canim ama unisex isim galiba ben cogunluk erkeklerde duydumdu haberin olsun..kaydirigubbakcemile3
benim oğlumunda ismi belli deel daha kociş rüzgar diye tutturdu başka ismide beğenmiibiz de bebişimize isim koymadık daha kaydirigubbakcemile2
ohh toipigimiz besik kertmeleride oldu.. krispi önce sen dogur madem seninki büyük olsun.. ama bence nehir sec begen al yapicak.. en büyük oglumuz o suan..kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nabersiniz ne haber bakam hastaneye gittim kan testi idrar testi nst ye testi olduk bakalım eşim gitti öğrenmeye hayırlı olsun artık dilmuhdan haber yokmu kızlar oda gidecekti biri daha vardı sanki ayşecim sen nasılsın iyimisin şekerim yaa durumlar nasıl iyimi?opuyorumnanaktan
napam kıı geçen kış çok turşu eksikliği çektim canım çekti bulamadım hazırlarda hoşuma gitmiiii bende yapam dedim anam eğer kapağını açmasan marta kadar yaşar dedi bağa turşular bende o zmana kadar anca yeter hacı
heeee eyüp zaten ben istememiştim kız şimdi hepten vazgeçtim bağırırken hoş çıkmii ağızdan bende barışı sedim içime sindi yane
hadi hayırlı sonuçlar gelsin canım dilmuh daha gelmedislm kızlar nabersiniz ne haber bakam hastaneye gittim kan testi idrar testi nst ye testi olduk bakalım eşim gitti öğrenmeye hayırlı olsun artık dilmuhdan haber yokmu kızlar oda gidecekti biri daha vardı sanki ayşecim sen nasılsın iyimisin şekerim yaa durumlar nasıl iyimi?opuyorumnanaktan
hayırlı olsun gülegüle kullangecelik aldım çorap aldım 3atlet 3çilot aldım:kedi:
yok nan ben öle gelin adayını görmeden beşik kertmesi yapmam hacıııı
önce görmem lazım
sonra selcenin tıpayı tıkması lazım kız oğlandan büyük olmamalı
ondan sonra bakaruk:roflol::roflol::roflol:
krispicim turşu lazımsa gönderem istersenkaydirigubbakcemile5
yok nan ben öle gelin adayını görmeden beşik kertmesi yapmam hacıııı
önce görmem lazım
benim oğlumunda ismi belli deel daha kociş rüzgar diye tutturdu başka ismide beğenmii
bende baree yanında burak olsun dediydim öle kaldı
nan ben sağa gönederem ben yapmışım 30 kilo turşu onları anca bitiririm hacı
sağol kuşum ŞenizŞeniz
nan ben heç duymadım beray deyü erkek berkay olmasın o senin dediğnakannehirevet furkan ismini tek koymamak gerekiyormus.. ama baris güzel isim.. hayirlisi olsun.. eyüpten vazgecildi sanirim hee?zemuszemus
e kuzum sen ne bekliyosun daha cocouk dogcak isimsiz olurmu? aklinda hicmi yok bisey?
beray güzel isim canim ama unisex isim galiba ben cogunluk erkeklerde duydumdu haberin olsun..kaydirigubbakcemile3
:sm_cool: :sm_cool:hımmm koy bişeler selcen valla çok lazım olur bacım
hee ben orda olsaydım benim dolapta heç bişe kalmazdı desene
barış güzel demi selcen
bak senin kızın isminin baş harfide b ile başliii
beray ile barış
ne gözel nanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflolyok nan ben öle gelin adayını görmeden beşik kertmesi yapmam hacıııı
önce görmem lazım
doğru konuş gıı :mymeka: 3 haftam var benimkartanesi tipayi biraz zor tikar bence.. simdi calisirken bol bol geziyor o kendini eve attimi..bi iki haftaya dogrur bence.kaydirigubbakcemile3
bende onun için dedimya asebacım kesin doğurmuştur bu kız kaydirigubbakcemile3ayşecim ultrasona girmedim valla kilosunu bilmiyom en son 31haftalıkken öğrendim 2.kilo 50gramdı bebişim şimdi bilmiyom valla nst sonucunu kağıtla elime verdiler bende ilk defa girdiğim için bilmiyorum ama bunu istiyen kadındoğumun dr un özeline gitmiştik o istemişti eşim bütün sonuçları ona verecek öğrenecek bakalım hayırlısı gelince yazarım 5.30da gelirim diyodu köyde oturuyozya yol yarım saat
kızlar ayrın medcal park goztepe de bebegim olacak semineri var esinizde katılabiliyor ucretsiz
ben kayıt yaptırdım simdi.
isterseniz siz de katılabilirsiniz.
Bebeğim Olacak Seminerleri’ne tüm anne adayları ve eşleri davetlidir. Katılımlarınız için 0216 444 44 84’den Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi’ne kayıt yaptırabilirsiniz.
15 Ekim 2009, Perşembe 13.00 – 13.15 Karşılama ve İkram
13.15 – 14.00 Hamilelikte beslenme
Lohusalık döneminde beslenme
Emzirirken beslenme
Diyetisyen Gizem Keservuran
14.00 – 15.00 Ayşe Öner Eğitimi
• Anne sütü ve emzirme
• Yeni doğan ve yeni doğanın özellikleri
15.00 – 15.15 Kahve Molası
15.15 – 16.45 Ayşe Öner Eğitimi
• Bebeğin günlük bakımı (banyo, yüzdürme, göbek pansumanı, ağız, burun, göz temizliği, alt değiştirme, tutma, yüzdürme)
ayyy bende kızıma bir süre ismiyle bağıramadım kızcanim ebnim insallah sonuclarin güzel cikar.. nst de sanci cikmadi dimi.. bebegin kilosunu falan ögrendinmi baktimi doktor.. ben iyiyim canim.. bugün bende nst ye girdim hic sanci cikmadi.. o kadarda dua etmistim ciksin diye..bugün kizimin odasiyla ugrastim biraz.. camasir attim onlari asarim falan bugünüde atlatmis oluruz.. yarin Allah kerim..
hee bide bagrirken hosmu cikmasi gerekiyorkaydirigubbakcemile3baris dogru secim o zaman.. görümcemin oglunun adi baris bagrinca baya bi gür cikiyor sesi..
kizlar yaa ben zeynep nilay koycam diyee tee nisanliyken söylüyordum herkesee..aama simdi göbisimle konusurlen tuaf geliyor..gecici bi durumudur bu.. doktorlarda diyormus.. ilk 4 ay cocuga ismiyle hitap etmek zor geliyor diye..e
hade güle güleŞenizhadi hayırlı sonuçlar gelsin canım dilmuh daha gelmedi
acep hastaneye gitmişken doğuram mı dedi
hayırlı olsun gülegüle kullan
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar ben biraz kaçar kociş gelmeden duşumu alam süslenemde pazara gidicez
soora görüşürük
kartanesi tipayi biraz zor tikar bence.. simdi calisirken bol bol geziyor o kendini eve attimi..bi iki haftaya dogrur bence.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?