2009 Kasm Anneleri

selam kıslarrrr yaa karnım taş gibüüü oluoo benimm yaaaa bide rahimde adet sancısı gibi ara ara ağrılar giriyoo nedirkii bunlar allahım ilk hamilelik ne zormuşş beaaa normalmi sizede oluomu
kasılmaymış o öle diiler

ayy naazlıııımmm bu cumamııı :lepi: çok heyecanlandımmmm

dimi ama şu durumda normal insanların durumunda değiliz. ama bana yağlı yemekten beyaz ekmekten kaç dedi. zaten ani baş dönmelerine neden oluyor ben öyle anlıyorum kolestrolümün yükseldiğini. neyse dikkat edem bari

yemeğimi yapmaya gitmiştim geldiiiiiim

slm canlar nasılsınız herkiş iyidir umarım opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
kız valla bende rüyamda hep doğuruyom sonrada gelip buraya yazıyom iyice böozduk kafayı buraynan haaa

hoşgeldin canım

canım sıkma canını benimde kolesterol yüksek çıktı doktora sordum oda korkulacak bişey yok hamilelikte genelde yüksek olur dedi
bide süt falan çok içiyom ben yağlı sonuçta oda etkiliyo bende
tunaydın kızlarrrr
kartenesi benim ark. iki hafta once dogum yaptı
midesi agrıyo zannetmiş en basta sonra dogum sancısı oldugunu anlamıs
seninki yaklasmıs yalancı dogum sancısı olabilirr
hoşgeldin canım
selam kıslarrrr yaa karnım taş gibüüü oluoo benimm yaaaa bide rahimde adet sancısı gibi ara ara ağrılar giriyoo nedirkii bunlar allahım ilk hamilelik ne zormuşş beaaa normalmi sizede oluomu

hoşgeldin canım
yalancı doğum sancısıdır onlar
bendede dün çok oldu sancı kasılma o taş gibi olma hatta benim bacaklarımada vuruyo
onlar hazırlık sancısıdır korkma

sancıları belki anlamayabiliriz
inş. anlasılmıcak kadar hafifi olur :))
ama dogum anı gelincede anlar insan herhalde
bana cok tuhaf geliyo anlamadan dogurmus falan diyolar yaa abartılı bence
kocaman bişi cıkıcak sonucta anlasılmazmı bebişin inişi falan :))
bazı kadınlar eskiden karınları agrıyıp doktora giderlermiş yaa dogurup cıkarlarmıs
kac tane bole hikaye duydum bilmiyorum
saf mı ne bu kadınlar anlamadım 9 ay boyunca bebegin kıpırdanmalarını nasıl anlamamıslarr :roflol::roflol:

hoşgeldin canım
hadi gözün aydın canım artık günler geçti zamanı geldi
rabbim tüm bebişlerimizin sağlıkla huzurla dünyaya gelmesini nasip etsin

slm nazlıcım hosgeldin
bencede dogumdan sonra pek giremeyiz herhalde
ben annemlerde kalıcam annem zaten izin vermez bana ne işin var nette diye
artık kacak macak girerim :)))

bacım hadi doğumun başladığını anlamadık diyeli o normal çünkü gaz sancısımı yalancı sancımı doğum sancısımı ayırt edemiyoz ama o karılarda abartmış anam 9 ay boyunca bebişin hareketi adetin kesilmesi hiçmi anlamamışlar gıııııııııııı uçmuş bunlar uçmuşkaydirigubbakcemile3

slm kızlar evi temizliyordum makinayla aldım silme kadı ne ediyonuz cumartesi günü benimde adet olacakmışım gibi ağrım aoluyordu sağlk ocağına gittim bebiş daha dönmemiş bakalım ne olacak ters olduğu içinde kaburgalrım çok ağırıyor sağ tarafımda 5 dakkika bile yatamıyorum hep sol taraftada uyuşuyom

hoşgeldin canım

Allahım sağ salim doğurmayı nasip etsin zaman azaldıkça korku başladı bende acaba nasıl olcak deyü...

bencede ucmuslar valla kaydirigubbakcemile3
acaba bu kadar eski insanlar bönmüymüş
hiç mi bişi bilmiyomuslar kaydirigubbakcemile3
bakalım dogum sancısı nasıl bişimiş :))

tost olarak deniyem bende belkim dediğin gibi alışırım
aaaaaaa ben her hafta giriyom nst ye ama hiç sancı çıkmadı 20 lerde daha.
ama nasıl oluyomuş kız gizli sancı.
benim dün çok oldu sancı ama bugün tık yok
kız zaten nst de çıkıyor sancılar hani birde kendimizin hissederek beklediği sancı neyin varya onu bekleyip sancım yok sanma.
benim arkadaş sancı olduğunu anlamamış nst ye sokmuşlar kızı senin sancılar başladı doğuma giriyorsun deyip hazırlıksız girdi doğuma sende öyle olma herbişeyin hazır olsun.

h.geldin canım opuyorumnanaktan
geçmiş olsn
ayy az kaldı canım benim Allahım kolay doğumla hastaneden çıkarsın seni inş.

bencede ucmuslar valla kaydirigubbakcemile3
acaba bu kadar eski insanlar bönmüymüş
hiç mi bişi bilmiyomuslar kaydirigubbakcemile3
bakalım dogum sancısı nasıl bişimiş :))

valla abartılyo olabilirler bacım bebişler fıldır fıldır oynuyo sonuçta

ya ben dün çok sancı çektim yalancı sancılar.
belim kasıklarım karnım ve bacaklarım çok ağrıdı.
ya ben adet olacağım zamanda böyle olurdu dün baya bi heveslendim doğuruyom diye ama olmadı bakalım çarşamba nst ye gircem n olcak

olabilir kız doğru
ben dün baya kötü oldum çoktu sancım ama bugün yok
bide böyle 15-20 dakikada bir bikaç dakika sürüp geçiyodu.
bugün belim arıyo sadece
bakalım çarşamba nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…