2009 Kasm Anneleri

len ne çok geyik yapmışınız gece gece beee... ben de bişey var diye okuyorum klava:

ayy fatommm Şeniz

ooohhh hadi gözün aydın canımmm ... :teytey:

hiç olmadı bi derdim war yada +18 topiğine giderim nan

kıs + 18 e almazlar senin gibi tazeyi... :roflol::roflol::roflol:

he bunlarıda not ettım ya citcıtlı bady ben hep uzun kollu almışım acaba yarım kolluda alsammı içine giycek ya ya sıkılırsa uzun kolludan diyomm...

ben de hep kısa kollu kolsuz falan aldım... CADIARZU kolları çırpı gibi olur giydirmek zor olur diye düşündüm...ben de uzun kollu mu alsam acep CADIARZU

38 olmuşum ama tık yok benim oğlandan neyi bekliyoki acep.
gerçi dün çok sancım oldu ama bugün yok bakalım ne olcak.
çarşamba bi gidem bakem doktor ne dycek

teyzeni bekliyo olmasın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok canım merak etme... sen gelmeyince seni doğurdu sanıyos o kadar :roflol::roflol:

benim de tüm gece sırtım ağrıdı...baktım yatmak işkenceye dönüştü kalktım artık... gözümün üstünde de kocaman bi şişlik var...arpacık dedi dr ilaç da veremedi doğumdan sonra alırız dedi... bazen kendiliğinden eriyo dedi...sinir oldum iyice rahatsız ediyo artık...

ben de dr.a gidicem birazdan... çok heyecanlıyım... gidip bi duş alayım... dr.dan sonra gel hemen merakta bırakma..........

günaydın canımmmm.... ayy sinyaller arttı desene... valla inanamıyorum bana hep burda böyle konuşup durucaz gibi geliyodu :roflol::roflol:

ben deelde benim velet bekliyo heraldekaydirigubbakcemile3

hadi bakalım güzel haberlerle gel inşş benim doktor akşam üstü 4 buçuklarda gelince yazarım inşş öpüyom seniiopuyorumnanaktan

Kızlar doğumdan sonra göğsünüzün yara olmaması için uyguladığınız bişeyler var mı? Ben e vitamini sürüyorum ama yinede çok korkuyorum yara olcak diye. Bide göğsümde et beni çıktı arkadaşımdada olmuş bebek emerken kopma ihtimali oluyomuş doktoru yaktırmış bende o yüzden bu gün doktora gidip yaktıracağım tabi bi sakıncası yoksa hayırlısı bakalım

hehe kıskandın dimiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
kız valla anam ağladı çok yorma kendini.
bugün dr mı gitcen hadi hayırlısı

he ya toparladım kahvaltı edicem şimdii akşam üstü gidicem doktora bakalım bne dicekk hatun dua edin kızlar herşey yolunda lsunn hepimiz sevinmiş haberler alalım inşş

canım lansinoh iyi diyolar ben daha almadım ama lansinoh alcam bende.
sanada geçmiş olsun canım

Maşallah 38 haftamız dolmuş Yağız abimiz gelsin sıra bizim olsun :)
Hoşbulduk canımm
sağol bacım
valla dün baya sancı çektim şiddetli değildi ama çok oldu.
gerçi bugün tık yok daha beklemedeyim
benim oğlan teyzemi bekliyo herhalkaydirigubbakcemile3

he ya toparladım kahvaltı edicem şimdii akşam üstü gidicem doktora bakalım bne dicekk hatun dua edin kızlar herşey yolunda lsunn hepimiz sevinmiş haberler alalım inşş

hadi canım hayırlı haberle gelirsiniz inşallah

hoşgeldin canım ben lansinoh aldım bi iki kez sürdüm zaten çok küçük bi şey bimtsin diye sürmüyom ama doktorun çatlak olmamması için verdii kremden sürüyom hep göğsündeki et benine şimdii bişey yapamazlarkii kıss acır bide süt var falan bi araştır yinede bacım geçmiş olsun çokkopuyorumnanaktan

canım lansinoh iyi diyolar ben daha almadım ama lansinoh alcam bende.
sanada geçmiş olsun canım

canım ben lansinohu biliyorum ama o yara olduktan sonra iyi geliyor ben o acıyı hiç çekmeden bu işi ucuz atlatmak istiyorum o acıyı çeken bi kaç kişi gördüm ağlayarak emziriyolardı hatta ikinci doğum yapsam daha iyiydi diyen bi arkadaşım oldu :) önceden önlem alırsak hiç gerek kalmaz başka şeylere ben 7. aydan beri kullanıyorum e vitaminini inş. korktuğum başıma gelmez

valla önceden sürüncede faydası oluyomuş canım nehir yazmıştı.
inşallah olmaz yara falan yaaa

valla bende tembihledim hafta sonu gel dedim bebişe bakalım. bana sanki 24 ünden sonra doğacakmış gibi geliyo. dr iyice aşağı inmiş dedi bakalım. canım benimki 3300 olmuş dr normali bekleyelim dedi bizde ok dedik. inşallah bir avazda doğururuz.

lanonin içeren kremler var eczaneden almıştım onu sürüyom. hergün olmasa bile 2 günde bir sürüyorum. aslında önemli olan bebeğin emme şekli memenin kahverengi yerinin tamamını ağzına alıp emince yara olmuyormuş dr um öyle demişti. bunun için zaten hastanedeki hemşireler yardımcı oluyor

Saol canım tabi önce kendi doktorumla konuşcam sonra cerrahiye gitmeyi düşünüyorum
ya ben şimdi acımasından korkmuyorum bebişim emerken hiç bişi olmasın :) rahat rahat emsin yawru kuş bakalım ne dicek doktor haber veririm sizede insan herşeyden huylanıyo ne zor işmiş hamilelik yaw sositososito

selam millett
dün kimsec ikler yoktu bugünde kesat gibin nereye kaçtınız yahuuuuuuu
yoksam doğuruyormusunuz topyekün :roflol:

benim doktorda yanlış emzirmeden dolayı yara oluyo kreme gerek yok dedi.
ama ben alcam lansinoh.
tabi bildiğin gibi buralarda bulmak zor lansinoh netten sipariş verem diyom.
tek sorun o kahverengi yer çok büyük nasıl o minicik ağza sığcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…