kasılmaymış o öle diilerselam kıslarrrr yaa karnım taş gibüüü oluoo benimm yaaaa bide rahimde adet sancısı gibi ara ara ağrılar giriyoo nedirkii bunlar allahım ilk hamilelik ne zormuşş beaaa normalmi sizede oluomu
Hepinize Selamlar Fıstıklarım ve Fıstık içlerim a.s. a.s.
Bir kaç gün nezle derken şimdide evim çok kalabalık annemler herkez benimle birlikte..Allah nasip ederse bugün kontrolum var cumada biliyorsunuz doğuma gidiyoruz:)
Şuan için çok şükür herşey yolunda sadece çok heyecanlıyım hiç uyku vs kalmadı humananın çayına bu gece yine başlayacağım aklımda binbirtürlü şey!
Hepiniz iyisiniz çok şükür haberlerinizi alıyorum..Bu kalablıkta fazla bakabileceğimi sanmıyorum ama kontrol sonucunu doğumu vs herşeyi yazarım sizlere..Allaha emanetsiniz..Çok Çok öperim Kasım Meleklerimi a.s. a.s. a.s.
canım benimde kolestrolüm yüksek çıktı ki benim normelde çok düşüktür.
dr a sordum bana dediki hamilelerin tahlil sonuçlarını yorumlarken normal insanmış gibi bakmamak gerekir. normaldir böyle değişiklikler dedi. şunu yeme filan demedi yani.
hoşgeldin canımslm canlar nasılsınız herkiş iyidir umarım opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımslm kızlaaarr napıonuuuuzz
ay dün akşam midem ağrıdı gaz sancısı gibi bişeler oldu korktum doğuracam diye kaydirigubbakcemile3
gerçi doğum sancısıyla ilgisi yok ama
gece de rüyamda doğurmuşum bebişimi daha hastaneden çıkmadan size yazıyom kaydirigubbakcemile3
kafayı bozdum iice sizle haaa
bebişimi emzirmeye çalışıyom az emiyo süt bitiyo akannehir
bi de küçücüktü yaaa gözlerine baktım bi ara ayy ne tatlıydııı
ben de bir günaydın diyim dedim
birazdan kayfaltı yapacam
ben de gece 3 den önce yatamıyorum
magnezyum ilacını çok nadir kullanıyom o yüzden de özellikle baldır kaslarımıa kramp giriy
gerçi son aydayız sıkıntılarımız olcaktır elbet
varmı bir havadis kıslar
kızlar yaav kolestrolüm çokmuş. bana beyaz ekmeği yasak dedi dr kepekli ekmek ye dedi ama onuda sevmiyorm. gencecük yaşımda kolestrolümde çıktı şaştım kaldım
az yağlı yesem boğazımmı kesilirdi sankim tuuu bana :tomato:
hoşgeldin canımtunaydın kızlarrrr
kartenesi benim ark. iki hafta once dogum yaptı
midesi agrıyo zannetmiş en basta sonra dogum sancısı oldugunu anlamıs
seninki yaklasmıs yalancı dogum sancısı olabilirr
selam kıslarrrr yaa karnım taş gibüüü oluoo benimm yaaaa bide rahimde adet sancısı gibi ara ara ağrılar giriyoo nedirkii bunlar allahım ilk hamilelik ne zormuşş beaaa normalmi sizede oluomu
deme gııı akannehir
zaten bi tane doğum hikayesi yazdıdınız ya buraya kadın gaz sancısı sanmış saatlerce duş muş almış sonra suyugelmiş annamdan doğuruvermiş ahanda öle olursa deyü korkiim ben kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Bir kaç gün nezle derken şimdide evim çok kalabalık annemler herkez benimle birlikte..Allah nasip ederse bugün kontrolum var cumada biliyorsunuz doğuma gidiyoruz:)
Şuan için çok şükür herşey yolunda sadece çok heyecanlıyım hiç uyku vs kalmadı humananın çayına bu gece yine başlayacağım aklımda binbirtürlü şey!
Hepiniz iyisiniz çok şükür haberlerinizi alıyorum..Bu kalablıkta fazla bakabileceğimi sanmıyorum ama kontrol sonucunu doğumu vs herşeyi yazarım sizlere..Allaha emanetsiniz..Çok Çok öperim Kasım Meleklerimi a.s. a.s. a.s.
h.g
ben şincilik kaçar kociş geldi yimeğeee bye
sancıları belki anlamayabiliriz
inş. anlasılmıcak kadar hafifi olur :))
ama dogum anı gelincede anlar insan herhalde
bana cok tuhaf geliyo anlamadan dogurmus falan diyolar yaa abartılı bence
kocaman bişi cıkıcak sonucta anlasılmazmı bebişin inişi falan :))
bazı kadınlar eskiden karınları agrıyıp doktora giderlermiş yaa dogurup cıkarlarmıs
kac tane bole hikaye duydum bilmiyorum
saf mı ne bu kadınlar anlamadım 9 ay boyunca bebegin kıpırdanmalarını nasıl anlamamıslarr :roflol::roflol:
yemeğimi yapmaya gitmiştim geldiiiiiim
hoşgeldin canım
slm kızlar evi temizliyordum makinayla aldım silme kadı ne ediyonuz cumartesi günü benimde adet olacakmışım gibi ağrım aoluyordu sağlk ocağına gittim bebiş daha dönmemiş bakalım ne olacak ters olduğu içinde kaburgalrım çok ağırıyor sağ tarafımda 5 dakkika bile yatamıyorum hep sol taraftada uyuşuyom
bacım hadi doğumun başladığını anlamadık diyeli o normal çünkü gaz sancısımı yalancı sancımı doğum sancısımı ayırt edemiyoz ama o karılarda abartmış anam 9 ay boyunca bebişin hareketi adetin kesilmesi hiçmi anlamamışlar gıııııııııııı uçmuş bunlar uçmuşkaydirigubbakcemile3
nse ben de bi paket kepekli tost ekmeği aldım sabahları kaşarlı tost yapıom çok güzel olii çok yakışıyo kaşarla kepekli ekmek zaten başka öğünde de ekmek yemem ben gerçi kolestrol falan yoktu emme sağlıklı olsun deyü öle yaptım
kız zaten nst de çıkıyor sancılar hani birde kendimizin hissederek beklediği sancı neyin varya onu bekleyip sancım yok sanma.aaaaaaa ben her hafta giriyom nst ye ama hiç sancı çıkmadı 20 lerde daha.
ama nasıl oluyomuş kız gizli sancı.
benim dün çok oldu sancı ama bugün tık yok
bencede ucmuslar valla kaydirigubbakcemile3
acaba bu kadar eski insanlar bönmüymüş
hiç mi bişi bilmiyomuslar kaydirigubbakcemile3
bakalım dogum sancısı nasıl bişimiş :))
tost olarak deniyem bende belkim dediğin gibi alışırım
kız zaten nst de çıkıyor sancılar hani birde kendimizin hissederek beklediği sancı neyin varya onu bekleyip sancım yok sanma.
benim arkadaş sancı olduğunu anlamamış nst ye sokmuşlar kızı senin sancılar başladı doğuma giriyorsun deyip hazırlıksız girdi doğuma sende öyle olma herbişeyin hazır olsun.
h.geldin canım opuyorumnanaktan
geçmiş olsn
ayy az kaldı canım benim Allahım kolay doğumla hastaneden çıkarsın seni inş.
kızlar bizim burda domuz gribi yayılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?