2009 Kasm Anneleri

valla insanın evi gibi olmuyo wannamm altın kaplamada olsa heryerr evimdee evim yaniii mafoldumben

demem çünkü giderkene anamıda götüreceemm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla insanın evi gibi olmuyo wannamm altın kaplamada olsa heryerr evimdee evim yaniii mafoldumben

demem çünkü giderkene anamıda götüreceemm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vallahi olmuyo, saray verseler istemem, evimi isterim.

seni gidi cakal, ananida goturcen demek. onun icin guluyon sen.:jeyyar:

ben zaten sulugözdüm ama dahada arttı tabee mafoldumben
bu geçicimidir wannam yaa hep böle kalmayaaakk akannehirakannehir

valla gecici dersem yalan olur. insan anne olduktan sonra cok sulu goz oluyo. sokakta cocuk gorse aglayabiliyor yani insan.mafoldumben

oglum dogduktan sonra geceleri onu uyutur, ondan sonra da saatlerce aglayarak oglumu seyreder, bu kadar guzel birseyi bize lutfettigi icin Rabbim'e dua ederdim.

simdi karninizda ve bu kadar yogun hissediyorsunuz, birde kucaginiza alinca neler olucak dusunun.opuyorumnanaktan

akannehir hade yaa anam napak başa gelen çekiliirr kaydirigubbakcemile3
ayyy allahım sağlıkla bi kucaklarımızda göstersindeee ben sevinçten ağlamaya razıyımm :lepi:

ben şimdi kaçmak zorundayım kardeşimle babam benim laptoptan maç bakcaklarmış masa üstünün ekran kartı düşük göstermiyomuşş klava:klava:
hofffffffffff yaaaaaa hoffffffffffffffffffffff artıkın 9 gibi gelürünn :a015::a015:

hadi gule gule canim.:1hug:

mafoldumben anam hormonlarıma engel olamiimm cerenimoo mafoldumbenmafoldumben
:1shok: 5 te miii :1shok:
yazuk nan dinlendimi bari bugünn :kedi:

aman sanki hormonları coşmadan önce farklıydı hacı kimi yiyon seeennn :jeyyar:

valla gunden bişide annamadık ya insan gece uyku uyumadı mı gunduzu nası geçio aptal oluyoo hee

allah yardımcınız olsun insanın hassas oldğu dönemlerde gerçekten etkilio ama iyikide bizi böle sevip etrafımızda dolanan aile fertlerimiz var dimi o zaman daha çabuk atlatıyo insann opuyorumnanaktan

eşim gripti wannam iyileşemeden dun işyerinde sabah 5 e kadar çalışmak zorunda kaldı ölmüşten hallice geldi eveee yazıkk :sinifsinif:

ben de hastane için bebekli çikolatalar var ya ondan yaptırıcam...şeker işini askıya aldım...melekli, kuzulu falan çok güzel şeyler vardı dur bakim belki onlardan yaptırırım ya da kendim yaparım....

ayyy kuşummm kıyamam :teselli: valla ben de olsam aynısını yapardım heralde o yüzden teselli edici ne sölesem bilemedim... ben paçasına yapışırıdm gitme diye :roflol::roflol::roflol:
allah böyle güzel şeyler için ayırsın canım şükret haline ... annenin yanındasın hem ... ben annemden ayrılırken de çok ağlamıştım ama şimdi kociş ağır basıyo :roflol:

selam hatunlar ben geldim
dün dr kontroillümüz vardı
böbüşüm baş aşağı yani normal gözüküyor son ana kadar bakalım hayırlısı son anda değişmezse
bebeğimin kilosu 2900 gram boyuda 49 cm olmuş. maşşallah oğluşuma. ilk defa nst ye girdim sancı neyin yok ama kolestrolüm yüksek çıktı beyaz ekmek yağlı yemek yasak dediiiiiiiiiiiiii bide kan değerim 10.7
başkaaaa suyumuz gayet iyi herşey normal Allahıma şükürler olsun sonuç olarak çok mutluyum sonlara yaklaşıyoruz inş.
eeeeee siz nabıyonuz nediyonuzzz siz anlatın bakalım

çok şükür oğluşcuğumun sarılığı gecmiş artık kilo almaya baslamışşşşşşş cok sevindim kızlar haber verem dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…