selam milet ben geldüm naber nasılsınız
ben bugün fenalardaydım yavv böle berbat bir gün olurmu kızlar
kociş grip
benim ishal ve bulantım var
eklemlerimde ağrı var
midem yine çok yanıyo
allahım hepsi üst üste nasıl geldi
valla bugün kociş baktı bize ben çoğunluklar yattım inşallah yarın iyi olurum yaaa
saol canım...
yaaa aslında çok mantıklıı mevlüttee çikolataaa dağğıtmakkk
ben lokum düşünüyodum ama çikolata daha mantıklııı
bendee kaliteli hiç açılmamış bi çikolata varrr bide güzel bi tepsim
onu şöylee bi süsleyip püslesem çikolataları da içinee dizsem süper olurrr, hastane için kaç tane şeker yaptırıcaksınnn???
sagra special de tane olarak satılıyor ordan 20 tane felan alıp
bendee en yakınlarımaaa versemmm hoşluk olur heraldee
bakkk yine fikir değiştirdimmm :)))
hee gıı öle olsun daha ne isterem kaydirigubbakcemile3
3.5a kaa normal doğurabülümüşüm nan ben
bi de sanccım çıktı gı nstde ama açılma yokmuş hazırlayıcılarmış ben heç bişe annamıyom akannehir
kociş grip
eklemlerimde ağrı var
midem yine çok yanıyo
valla bugün kociş baktı bize ben çoğunluklar yattım inşallah yarın iyi olurum yaaa
hee bi de kasılıyom anam dur bi soda içemmkartanesii o gaz sanıcısı gibi şeyy beni kaç kereee
gece uykumdan etttii çok pis bişey yaaaa kasım kasım kasılıyooo sanki
karnın, istersen bi soda içmeyi dene belkim iyi gelirrr ben öyle yapıyommm.
valla sen gibi bendede bi kutu yurtdışından gelen çikolata var kaydirigubbakcemile3 nişanımdaki çikolatalığım var gümüşten ona dizerim diyorum bide badem şekeri alırım küççük bi kutu oda renk katar ohhh :lepi::lepi:
hastane için 30 tane falan yaparım herhaldee yada 50 :bbo: parasna göre karar vercem artıkın kaydirigubbakcemile3
anammm :1shok::1shok: nan hkkat sen heç bişe anlamıyon bu nasıl işş kaydirigubbakcemile3
senin simetrik kızın çıkar ordan merak etmee gıııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy fatomm kıyamam sana kuşumm :teselli: çokk geçmiş olsunnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla sen gibi bendede bi kutu yurtdışından gelen çikolata var kaydirigubbakcemile3 nişanımdaki çikolatalığım var gümüşten ona dizerim diyorum bide badem şekeri alırım küççük bi kutu oda renk katar ohhh :lepi::lepi:
hastane için 30 tane falan yaparım herhaldee yada 50 :bbo: parasna göre karar vercem artıkın kaydirigubbakcemile3
valla ne bilem neremi üşüttüm öldüm öldüm yaaavvvvgeçmiş olsun krispim yaaaa
mideyi falan mı üşüttün ki
ay bende de gaz sancısı gibi bişe var bi de karnıma ağrı giriyo bikaç haftadır bağırsaklarıma yani noli annamıyom kafamçokkarıştı
sağol canım valla 2,3 gündür var ishal arayada hafta sonu girdi o yüzden gidemedim doktora nöbetçi doktorada gitmek istemedim yarında böyleysem gidecem doktora yaaakrispi geçmişşş olsunnn kaç gündür ishalsin bilmiyorum amaaa
bi doktora git istersennn hamilelikte hoş bişey değil ishalll..
yaww normaldee bende çikoltaya dayanamam amaaa
başka çikoltalarla idare ediyom :))) onu ellemeye kıyamıyorummm yazıkkk :)))
anammm :1shok::1shok: nan hkkat sen heç bişe anlamıyon bu nasıl işş kaydirigubbakcemile3
senin simetrik kızın çıkar ordan merak etmee gıııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy fatomm kıyamam sana kuşumm :teselli: çokk geçmiş olsunnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aboo yurtdışından gelmiş yememişler akannehir
hee cerenimo sancım var nstde çıkmıı diyo benim sancım yok nstde çıkii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 uyanıkgillerdenizzz desene kaydirigubbakcemile3
iyki söyledin canım yaaa iyi fikir oldu bana daaa
bendeee senin gibi badem şekeri süslü püslü şekerlerden alayım,
çikoltaların üzerine serpiştireyim
hemm ucuza çıkmış olurrr hemidee şık bi görüntü olur....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:mymeka: beni neen eklemdiyon bakiiimm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
iyi akşamlar kızlarrrr, napıyosunuzzzz
bugün sakindi burası heraldeee bende bütün gün alışferişlerlee uğraştımmm
eşimleee pestilimiz çıktı geldik..
carfeourdan doğum için gereken tüm erzaklarıı aldıkkk dünyaaa şey almışız
2 ay yeter heraldeee bize :))) dolaplarımız doldu çok şükür
sonra ikeaya bebeişime gece lambası almaya gittik pembesi kalmamış alamadan geldik(( kızıma -3-4 kilotlu çorap tulum ıvır zıvır bir sürü şey aldık
kendimee taçlarımı ve hasta bezi aldımmm
kızımaa mevlüt takımı ve bayramlık baktık ama istediğim gibi bişey
buulamadım o yüzden alamadık.
her ikimizinde hastane çantalarımız hazırrrr fazlamız var eksiğimiz yok çok şükür,
sizzz ne alemdesiniz haazırlıkalrrrr nasıl gidiyooo
birdee şu mevlüt şekeri konusun da çok kararsızım nee yapsam diye kara
kara düşünüyorum normal kaliteli bi çikolatayı güzel bir şeye dizip sunsam
nasıl olur acaba?
elifsun allah sağlıkla yemeyi,giymeyi,kullanmayı nasip etsin cnmm :Saruboceq::Saruboceq:
benim mevlüt izmirdemi,marmaristemi olcak belli değil henüz ben salı günü hastane için şekerlerimi yaptırıcam.mevlüttede şık bi çikolata yaparım diyorum kaydirigubbakcemile5
kociş grip
eklemlerimde ağrı var
midem yine çok yanıyo
açılmamış çikolata mı vaaar akannehir
nasıl dayanıyon gıı
bizde bi gün dayanmaz kaydirigubbakcemile3
kutuda alırız canım öyle dağıtırız hastane odasında süs mmüs yapamam kafamçokkarıştı
kıs senin adresi bulamadım..faceden msj attım ekle beni diye :lepi:
aa bak bayramlık almadıysan olmaz ama yavrucak ilk bayramında çıplak mı kalıcak.... :roflol::roflol::roflol: elif allah ıslah etsin seni yaa...kocişe söledim şmdi bizimkiler bayramlık almaya çıkmış diye koptukkk alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yavv ben de tam tersini düşündüm edoşum yaa...hastaneye çikolata mevlüte şeker ... yani annem öle dediydi...ben de hastane için üstünde bebek olan çikolatalar var ya onlardan yaptırıcam... yav onlar da şekerden pahalı ne iş anlamadım....
kıs fato isal doğum belirtisiymiş bi de iştahsızlık...dikkat et yaa...geçenlerde de iştahım yok diyodun(
valla bizde de kalmaz açılmamış çikolata....ben hele bu ara resmen sapıttım... 24 saat çikolata düşünür mü insan :kedi::kedi:
aa bak bayramlık almadıysan olmaz ama yavrucak ilk bayramında çıplak mı kalıcak.... :roflol::roflol::roflol: elif allah ıslah etsin seni yaa...kocişe söledim şmdi bizimkiler bayramlık almaya çıkmış diye koptukkk alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:
kıs senin adresi bulamadım..faceden msj attım ekle beni diye :lepi:
yavv ben de tam tersini düşündüm edoşum yaa...hastaneye çikolata mevlüte şeker ... yani annem öle dediydi...ben de hastane için üstünde bebek olan çikolatalar var ya onlardan yaptırıcam... yav onlar da şekerden pahalı ne iş anlamadım....
ay uniim al benden de o kaa gıı
markete gidince almadım sırf yemiiim diye eve geldim gene kudurdum
çokellayı kaşıkladım allam çıldırmış olmalıyım kaydirigubbakcemile3
ayyy evet bu ara çok iştahsızım ve ishal bulantı ben en iyisi yarın doktora gidem bari ne olur ne olmaz yaaaaa tırstım yaaa bugünde çok kasılmam olduu en iyisi gidem ben yarın
ayyy evet bu ara çok iştahsızım ve ishal bulantı ben en iyisi yarın doktora gidem bari ne olur ne olmaz yaaaaa tırstım yaaa bugünde çok kasılmam olduu en iyisi gidem ben yarın
napiyinizz karular laelaelaelaelae bakıyom akşam olunca döküldünüz teker teker
gündüz nerdeydiniz heee söleyin bakem Çok üzgünüm çoook[/hoşgeldün tubiş valla ben hastayım aplaaa benden hesap sormaaaaaaaaaaaaaaaa
:1no2:
yaa ben de almıyorum ama gelen giden getiriyo ev resmen cephanelik gibi her yer doldu... :roflol::roflol::roflol::roflol: kociş de sigarayı bıraktı boyna abur cubur bişeyler alıp geliyo...deli olucam...klava: bunca ay yemedim bu ay nolduysa kendimi tutamıyorum :kedi::kedi:
QUOTE]
ayyy canım sormaa yaaa bende bunca zaman dikkat ettim amaa
bu haftaaa abur cubur çok yiyorummmm
bebişlerrr gelişimlerini nerdeyse tamamladııı
acaba bi zararı olur mu ki onlara halA???
napiyinizz karular laelaelaelaelae bakıyom akşam olunca döküldünüz teker teker
gündüz nerdeydiniz heee söleyin bakem Çok üzgünüm çoook
yaa ben de almıyorum ama gelen giden getiriyo ev resmen cephanelik gibi her yer doldu... :roflol::roflol::roflol::roflol: kociş de sigarayı bıraktı boyna abur cubur bişeyler alıp geliyo...deli olucam...klava: bunca ay yemedim bu ay nolduysa kendimi tutamıyorum :kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?