Aminnnn, Rabbim kimseyi evinden ayri koymasin. sen annenin evindesin, bende kizkardesimin, sonucta kanim canim ama insanin kendi evi gibi olmuyor.:sinifsinif:
insallah bir mani cikmazda donersin evine ama annene ne kadar ihtiyacin oldugunu bebek dogunca anliycaksin. o zaman belki de biraz daha kalsam diye dusunursun.kaydirigubbakcemile3
mafoldumben anam hormonlarıma engel olamiimm cerenimoo mafoldumbenmafoldumben
:1shok: 5 te miii :1shok:
yazuk nan dinlendimi bari bugünn :kedi:
valla insanın evi gibi olmuyo wannamm altın kaplamada olsa heryerr evimdee evim yaniii mafoldumben
demem çünkü giderkene anamıda götüreceemm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
basliycam bu hormonlara zaten. hamile kaldigimdan beri amma sulu gozlu oldum ben ya.:sinifsinif:
vallahi olmuyo, saray verseler istemem, evimi isterim.
seni gidi cakal, ananida goturcen demek. onun icin guluyon sen.:jeyyar:
ben zaten sulugözdüm ama dahada arttı tabee mafoldumben
bu geçicimidir wannam yaa hep böle kalmayaaakk akannehirakannehir
valla gecici dersem yalan olur. insan anne olduktan sonra cok sulu goz oluyo. sokakta cocuk gorse aglayabiliyor yani insan.mafoldumben
oglum dogduktan sonra geceleri onu uyutur, ondan sonra da saatlerce aglayarak oglumu seyreder, bu kadar guzel birseyi bize lutfettigi icin Rabbim'e dua ederdim.
simdi karninizda ve bu kadar yogun hissediyorsunuz, birde kucaginiza alinca neler olucak dusunun.opuyorumnanaktan
ben şimdi kaçmak zorundayım kardeşimle babam benim laptoptan maç bakcaklarmış masa üstünün ekran kartı düşük göstermiyomuşşklava: klava:
hofffffffffff yaaaaaa hoffffffffffffffffffffff artıkın 9 gibi gelürünn :a015::a015:
mafoldumben anam hormonlarıma engel olamiimm cerenimoo mafoldumbenmafoldumben
:1shok: 5 te miii :1shok:
yazuk nan dinlendimi bari bugünn :kedi:
valla surekli kendimi oyle avutuyorum. cocuklarinin gelecegi icin ugrasiyorsun diyorum ama hormonlarima, duygularima soz geciremiyorum.
kardesim canim beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyor, onlarin yaninda iyiyim ama yalniz kalir kalmaz gozyaslarimi tutamiyorum.mafoldumben
bosver gecicek hepsi insallah. senin esinin nesi var?
canim bu seker isi benimde kafami cok kurcaladi. nasil olacagina bir turlu karar veremedim. zaten basindan beri annem ben yaptiricam diyordu, bende gonlunden nasil geciyorsa oyle yaptir o zaman dedim.
annem buzdolabi susu olarak lavantali yaptirmis, piril piril bir yildiz uzerine, birde minik bir emzik var. uzerinede Hosgeldin Naz diye yazdirmis, cok hosuma gitti.
dunde buykce bir tabak aldim. ortasini guzelce cikolata doldurdum, kenarlarina da suslerimizi dizdim hazirladim. burda gelen giden es dosta vericem ama hastanede sadece cikolata vericem.
tr ye donunce yine bunlardan yaptirip yaninda kaliteli cikolatayla veririm diyorum.
slm kızlarr kimsecikler uğramamışş akannehirakannehir
kocişimi yolladım şimciiii :gitme::gitme: kardeşimle gittim dolmuşa bindirmeyee o gidincekte bi güzel oturduk parkta ağladım senağlamasenağlama anam bu hormonlar ne fena yaptı beni yaaa engel olamıyom kendimee senağlama
bir hafta aglasak edacim, sonra ben kiminle aglayacam. huhuuuuuu.mafoldumben[/QUOTE
kıs yapmayın böle üzülüyorum valla... kocam karşımda adamın yüzüne bakamıyom siz böle yazdıkça((
allah yardımcınız olsun insanın hassas oldğu dönemlerde gerçekten etkilio ama iyikide bizi böle sevip etrafımızda dolanan aile fertlerimiz var dimi o zaman daha çabuk atlatıyo insann opuyorumnanaktan
eşim gripti wannam iyileşemeden dun işyerinde sabah 5 e kadar çalışmak zorunda kaldı ölmüşten hallice geldi eveee yazıkk :sinifsinif:
kıs daha iyileşmedi mi( ayy ben çok üzülüyorum kociş hastalanınca bebek gibi oluyo opuyorumnanaktan
napıonus bacılaaa
nerdesin len koca gün patladım sıkıntıdannnklava:
anam sabah kafaltıya gittik geldik film izledik sora bi uyumuşşum bi de terlemişim iiceeee ayy hasta oluyom deyü korktum duş aldım iiim şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?