heee gidem demi edoş 2 gündür ihal ve bulantı dün geceden beri eklemlerimde ağrı ve iştahsızlık var yemek yerken midem gelii resmen yaaaa allahtan bebek hareket edi içerde ondan içim rahat yoksa çoktaaaaaan boylamıştım bacım ben doktoru da nöbetçi doktorlara güvenemim obnndam gitmeddim:1no2::1no2:
kıss evt yaa 25 tane giriyomuş...fabrika satış mağazası var mabelin bi de oraya sorcam.... annem tutturdu hastanede şeker olmaz diye... ben de normaş bi çikolata alıp tutmak istemiyorum...pembe-krem çikolata kaplı badem şekerleri var ya onlardan da alıyım diyorum ama çok pahalı olucak...şeker alsam daha iyi..hem de albenisi çok ...bak gene kararsız kaldım ((
slm kızlar..bugün yordum kendimi baya..belim ve ayağım tutmuyo..sabah çarpıntı gibi bişey vardı yürüyüş yaptım,geldim yemek,ütü yaptım..bide kışlıkları çıkardım dolabı topladım..şimdi oturdum iki kez çığlık attırdı bebiş..yorgunken daha çok hareketli oluyo benimki ama baya aşağı itiyo kendini,aşağıya ani sancılar saplanıyo,kasılıyo baya da..doğurmasam iyidir bu gece..sürekli konuşuyom 10 gün daha gelme bebişim diyom ya:bbo:
neeeeeeeeeeee 20 dene çikolata 90 liramı ne nan öle altındanmı bu çikolatalar beeeeeeee
:1shok::1shok::1shok:
iyiyim edoşumm
gördüm gördüm zabahtan beri zırıl zırıl ağlıyinnlmaz:
ayy senin kocan ne zaman aklından çıktı kiiii kafamçokkarıştı
bizi çok zor bi hafta bekliyii anlaşılan delikafadulden
dadlum senin son haftaların sen niye o kaa yoruyon kendiniilmaz:
senin şimdi tam dinlenme zamanların a.s
evet ya öyle diyo,zaten acayip farkediyo hareketlerin yavaşlıyo,hiç eğilemiyorum zaten..suremcim dikkat et kendine...bugün kaan kocateepenin sitesine baktım 37. haftada artık ev işlerini bırakın diyo....
amanın naptın şeker sen..beslenir o kendi kendine merak etme annesiakannehirbenimde dün akşam bööle azcık boğazların sızlıyidii burnum tıkanır gibi oldu ama şimdi iyiyim çok şükür hihoyyyt hastalık direkten döndü sanırsam hihoyyyt
yaa kızlar ben bu bebeyi besleme işini acaba çok mu abarttım kafamçokkarıştı sürekli bişeyler tıkınıyom karnım daş gibin oldu artık nefes alamıyimm kafamçokkarıştı
bide annem aşure yaptı dediydim yaa off ne güzel olmuşş kase kase yiyyom şeker komasına girmesem iyidir hee :1shok:
hihoyyyt hihoyyyt
o zaman ben bırakıyom
kafamçokkarıştı
ay ben lokum seemeem hiiiçç
kendim yiyemicem için lokum almam kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün kendi çantamı ve bebeğin çantasını hazırladım dedim benim halim heç eyi görinmiii ne olur ne olmaz dedim hazırladım bi çantada buseye hazırlıycam eee oda bizimlen kalacak
benimde dün akşam bööle azcık boğazların sızlıyidii burnum tıkanır gibi oldu ama şimdi iyiyim çok şükür hihoyyyt hastalık direkten döndü sanırsam hihoyyyt
yaa kızlar ben bu bebeyi besleme işini acaba çok mu abarttım kafamçokkarıştı sürekli bişeyler tıkınıyom karnım daş gibin oldu artık nefes alamıyimm kafamçokkarıştı
bide annem aşure yaptı dediydim yaa off ne güzel olmuşş kase kase yiyyom şeker komasına girmesem iyidir hee :1shok:
hihoyyyt hihoyyyt
o zaman ben bırakıyom
kafamçokkarıştı
edoooşşş yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ege gelceeek taammı yevruumm üzülme bakeem hihoyyyt
yav benim yemekle işim yok...sabah 11 gibi kahvaltı yapıyorum 5 de 6 da zar zor yemek yiyorum... aklım fikrim tatlı...
100 gr mı ...onu da kilo diye sölüyo musun beee yuuuhhhklava: klava: klava:
kızlar bugün kendi çantamı ve bebeğin çantasını hazırladım dedim benim halim heç eyi görinmiii ne olur ne olmaz dedim hazırladım bi çantada buseye hazırlıycam eee oda bizimlen kalacak
benimde dün akşam bööle azcık boğazların sızlıyidii burnum tıkanır gibi oldu ama şimdi iyiyim çok şükür hihoyyyt hastalık direkten döndü sanırsam hihoyyyt
bağaaane nan doğur işte sıranın geldiğini annamıyom yoksam 38 hafatdasın işte çıkar artık bebeyiiii pppöööffffffffffffffffffffff:mymeka::mymeka:duyanda 40. haftadayım sanır be delüüü :mymeka: daha var benim vaktim önce bi dilmuh doğursun daaa
heeeeeeeeee bizlen gelecek bırakacak kimse yok bacım kaynanam var emme çok sakar bi karu emanet edemim bacım yaa aklım onda kalır benim 2 gün az değilki hem busede zati durmaz kimseylen :1no2::1no2:anaam bi de buse var bakcak kimse olmıcakmı o da mı hastaneye gelcek?
allah kolaylık versin bacım
yevruum bi de şeker çıkartma nan az ve sık besleyici şeyler ye bişe olmaz
fatom yarın gidisin bakk oldumuuu opuyorumnanaktan
bence öle alma unim hastane için yavv :kedi: çok pahalı ne gerenk varr :kedi:
ayy surem çarpıntın varkene yürüyüşemi çıktınnn akannehirakannehirakannehir
hee öle olcak kızz beni teselli edecenizzz mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
haftaya p.tesi doktora gidicem o zamana kadar bebenin normal kilosu 2700 olması gerekiyomuş
geçen hafta gitiğimde 1900grdı
2 haftada bebe 800gr alır mı ki acabaa
haftaya p.tesi doktora gidicem o zamana kadar bebenin normal kilosu 2700 olması gerekiyomuş
gidim gidim hacı az öncede kocişe söledim yarın 4,5 gibi giderük anca kociş işten çıkabilir ööğlenden önce yoğüun oliler gelemez
yarın bide bana gün verimiş edaaaaa o zaman bak sen şoka:1shok::1shok:
e artık nst ye sokar demi kııııııııııı
bence beni iç hastalıklarına gönderir tahlil fela ishal var ya ondan
ayy surem çarpıntın varkene yürüyüşemi çıktınnn akannehirakannehirakannehir
ayy kız onunkiler daha çok olcek anam tuvalet oturağını bilem getirecem hastaneye klozette yapamaz o elektirikli cevzem var onu getirecem geceleri süt istiiii 2 gün zor geçecek emme napam yapacak bişe yok anam yanımda olcek nan ona güvenim bendeniye kıs antep fıstıklı bi çifte kavrulmuş fena mı olurdu şimdi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy benim bi arkadaş yeni doğum yaptı 7 yaşında kızı var kendine ne aldıysa ona da aldı hastane için...sıkıysa almasın kıyamet kopar lülülülülülülülülülülülü
ye canım yaa az kaldı zaten...en azından vicdanın rahat olur...ama karbonhidratı çok abartmamaya çalış...kilolar sana kalmasın....
yok canım sen yap daha yeni başladın :roflol::roflol::roflol:
aaaaaa annemin repliğiii kaydirigubbakcemile3 son 4 sattir hep bunu diyooo :roflol::roflol:
ben yemek yiyom vallaaa :kedi:
100 gr.ama 1 haftada yaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hade fatom o işte çıktı aradann :lepi:
kızz sendee abartma haaa allah korusun senin seker neyin fırlamasınnnlmaz:
o kadar olmasadaa gene en az 400-500gr almıştırr :Saruboceq:
anam hakkat şok olurummm akannehir
hayırlısı hakkında be fatomm :Saruboceq:
bide senden önce gün verimiş eda aaaayyyy o zaman sen şok tan doğurursun demi nan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy kız onunkiler daha çok olcek anam tuvalet oturağını bilem getirecem hastaneye klozette yapamaz o elektirikli cevzem var onu getirecem geceleri süt istiiii 2 gün zor geçecek emme napam yapacak bişe yok anam yanımda olcek nan ona güvenim bende
yaa arkidişlerr bu imageshack sitesinden resim yüklemeye çalışıyomda çok küççük çıkıyoo
bunun normal boyutu nee bilen war mıı
ama toktorum küççük dediydii mafoldumbencanım sen oluruna bırak kasma hi.,500 civarı alır merak etme ki kötü değil ki..opuyorumnanaktan
mersi dadlum600*800 sekerrr opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum kızlar... yarın dr.a gidicem... pamuk şekerimi görücemmmm.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öptümm hepiniziii..........
ayyy fatoooo ne iyi annesin kısss bak neler düşünmüşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?