2009 Kasm Anneleri

yaaa bide turşu yapmıştım donmuş turşularım arkadaş dün baktık tadına süper yaaa süper valla bayıldım arkadaş bi, kavanozu kaptı gitti kavanoz onundu çünkü boş diye bana verdi doldurunca kaptı zilli

kıs ne güsel kendin yapabiliyorsun turşuyu bende anneme yaptırdım 4 kavanozzemuszemus

sorma öyle zor geliyorki artik biraz yürüsem her yanim agriyor.. ama simdiden alismazsamda bebek gelince zorlancam.. balgam icin balli süt ic kiz iyi geliyor diye duymustum.. yada limonu sicak suya sIk ona bal kat o da iyi gelir herhalde..

krispi kartanesi tubaa kizlar sizin bebislerin isimleri haala yokmu? takip edemedimde.. ne zaman koycaniz isim?

yorgancıoğlunda çok çeşit var ama onun da mağazası yok galiba.. internetten satış yapıyo.. fiyatlarıda yüksek gibi geldi bana.. sen bak bakalım..inş kafana göre bişeyler bulursun canım..

yok hala doğuramadım :)) bişey değil, son kontrolde 3700 civarı demişlerdi. normal doğum şansım kalmayacak bu koca kafalı kızla laelaelaelaelae

hg nesli.... maşallah kız tombiş olmuş bile senin yavru

balgatta arkadaşım bebek diye bi mağaza var orda çok süper uyku setleri vardı

ooohh oraya da gidersiniz artık gezentiler:dilcikar: benim yerime de gezin heeee

kıs ne güsel kendin yapabiliyorsun turşuyu bende anneme yaptırdım 4 kavanozzemuszemus

kız bende bu sene ilk defa yaptım hacı anamı aradım telden konuşa konuışa yaptık beraber napam bende bilmi,dimki
ben 5 kiloluk kavanozlarda 6 kavanoz yaptım 7. cisi arkadaşın kavanozu idi onuda aldı işte:roflol:

fındık kurtlarım, bal bademlerim, kaçıyorum ben,
hepiciğinizi öpüyor kokluyor, göbüşler izin verdiği ölçüde de bağrıma basıyorum efenimŞeniz
miniklerime iyi bakınnnnopuyorumnanaktan

heee nan
kıs zaten stok sende biliyor kargoyla ister artık:roflol::roflol:
nan kargoynan turşu gelene kadar hazırını alır:roflol::roflol:
krispi kartanesi tubaa kizlar sizin bebislerin isimleri haala yokmu? takip edemedimde.. ne zaman koycaniz isim?

yav heç sorma hacı ben bi ara baya furkan ismine takmıştım ama yoğun istek üzerine bana furkan bebeklerin çok yaramaz olduğunu sölediler bebekler isimlerinin ağırlığını taşimiş
bende vazgeçtim
şu anda
BARIŞ
düşünüyom kızımın adıda buse ikisidde b ile başlasın istim hacı

dikkat et artık zerenim
yaa bende geceleri üzerime hiç birşey alamıyorum hasta olmadan şu bebişi bi doğursam diyorum:Saruboceq:

abooov hasta olursun gııııı... dikkat et kendine itekcim öle yatma haaa

evet haklısın... az önce ıhlamur içtim şimdid ebi çorba içem.. sona da ılık ballı süt içerim... gerçekten o çok iyi geliyor...

biz de bebişimize isim koymadık daha kaydirigubbakcemile2

yavvv selcen valla hoşuma gitti kıı kolay yani yer olsa kesin yapardım nan valla
sen heç bişe yapmadınmı:uhm:
fasulye koyduk bi tek ama belki poğaça börek falan yapar koyarun fatocumm evdeykenee
aboooo ben ankarada olsaydım kesin dadanırdı bağa demi:1no2:
:roflol: süper olurdu fallaaa
beray benimkiii
barış gözelmiş fatoo

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:sende az değilsin haaa:jeyyar::jeyyar:
ben mii yook len bende ne gezerrr laelaelaelaelae

görgüsüz seniii ne çok şey aldın öleeeeee

:1shok:anaaaaam krispi naaaapmışın kııızz. maşallah 30 kilo turşu mu yaptın bacım...ben 10 kiloluk yaptım sadece... bi 5 lik kavanoz da kelek yapcaktım ama yetişemedim kendimle uğraşmaktann...

fındık kurtlarım, bal bademlerim, kaçıyorum ben,
hepiciğinizi öpüyor kokluyor, göbüşler izin verdiği ölçüde de bağrıma basıyorum efenimŞeniz
miniklerime iyi bakınnnnopuyorumnanaktan

güle güle canım
sen de kendine iyi bakŞenizopuyorumnanaktan

evet furkan ismini tek koymamak gerekiyormus.. ama baris güzel isim.. hayirlisi olsun.. eyüpten vazgecildi sanirim hee?zemuszemus

e kuzum sen ne bekliyosun daha cocouk dogcak isimsiz olurmu? aklinda hicmi yok bisey?

fasulye koyduk bi tek ama belki poğaça börek falan yapar koyarun fatocumm evdeykenee

beray benimkiii

barış gözelmiş fatoo

beray güzel isim canim ama unisex isim galiba ben cogunluk erkeklerde duydumdu haberin olsun..kaydirigubbakcemile3

beray benimkiii

barış gözelmiş fatoo

hımmm koy bişeler selcen valla çok lazım olur bacım

hee ben orda olsaydım benim dolapta heç bişe kalmazdı desene

barış güzel demi selcen
bak senin kızın isminin baş harfide b ile başliii
beray ile barış
ne gözel nanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ayrın medcal park goztepe de bebegim olacak semineri var esinizde katılabiliyor ucretsiz
ben kayıt yaptırdım simdi.

isterseniz siz de katılabilirsiniz.

Bebeğim Olacak Seminerleri’ne tüm anne adayları ve eşleri davetlidir. Katılımlarınız için 0216 444 44 84’den Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi’ne kayıt yaptırabilirsiniz.
15 Ekim 2009, Perşembe 13.00 – 13.15 Karşılama ve İkram
13.15 – 14.00 Hamilelikte beslenme
Lohusalık döneminde beslenme
Emzirirken beslenme
Diyetisyen Gizem Keservuran
14.00 – 15.00 Ayşe Öner Eğitimi
• Anne sütü ve emzirme
• Yeni doğan ve yeni doğanın özellikleri
15.00 – 15.15 Kahve Molası
15.15 – 16.45 Ayşe Öner Eğitimi
• Bebeğin günlük bakımı (banyo, yüzdürme, göbek pansumanı, ağız, burun, göz temizliği, alt değiştirme, tutma, yüzdürme)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…