2009 Kasm Anneleri

alır o sen merak etme:ecrin_bebek:
sen yinede orda eczanelere sor

iyi tembihlemeler :))
maşşallah kilosu çok güzel bebenin.

bende cumartesi gittim dr a 36+1 idim 2900 gr olmuş iyidir heral kilomuz gerçi herşeyimiz çok güzel dediydi dr hanım. boyunada 49 cm dedi

kafamçokkarıştı ya şimdi nette araştırdım hamilelikte et benleri oluşuyomuş ve tedavisi doğumdan sonra yapılabiliyomuş üzüldüm şimdik ya bebeğimi emzirmeme engel olursa kendi ellerimle vururum o beni :çok üzgünüm:

hoşgelsin canım
valla millet yok ortada
izin aldılare ya yatıyolar demekki

kız dilmuhhhhhhhhhhh sen doğurmadın mı bacımmmmmm nabıyon buralarda git doğur :))
doğurda sıra bize gelsin
yatıversinler nede olsa son yatışları olcak bebekler doğunca nabacaklar bakalım

kız dilmuhhhhhhhhhhh sen doğurmadın mı bacımmmmmm nabıyon buralarda git doğur :))
doğurda sıra bize gelsin
yatıversinler nede olsa son yatışları olcak bebekler doğunca nabacaklar bakalım

yok anam doğuramıyom
hayırlısı artık bekliyom ne edem

et beni değilde normal bir ben bendede çıktı hemen kahverengi kısımın kenarında bilmem daha sonrada büyür mü
ama abimin hanımında da et beni vardı bir sorun olmadı emzirirken sadece bebek dişlenmeye başladığında sorun oluyor oda meme ucunu ısırıyordu. istersen dr a sor ondan sonra karar ver et beni için belkim daha sonra kendiliğinden gider.

sordumda bacım eczacı ondan yok burda bulamazsın dedi
bende netten alayım dedim.

Arkadaşım eczacı neyi bulamazsın dedi bende eczanedeyim yardımcı olurum ne gerekiyosa netten fazla para vermeyin ben kendime alır gibi bize gelişine temin edebilirim. Ama son bi kaç gün daha burdayım sonrası için söz veremem inş. önemli bişey değildir

yok anam doğuramıyom
hayırlısı artık bekliyom ne edem

haftada bir nst ye giriyon demi nst lerinde ne çıktı en son
dikkat et gızzz kiminde gizli sancımı ne olurmuş anne anlamasada sancılar başlarmış.
bir arkadaşımı o şekilde doğuma aldıydılar.

günaydın kızlar nasılsınız ben hala yine aynıyım bulantıdan ve ishalden iştah miştah kalmadı bende inşallah bebeğim iyidir neyse bakalım bugün görecem oğluşumu bakalım anası dışarda hastayken kendüsü neler yapmış aslında haftaya pazartesi gidecedim doktora emme iyi değilim bebişe bişe olmasın dedim inşallah o da iyidir

bende cumartesi gittim dr a 36+1 idim 2900 gr olmuş iyidir heral kilomuz gerçi herşeyimiz çok güzel dediydi dr hanım. boyunada 49 cm dedi
bende geçen hafta gittiğimde o kadrdı
sordumda bacım eczacı ondan yok burda bulamazsın dedi
bende netten alayım dedim.

al o zaman canım. mahrumiyet bölgesindeyiz zaten. ben yazın antalyadan almıştım. iyikide almışım yoksa buradada bulamazdım

Ay inş. bebike bi zararı olmasında benim için gerisi önemli değil canım arkadaşım korkuttu beni bebek emerken düşebilir boğazına falan takılabilir falan dedi zaten arkadaşım heep abartır olayları rahatladım biraz çok saol

yok canım daha bebek minnacık onu emip yutması için baya bir güç sarf etmesi lazım o kadar muhanetmi duruyor et benin
hem dişlenmeden onu ısırıp yutması zor bence...

krispi canım geçmiş olsun git gör bebeni hayırlı haberlerle dönersin inş.

maşallah yalnız siz böyle yazınca ben korktum benim bebiş çokmu tombik olucakk yaa
34 haftalıkken 2900düü uff bugün gidince doktorr kötü bşey demese barii off ya sezeryan derse illaaaakannehir

neyse ben çıkıyorum yavaş yavaş evimi toparlayam keyfim yok zati dinlenicem doktorada akşama doğru 5 de gidicem hade görüşürüz kızlar

Yok canım minicik bişi ama ucu var işte büyür diye korkuyorum çarşamba kontrolüm var o zaman sorarım doktora bu gün gitcektim cerrahiye ama vazgeçtim rahatladım sayenizde o dişlenene kadar tedavisini yaptırrım zaten nedendir bilmiyorum ilk zamanlar hiç bi pürüz çıkmasın diye pireyi deve yaptım galiba yerimseniben

birde dr bebeği gün içinde haraketlerini 10 kere hisset dedi.
maşallah yalnız siz böyle yazınca ben korktum benim bebiş çokmu tombik olucakk yaa
34 haftalıkken 2900düü uff bugün gidince doktorr kötü bşey demese barii off ya sezeryan derse illaaaakannehir
cnm üzülme hangisi hayırlısı ise o olsun. hem belkim senin çatın doğuma elverişlidir beben tombikte olsa doğumun kolay geçer. son ana kadar dua etmekten başka çaremiz yok.

inşş canım tek teselleimiz dualar hayırlısıyla kolaylıkla bebeklerimizi kucaklıyalım inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…