selam millett
dün kimsec ikler yoktu bugünde kesat gibin nereye kaçtınız yahuuuuuuu
yoksam doğuruyormusunuz topyekün :roflol:
benim doktorda yanlış emzirmeden dolayı yara oluyo kreme gerek yok dedi.
ama ben alcam lansinoh.
tabi bildiğin gibi buralarda bulmak zor lansinoh netten sipariş verem diyom.
tek sorun o kahverengi yer çok büyük nasıl o minicik ağza sığcak bakalım
valla bende tembihledim hafta sonu gel dedim bebişe bakalım. bana sanki 24 ünden sonra doğacakmış gibi geliyo. dr iyice aşağı inmiş dedi bakalım. canım benimki 3300 olmuş dr normali bekleyelim dedi bizde ok dedik. inşallah bir avazda doğururuz.
alır o sen merak etme:ecrin_bebek:
sen yinede orda eczanelere sor
hoşgelsin canım
valla millet yok ortada
izin aldılare ya yatıyolar demekki
kız dilmuhhhhhhhhhhh sen doğurmadın mı bacımmmmmm nabıyon buralarda git doğur :))
doğurda sıra bize gelsin
yatıversinler nede olsa son yatışları olcak bebekler doğunca nabacaklar bakalım
kafamçokkarıştı ya şimdi nette araştırdım hamilelikte et benleri oluşuyomuş ve tedavisi doğumdan sonra yapılabiliyomuş üzüldüm şimdik ya bebeğimi emzirmeme engel olursa kendi ellerimle vururum o beni :çok üzgünüm:
sordumda bacım eczacı ondan yok burda bulamazsın dedi
bende netten alayım dedim.
yok anam doğuramıyom
hayırlısı artık bekliyom ne edem
bende geçen hafta gittiğimde o kadrdıiyi tembihlemeler :))
maşşallah kilosu çok güzel bebenin.
bende cumartesi gittim dr a 36+1 idim 2900 gr olmuş iyidir heral kilomuz gerçi herşeyimiz çok güzel dediydi dr hanım. boyunada 49 cm dedi
sordumda bacım eczacı ondan yok burda bulamazsın dedi
bende netten alayım dedim.
et beni değilde normal bir ben bendede çıktı hemen kahverengi kısımın kenarında bilmem daha sonrada büyür mü
ama abimin hanımında da et beni vardı bir sorun olmadı emzirirken sadece bebek dişlenmeye başladığında sorun oluyor oda meme ucunu ısırıyordu. istersen dr a sor ondan sonra karar ver et beni için belkim daha sonra kendiliğinden gider.
Ay inş. bebike bi zararı olmasında benim için gerisi önemli değil canım arkadaşım korkuttu beni bebek emerken düşebilir boğazına falan takılabilir falan dedi zaten arkadaşım heep abartır olayları rahatladım biraz çok saol
iyi tembihlemeler :))
maşşallah kilosu çok güzel bebenin.
bende cumartesi gittim dr a 36+1 idim 2900 gr olmuş iyidir heral kilomuz gerçi herşeyimiz çok güzel dediydi dr hanım. boyunada 49 cm dedi
yok canım daha bebek minnacık onu emip yutması için baya bir güç sarf etmesi lazım o kadar muhanetmi duruyor et benin
hem dişlenmeden onu ısırıp yutması zor bence...
krispi canım geçmiş olsun git gör bebeni hayırlı haberlerle dönersin inş.
cnm üzülme hangisi hayırlısı ise o olsun. hem belkim senin çatın doğuma elverişlidir beben tombikte olsa doğumun kolay geçer. son ana kadar dua etmekten başka çaremiz yok.maşallah yalnız siz böyle yazınca ben korktum benim bebiş çokmu tombik olucakk yaa
34 haftalıkken 2900düü uff bugün gidince doktorr kötü bşey demese barii off ya sezeryan derse illaaaakannehir
birde dr bebeği gün içinde haraketlerini 10 kere hisset dedi.
cnm üzülme hangisi hayırlısı ise o olsun. hem belkim senin çatın doğuma elverişlidir beben tombikte olsa doğumun kolay geçer. son ana kadar dua etmekten başka çaremiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?