:roflol: :roflol: :roflol: yarabbi şükürrrr :roflol: :roflol: :roflol:
daha ne istin kız kızın büyüyo işte hıçkırık tutanı büyüyo derler bizim oralardaa.s
valla tam olarak bilmim bacım ama edaya nolise bağada oli işte tükürdüyse haklıdır bende tükürem dedim:roflol::roflol::roflol::roflol:
bi iyi geceler diyem bari hatunlarrrr
geçmiş olsun canımmmm aman dikkat et olmazsa doktora git tatlım....selam milet ben geldüm naber nasılsınız
ben bugün fenalardaydım yavv böle berbat bir gün olurmu kızlar
kociş grip
benim ishal ve bulantım var
eklemlerimde ağrı var
midem yine çok yanıyo
allahım hepsi üst üste nasıl geldi
valla bugün kociş baktı bize ben çoğunluklar yattım inşallah yarın iyi olurum yaaa
canım çok yormuşsun kendını senın daha çok dınlenmen lazım bida yorma bu kadar olur muslm kızlar..bugün yordum kendimi baya..belim ve ayağım tutmuyo..sabah çarpıntı gibi bişey vardı yürüyüş yaptım,geldim yemek,ütü yaptım..bide kışlıkları çıkardım dolabı topladım..şimdi oturdum iki kez çığlık attırdı bebiş..yorgunken daha çok hareketli oluyo benimki ama baya aşağı itiyo kendini,aşağıya ani sancılar saplanıyo,kasılıyo baya da..doğurmasam iyidir bu gece..sürekli konuşuyom 10 gün daha gelme bebişim diyom ya:bbo:
güsel haberlerle gel inşşşş..iigeceler canımmmmben çıkıyorum kızlar... yarın dr.a gidicem... pamuk şekerimi görücemmmm.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öptümm hepiniziii..........
iigecelerrrrherkese iyi geceler...
hoşgeldin melek annem
benim kızımda kıpır kıpır ama ölee beni uyutmıcak gibi depiklemiyi yanii
iyi geceler surem :gitme:
hoşgeldin canım....
aynı bizimki de öyleee
yatınca en azzz 1 saat tepiniyoruz kaydirigubbakcemile3zemuszemus
zavallı yavrularrrr dar geliyo yerleri artıkkk napsınlarrr
ittirip duruyolar opuyorumnanaktan sayelerinde bizde
uykusuz kalıyoruz :)))
ben kaçtımmm herkese iyi gecelerrrr ve iyi uykular diliyorum...
bi iyi geceler diyem bari hatunlarrrr
bağa karşı ittifak mu kurdunuz nan :mymeka:
sen benden yana ol fatomm patlattt
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
dost acı söyler dostumm Şeniz
büyüyo mu gıı gerçektenn hihoyyyt ayy bu hafta hergün bölee hıçkırıyii hihoyyyt demek kii çabalarım sonuç veriyii :sm_cool:
bağa karşı ittifak mu kurdunuz nan :mymeka:
kızzz asabii tafşanımmm opuyorumnanaktan napıonn dadlumm benimm opuyorumnanaktan mete asrın napıyoo kızzz büyüdü müüü
iyi gecelerrr.
geçmiş olsun mete asrın iyimiş artıkk çok şükür :Saruboceq:
kurduk nan defol git kocişinin yanınaa :mymeka:
kocam yok diye beni ezikleyemezsin tammamııı :mymeka:
özgemm hoşgeldın Mete Asrınımız napıyo uyuyo mu?????
yazın benim yanlız yattığım günleri hatırlatırım sanaakurduk nan defol git kocişinin yanınaa :mymeka:
he sağa karşı ittifak kurduk hacı aradan çıkaracük seni:roflol::roflol:
bana karşı adam mıı topluyon nan :mymeka:
sawaş heee Çok üzgünüm çoook bunu siz istedinizzz kötükedihüso
he sağa karşı ittifak kurduk hacı aradan çıkaracük seni:roflol::roflol:
canımmm nası olayım asabilikten bi eser kalmadı pamuk gibin oldum valla Asrınım ii teyzesi sarılığımızda gecti cok sükür emişmeyide öğrendik mutlu mesut yasıoz şimdilik allah bozmazsa faceye resim koydum bugün cektim şimdi burdada profilime koycam bak bakalım büyümüşmü bebekler doğum kilolarının bi kısmını kaybediolar biliosun bizimkide öle olmustu ama bugün nihayet doğum kilomuzun üstüne cıktık 3480 gr olmusuz teyzesi maşallah büyüyozzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımmm nası olayım asabilikten bi eser kalmadı pamuk gibin oldum valla Asrınım ii teyzesi sarılığımızda gecti cok sükür emişmeyide öğrendik mutlu mesut yasıoz şimdilik allah bozmazsa faceye resim koydum bugün cektim şimdi burdada profilime koycam bak bakalım büyümüşmü bebekler doğum kilolarının bi kısmını kaybediolar biliosun bizimkide öle olmustu ama bugün nihayet doğum kilomuzun üstüne cıktık 3480 gr olmusuz teyzesi maşallah büyüyozzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
en büğyük asker bizim askerturkbayragiturkbayragiturkbayragituuuuuuuuuhhhhhhhhhh :mymeka:
ulan benimki askere gidecek gibin doğacak ozaman fatoo günde en az 6 posta 10 ar dk.hıçkıriii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen benden yana ol fatomm patlattt
:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
sağol canım bakalım doktor yarın ne dergeçmiş olsun canımmmm aman dikkat et olmazsa doktora git tatlım....
canım çok yormuşsun kendını senın daha çok dınlenmen lazım bida yorma bu kadar olur mu
güsel haberlerle gel inşşşş..iigeceler canımmmm
iigecelerrrr
ya oğlum izin ver annene beraber uyuyalım dıyom ama yok anlamıyo artık öle böle uykuya dalıyorum....iyigeceler elifsun
abuuuuuuuuuu kız eda kocan yok emme ben varım bacım :roflol::roflol::roflol:iyi gecelerrr.
geçmiş olsun mete asrın iyimiş artıkk çok şükür :Saruboceq:
kurduk nan defol git kocişinin yanınaa :mymeka:
bana karşı adam mıı topluyon nan :mymeka:
sawaş heee Çok üzgünüm çoook bunu siz istedinizzz kötükedihüso
demek annelik bölee bişey yaaa mafoldumben bak nası değişirdi senii bütün sıkıntılarını nası sildii
yazın benim yanlız yattığım günleri hatırlatırım sanaaklava:
bak giderim heeegidersem çok ararsunuz benii
hee geç kaldıydın zaten çakma toktorum benimm :roflol:kızlarr size bi kaç tavsiyede bulunammıı :) gözüm acıldı yaaa hemen doktorluk görevime geri dönem :)
ceddin deden ceddin paşam :enbuyukkk::enbuyukkk:turkbayragiturkbayragi
:roflol::roflol:
hee geç kaldıydın zaten çakma toktorum benimm :roflol:
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
bekliyos zaten doğum hikayenii bir an önce yaz hacııannelik okadar tuhaf bişeymişki sezeryan olduğum gece herseyi bırakıp bütün acımı herseyii bırakıp oğlumun derdine düştüm uzun uzadıya anlatmak isterdim size yasadıklarımı az kafamı toplayım oturup yazıcam zaten ama annelik gercekten tuhaf :sinifsinif:
aynı şeymi kızım siz ayrı odada yatıyodunuz biz ayrı şehirlerdeee senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
nere gitcen gıı ekim analarınamııı :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?