abuuuuuuuuuu kız eda kocan yok emme ben varım bacım :roflol::roflol::roflol:
he nan savaş açtık vvaaaamıııııı:tomato::tomato::tomato:
he nan iyliğiniz için valla bak dua edersin opuyorumnanaktan
bekliyos zaten doğum hikayenii bir an önce yaz hacıı
sen git ekim analarınaa kızıııııımmmmmmmmm
hala utanmadan buralarda dolanıyonn :tomato: çakma kasım anası seniiklava:
ben asslaaaann gibin kasım anası olacüümmmm sositososito
canımmm nası olayım asabilikten bi eser kalmadı pamuk gibin oldum valla Asrınım ii teyzesi sarılığımızda gecti cok sükür emişmeyide öğrendik mutlu mesut yasıoz şimdilik allah bozmazsa faceye resim koydum bugün cektim şimdi burdada profilime koycam bak bakalım büyümüşmü bebekler doğum kilolarının bi kısmını kaybediolar biliosun bizimkide öle olmustu ama bugün nihayet doğum kilomuzun üstüne cıktık 3480 gr olmusuz teyzesi maşallah büyüyozzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oy yerim onu benn maşallahhh mışıl mışıl uyuyodur melek gibin....hoşbulduk meleğim emiştik oğlusumla bugün ilk defa uzun uzun baygın düştü garibim uyuyooooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
he söle sen tatlım ben telde söledıklerini kaydedıom kafaya inşş unutmamkaydirigubbakcemile3kızlarr size bi kaç tavsiyede bulunammıı :) gözüm acıldı yaaa hemen doktorluk görevime geri dönem :)
nere gitcen nan bu saatten sonra kim alır seni topiclerine heeee seni kim çeker bizden başak beeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:yazın benim yanlız yattığım günleri hatırlatırım sanaaklava:
bak giderim heeegidersem çok ararsunuz benii
sen heç tasa etme bebem ben burdayım murat enişte kaaa olamam emme idare ederüm hacıııııa.sa.sceddin deden ceddin paşam :enbuyukkk::enbuyukkk:turkbayragiturkbayragi
:roflol::roflol:
fatooo benim kocişim gitti diye ezikliii bu beniiii mafoldumbenmafoldumben
maşalaahhh
aynı şeymi kızım siz ayrı odada yatıyodunuz biz ayrı şehirlerdeee senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
nere gitcen gıı ekim analarınamııı :roflol::roflol:
sen git ekim analarınaa kızıııııımmmmmmmmm
hala utanmadan buralarda dolanıyonn :tomato: çakma kasım anası seniiklava:
ben asslaaaann gibin kasım anası olacüümmmm sositososito
hani annem kzıyodu yaa nete girmeme kocişi geçirdim geldim al pc yide kendine gel ağlama didii kaydirigubbakcemile3 az öncede yetmedimi artık didi bende napimm neylen oyalanaim didim gene gözyaşı döküncee bişe demedii kaydirigubbakcemile3 artık yolu buldum gıı kapat pcyi derse iki gözyası dökerün tammadırrr :roflol::roflol:
nere gitcen nan bu saatten sonra kim alır seni topiclerine heeee seni kim çeker bizden başak beeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
sen heç tasa etme bebem ben burdayım murat enişte kaaa olamam emme idare ederüm hacıııııa.sa.s
yok kıı o bu gidişlen aralık analarına anca gider:roflol::roflol::roflol:
nan ananıda mı kandırıyon hee :mymeka:
o replikleri bi ben öğrenemedim anasını satıyımm :enbuyukkk:
:roflol: :roflol: :roflol:tamam bajım en kısa zamanda acıklı hikayemi paylaşcam sizle başlangıcıda tubanın yolladığı kelebekleri yaparkene suyum geldi seklinde olacak :roflol::roflol::roflol::roflol:
hiç olmadı bi derdim war yada +18 topiğine giderim nannere gitcen nan bu saatten sonra kim alır seni topiclerine heeee seni kim çeker bizden başak beeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
ben ne gidecem nan kovsanda gitmem hacııı delikafadulden yüzsüzüm bennn delikafadulden
yerini tutmasanda yanımda oldunu bilmek güzel be fatomm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hani annem kzıyodu yaa nete girmeme kocişi geçirdim geldim al pc yide kendine gel ağlama didii kaydirigubbakcemile3 az öncede yetmedimi artık didi bende napimm neylen oyalanaim didim gene gözyaşı döküncee bişe demedii kaydirigubbakcemile3 artık yolu buldum gıı kapat pcyi derse iki gözyası dökerün tammadırrr :roflol::roflol:
hadi nan bekliyik tafsiyelerinii alkisalkisalkis
oy maşallahhh Rabbım hiç bozmasın en güsel günler sizin olsun canımmmmmm
oy yerim onu benn maşallahhh mışıl mışıl uyuyodur melek gibin....
he söle sen tatlım ben telde söledıklerini kaydedıom kafaya inşş unutmamkaydirigubbakcemile3
heee bende seni çok sevim hacıııı napak o zaman bu şişkoyu idare edeük bi şekilde:roflol:Şeniz cnm benimm sevim seni çokk Şeniz
kızzz kim ne etsin bu çiçko patitisii kaydirigubbakcemile3 bizim başımıza kalır geneee kaydirigubbakcemile3
emmeee senide çok sevim nan tubikk bi dahaa beni kıskandırmaa ezikleme amaa taaammmmııı :sinifsinif:
napam gıı kandırmasam açtımaz pc yii kaydirigubbakcemile3
senin dahaa 40 fırın ekmek yemen lazım dicem ama korkim gider yer gelisin diyee :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
hiç olmadı bi derdim war yada +18 topiğine giderim nan
:tomato: :tomato: :tomato:
başlıom bajım
saol canım şimdi tavsyelerde sıra
yanınıza bol bol don alın donlar yüksek belli ve rahat olsun lohusa teri die bişe var ben hala geceleri şakır şakır terliyorum ne yatak kalıo ne yorgan likralı dar atletler varya onlardan bol bol alın acaip rahat oluo sütyen lk etapta takmasanız bile o dar atletlere göğüs pedini koyup gayet rahat ediosunuz evde en azından iki tane emzirme sütyeniniz olsun hasta bağı sadece 1 tane yetio ondan sonra orkid gece alırsanız işinizi görür kanama öle şakır şakır olmuo çünkü göğüs kremi lansiloh simdiden baslayın sürmeye ben öle yapmıstım sürüp üstüne göğüs pedi kapıodum allahtan cok faydasını gördüm okadar cok hırpalandı göğsüm ama yara olmadı en büyük sıkıntı o yaralar biliosunuz bebek için cok cok bez alın yanınıza inanılmaz lazım oluo bebek pişik kreminizi ıslak mendilinizi unutmayın bebeğe hastene cıkısları harci de üst bas alın bukadar sık üst değişildiğini bilmiodum göbeğine pansuman falan yapılırken üstü batıo bebişin özellikle cıtcıtlı badi lazım oluo bebişinize ve kendinize corap almayıda unutmayın aklıma gelenler ilk etapta bunlarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mersüü dadlummm
dewamınıda bekliyikk:lepi:
başlıom bajım
saol canım şimdi tavsyelerde sıra
yanınıza bol bol don alın donlar yüksek belli ve rahat olsun lohusa teri die bişe var ben hala geceleri şakır şakır terliyorum ne yatak kalıo ne yorgan likralı dar atletler varya onlardan bol bol alın acaip rahat oluo sütyen lk etapta takmasanız bile o dar atletlere göğüs pedini koyup gayet rahat ediosunuz evde en azından iki tane emzirme sütyeniniz olsun hasta bağı sadece 1 tane yetio ondan sonra orkid gece alırsanız işinizi görür kanama öle şakır şakır olmuo çünkü göğüs kremi lansiloh simdiden baslayın sürmeye ben öle yapmıstım sürüp üstüne göğüs pedi kapıodum allahtan cok faydasını gördüm okadar cok hırpalandı göğsüm ama yara olmadı en büyük sıkıntı o yaralar biliosunuz bebek için cok cok bez alın yanınıza inanılmaz lazım oluo bebek pişik kreminizi ıslak mendilinizi unutmayın bebeğe hastene cıkısları harci de üst bas alın bukadar sık üst değişildiğini bilmiodum göbeğine pansuman falan yapılırken üstü batıo bebişin özellikle cıtcıtlı badi lazım oluo bebişinize ve kendinize corap almayıda unutmayın aklıma gelenler ilk etapta bunlarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
heee bende seni çok sevim hacıııı napak o zaman bu şişkoyu idare edeük bi şekilde:roflol:
ne yazacan ne derdin varmış
+18 lik halinmi kalmış nan topitop:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
hiç olmadı bi derdim war yada +18 topiğine giderim nan:
uyyyiii seni kurnaz seniii demek iki gözyaşıylen paçayı kurtardın heeeeyanlız yazdıklarını tubiş anana diyecek nan sus gizli söle:1ninca::1ninca: yoksa foyan çıkar ortayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne yazacan ne derdin varmış
+18 lik halinmi kalmış nan topitop:roflol::roflol::roflol::roflol:
demek birbirinizii seviiisiniz beni sevmiyinizz heeklava: ölee olsunn
demek birbirinizii seviiisiniz beni sevmiyinizz heeklava: ölee olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?