2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun krispim yaaaa
mideyi falan mı üşüttün ki
ay bende de gaz sancısı gibi bişe var bi de karnıma ağrı giriyo bikaç haftadır bağırsaklarıma yani noli annamıyom kafamçokkarıştı

krispi geçmişşş olsunnn kaç gündür ishalsin bilmiyorum amaaa
bi doktora git istersennn hamilelikte hoş bişey değil ishalll..

yaww normaldee bende çikoltaya dayanamam amaaa
başka çikoltalarla idare ediyom :))) onu ellemeye kıyamıyorummm yazıkkk :)))

kartanesii o gaz sanıcısı gibi şeyy beni kaç kereee
gece uykumdan etttii çok pis bişey yaaaa kasım kasım kasılıyooo sanki
karnın, istersen bi soda içmeyi dene belkim iyi gelirrr ben öyle yapıyommm.

valla sen gibi bendede bi kutu yurtdışından gelen çikolata var kaydirigubbakcemile3 nişanımdaki çikolatalığım var gümüşten ona dizerim diyorum bide badem şekeri alırım küççük bi kutu oda renk katar ohhh :lepi::lepi:
hastane için 30 tane falan yaparım herhaldee yada 50 :bbo: parasna göre karar vercem artıkın kaydirigubbakcemile3

anammm :1shok::1shok: nan hkkat sen heç bişe anlamıyon bu nasıl işş kaydirigubbakcemile3
senin simetrik kızın çıkar ordan merak etmee gıııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy fatomm kıyamam sana kuşumm :teselli: çokk geçmiş olsunnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kartanesii o gaz sanıcısı gibi şeyy beni kaç kereee
gece uykumdan etttii çok pis bişey yaaaa kasım kasım kasılıyooo sanki
karnın, istersen bi soda içmeyi dene belkim iyi gelirrr ben öyle yapıyommm.
hee bi de kasılıyom anam dur bi soda içemm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aboo yurtdışından gelmiş yememişler akannehir
hee cerenimo sancım var nstde çıkmıı diyo benim sancım yok nstde çıkii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 uyanıkgillerdenizzz desene kaydirigubbakcemile3
iyki söyledin canım yaaa iyi fikir oldu bana daaa
bendeee senin gibi badem şekeri süslü püslü şekerlerden alayım,
çikoltaların üzerine serpiştireyim
hemm ucuza çıkmış olurrr hemidee şık bi görüntü olur....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla ne bilem neremi üşüttüm öldüm öldüm yaaavvvv
bi an önce çıkarsakta bebekleri kurtulsak
sağol canım valla 2,3 gündür var ishal arayada hafta sonu girdi o yüzden gidemedim doktora nöbetçi doktorada gitmek istemedim yarında böyleysem gidecem doktora yaaa

sağol kuşum teşekkür ederim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aboo yurtdışından gelmiş yememişler akannehir
hee cerenimo sancım var nstde çıkmıı diyo benim sancım yok nstde çıkii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aç gözlümüyüz nan yimedik ni vaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hemi ben en çok duplo varyaa onu sever onu yerim bitekk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nan sen heç anlamıcann allahım inşallahhhh :Saruboceq::Saruboceq:

öleymişik kız çaktırmaa :1ninca::1ninca:kaydirigubbakcemile3
valla ben öle düşündüm badem şekerii renk katar :lepi: sende öle yap ortak kaydirigubbakcemile5

:mymeka: beni neen eklemdiyon bakiiimm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kıs senin adresi bulamadım..faceden msj attım ekle beni diye :lepi:

aa bak bayramlık almadıysan olmaz ama yavrucak ilk bayramında çıplak mı kalıcak.... :roflol::roflol::roflol: elif allah ıslah etsin seni yaa...kocişe söledim şmdi bizimkiler bayramlık almaya çıkmış diye koptukkk alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yavv ben de tam tersini düşündüm edoşum yaa...hastaneye çikolata mevlüte şeker ... yani annem öle dediydi...ben de hastane için üstünde bebek olan çikolatalar var ya onlardan yaptırıcam... yav onlar da şekerden pahalı ne iş anlamadım....

kıs fato isal doğum belirtisiymiş bi de iştahsızlık...dikkat et yaa...geçenlerde de iştahım yok diyodun (

valla bizde de kalmaz açılmamış çikolata....ben hele bu ara resmen sapıttım... 24 saat çikolata düşünür mü insan :kedi::kedi:

ay uniim al benden de o kaa gıı
markete gidince almadım sırf yemiiim diye eve geldim gene kudurdum
çokellayı kaşıkladım allam çıldırmış olmalıyım kaydirigubbakcemile3

ayyy evet bu ara çok iştahsızım ve ishal bulantı ben en iyisi yarın doktora gidem bari ne olur ne olmaz yaaaaa tırstım yaaa bugünde çok kasılmam olduu en iyisi gidem ben yarın

kaydirigubbakcemile3
napimmm canım yaaa kızımaa aldığım şeyler hep yaaa tulummm
yadaaaa alt üstlü takımmmm
hiç böyle şık cicili bicili bişeysii yokkk onları sonra alırız diyeee
hiç almadık
eee bayramdaaa da gelen giden çok olucakkk
kıızımı pijama gibi şeylerlenmi çıkaracam ilk bayramındaaa
kokoşşş olsun azcukkk zemuszemus şöylee saçında saç bandı
üstünde elbisesi altında külotluuu çorabı felannn ısırayım onu
opuyorumnanaktan

hee gördüm cnm ekledim senii kabul edersin kaydirigubbakcemile5
ayy ne bilem unimm bende hastanyee gelenlere torpil geçem dedimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o bebekli çikolatalar çok pahalı 90 lira kiloyada 20 tane zor giriyo çok oluyo beaaa lmaz:

napiyinizz karular laelaelaelaelae bakıyom akşam olunca döküldünüz teker teker
gündüz nerdeydiniz heee söleyin bakem Çok üzgünüm çoook

ay uniim al benden de o kaa gıı
markete gidince almadım sırf yemiiim diye eve geldim gene kudurdum
çokellayı kaşıkladım allam çıldırmış olmalıyım kaydirigubbakcemile3

yaa ben de almıyorum ama gelen giden getiriyo ev resmen cephanelik gibi her yer doldu... :roflol::roflol::roflol::roflol: kociş de sigarayı bıraktı boyna abur cubur bişeyler alıp geliyo...deli olucam... klava: bunca ay yemedim bu ay nolduysa kendimi tutamıyorum :kedi::kedi:

ayyy evet bu ara çok iştahsızım ve ishal bulantı ben en iyisi yarın doktora gidem bari ne olur ne olmaz yaaaaa tırstım yaaa bugünde çok kasılmam olduu en iyisi gidem ben yarın

git canım ihmal etme....

git cnm benim ne olur ne olmaz yaa allah korusun :Saruboceq::Saruboceq:
sen tedbirini al opuyorumnanaktan

tubiikk nediyon naan
kociş maç açınca ben de damladımm kaydirigubbakcemile3
ayy edooş pahalımış nan kendi yiceem çikolataya o kaa vermem kaydirigubbakcemile3
zaten gelene gidene kalmaz

napiyinizz karular laelaelaelaelae bakıyom akşam olunca döküldünüz teker teker
gündüz nerdeydiniz heee söleyin bakem Çok üzgünüm çoook

nbr gııı tombiş tubişşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben kocişimlen brebar gezidiimm hem gitti benim kocaaamm bak aklıma geldiii senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yaa bende 3-4 gündür yemek yiyom 2 saat sonra gene içim kazınıyoo :kedi::kedi:
1 hftda 100 gr.almışım yav :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…