2009 Kasm Anneleri

yaz bacım ama bak bende senin doğurmaya niyetin yok diye moda giremedim daha var sana varkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım şükür iyiyiz işte beklemedeyiz
haftayada dogum var haa ohh gelıyo bebekler teker teker :lepi:
benım 13 gun oldu gız döllenmem ne zaman gelıkı delikafadulden

anam siz aşmışınız haaa ben bilmiyom ne zaman oldu ne etcem şimdi kaydirigubbakcemile3
nazlının 23 ekim martında 23
eda 29 diye hatırlıyom

ayy ben d emerak ediyorum içimde kıpırdndıkça nasıl bişey var karnımda neye benziyo diyorum annem de dalga geçiyo kime benzicek ya anasına ya babasına diyo:)
bakarız arkadaşım merak etme 15inde kızlar doğuruyo hiçbişeyden haberleri olmuyo da onlar bakıyo bizmi bakamıcaz
he çenesi düşük karılarız bizzzzz
gnydn cnm
bebekler uyutmamaya başladılar fena mı bizi uykusuz gecelere şimdiden alıştırıyorlar
haftayada dogum var haa ohh gelıyo bebekler teker teker :lepi:
benım 13 gun oldu gız döllenmem ne zaman gelıkı delikafadulden
he az kaldı kız haftaya başlıyoooooooooooooooooooooooo
he bilmem ben ne zaman oldu döllenme ama annem öyle diy işte

ayy doğru diyon valla

kız sen bnden baya öndesin sen önce doğurucan tabüüü
var tabi bana sat a göre bi ay var ama bi ay da çok cnmmm

he ya senin 1 ay var benim en fazla 15 gün falan
bakarız cnm güvenin kendinize opuyorumnanaktan
biz bugüne bugün kk kadınıyız ayol sositososito
bu forumdan neler öğrendikkkk :dance:
dr gibi hissediyom valla kendimiiii

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
doktor civanım

he ya senin 1 ay var benim en fazla 15 gün falan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
doktor civanım

ohooo çok var kız beniiimmm delikafadulden böyle rahat davranırken pat die doğurursam ne dalga geçersiniz heee :roflol: düşerim dilinize vallaaaaa alkisalkisalkis

tam doktorum kız ben, süprizzzzz du bakimmm 5 kitap okudum hamilelik bebek bakımıyla ilgili şu ana dek
bide ne bulsam netten okuyorum:)

eee daha ne olsun ayoll ben sade vatandaşımmmm:)))

kızlar teyzemle konuştuk gene
geçen gün torunu msn deydi konuştuk teyzemlede.
dediki doktora gidiyonmu bende bugün gittim bebeğin gelmeye niyeti yokmuş dedim
çok şükür dedi
nasıl yani oldum ama bişey diyemedim.
gelcem falan demedi.
büyük ihtimalle artık farkına vardı doğuma gitmeden haber veremeyeceğini.
bana diyoki kamera yokmu seni göreyim göbeğin büyümüşmü
lan doğuracam göbeğin büyümemesi gibi bi ihtimal varmıki
karı herşeyi bırakmış göbeğimi merak ediyo omu deli benmi bilemedim artık.

şekercik çatıma bakmadı. bakmayacak sanırım. ama her gittiğimde iri bebek deyip duruyo.
destna geçen hafta gittiğimde 3 kilo dedi ama sen korkma diye küçük ölçüyom dedi üstüne. kafası büyük dedi. aslında doktorum normal istiyo doğumlarınıda hep normal yaptırıyo onun için sezeryan için iri dediğini sanmıyorum kandırmaz yani. yarın gittiğimde konuşacam artık. çatıya bakmadı ama senin fiziğinde biri iri bebeği biraz zor doğurur dedi.

he ya belli olmaz bacım sen hazırla çantanı.

hee belki de büyümemiştir sen belki de teyzeni kandırıyosundur ne malum hamile olduğun ayollll delikafadulden
senin bebek erken doğmasın diyodur kız yanlış yorumlama hemen erken doğması ii değil ya ondan bide yaşlılar hep vaktinde doğsun der dururlar yaaaaa
gelmez oooo bak bi daha diyorum sanaaaaaa :teselli:
kız yazık bi fot gönderseydin barimmm kadın da görseydi koca karnını:)) karnın büyümden ne çıkçak ordan kızzzz :CüvCüv:
he merak eder ama ben de anneme fot gönderdim yeğenler göstermiş de abovv çok almışın kız kilo didiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:

Günaydın kızlar, bu gün ilk kez hazırlık kasılmasını hissettim çok mutluyum hadi hayırlısı olsun açılışı yaptık geriside gelir inş.

bacım sonuçta vardır doktorun bi bildiği atma tehlikeye bebeğide kendinide.
normal diye tutturmamak lazım.
bence bebek iriyse sezeryan en iyisi sıkma canını.
sağlıkla gelsinde sezeryan normal farketmez

bacım sonuçta vardır doktorun bi bildiği atma tehlikeye bebeğide kendinide.
normal diye tutturmamak lazım.
bence bebek iriyse sezeryan en iyisi sıkma canını.
sağlıkla gelsinde sezeryan normal farketmez

bizde öyle diyoruz canım. yarın konuşayım artık. belki tarihide alırız yarın. benim tahminim 24 veya 25 i gibi

he ya belli olmaz bacım sen hazırla çantanı.
of hemşire de hazırla didi ama cnm istemiy hiç sanki o çantayı hazırlar hazırlamaz doğuma gidicem gibi geliyoooo psikolojik işteeee

hmm ama iriyse bebk çatıya bakma gereği duymayabilir
benm bi arkdşm ebeydi üniv.deyken, o bana senin çatın geniş sen rahat doğum yaparsın didiydi muayene filan da etmediydi ama karşıdan bakıp bile anlıyolar tecrübe işte belki senn dr da öyle yapmıştır dr sana söyler cnm nası doğum yapıcağını ama istersen konuş tabe
Günaydın kızlar, bu gün ilk kez hazırlık kasılmasını hissettim çok mutluyum hadi hayırlısı olsun açılışı yaptık geriside gelir inş.
ay hadi bakalım gözünaydınnn zemuszemus
yaaa ben kasılıyorum ama anlamıyorum sanırsam karnım taş gibi oluyo o da kasılmaymış ama her defasında anlamıyorum opuyorumnanaktan

bacım teyzem yaşlı kadın gönderirdim ama olmaz göndermeyecem çünkü o gidip kızlarına göstercek.
bilmediğin o kadar şey varki bacım bu teyze ve kuzenlerle ilgili anlatsam bakma yüzlerine dersin o kadar ani.
sadece bana yapmadılar kocişede neler dediler yaptılar.
ya düşün bi teyzem kızının düğünü vardı samsunda gittik nişanlıyız biz o zaman kocişte geldi aksilik kaynanam hastalanmış ve kaynatam orduda.
kocişte annesinin yanına gitti tabi normal olarak.
teyzem laf etti niye gitti falan diye
bende dedimki kadın hasta tabi gidecek
ne dedi biliyomusun ne yapalım gebersin
düşünebiliyomusun
neymiş kızı evleniyomuşta bilmem ne
ben kociş gittikten sonra yalnız kaldım
kızları yüzüme bakmadı yemek yiyolar çağıran yok tesadüf gördüm yemek yeniğini
kalabalık ev millet 5 er 5 er gidiyo yemek yiyip geliyo ama haberim yok bana diyende yok
ben onların düğünlerine gitmişim aç bilaç oturuyom
bu anlattığım en iyisi olayların düşün.
daha neler neler anlatamam

aaaaaaa kız nasıl bişey anlat
çok merak ediyom ben
belkide yaşıyom haberim yokkaydirigubbakcemile3

bizde öyle diyoruz canım. yarın konuşayım artık. belki tarihide alırız yarın. benim tahminim 24 veya 25 i gibi

bencede yakın bi tarih verir doktor.
38+dan sonra beklemiyo çünkü doktorlar.
ayy nasıl heyecanlı hadi hayırlı olsun

kız o zaman çantaya koyma bi kenara hazırla hepsini çantaya sonra koyarsın.
son anda panik olursunuz bak.
kocanada güvenme emin ol o senden daha paniik olur hiç bişey yapamaz

günaydın kızlar, doğuran eden var mı dünden bu yana bakiim :) dün gece düzensiz çok sancım oldu benim yaa. nasıl zonkluyodu alt taraf. dedim gece gidicez herhalde. dün nst de de sancılarım çıkmıştı. ama bugün daha iyi bakalım.

canım yaaaaa haklısın sonuna kadar :teselli: keşke haksızsın diyebilsem de aranızı yumuşatabilsemmm :1hug: ama az bile bu tavırların bence.
Allah ama mutlaka bu dünyada da öbür tarfta da hesabını soruyor, ben buna yürekten inanıyorum. :Saruboceq:
ayıp valla yabancı da olsa yemeğe çağrılır çok ayıp hem deeeee klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…