maşallah canımçok şükür oğluşcuğumun sarılığı gecmiş artık kilo almaya baslamışşşşşşş cok sevindim kızlar haber verem dedim :)
selam hatunlar ben geldim
dün dr kontroillümüz vardı
böbüşüm baş aşağı yani normal gözüküyor son ana kadar bakalım hayırlısı son anda değişmezse
bebeğimin kilosu 2900 gram boyuda 49 cm olmuş. maşşallah oğluşuma. ilk defa nst ye girdim sancı neyin yok ama kolestrolüm yüksek çıktı beyaz ekmek yağlı yemek yasak dediiiiiiiiiiiiii bide kan değerim 10.7
başkaaaa suyumuz gayet iyi herşey normal Allahıma şükürler olsun sonuç olarak çok mutluyum sonlara yaklaşıyoruz inş.
eeeeee siz nabıyonuz nediyonuzzz siz anlatın bakalım
gözün aydın cnm devamlı emzir bebeni aç kalıp halsiz düşmesin. kesinlikle 3 saatte bir bebeyi emzirmek gerekiyormuş. geçen sağlık ocağındaki hemşire dediydi.çok şükür oğluşcuğumun sarılığı gecmiş artık kilo almaya baslamışşşşşşş cok sevindim kızlar haber verem dedim :)
gözün aydın canımmm...maşallahhh oğluşuna da...
ben de yarın gidicem dr.a bu gece heyecandan uyuyamam artık :lepi:
selam hatunlar ben geldim
dün dr kontroillümüz vardı
böbüşüm baş aşağı yani normal gözüküyor son ana kadar bakalım hayırlısı son anda değişmezse
bebeğimin kilosu 2900 gram boyuda 49 cm olmuş. maşşallah oğluşuma. ilk defa nst ye girdim sancı neyin yok ama kolestrolüm yüksek çıktı beyaz ekmek yağlı yemek yasak dediiiiiiiiiiiiii bide kan değerim 10.7
başkaaaa suyumuz gayet iyi herşey normal Allahıma şükürler olsun sonuç olarak çok mutluyum sonlara yaklaşıyoruz inş.
eeeeee siz nabıyonuz nediyonuzzz siz anlatın bakalım
çok şükür oğluşcuğumun sarılığı gecmiş artık kilo almaya baslamışşşşşşş cok sevindim kızlar haber verem dedim :)
edoş kızzzz üzülme canım bak wanna da uzakta hem de ülke dışında ya kız muğla izmir arası ne ki kocişin gelir aradaaa
kardenesi seni msn e ekledim sapık sanma benim o...zemuszemus
sonra da kaynanamla toğlu görüşme yaparık tanıştırırım sizi :)))
hee taam kabul ettiimmm kaydirigubbakcemile2kardenesi seni msn e ekledim sapık sanma benim o...zemuszemus
sonra da kaynanamla toğlu görüşme yaparık tanıştırırım sizi :)))
:mymeka: beni neen eklemdiyon bakiiimm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
edoooşşşş napıon gııı
ay ben kötüümm bi gaz sancısı gibi bişr var midem falan ağrıyo yaaa
oo güle güle kullanın elifsuncumm
edoşum gıı allah kavuştursuuuunnn
ay ne bilem bi gaz sancısı var anam doğurcammıki gııı
bi tane hikayee vardı okudunmu bilmiyom kadın gaz sancısı sanmış banyoya girmiş çıkmış falan sonunda da doğurmuş kaydirigubbakcemile3
öle bişe olmasın daaaa
elifsun allah sağlıkla yemeyi,giymeyi,kullanmayı nasip etsin cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
benim mevlüt izmirdemi,marmaristemi olcak belli değil henüz ben salı günü hastane için şekerlerimi yaptırıcam.mevlüttede şık bi çikolata yaparım diyorum kaydirigubbakcemile5
oo güle güle kullanın elifsuncumm
saol kartanesi,elifsun ben mevlüt yapmam heralde hastane için de bi kutu çikolata alıcam
nan sen öle doğursan heç sasırmam haaa şuursuzz gebeşş :roflol::roflol::roflol:
aman kızz ne gözel olur vallaaa doğurdunu anlamadan pırttt :roflol::roflol:
açılmamış çikolata mı vaaar akannehirsaol canım...
yaaa aslında çok mantıklıı mevlüttee çikolataaa dağğıtmakkk
ben lokum düşünüyodum ama çikolata daha mantıklııı
bendee kaliteli hiç açılmamış bi çikolata varrr bide güzel bi tepsim
onu şöylee bi süsleyip püslesem çikolataları da içinee dizsem süper olurrr, hastane için kaç tane şeker yaptırıcaksınnn???
sagra special de tane olarak satılıyor ordan 20 tane felan alıp
bendee en yakınlarımaaa versemmm hoşluk olur heraldee
bakkk yine fikir değiştirdimmm :)))
saol kartanesi,
çiikolatayıı kutu içinde mi dağıtıcan canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?