2009 Kasm Anneleri

git cnm benim ne olur ne olmaz yaa allah korusun :Saruboceq::Saruboceq:
sen tedbirini al opuyorumnanaktan

heee gidem demi edoş 2 gündür ihal ve bulantı dün geceden beri eklemlerimde ağrı ve iştahsızlık var yemek yerken midem gelii resmen yaaaa allahtan bebek hareket edi içerde ondan içim rahat yoksa çoktaaaaaan boylamıştım bacım ben doktoru da nöbetçi doktorlara güvenemim obnndam gitmeddim:1no2::1no2:

tubiikk nediyon naan
kociş maç açınca ben de damladımm kaydirigubbakcemile3
ayy edooş pahalımış nan kendi yiceem çikolataya o kaa vermem kaydirigubbakcemile3
zaten gelene gidene kalmaz

nasıda huyunu bilisin gıı kaydirigubbakcemile3 kendin yiceksen alma valla ben milletede alamam hacıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 20 dene çikolataya 90 lira verilimi gııı lmaz:

ayyyyy yerimmmm onuuuuuuuu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıss ç.içiyim ben ekleyemedin heralde gelmedi bana bişey...

evt yaa 25 tane giriyomuş... fabrika satış mağazası var mabelin bi de oraya sorcam.... annem tutturdu hastanede şeker olmaz diye... ben de normaş bi çikolata alıp tutmak istemiyorum...pembe-krem çikolata kaplı badem şekerleri var ya onlardan da alıyım diyorum ama çok pahalı olucak...şeker alsam daha iyi..hem de albenisi çok ...bak gene kararsız kaldım (

ayyy canım sormaa yaaa bende bunca zaman dikkat ettim amaa
bu haftaaa abur cubur çok yiyorummmm
bebişlerrr gelişimlerini nerdeyse tamamladııı
acaba bi zararı olur mu ki onlara halA???

elifim onlara zararı olur mu bilmiyorum ama bize zararı olacağı kesin... sonra bu kiloları vericez diye uğraşıcaz

slm kızlar..bugün yordum kendimi baya..belim ve ayağım tutmuyo..sabah çarpıntı gibi bişey vardı yürüyüş yaptım,geldim yemek,ütü yaptım..bide kışlıkları çıkardım dolabı topladım..şimdi oturdum iki kez çığlık attırdı bebiş..yorgunken daha çok hareketli oluyo benimki ama baya aşağı itiyo kendini,aşağıya ani sancılar saplanıyo,kasılıyo baya da..doğurmasam iyidir bu gece..sürekli konuşuyom 10 gün daha gelme bebişim diyom ya:bbo:

nasıda huyunu bilisin gıı kaydirigubbakcemile3 kendin yiceksen alma valla ben milletede alamam hacıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 20 dene çikolataya 90 lira verilimi gııı lmaz:

hee ben de veremem kaydirigubbakcemile3

krispim sen üşüttün heralde kocan da hasta ya ondan geçmiştir ay salgın zaten bu ara herkes hastaa
ama sen git gene dee

neeeeeeeeeeee 20 dene çikolata 90 liramı ne nan öle altındanmı bu çikolatalar beeeeeeee
:1shok::1shok::1shok:

hoşgeldün tubiş valla ben hastayım aplaaa benden hesap sormaaaaaaaaaaaaaaaa
:1no2:
iyi madem seni affettim :teselli:
tubiikk nediyon naan
kociş maç açınca ben de damladımm kaydirigubbakcemile3
ayy edooş pahalımış nan kendi yiceem çikolataya o kaa vermem kaydirigubbakcemile3
zaten gelene gidene kalmaz
kız şuursuz ne ediyonn bakiyimm laelaelaelaelae
benimde kociş yatınca bende buraya damladım
nbr gııı tombiş tubişşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben kocişimlen brebar gezidiimm hem gitti benim kocaaamm bak aklıma geldiii senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

iyiyim edoşumm
gördüm gördüm zabahtan beri zırıl zırıl ağlıyinn lmaz:
ayy senin kocan ne zaman aklından çıktı kiiii kafamçokkarıştı
bizi çok zor bi hafta bekliyii anlaşılan delikafadulden

hee ben de veremem kaydirigubbakcemile3

krispim sen üşüttün heralde kocan da hasta ya ondan geçmiştir ay salgın zaten bu ara herkes hastaa
ama sen git gene dee

kız kociş grip oldu ama yaaa benimki farklı neyse gidecem yaa en azından içim rahat olur

nan sende bi doğur beee doğurda sıra bize gelsin yavvv içimi şişirdin haaaaaaaa:roflol::roflol:

anam ne yordun kendini o kaa gııı şurda ne kaldıı

anam tubikim midem ağrii gaz sancım var yatiim öööleee :kedi:
döküldü bugün herkes de haa kafamçokkarıştı

edoooşşş yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ege gelceeek taammı yevruumm üzülme bakeem hihoyyyt

dadlum senin son haftaların sen niye o kaa yoruyon kendinii lmaz:
senin şimdi tam dinlenme zamanların a.s

kız kociş grip oldu ama yaaa benimki farklı neyse gidecem yaa en azından içim rahat olur

nan sende bi doğur beee doğurda sıra bize gelsin yavvv içimi şişirdin haaaaaaaa:roflol::roflol:

duyanda 40. haftadayım sanır be delüüü :mymeka: daha var benim vaktim önce bi dilmuh doğursun daaa

yaa bende 3-4 gündür yemek yiyom 2 saat sonra gene içim kazınıyoo :kedi::kedi:
1 hftda 100 gr.almışım yav :kedi:

yav benim yemekle işim yok...sabah 11 gibi kahvaltı yapıyorum 5 de 6 da zar zor yemek yiyorum... aklım fikrim tatlı...

100 gr mı ...onu da kilo diye sölüyo musun beee yuuuhhh klava:klava:klava:

suremcim dikkat et kendine...bugün kaan kocateepenin sitesine baktım 37. haftada artık ev işlerini bırakın diyo....

kızlar bugün kendi çantamı ve bebeğin çantasını hazırladım dedim benim halim heç eyi görinmiii ne olur ne olmaz dedim hazırladım bi çantada buseye hazırlıycam eee oda bizimlen kalacak

benimde dün akşam bööle azcık boğazların sızlıyidii burnum tıkanır gibi oldu ama şimdi iyiyim çok şükür hihoyyyt hastalık direkten döndü sanırsam hihoyyyt
yaa kızlar ben bu bebeyi besleme işini acaba çok mu abarttım kafamçokkarıştı sürekli bişeyler tıkınıyom karnım daş gibin oldu artık nefes alamıyimm kafamçokkarıştı
bide annem aşure yaptı dediydim yaa off ne güzel olmuşş kase kase yiyyom şeker komasına girmesem iyidir hee :1shok:

ne bilem yav iş kalmasın diyom doğurursam çamaşırım ütüm olmasın sona pis karı derler anacım..ev temiz zaten..
valla dökülüyoz kızlar ne işmafoldumben

kızlar bugün kendi çantamı ve bebeğin çantasını hazırladım dedim benim halim heç eyi görinmiii ne olur ne olmaz dedim hazırladım bi çantada buseye hazırlıycam eee oda bizimlen kalacak

anaam bi de buse var bakcak kimse olmıcakmı o da mı hastaneye gelcek?
allah kolaylık versin bacım

yevruum bi de şeker çıkartma nan az ve sık besleyici şeyler ye bişe olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…