insallah buyumustur canım ya kuvozde kalacak muhtemelen kuvoz maliyeti de almış basını gitmiş valla aradım 1000*1500 tl arası imiş gunluk acıbadem de doğum yapacağım kuvoz için devlet hastanesine sevketmemiz de gerekebilri 10-15 gun kalırsa nasıl karşılayalım bu masrafı o yuzden de buyusun biraz daha diyorum
bir tansiyon neler actı basımıza bebeşimde buyuyemedi içerde insallah sağlıklı dunyya gelir de rahat bir nefes alırız
hoşgeldin canımmmgüzellerim merhaba :)a.s.
anam bende merak ettiydimde çok bişe deelmiş hamile string hepsiburada danann gösterin bizede şunu bak merak ettim:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sen de mi alacadun nan :1ninca:bnebaktım emme bulamadım gııı merak ettim vallahi
gözün aydın canımmm
bulmadım gıı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3gördüm gıı kartanesi yok gıı o kadarda abartacak bişe deelmiş yakışır sana kaydirigubbakcemile3
accık daha afilli olsaydı bende alırdım :lepi: :roflol:
evet öğlenleri baya ii oluyooOda ayrı gezgiç hatun. Sizin işyerinin konumundan kaynaklı, sürekli öğlen geziyordunuz.
Bende kendime öyle diyordum tubacım ama ne olduysa 15-20 gündür oturduğum yerden kalkamıyorum. Kartanesinde maşallah gezsin.
balgatta arkadaşım bebek diye bi mağaza var orda çok süper uyku setleri vardıuyku seti bende e bebekten aldıydım ama sonra hiç beğenmedim biraz önce gidip iade ettim. şimdi benimde uyku seti bakmam lazım yeniden. e-bebek te 10 farklı model var ordan beğenemedim , çoğu yerde iki üç çeşit oluyor nerden alacaksam bende kara kara düşünüyorum :uhm: kendime bakacam zaten sana da yazarım canım inşallah güzel bişey bulurumda.
maşallaahhhh neslüüü doğsun gari nan sezeryan olur artık kız ay benim zilli kaç oldu acep yarın öğrencezyok hala doğuramadım :)) bişey değil, son kontrolde 3700 civarı demişlerdi. normal doğum şansım kalmayacak bu koca kafalı kızla laelaelaelaelae
yok hala doğuramadım :)) bişey değil, son kontrolde 3700 civarı demişlerdi. normal doğum şansım kalmayacak bu koca kafalı kızla laelaelaelaelae
hadi hayırlısı ama banada eneste son gidişimde 3700 demişlerdi 3400 goğdu hemde normal doğumyok hala doğuramadım :)) bişey değil, son kontrolde 3700 civarı demişlerdi. normal doğum şansım kalmayacak bu koca kafalı kızla laelaelaelaelae
hoşgeldin canımmm
anam bende merak ettiydimde çok bişe deelmiş hamile string hepsiburada da
hadi hayırlısı ama banada eneste son gidişimde 3700 demişlerdi 3400 goğdu hemde normal doğum
ayy çok sevindim elifçimm hihoyyytselam kizlar nasilsinizzz
esimi ise geri aldilarhihoyyythihoyyythihoyyyt
sendika itiraz etmis hem peformansindan memnun olup hemde böyle sacma bir sebeple isten cikaramazsiniz diye onlarda itirazi kabul etmisler:lepi::lepi:
bu sabah telefon actilar yarin gel yeniden sözlesme imzala diye
bugün evde yarin yeniden isbasi yapicak cok sükür..
siz nasilsinizzz
arzucugum canim hakkinizda hayirlisi olsun ikinizin sagligi acisindan doktorlar en iyisine karar vericektir..üzülme dogunca cabuk kilo aliyolar nasilsa
selam kizlar napiyonuz bakim.. gecmise hic bakmicam.. önemli bi durum varmi?
ben bugün nst ye girdim ama hic bisey cikmadi.. dolayisiyla doktor muayne etmedi.. ama artik yürüyüse izin verdi.. ohh dedim sonunda.. eve geldim.. kizimin odasina girstim.. cibinlik falan takildi.. bi kac parca ütüm vardi onlari yaptim.. yengem kizinin kücüklerini vermisti iki poset onlari ayirdim birazdan makinaya aticam.. odamizin süslemesi ve halisi yok ama en kisa zamanda cekip koycam resimlerini.. bugün olmaz belki ziraa cok yoruldum.. kutumda acaip batmalar olmaya basladi..
doktor yürü dedim ben kostum sanki fazla geldi bukadar sey yapmak.. zemuszemus
maşallah canım yaa sağ salim olsunda sezeryan olsunyok hala doğuramadım :)) bişey değil, son kontrolde 3700 civarı demişlerdi. normal doğum şansım kalmayacak bu koca kafalı kızla laelaelaelaelae
len öle alınacak gibi bişe deel kii ona para virmemsen de mi alacadun nan :1ninca:
aynen öle vallahi canım hemide siz normalini deel lohusalık milletin yanında giyeceğimi gördünüz kaydirigubbakcemile3senin geceliklerin yanında halt etmiş canım:roflol::roflol::roflol:
itekim, bıdıkım umut ışığımsın yavrukuşumŞenizopuyorumnanaktan
maşallah canım yaa sağ salim olsunda sezeryan olsun
len öle alınacak gibi bişe deel kii ona para virmem
aynen öle vallahi canım hemide siz normalini deel lohusalık milletin yanında giyeceğimi gördünüz kaydirigubbakcemile3
Bende de gıcık oliiyyy:1no2: geceleri daha fena burun tıkanıklığından diyom ama bilmiyorum. terleme geceleyin oluyo gündüzde üstümü giysem terliyorum , çıkarsam hava serin üşütüyorum normal herhalde bunnar. boğazın felan ağrımıyosa birşey yoktur herhalde canım
hastaliktan degil gülüm yaa.. bana 2,5 aydir hersey yasaktiya.. bugünde yasak kalkinca birden giristim hem bebis gelsin istiyorum artik.. o yüzden böyle oldu.. ama kiz asagi incegine dahada bi yukari cikiyor sanirim.. ayaklari midemi tepikliyor durmadan..
kızlar patatesli börek yapip dolaba komuştum yaaa dün arkadaş öle gelince bende ondan çıkardım yaptım valla çok güszel oldu yavvvv ne kaaa hoşuma gitti pratik üzerine yumurtayı sür sadece ver fırına
8 poşet yapmıştım dün birini yedik işte acep daha yapsammı yavvvv bişe değel kurban gellli dolapta yer yok
kızlar patatesli börek yapip dolaba komuştum yaaa dün arkadaş öle gelince bende ondan çıkardım yaptım valla çok güszel oldu yavvvv ne kaaa hoşuma gitti pratik üzerine yumurtayı sür sadece ver fırına
8 poşet yapmıştım dün birini yedik işte acep daha yapsammı yavvvv bişe değel kurban gellli dolapta yer yok
dikkat et artık zerenimbenim rahatsızlığım hapşurma ve boğaz ağrısıyla başladı zaten canım.. sonra halsizlik,burun akıntısı..şimdide öksürü ve balgam.. sanırım ben ceryanda kaldım ondan oldu... çok dikkat etmek lazım..
heee ben de yasak kalktı diye kendini çok yorup hasta etme demek istedim canım... vücudun dinlenmeye alıştı sonuçta..çok yüklenmea.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?