2009 Kasm Anneleri

fatom yarın gidisin bakk oldumuuu opuyorumnanaktan

bence öle alma unim hastane için yavv :kedi: çok pahalı ne gerenk varr :kedi:

ayy surem çarpıntın varkene yürüyüşemi çıktınnn akannehirakannehirakannehir

neeeeeeeeeeee 20 dene çikolata 90 liramı ne nan öle altındanmı bu çikolatalar beeeeeeee
:1shok::1shok::1shok:

hee öle olcak kızz beni teselli edecenizzz mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

haftaya p.tesi doktora gidicem o zamana kadar bebenin normal kilosu 2700 olması gerekiyomuş
geçen hafta gitiğimde 1900grdı
2 haftada bebe 800gr alır mı ki acabaa

dadlum senin son haftaların sen niye o kaa yoruyon kendinii lmaz:
senin şimdi tam dinlenme zamanların a.s

valla kaşınıyom şekerim,hoş kociş de yardım etmese yandım..
suremcim dikkat et kendine...bugün kaan kocateepenin sitesine baktım 37. haftada artık ev işlerini bırakın diyo....
evet ya öyle diyo,zaten acayip farkediyo hareketlerin yavaşlıyo,hiç eğilemiyorum zaten..

amanın naptın şeker sen..beslenir o kendi kendine merak etme annesiakannehir
hihoyyyt hihoyyyt

o zaman ben bırakıyom
kafamçokkarıştı

bırakalım gitsin yav evet 37 deyiz yaşasın:lepi:

ay ben lokum seemeem hiiiçç
kendim yiyemicem için lokum almam kaydirigubbakcemile3

niye kıs antep fıstıklı bi çifte kavrulmuş fena mı olurdu şimdi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bugün kendi çantamı ve bebeğin çantasını hazırladım dedim benim halim heç eyi görinmiii ne olur ne olmaz dedim hazırladım bi çantada buseye hazırlıycam eee oda bizimlen kalacak

ayy benim bi arkadaş yeni doğum yaptı 7 yaşında kızı var kendine ne aldıysa ona da aldı hastane için...sıkıysa almasın kıyamet kopar lülülülülülülülülülülülü

ye canım yaa az kaldı zaten...en azından vicdanın rahat olur...ama karbonhidratı çok abartmamaya çalış...kilolar sana kalmasın....

hihoyyyt hihoyyyt

o zaman ben bırakıyom
kafamçokkarıştı

yok canım sen yap daha yeni başladın :roflol::roflol::roflol:

edoooşşş yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ege gelceeek taammı yevruumm üzülme bakeem hihoyyyt

aaaaaa annemin repliğiii kaydirigubbakcemile3 son 4 sattir hep bunu diyooo :roflol::roflol:

yav benim yemekle işim yok...sabah 11 gibi kahvaltı yapıyorum 5 de 6 da zar zor yemek yiyorum... aklım fikrim tatlı...

100 gr mı ...onu da kilo diye sölüyo musun beee yuuuhhh klava:klava:klava:

ben yemek yiyom vallaaa :kedi:
100 gr.ama 1 haftada yaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün kendi çantamı ve bebeğin çantasını hazırladım dedim benim halim heç eyi görinmiii ne olur ne olmaz dedim hazırladım bi çantada buseye hazırlıycam eee oda bizimlen kalacak

hade fatom o işte çıktı aradann :lepi:

kızz sendee abartma haaa allah korusun senin seker neyin fırlamasınnn lmaz:

duyanda 40. haftadayım sanır be delüüü :mymeka: daha var benim vaktim önce bi dilmuh doğursun daaa
bağaaane nan doğur işte sıranın geldiğini annamıyom yoksam 38 hafatdasın işte çıkar artık bebeyiiii pppöööffffffffffffffffffffff:mymeka::mymeka:
anaam bi de buse var bakcak kimse olmıcakmı o da mı hastaneye gelcek?
allah kolaylık versin bacım

yevruum bi de şeker çıkartma nan az ve sık besleyici şeyler ye bişe olmaz
heeeeeeeeee bizlen gelecek bırakacak kimse yok bacım kaynanam var emme çok sakar bi karu emanet edemim bacım yaa aklım onda kalır benim 2 gün az değilki hem busede zati durmaz kimseylen :1no2::1no2:

gidim gidim hacı az öncede kocişe söledim yarın 4,5 gibi giderük anca kociş işten çıkabilir ööğlenden önce yoğüun oliler gelemez
yarın bide bana gün verimiş edaaaaa o zaman bak sen şoka:1shok::1shok:
e artık nst ye sokar demi kııııııııııı
bence beni iç hastalıklarına gönderir tahlil fela ishal var ya ondan

haftaya p.tesi doktora gidicem o zamana kadar bebenin normal kilosu 2700 olması gerekiyomuş

Benimki 10 günde 500 gr almıştııı
2 haftada 600*700 rahat alır benceee
ama sen çok kasma kendini canımmm
onu düşünmeee rahat ol...

o kadar olmasadaa gene en az 400-500gr almıştırr :Saruboceq:

anam hakkat şok olurummm akannehir
hayırlısı hakkında be fatomm :Saruboceq:

ayy surem çarpıntın varkene yürüyüşemi çıktınnn akannehirakannehirakannehir

valla bi kötüydüm çarpıntı mide bulantısı ilk kez böyle oldu..tansiyonumda düştü kesin,ölçtürürüz hem dedik ama sonra gerek kalmadı iyi geldi temiz hava yazemuszemus

ayy kız onunkiler daha çok olcek anam tuvalet oturağını bilem getirecem hastaneye klozette yapamaz o elektirikli cevzem var onu getirecem geceleri süt istiiii 2 gün zor geçecek emme napam yapacak bişe yok anam yanımda olcek nan ona güvenim bende

hee kıı çıktı aradan o işte ama hazırlarken baya zorlandım nan onumu alsam bunumu alsam omu daha iyi olur bumu bide çok heyecenlamdım acaba dedim bunları çantaya koyuyom giydirebilecekmiyim nasıl bişe girecek içine acepsenağlamasenağlama

yaa arkidişlerr bu imageshack sitesinden resim yüklemeye çalışıyomda çok küççük çıkıyoo
bunun normal boyutu nee bilen war mıı

Son düzenleme:
o kadar olmasadaa gene en az 400-500gr almıştırr :Saruboceq:

anam hakkat şok olurummm akannehir
hayırlısı hakkında be fatomm :Saruboceq:

bide senden önce gün verimiş eda aaaayyyy o zaman sen şok tan doğurursun demi nan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım sen oluruna bırak kasma hi.,500 civarı alır merak etme ki kötü değil ki..opuyorumnanaktan

ayyy fatoooo ne iyi annesin kısss bak neler düşünmüşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben çıkıyorum kızlar... yarın dr.a gidicem... pamuk şekerimi görücemmmm.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öptümm hepiniziii..........

ayyy fatoooo ne iyi annesin kısss bak neler düşünmüşşş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aslın ona iyi anne olmak zorundasın diyecedin bacım istersen almada bak gör noliiii
şaka bi yana kız ben kızımı çok düşkünüm anamlar kıziii bana neyn o kaa düşkünsün diler emme napam işte elimde deüğil o benim minik prensesim yaaaaaaaaa
senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…