2009 Kasm Anneleri

bence tamamen işlerin bitmemesi ve izninin yanacaguu olabılürrrrrrr lülülülülülü çok eyy niyetlısın gözlerim doldu nan mafoldumben senağlama

hee tam adamına ettı demı benden onada bulaşmış mıkserlık :roflol:

heç sorma haa ebiş bunu herkeşe yap ama canlize yapma gııı hatun zati yok ağda yok gelin kafası derken kk daki durumları çözene kaa canı çıkii laelaelaelaelae

sorma gıııı beni 7 aylık doorttuydu delüü tikkat ediim bari çillüüü unut gı yasdıklarımıı taammıııı
hee tabee kesin alularrr sezeryanla nur topu gibi artık kaç gibi olursa toto aldırırsın gıı delikafadulden
alsınnar nann istemiim ben bu kaa dött

valla sorma canım ya hala çalışıyom 1 hafta daha çalışmaya karar verdim. Allah kısmet ederse ben geri dönmicem işe o sebeple zorluyom kendimi maddi olarakta pek parlak sayılmayız ev borcu ödüyoruz aynı zamanda kirada var. e ozaman çalış dicen bebeğime bakıcak kimse yok o sebeple mecburen çalışmıcam. şimdi 1 hafta 1 haftadır deyip çalışıyom napıyım. bide şu vaktinde gelme olayına kesinlikle katılıyorum çok fedakarız kııııı :roflol: (evde hiçbir iş bitmedi daha çantam bile hazır değil üstelik çantanın içine koycak gecelik bile yok ) sırf bebeklerimiz için demi canımmmm :1hug:

slm kızlarrr bu geceleri uykuların yuz kere bolunmesi ne kaaa zor gelio yaaaa
ayyy cok heyecanlıyım yarın doktora gidecem :))
bebişimi gorucem artık bu ultrasondan son goruslerimiz

heç sorma haa ebiş bunu herkeşe yap ama canlize yapma gııı hatun zati yok ağda yok gelin kafası derken kk daki durumları çözene kaa canı çıkii laelaelaelaelae
beni çözmüşsün nan cerın aynen söledıklerıne katuluyrummmmm delikafadulden

sorma gıııı beni 7 aylık doorttuydu delüü tikkat ediim bari çillüüü unut gı yasdıklarımıı taammıııı
alsınnar nann istemiim ben bu kaa dött
naniknanik unutmuyorum baganeeeeeee kafamçokkarıştı

heee sizi fedakar analar sizi :lepi: kendılerını düsünüyolar zillilere bak yaaaaaaaa delikafadulden

huuhuuuu selam bacilarr nasilsinizzza.s.
dün girdim apar topar cikmak zorunda kaldim kimseye bisey yazamadim özledim lann siziŞeniz:asigim:
napiyonuz bakemm doguran varmiii
esim yine ise gitti bugün cok sükür :lepi: bende hemen cansiz düstüm pc karsisinakaydirigubbakcemile3

Günaydın kıslar geçmişi okuyacam diye açlıktan öldüm yav Cerin geçmiş olsun ben bir karnımı doyuram gelem

napak kııı çocuğumuz hazıra gelsin gelince bir tek onunla ilgilenelim diye yoksa aşkolsun kendimizi düşünmek ne kelime yine bebişi düşünüyoz biz :kedi: :roflol:

artık ice zor oldu yatmak uyumak dimi accık daaha sabır cnmm. ben d yarın dr. gitcem bakalım hayırlısı artıkk

günaydın canım. aynı heyecan hepimizde var. benim görmeme daha 1 hafta var ama sabırsızlanıyorum şimdiden.

hoşgeldin canım. doğuran yok daha çok şükür. aman hepsi beklesin zamanını inşallah.

Günaydın kıslar geçmişi okuyacam diye açlıktan öldüm yav Cerin geçmiş olsun ben bir karnımı doyuram gelem

günaydın canım. önce bebiş kız koş kahvaltıya

ebiscem senle aramızda 1 gun var bakalım ne zaman dogurucaz :) benim tıcker ogleden sonra degisiyor
bakalım bebeişler ne kadar olmuslar saglıkları yerlerindedir inş.
bu arada sabaha kadar dogurmaya calsıtımda bi turlu doguramadım :))
yada bilinaltımda o agrının nasıl bişi oldugunu bilmediğim için o kısmını goremedim :))

kedicim ayy bende 20 gun oldu melegimi gormeyeli zor saydım gunleri valla
bundan sonra 1 hafta yada 10 gunde gorusucez artık doktorla eger o zamana kadar dogurmazsam

dün kaynanama gittik birsürü tulum almis yine onlari verdi :lepi:
simdi makinaya aticam onlari sonrada hastane cantami hazirlicam bugün bütün herseyim bitsin istiyorum kasik kismimda hatta seyimde acayip bir aci var sanki kafasini hissediyomusum gibi geliyo...

günaydın kızlar nasılsınız bakem dün geceden beri doğuran yok demi artık her gün sormak lazım malum vakit yaklaşıyor bende bu gece rüyamda 10 gün sonra doğuridim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…