nbr kızlar.
bugün pek kimse yok.
bende evi temizledim geldim bittim ama.
afferin hamaratopuyorumnanaktan bende gidiyim şimdi topliyim barii görüşürükk
aslın ona iyi anne olmak zorundasın diyecedin bacım istersen almada bak gör noliiii
şaka bi yana kız ben kızımı çok düşkünüm anamlar kıziii bana neyn o kaa düşkünsün diler emme napam işte elimde deüğil o benim minik prensesim yaaaaaaaaa
senağlamasenağlamasenağlama
canımmm nası olayım asabilikten bi eser kalmadı pamuk gibin oldum valla Asrınım ii teyzesi sarılığımızda gecti cok sükür emişmeyide öğrendik mutlu mesut yasıoz şimdilik allah bozmazsa faceye resim koydum bugün cektim şimdi burdada profilime koycam bak bakalım büyümüşmü bebekler doğum kilolarının bi kısmını kaybediolar biliosun bizimkide öle olmustu ama bugün nihayet doğum kilomuzun üstüne cıktık 3480 gr olmusuz teyzesi maşallah büyüyozzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hiç olmadı bi derdim war yada +18 topiğine giderim nan
he bunlarıda not ettım ya citcıtlı bady ben hep uzun kollu almışım acaba yarım kolluda alsammı içine giycek ya ya sıkılırsa uzun kolludan diyomm...
38 olmuşum ama tık yok benim oğlandan neyi bekliyoki acep.
gerçi dün çok sancım oldu ama bugün yok bakalım ne olcak.
çarşamba bi gidem bakem doktor ne dycek
selam kızlar nerelerdesiniz yahuu hafta sonu doğuran falan yok değilmii ben dün geceyii yine sancılı geçirdim bide üşütmüşüm midemii kabus bi geceydii heyecanda etkili oldu tabii bugün doktora gidicem hayırlsıı bakalım ne diycek doğuma
günaydın kızlar.
benimde kasılmalarım arttı. daha uzun sürüyor artık. 3-5 dakikayı buluyor.
ağrılarda eskisine göre daha şiddetli.
10 gün içinde doğururum gibi geliyo.
bu hafta içi annem geliyo o gelmeden doğurmasam bari.
len ne çok geyik yapmışınız gece gece beee... ben de bişey var diye okuyorumklava:
ayy fatommm Şeniz
ooohhh hadi gözün aydın canımmm ...:teytey:
kıs + 18 e almazlar senin gibi tazeyi... :roflol::roflol::roflol:
ben de hep kısa kollu kolsuz falan aldım... CADIARZU kolları çırpı gibi olur giydirmek zor olur diye düşündüm...ben de uzun kollu mu alsam acep CADIARZU
teyzeni bekliyo olmasın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok canım merak etme... sen gelmeyince seni doğurdu sanıyos o kadar :roflol::roflol:
benim de tüm gece sırtım ağrıdı...baktım yatmak işkenceye dönüştü kalktım artık... gözümün üstünde de kocaman bi şişlik var...arpacık dedi dr ilaç da veremedi doğumdan sonra alırız dedi... bazen kendiliğinden eriyo dedi...sinir oldum iyice rahatsız ediyo artık...
ben de dr.a gidicem birazdan... çok heyecanlıyım... gidip bi duş alayım... dr.dan sonra gel hemen merakta bırakma..........
günaydın canımmmm.... ayy sinyaller arttı desene... valla inanamıyorum bana hep burda böyle konuşup durucaz gibi geliyodu :roflol::roflol:
Günaydın kızlar.. Gününüz güsel olsun hepinizi öptümm.. opuyorumnanaktan
len ne çok geyik yapmışınız gece gece beee... ben de bişey var diye okuyorumklava:
ayy fatommm Şeniz
ooohhh hadi gözün aydın canımmm ...:teytey:
kıs + 18 e almazlar senin gibi tazeyi... :roflol::roflol::roflol:
ben de hep kısa kollu kolsuz falan aldım... CADIARZU kolları çırpı gibi olur giydirmek zor olur diye düşündüm...ben de uzun kollu mu alsam acep CADIARZU
teyzeni bekliyo olmasın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok canım merak etme... sen gelmeyince seni doğurdu sanıyos o kadar :roflol::roflol:
benim de tüm gece sırtım ağrıdı...baktım yatmak işkenceye dönüştü kalktım artık... gözümün üstünde de kocaman bi şişlik var...arpacık dedi dr ilaç da veremedi doğumdan sonra alırız dedi... bazen kendiliğinden eriyo dedi...sinir oldum iyice rahatsız ediyo artık...
ben de dr.a gidicem birazdan... çok heyecanlıyım... gidip bi duş alayım... dr.dan sonra gel hemen merakta bırakma..........
günaydın canımmmm.... ayy sinyaller arttı desene... valla inanamıyorum bana hep burda böyle konuşup durucaz gibi geliyodu :roflol::roflol:
hoşgeldin canım
hehe kıskandın dimiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
kız valla anam ağladı çok yorma kendini.
bugün dr mı gitcen hadi hayırlısı
Kızlar doğumdan sonra göğsünüzün yara olmaması için uyguladığınız bişeyler var mı? Ben e vitamini sürüyorum ama yinede çok korkuyorum yara olcak diye. Bide göğsümde et beni çıktı arkadaşımdada olmuş bebek emerken kopma ihtimali oluyomuş doktoru yaktırmış bende o yüzden bu gün doktora gidip yaktıracağım tabi bi sakıncası yoksa hayırlısı bakalım
sağol bacımMaşallah 38 haftamız dolmuş Yağız abimiz gelsin sıra bizim olsun :)
Hoşbulduk canımm
he ya toparladım kahvaltı edicem şimdii akşam üstü gidicem doktora bakalım bne dicekk hatun dua edin kızlar herşey yolunda lsunn hepimiz sevinmiş haberler alalım inşş
Kızlar doğumdan sonra göğsünüzün yara olmaması için uyguladığınız bişeyler var mı? Ben e vitamini sürüyorum ama yinede çok korkuyorum yara olcak diye. Bide göğsümde et beni çıktı arkadaşımdada olmuş bebek emerken kopma ihtimali oluyomuş doktoru yaktırmış bende o yüzden bu gün doktora gidip yaktıracağım tabi bi sakıncası yoksa hayırlısı bakalım
canım lansinoh iyi diyolar ben daha almadım ama lansinoh alcam bende.
sanada geçmiş olsun canım
canım ben lansinohu biliyorum ama o yara olduktan sonra iyi geliyor ben o acıyı hiç çekmeden bu işi ucuz atlatmak istiyorum o acıyı çeken bi kaç kişi gördüm ağlayarak emziriyolardı hatta ikinci doğum yapsam daha iyiydi diyen bi arkadaşım oldu :) önceden önlem alırsak hiç gerek kalmaz başka şeylere ben 7. aydan beri kullanıyorum e vitaminini inş. korktuğum başıma gelmez
valla bende tembihledim hafta sonu gel dedim bebişe bakalım. bana sanki 24 ünden sonra doğacakmış gibi geliyo. dr iyice aşağı inmiş dedi bakalım. canım benimki 3300 olmuş dr normali bekleyelim dedi bizde ok dedik. inşallah bir avazda doğururuz.günaydın canım hoşgeldin benimde öylee dün akşam yine doğururum sandım aynı günlerdeyiz hemen hemen yüzdük yüzdük sona yaklaşıyoruz hayırlısıyla yarın sabah halam gelicek istdan ben gelene kadar dur diye tembihledii bakalım doktor ne diycek inş çok kilo almamıştırda bebek normal olurr
hoşgeldin canım ben lansinoh aldım bi iki kez sürdüm zaten çok küçük bi şey bimtsin diye sürmüyom ama doktorun çatlak olmamması için verdii kremden sürüyom hep göğsündeki et benine şimdii bişey yapamazlarkii kıss acır bide süt var falan bi araştır yinede bacım geçmiş olsun çokkopuyorumnanaktan
valla bende tembihledim hafta sonu gel dedim bebişe bakalım. bana sanki 24 ünden sonra doğacakmış gibi geliyo. dr iyice aşağı inmiş dedi bakalım. canım benimki 3300 olmuş dr normali bekleyelim dedi bizde ok dedik. inşallah bir avazda doğururuz.
lanonin içeren kremler var eczaneden almıştım onu sürüyom. hergün olmasa bile 2 günde bir sürüyorum. aslında önemli olan bebeğin emme şekli memenin kahverengi yerinin tamamını ağzına alıp emince yara olmuyormuş dr um öyle demişti. bunun için zaten hastanedeki hemşireler yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?