2009 Kasm Anneleri

canım geçmiş olsun öncelikle inşallah büyümüştür meleğin. birde şey dicektim devlet yenidoğan çocuğ bakmak zorunda ama şartı var. hastanene birde eğer kimliğini hemen çıkarırsak küvöze para alıyormusunuz diye sorarmısın. çünkü normalde bende medical parka gidiyorum yenidoğan yoğun bakımın gümlüğ 500 dediler. bu şekilde sordum ozaman fark almıyoruz dediler. almamaları gerekiyor.

bu arada nasılsınız kızlar uzun zamandır okudum fakat yazamadım. işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum. 1 hafta daha çalışmaya karar verdim. yani haftayada işteyim. inşallah o arada doğurmam . Zamanında gelsin inşallah kuzucuklarımız a.s.

yok hala doğuramadım :)) bişey değil, son kontrolde 3700 civarı demişlerdi. normal doğum şansım kalmayacak bu koca kafalı kızla laelaelaelaelae

bnebaktım emme bulamadım gııı merak ettim vallahi

gözün aydın canımmm

bulmadım gıı
sen de mi alacadun nan :1ninca:
gördüm gıı kartanesi yok gıı o kadarda abartacak bişe deelmiş yakışır sana kaydirigubbakcemile3
accık daha afilli olsaydı bende alırdım :lepi: :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet öğlenleri baya ii oluyoo
balgatta arkadaşım bebek diye bi mağaza var orda çok süper uyku setleri vardı
yok hala doğuramadım :)) bişey değil, son kontrolde 3700 civarı demişlerdi. normal doğum şansım kalmayacak bu koca kafalı kızla laelaelaelaelae
maşallaahhhh neslüüü doğsun gari nan sezeryan olur artık kız ay benim zilli kaç oldu acep yarın öğrencez

hadi hayırlısı ama banada eneste son gidişimde 3700 demişlerdi 3400 goğdu hemde normal doğum
hoşgeldin canımmm

anam bende merak ettiydimde çok bişe deelmiş hamile string hepsiburada da

senin geceliklerin yanında halt etmiş canım:roflol::roflol::roflol:

levent geçen gün dedi ki; doğduğunda koca kafalıymış ve sarmışlar zamanın ileri gelenleri. Vallahi uykularım kaçıyo şimdi delikafadulden
kartanem dediğin gibi sezodan kaçış yok sanırım-tatlicadiarzu-

ayy çok sevindim elifçimm hihoyyyt

önemli bi vukuat yok canım

maşallah canım yaa sağ salim olsunda sezeryan olsun

sen de mi alacadun nan :1ninca:
len öle alınacak gibi bişe deel kii ona para virmem
senin geceliklerin yanında halt etmiş canım:roflol::roflol::roflol:
aynen öle vallahi canım hemide siz normalini deel lohusalık milletin yanında giyeceğimi gördünüz kaydirigubbakcemile3

haklısın asebam, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, sağlıkla gelsinler de sıpalar, nasıl gelirlerse gelsinlera.s

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:sende az değilsin haaa:jeyyar::jeyyar:

kızlar patatesli börek yapip dolaba komuştum yaaa dün arkadaş öle gelince bende ondan çıkardım yaptım valla çok güszel oldu yavvvv ne kaaa hoşuma gitti pratik üzerine yumurtayı sür sadece ver fırına
8 poşet yapmıştım dün birini yedik işte acep daha yapsammı yavvvv bişe değel kurban gellli dolapta yer yok

benim rahatsızlığım hapşurma ve boğaz ağrısıyla başladı zaten canım.. sonra halsizlik,burun akıntısı..şimdide öksürü ve balgam.. sanırım ben ceryanda kaldım ondan oldu... çok dikkat etmek lazım..

heee ben de yasak kalktı diye kendini çok yorup hasta etme demek istedim canım... vücudun dinlenmeye alıştı sonuçta..çok yüklenmea.s

yaaa benim bu işler bitmek bilmiyor yaaaa
daha enesinkileri ancak yerleştirdim şimdi bebişiminkileri ütüleyip yerleştireceğim çok işim var çoooook
o kaaaa çok kıyafet varki annem görse kesin kızar çok gereksiz şeyler almışsın derkaydirigubbakcemile3

anam imreniim saa haa doldur doldur hala yer var mı gıı

kız senin dolaptada yok yok heedelikafadulden
ülkeye kıtlık gelse senin eve 6 ay sonra girerkaydirigubbakcemile3

dikkat et artık zerenim
yaa bende geceleri üzerime hiç birşey alamıyorum hasta olmadan şu bebişi bi doğursam diyorum:Saruboceq:

yuhhh nan koca buzluğuda mı doldurdun bende sigara böreği şeklinde sardım annemle 6 poşet var daha sararım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…