git cnm benim ne olur ne olmaz yaa allah korusun :Saruboceq::Saruboceq:
sen tedbirini al opuyorumnanaktan
tubiikk nediyon naan
kociş maç açınca ben de damladımm kaydirigubbakcemile3
ayy edooş pahalımış nan kendi yiceem çikolataya o kaa vermem kaydirigubbakcemile3
zaten gelene gidene kalmaz
kaydirigubbakcemile3
napimmm canım yaaa kızımaa aldığım şeyler hep yaaa tulummm
yadaaaa alt üstlü takımmmm
hiç böyle şık cicili bicili bişeysii yokkk onları sonra alırız diyeee
hiç almadık
eee bayramdaaa da gelen giden çok olucakkk
kıızımı pijama gibi şeylerlenmi çıkaracam ilk bayramındaaa
kokoşşş olsun azcukkk zemuszemus şöylee saçında saç bandı
üstünde elbisesi altında külotluuu çorabı felannn ısırayım onu opuyorumnanaktan
hee gördüm cnm ekledim senii kabul edersin kaydirigubbakcemile5
ayy ne bilem unimm bende hastanyee gelenlere torpil geçem dedimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o bebekli çikolatalar çok pahalı 90 lira kiloyada 20 tane zor giriyo çok oluyo beaaalmaz:
ayyy canım sormaa yaaa bende bunca zaman dikkat ettim amaa
bu haftaaa abur cubur çok yiyorummmm
bebişlerrr gelişimlerini nerdeyse tamamladııı
acaba bi zararı olur mu ki onlara halA???
nasıda huyunu bilisin gıı kaydirigubbakcemile3 kendin yiceksen alma valla ben milletede alamam hacıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 20 dene çikolataya 90 lira verilimi gııılmaz:
nasıda huyunu bilisin gıı kaydirigubbakcemile3 kendin yiceksen alma valla ben milletede alamam hacıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 20 dene çikolataya 90 lira verilimi gııılmaz:
iyi madem seni affettim :teselli:hoşgeldün tubiş valla ben hastayım aplaaa benden hesap sormaaaaaaaaaaaaaaaa
:1no2:
kız şuursuz ne ediyonn bakiyimm laelaelaelaelaetubiikk nediyon naan
kociş maç açınca ben de damladımm kaydirigubbakcemile3
ayy edooş pahalımış nan kendi yiceem çikolataya o kaa vermem kaydirigubbakcemile3
zaten gelene gidene kalmaz
nbr gııı tombiş tubişşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben kocişimlen brebar gezidiimm hem gitti benim kocaaamm bak aklıma geldiii senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hee ben de veremem kaydirigubbakcemile3
krispim sen üşüttün heralde kocan da hasta ya ondan geçmiştir ay salgın zaten bu ara herkes hastaa
ama sen git gene dee
anam ne yordun kendini o kaa gııı şurda ne kaldııslm kızlar..bugün yordum kendimi baya..belim ve ayağım tutmuyo..sabah çarpıntı gibi bişey vardı yürüyüş yaptım,geldim yemek,ütü yaptım..bide kışlıkları çıkardım dolabı topladım..şimdi oturdum iki kez çığlık attırdı bebiş..yorgunken daha çok hareketli oluyo benimki ama baya aşağı itiyo kendini,aşağıya ani sancılar saplanıyo,kasılıyo baya da..doğurmasam iyidir bu gece..sürekli konuşuyom 10 gün daha gelme bebişim diyom ya:bbo:
iyi madem seni affettim :teselli:
kız şuursuz ne ediyonn bakiyimm laelaelaelaelae
benimde kociş yatınca bende buraya damladım
iyiyim edoşumm
gördüm gördüm zabahtan beri zırıl zırıl ağlıyinnlmaz:
ayy senin kocan ne zaman aklından çıktı kiiii kafamçokkarıştı
bizi çok zor bi hafta bekliyii anlaşılan delikafadulden
hastaneye en güzel lokum almak.
al bi sandık lokum ucuz hem.
slm kızlar..bugün yordum kendimi baya..belim ve ayağım tutmuyo..sabah çarpıntı gibi bişey vardı yürüyüş yaptım,geldim yemek,ütü yaptım..bide kışlıkları çıkardım dolabı topladım..şimdi oturdum iki kez çığlık attırdı bebiş..yorgunken daha çok hareketli oluyo benimki ama baya aşağı itiyo kendini,aşağıya ani sancılar saplanıyo,kasılıyo baya da..doğurmasam iyidir bu gece..sürekli konuşuyom 10 gün daha gelme bebişim diyom ya:bbo:
kız kociş grip oldu ama yaaa benimki farklı neyse gidecem yaa en azından içim rahat olur
nan sende bi doğur beee doğurda sıra bize gelsin yavvv içimi şişirdin haaaaaaaa:roflol::roflol:
yaa bende 3-4 gündür yemek yiyom 2 saat sonra gene içim kazınıyoo :kedi::kedi:
1 hftda 100 gr.almışım yav :kedi:
slm kızlar..bugün yordum kendimi baya..belim ve ayağım tutmuyo..sabah çarpıntı gibi bişey vardı yürüyüş yaptım,geldim yemek,ütü yaptım..bide kışlıkları çıkardım dolabı topladım..şimdi oturdum iki kez çığlık attırdı bebiş..yorgunken daha çok hareketli oluyo benimki ama baya aşağı itiyo kendini,aşağıya ani sancılar saplanıyo,kasılıyo baya da..doğurmasam iyidir bu gece..sürekli konuşuyom 10 gün daha gelme bebişim diyom ya:bbo:
suremcim dikkat et kendine...bugün kaan kocateepenin sitesine baktım 37. haftada artık ev işlerini bırakın diyo....
anam ne yordun kendini o kaa gııı şurda ne kaldıı
anam tubikim midem ağrii gaz sancım var yatiim öööleee :kedi:
döküldü bugün herkes de haa kafamçokkarıştı
edoooşşş yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ege gelceeek taammı yevruumm üzülme bakeem hihoyyyt
anaam bi de buse var bakcak kimse olmıcakmı o da mı hastaneye gelcek?kızlar bugün kendi çantamı ve bebeğin çantasını hazırladım dedim benim halim heç eyi görinmiii ne olur ne olmaz dedim hazırladım bi çantada buseye hazırlıycam eee oda bizimlen kalacak
benimde dün akşam bööle azcık boğazların sızlıyidii burnum tıkanır gibi oldu ama şimdi iyiyim çok şükür hihoyyyt hastalık direkten döndü sanırsam hihoyyyt
yaa kızlar ben bu bebeyi besleme işini acaba çok mu abarttım kafamçokkarıştı sürekli bişeyler tıkınıyom karnım daş gibin oldu artık nefes alamıyimm kafamçokkarıştı
bide annem aşure yaptı dediydim yaa off ne güzel olmuşş kase kase yiyyom şeker komasına girmesem iyidir hee :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?