anam imreniim saa haa doldur doldur hala yer var mı gıı
yavvv selcen valla hoşuma gitti kıı kolay yani yer olsa kesin yapardım nan valla
sen heç bişe yapmadınmı:uhm:
yaaa bide turşu yapmıştım donmuş turşularım arkadaş dün baktık tadına süper yaaa süper valla bayıldım arkadaş bi, kavanozu kaptı gitti kavanoz onundu çünkü boş diye bana verdi doldurunca kaptı zilli
benim rahatsızlığım hapşurma ve boğaz ağrısıyla başladı zaten canım.. sonra halsizlik,burun akıntısı..şimdide öksürü ve balgam.. sanırım ben ceryanda kaldım ondan oldu... çok dikkat etmek lazım..
heee ben de yasak kalktı diye kendini çok yorup hasta etme demek istedim canım... vücudun dinlenmeye alıştı sonuçta..çok yüklenmea.s
aboooo ben ankarada olsaydım kesin dadanırdı bağa demi:1no2:
uyku seti bende e bebekten aldıydım ama sonra hiç beğenmedim biraz önce gidip iade ettim. şimdi benimde uyku seti bakmam lazım yeniden. e-bebek te 10 farklı model var ordan beğenemedim , çoğu yerde iki üç çeşit oluyor nerden alacaksam bende kara kara düşünüyorum :uhm: kendime bakacam zaten sana da yazarım canım inşallah güzel bişey bulurumda.
yok hala doğuramadım :)) bişey değil, son kontrolde 3700 civarı demişlerdi. normal doğum şansım kalmayacak bu koca kafalı kızla laelaelaelaelae
balgatta arkadaşım bebek diye bi mağaza var orda çok süper uyku setleri vardı
kıs ne güsel kendin yapabiliyorsun turşuyu bende anneme yaptırdım 4 kavanozzemuszemus
nan kargoynan turşu gelene kadar hazırını alır:roflol::roflol:heee nan
kıs zaten stok sende biliyor kargoyla ister artık:roflol::roflol:
krispi kartanesi tubaa kizlar sizin bebislerin isimleri haala yokmu? takip edemedimde.. ne zaman koycaniz isim?
dikkat et artık zerenim
yaa bende geceleri üzerime hiç birşey alamıyorum hasta olmadan şu bebişi bi doğursam diyorum:Saruboceq:
sorma öyle zor geliyorki artik biraz yürüsem her yanim agriyor.. ama simdiden alismazsamda bebek gelince zorlancam.. balgam icin balli süt ic kiz iyi geliyor diye duymustum.. yada limonu sicak suya sIk ona bal kat o da iyi gelir herhalde..
krispi kartanesi tubaa kizlar sizin bebislerin isimleri haala yokmu? takip edemedimde.. ne zaman koycaniz isim?
fasulye koyduk bi tek ama belki poğaça börek falan yapar koyarun fatocumm evdeykeneeyavvv selcen valla hoşuma gitti kıı kolay yani yer olsa kesin yapardım nan valla
sen heç bişe yapmadınmı:uhm:
:roflol: süper olurdu fallaaaaboooo ben ankarada olsaydım kesin dadanırdı bağa demi:1no2:
beray benimkiiikrispi kartanesi tubaa kizlar sizin bebislerin isimleri haala yokmu? takip edemedimde.. ne zaman koycaniz isim?
barış gözelmiş fatoonan kargoynan turşu gelene kadar hazırını alır:roflol::roflol:
yav heç sorma hacı ben bi ara baya furkan ismine takmıştım ama yoğun istek üzerine bana furkan bebeklerin çok yaramaz olduğunu sölediler bebekler isimlerinin ağırlığını taşimiş
bende vazgeçtim
şu anda
BARIŞ
düşünüyom kızımın adıda buse ikisidde b ile başlasın istim hacı
ben mii yook len bende ne gezerrr laelaelaelaelae:jeyyar::jeyyar::jeyyar:sende az değilsin haaa:jeyyar::jeyyar:
görgüsüz seniii ne çok şey aldın öleeeeeeyaaa benim bu işler bitmek bilmiyor yaaaa
daha enesinkileri ancak yerleştirdim şimdi bebişiminkileri ütüleyip yerleştireceğim çok işim var çoooook
o kaaaa çok kıyafet varki annem görse kesin kızar çok gereksiz şeyler almışsın derkaydirigubbakcemile3
yorgancıoğlunda çok çeşit var ama onun da mağazası yok galiba.. internetten satış yapıyo.. fiyatlarıda yüksek gibi geldi bana.. sen bak bakalım..inş kafana göre bişeyler bulursun canım.. QUOTE]
Zeren bende uyku setiş alıcam bakıyorum ama güzel birşey bulamadım. Sen ne aldın hangi markayı ?
kız bende bu sene ilk defa yaptım hacı anamı aradım telden konuşa konuışa yaptık beraber napam bende bilmi,dimki
ben 5 kiloluk kavanozlarda 6 kavanoz yaptım 7. cisi arkadaşın kavanozu idi onuda aldı işte:roflol:
fındık kurtlarım, bal bademlerim, kaçıyorum ben,
hepiciğinizi öpüyor kokluyor, göbüşler izin verdiği ölçüde de bağrıma basıyorum efenimŞeniz
miniklerime iyi bakınnnnopuyorumnanaktan
nan kargoynan turşu gelene kadar hazırını alır:roflol::roflol:
yav heç sorma hacı ben bi ara baya furkan ismine takmıştım ama yoğun istek üzerine bana furkan bebeklerin çok yaramaz olduğunu sölediler bebekler isimlerinin ağırlığını taşimiş
bende vazgeçtim
şu anda
BARIŞ
düşünüyom kızımın adıda buse ikisidde b ile başlasın istim hacı
abooov hasta olursun gııııı... dikkat et kendine itekcim öle yatma haaa
evet haklısın... az önce ıhlamur içtim şimdid ebi çorba içem.. sona da ılık ballı süt içerim... gerçekten o çok iyi geliyor...
biz de bebişimize isim koymadık daha kaydirigubbakcemile2
fasulye koyduk bi tek ama belki poğaça börek falan yapar koyarun fatocumm evdeykenee
:roflol: süper olurdu fallaaa
beray benimkiii
barış gözelmiş fatoo
fasulye koyduk bi tek ama belki poğaça börek falan yapar koyarun fatocumm evdeykenee
:roflol: süper olurdu fallaaa
beray benimkiii
barış gözelmiş fatoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?