he bunlarıda not ettım ya citcıtlı bady ben hep uzun kollu almışım acaba yarım kolluda alsammı içine giycek ya ya sıkılırsa uzun kolludan diyomm...
onlarda seni belimiş nan kaydirigubbakcemile3
ama valla bravoo hala aklın +18 de nan alkisalkisalkisalkisalkisalkis
dermi diiysin nann :1ninca::1ninca::1ninca:
:roflol::roflol: bencedeee
bizim bura sıcak oldugu için ben yarım kollu götürdüm istersen bi ikide yarım koy ne olur ne olmasssopuyorumnanaktan
şimdi benim kaçmam lazım oğlum kakasını yaptı sabah beri ıh mıh yapıp duruo temizliym onuda rahat etsin hepinizi öpüyorum bebişlerinize ve kendinize ii bakın az kaldı hepiniz özellikle ilk anne olacaklar cennetin kokusu nasıl bişeymiş yakında anlayacaksınız öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hade get yarın görüşürük bende kaçim yatacam midem bulani hala vee karnım dan gurul gurl sesler çıkiii bak üstüme gelme hastayım zatiiii kusarım seniahandaa gidiyom benn
sizde rahat rahat konuşun :dilcikar: rahat rahat sevin birbirinizi :dilcikar:
yazdım ya nan sanaa delii açta gözlerini eyi bakk :mymeka:
kız sus iyice heweslendirme bizii
daha çoookk warr doğumaa :çok üzgünüm:
özge emzik aldımı asrın ?
kız sus iyice heweslendirme bizii
daha çoookk warr doğumaa :çok üzgünüm:
hade ben yataıyom kızlar iyi geceler
hadi herkesee iyi gecelerrr :gitme:
hiç vermedim tatlım bana bak bişe daha bi tavsiye şimdi ben damala yöntemli biberon almıstım ya bebiş doktorum en doğrusunu yapmıssın dedi şimdi memeden süt gelmeyince mama verion ya şakır şakır akıo biberondan sonra memişi almıo ben hep damlalıylan verdim di mamayı cok sükür memişi alıo emio artık oğluscum şakır şakır akan biberonla verme bu damlalıklı olanların camlarıda var sanırsam onlardan al kendine mutlaka ne olur ne olmaz emi opuyorumnanaktan
bizim bura sıcak oldugu için ben yarım kollu götürdüm istersen bi ikide yarım koy ne olur ne olmasssopuyorumnanaktan
şimdi benim kaçmam lazım oğlum kakasını yaptı sabah beri ıh mıh yapıp duruo temizliym onuda rahat etsin hepinizi öpüyorum bebişlerinize ve kendinize ii bakın az kaldı hepiniz özellikle ilk anne olacaklar cennetin kokusu nasıl bişeymiş yakında anlayacaksınız öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah yardımcınız olsun insanın hassas oldğu dönemlerde gerçekten etkilio ama iyikide bizi böle sevip etrafımızda dolanan aile fertlerimiz var dimi o zaman daha çabuk atlatıyo insann opuyorumnanaktan
eşim gripti wannam iyileşemeden dun işyerinde sabah 5 e kadar çalışmak zorunda kaldı ölmüşten hallice geldi eveee yazıkk :sinifsinif:
bir hafta aglasak edacim, sonra ben kiminle aglayacam. huhuuuuuu.mafoldumben[/QUOTE
kıs yapmayın böle üzülüyorum valla... kocam karşımda adamın yüzüne bakamıyom siz böle yazdıkça((
canim sen bize ne bakiyorsun. sen bari doya doya bak kocisine.:sinifsinif:
kzılar naberr
ben bugün anca girebildim çok işim vardıı
bi haber var mı
kız nehir gözünaydın cnmm geçmiş olsun oğluşun güçlü maşallahhhhh
ayy ben de sabah 9buçuk gibi kalktım kahvaltından sonra kociş banyoyu ve mutfak tezgahını temizledi ben de oturmaya utandım toz aldım süpürdüm sildi evi; belim koptu tabe, sonra da kocil hadi gel ile gidelim didi ile gittik bişeyler yedik markete uğradık sonunda bi çamaşırcıda tesadüfen gecelik buldum kızlar ay nası sevndm aldım hemen. rengi açık sarı, uzun kollu penye gecelik. of bi yük daha kalktı üstümden....
sonra da eve gel yemek hazırla ye derken bu saat oldu belim ağrıy ne var ne yok die bakam dedim
daha da hast çantamı hazırlamadım bugün hazırlıcaktım çok yoruldum ayol
edoş kızzzz üzülme canım bak wanna da uzakta hem de ülke dışında ya kız muğla izmir arası ne ki kocişin gelir aradaaa
di mi canim ya. yurt dislarindayim ben.mafoldumben katlaniyoruz ama napalim.
cicilerini gule gule giy bu arada canim.opuyorumnanaktan
günaydın kızlar.
benimde kasılmalarım arttı. daha uzun sürüyor artık. 3-5 dakikayı buluyor.
ağrılarda eskisine göre daha şiddetli.
10 gün içinde doğururum gibi geliyo.
bu hafta içi annem geliyo o gelmeden doğurmasam bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?