ay herkeşte bi bebesine kavuşma aşkı bende neen yok acabaa :tomato: ya var tabikkii deee vakti zamanında gelsin istiyom bennn sonuçta anne karnında ne kaa durursa o kaa ii
ayy çok fedakarım ben bi kerem siz kendinizi duşunup bebeleri istiniz ama ben tam bi anne olmuşum nan önce bebemin iyiliğini duşunim haa aferum bağa sırnaşık şey
haa tabii bunda işlerin daha bitmemiş olmasının ve de erken gelüse iznin boşa gideceğinin de bi rolu olabülüüüüü :jeyyar::jeyyar:
hee tam adamına ettı demı benden onada bulaşmış mıkserlık :roflol:
sorma gıııı beni 7 aylık doorttuydu delüü tikkat ediim bari çillüüü unut gı yasdıklarımıı taammıııı:roflol: ay bu karular beni öldüricikk yaaa
çillim ebiş sanırım burcuya yazacudu hatlar karıştı sağa yazdı
nan sen zati çalmadan oynuyon karıştırmaya yer arıyon ebişte iice aklını karıştırdı haaa deemii lülülülülülü
alsınnar nann istemiim ben bu kaa dötthee tabee kesin alularrr sezeryanla nur topu gibi artık kaç gibi olursa toto aldırırsın gıı delikafadulden
saol canım rabbim tüm hastalara şifalar ihsan etsin işallahhh...
ya sen hala işe mi didionn :sinifsinif: ne zaman ayrılcan kuşumm ay hamileken çalışmak berbat bişi yaaaa :umursamaz: bi an önce izne çıkıp doğum öncesi azcık dinlenebilsen keşkeee :teselli:
beni çözmüşsün nan cerın aynen söledıklerıne katuluyrummmmm delikafaduldenheç sorma haa ebiş bunu herkeşe yap ama canlize yapma gııı hatun zati yok ağda yok gelin kafası derken kk daki durumları çözene kaa canı çıkii laelaelaelaelae
naniknanik unutmuyorum baganeeeeeee kafamçokkarıştısorma gıııı beni 7 aylık doorttuydu delüü tikkat ediim bari çillüüü unut gı yasdıklarımıı taammıııı
alsınnar nann istemiim ben bu kaa dött
valla sorma canım ya hala çalışıyom 1 hafta daha çalışmaya karar verdim. Allah kısmet ederse ben geri dönmicem işe o sebeple zorluyom kendimi maddi olarakta pek parlak sayılmayız ev borcu ödüyoruz aynı zamanda kirada var. e ozaman çalış dicen bebeğime bakıcak kimse yok o sebeple mecburen çalışmıcam. şimdi 1 hafta 1 haftadır deyip çalışıyom napıyım. bide şu vaktinde gelme olayına kesinlikle katılıyorum çok fedakarız kııııı :roflol: (evde hiçbir iş bitmedi daha çantam bile hazır değil üstelik çantanın içine koycak gecelik bile yok ) sırf bebeklerimiz için demi canımmmm :1hug:
beni çözmüşsün nan cerın aynen söledıklerıne katuluyrummmmm delikafadulden
naniknanik unutmuyorum baganeeeeeee kafamçokkarıştı
heee sizi fedakar analar sizi :lepi: kendılerını düsünüyolar zillilere bak yaaaaaaaa delikafadulden
artık ice zor oldu yatmak uyumak dimi accık daaha sabır cnmm. ben d yarın dr. gitcem bakalım hayırlısı artıkkslm kızlarrr bu geceleri uykuların yuz kere bolunmesi ne kaaa zor gelio yaaaa
ayyy cok heyecanlıyım yarın doktora gidecem :))
bebişimi gorucem artık bu ultrasondan son goruslerimiz
slm kızlarrr bu geceleri uykuların yuz kere bolunmesi ne kaaa zor gelio yaaaa
ayyy cok heyecanlıyım yarın doktora gidecem :))
bebişimi gorucem artık bu ultrasondan son goruslerimiz
hoşgeldin canım. doğuran yok daha çok şükür. aman hepsi beklesin zamanını inşallah.huuhuuuu selam bacilarr nasilsinizzza.s.
dün girdim apar topar cikmak zorunda kaldim kimseye bisey yazamadim özledim lann siziŞeniz:asigim:
napiyonuz bakemm doguran varmiii
esim yine ise gitti bugün cok sükür :lepi: bende hemen cansiz düstüm pc karsisinakaydirigubbakcemile3
Günaydın kıslar geçmişi okuyacam diye açlıktan öldüm yav Cerin geçmiş olsun ben bir karnımı doyuram gelem
hoşgeldin canım. doğuran yok daha çok şükür. aman hepsi beklesin zamanını inşallah.
hosbuldum sekerlerimmmkenyaa .!.:elif mevzey hosgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?