2009 Kasm Anneleri

ohh toipigimiz besik kertmeleride oldu.. krispi önce sen dogur madem seninki büyük olsun.. ama bence nehir sec begen al yapicak.. en büyük oglumuz o suan..kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nabersiniz ne haber bakam hastaneye gittim kan testi idrar testi nst ye testi olduk bakalım eşim gitti öğrenmeye hayırlı olsun artık dilmuhdan haber yokmu kızlar oda gidecekti biri daha vardı sanki ayşecim sen nasılsın iyimisin şekerim yaa durumlar nasıl iyimi?opuyorumnanaktan

Zeren bende uyku setiş alıcam bakıyorum ama güzel birşey bulamadım. Sen ne aldın hangi markayı ?

ben de alamadım bacuuumm:1no2: bol çeşit olan biyer bulamadıkki.en çok çeşit bulunan yerler ulusta vardı ama bu halimle benim adamı ikna edip oraya götürmem imkansız gibi bişey.. yarın kızlar gidip bakacak nerde ne var diye.... ben de onlardan kopya çekecüm...

ben bi çorba ısıtam kendime geliyom

napam kıı geçen kış çok turşu eksikliği çektim canım çekti bulamadım hazırlarda hoşuma gitmiiii bende yapam dedim anam eğer kapağını açmasan marta kadar yaşar dedi bağa turşular bende o zmana kadar anca yeter hacı

heeee eyüp zaten ben istememiştim kız şimdi hepten vazgeçtim bağırırken hoş çıkmii ağızdan bende barışı sedim içime sindi yane

ohh toipigimiz besik kertmeleride oldu.. krispi önce sen dogur madem seninki büyük olsun.. ama bence nehir sec begen al yapicak.. en büyük oglumuz o suan..kaydirigubbakcemile3

yok nan ben öle gelin adayını görmeden beşik kertmesi yapmam hacıııı
önce görmem lazım
sonra selcenin tıpayı tıkması lazım kız oğlandan büyük olmamalı
ondan sonra bakaruk:roflol::roflol::roflol:

canim ebnim insallah sonuclarin güzel cikar.. nst de sanci cikmadi dimi.. bebegin kilosunu falan ögrendinmi baktimi doktor.. ben iyiyim canim.. bugün bende nst ye girdim hic sanci cikmadi.. o kadarda dua etmistim ciksin diye..bugün kizimin odasiyla ugrastim biraz.. camasir attim onlari asarim falan bugünüde atlatmis oluruz.. yarin Allah kerim..

hee bide bagrirken hosmu cikmasi gerekiyorkaydirigubbakcemile3baris dogru secim o zaman.. görümcemin oglunun adi baris bagrinca baya bi gür cikiyor sesi..
kizlar yaa ben zeynep nilay koycam diyee tee nisanliyken söylüyordum herkesee..aama simdi göbisimle konusurlen tuaf geliyor..gecici bi durumudur bu.. doktorlarda diyormus.. ilk 4 ay cocuga ismiyle hitap etmek zor geliyor diye..e

hadi hayırlı sonuçlar gelsin canım dilmuh daha gelmedi
acep hastaneye gitmişken doğuram mı dedi
gecelik aldım çorap aldım 3atlet 3çilot aldım:kedi:
hayırlı olsun gülegüle kullan

:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben biraz kaçar kociş gelmeden duşumu alam süslenemde pazara gidicez
soora görüşürük

kartanesi tipayi biraz zor tikar bence.. simdi calisirken bol bol geziyor o kendini eve attimi..bi iki haftaya dogrur bence.kaydirigubbakcemile3

benim oğlumunda ismi belli deel daha kociş rüzgar diye tutturdu başka ismide beğenmii
bende baree yanında burak olsun dediydim öle kaldı

kiz dikkat et cocukla dalga gecilmesin büyüdügünde.. burak zaten at demek.. rüzgarida onlara takiyorlar genelde benden söylemesi kizma kirilma ama .. baska isimler düsünün bence.. yada sadece rüzgar olsun..

bende onun için dedimya asebacım kesin doğurmuştur bu kız kaydirigubbakcemile3ayşecim ultrasona girmedim valla kilosunu bilmiyom en son 31haftalıkken öğrendim 2.kilo 50gramdı bebişim şimdi bilmiyom valla nst sonucunu kağıtla elime verdiler bende ilk defa girdiğim için bilmiyorum ama bunu istiyen kadındoğumun dr un özeline gitmiştik o istemişti eşim bütün sonuçları ona verecek öğrenecek bakalım hayırlısı gelince yazarım 5.30da gelirim diyodu köyde oturuyozya yol yarım saat

nan ben heç duymadım beray deyü erkek berkay olmasın o senin dediğnakannehir
:sm_cool: :sm_cool:
:roflol: :roflol: :roflol kaa takamam be hacıı sen sezeryan olcen gerçi ona göre tarih belirle anam :roflol:
kartanesi tipayi biraz zor tikar bence.. simdi calisirken bol bol geziyor o kendini eve attimi..bi iki haftaya dogrur bence.kaydirigubbakcemile3
doğru konuş gıı :mymeka: 3 haftam var benim

acil bi durum olsaydi eve göndermezlerdi zaten.. bence sanci cikmamistir.. kan sonuclarinda iyi cikarda rahat edersin insallah.. hadi hayirlisi bakalim.. dilmuh gelmedimi haala? dogurcam dogurcam diyordu dogurup gelicek anlasilan..

e kuzum sen ne bekliyosun daha cocouk dogcak isimsiz olurmu? aklinda hicmi yok bisey?

ben zeren istiyodum eşim de ezgi diyo.... kesin deği ama ezgi olur belki

istanbullu gacılar buna gidin mutlakaaaa

bizim hastanede de var her ayın ilk cumasımı neydi yaa ama kaçırdım been kasımın ilk cumasına doğurmuş olurum herhal

ayyy bende kızıma bir süre ismiyle bağıramadım kız
hade güle güleŞeniz

eğer dünürüm olmak istise tıpa kapanacak başka çaresi yok bacım:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…