2009 Kasm Anneleri

he bunlarıda not ettım ya citcıtlı bady ben hep uzun kollu almışım acaba yarım kolluda alsammı içine giycek ya ya sıkılırsa uzun kolludan diyomm...

bizim bura sıcak oldugu için ben yarım kollu götürdüm istersen bi ikide yarım koy ne olur ne olmasssopuyorumnanaktan

şimdi benim kaçmam lazım oğlum kakasını yaptı sabah beri ıh mıh yapıp duruo temizliym onuda rahat etsin hepinizi öpüyorum bebişlerinize ve kendinize ii bakın az kaldı hepiniz özellikle ilk anne olacaklar cennetin kokusu nasıl bişeymiş yakında anlayacaksınız öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız sus iyice heweslendirme bizii
daha çoookk warr doğumaa :çok üzgünüm:

ahandaa gidiyom benn
sizde rahat rahat konuşun :dilcikar: rahat rahat sevin birbirinizi :dilcikar:
hade get yarın görüşürük bende kaçim yatacam midem bulani hala vee karnım dan gurul gurl sesler çıkiii bak üstüme gelme hastayım zatiiii kusarım seni
yazdım ya nan sanaa delii açta gözlerini eyi bakk :mymeka:

duygu sömürüsü yapi nan eda

hade ben yataıyom kızlar iyi geceler

özge emzik aldımı asrın ?

hiç vermedim tatlım bana bak bişe daha bi tavsiye şimdi ben damala yöntemli biberon almıstım ya bebiş doktorum en doğrusunu yapmıssın dedi şimdi memeden süt gelmeyince mama verion ya şakır şakır akıo biberondan sonra memişi almıo ben hep damlalıylan verdim di mamayı cok sükür memişi alıo emio artık oğluscum şakır şakır akan biberonla verme bu damlalıklı olanların camlarıda var sanırsam onlardan al kendine mutlaka ne olur ne olmaz emi opuyorumnanaktan

kız sus iyice heweslendirme bizii
daha çoookk warr doğumaa :çok üzgünüm:

heveslen hevesslennn azzz kaldı zaman cabuk gecioooopuyorumnanaktan

hade ben yataıyom kızlar iyi geceler

iyi geceelerr cnmm opuyorumnanaktan

hadi herkesee iyi gecelerrr :gitme:

iyi geceler tatlışimm opuyorumnanaktan

ben hemen tıkam ağzına diyim bakalım inşallah alırr :Saruboceq::Saruboceq:
hee onun camı yok yaa bende biliyosun takıntılıyım ama tamamını alıp içini alır cama takarım olmadıı :lepi:

bende yatayım kızlarr hepinizi öptümm opuyorumnanaktan

oda olur şekerim hepsi birbirine uyuyo zaten hadi ben kacar ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr

sağoll canım hadi bakım sen git bebişin yanına temızle pakla öp sev kokla canımmmm....
kızlar bende kaçar ii geceler hepiniz Allaha emanettttt.öptümmmmmmopuyorumnanaktan

canim cok gecmis olsun. sana gecirmez insallah.

günaydın kızlar diycem ama benden başka hiçkimse yok.
aaaaa bende bi gün açılış yapıyom bigün kapanışkaydirigubbakcemile3

38 olmuşum ama tık yok benim oğlandan neyi bekliyoki acep.
gerçi dün çok sancım oldu ama bugün yok bakalım ne olcak.
çarşamba bi gidem bakem doktor ne dycek

günaydın canım oğlanlar ağırdan alıyo herhalde bende senin gibi 38 oldum ama bende de tık yok yine sende sancı varmış bende o da yok

selam kızlar nerelerdesiniz yahuu hafta sonu doğuran falan yok değilmii ben dün geceyii yine sancılı geçirdim bide üşütmüşüm midemii kabus bi geceydii heyecanda etkili oldu tabii bugün doktora gidicem hayırlsıı bakalım ne diycek doğuma

günaydın kızlar.
benimde kasılmalarım arttı. daha uzun sürüyor artık. 3-5 dakikayı buluyor.
ağrılarda eskisine göre daha şiddetli.
10 gün içinde doğururum gibi geliyo.
bu hafta içi annem geliyo o gelmeden doğurmasam bari.

günaydın canım hoşgeldin benimde öylee dün akşam yine doğururum sandım aynı günlerdeyiz hemen hemen yüzdük yüzdük sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla yarın sabah halam gelicek istdan ben gelene kadar dur diye tembihledii bakalım doktor ne diycek inş çok kilo almamıştırda bebek normal olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…