kahvaltidan kalktim attim kendimi hemen buraya
nabersiniz hanimlarrr herkes iyimi doguran varmiii
benim bugün hiicc isim yok valla dün temizligimi yaptim sildim süpürdüm heryerleri kaldirmistim bugün bi yemek yapicam biticekkk rahatim yanikaydirigubbakcemile2
ayyy bi toz aldım canım çıktı bu ne yaaa akannehir
süpürüp silmek istiyom aslında kociş yapıyo yaptıımı anlasa kızar ama o da hasta yapamıyo doğurursam rezil olmıyam gıı eccük dinlenem de süpürem bari odayıı CADIARZU
maşallah canım ya Allah nazarlardan saklasınslm hatunlar nassınızz naponuz
biz geçen cuma dr gittik oluşum tosuncukum büyümüş
çok şeker olmuş yavv dr fotosunu çekti verdi kocaman ısırmalık yanakları varr
dr hemşirelere sesleniyo bakın yanaklara bakın diye herkes sevdi ordaki (maşallah)
Allahım sağsalim doğsada bi sevsem bi sevsem
canım yavrumm
boyu uzun olcekmiş dr öle dedi şimdi bile 53 cm miş(maşallah)
dr boylu poslu yapılı olcek inşallah
babasıda hemen pehlivan geliyo diyo çok hoşumuza gitti Allahım kimseyi mahrum etmesin sasalim kucağımıza Almak nasip etsinhepimize içindede bize ben hep dua ettimde sizede ediyom
bütün hamişlere kadınar kulübündeki annelere diyomm
İnşallah Allahım kabul eder
bide çatı muayenesi yaptı oo çok güzel dedi normal doğum yapabilirsin dedi
yani bende parmak gazisiyim:kedi:
yavv arkadaşlar siz epidural düşünüyonusmu
ayy ne çok yazdımm hee inşallah sıkılmazsınız
ayy bende dün süpürdüm emme bugünde süpürsem mi deyüü düşüneyommkahvaltidan kalktim attim kendimi hemen buraya
nabersiniz hanimlarrr herkes iyimi doguran varmiii
benim bugün hiicc isim yok valla dün temizligimi yaptim sildim süpürdüm heryerleri kaldirmistim bugün bi yemek yapicam biticekkk rahatim yanikaydirigubbakcemile2
slm hatunlar nassınızz naponuz
dr hemşirelere sesleniyo bakın yanaklara bakın diye herkes sevdi ordaki (maşallah)
canım yavrumm
babasıda hemen pehlivan geliyo diyo çok hoşumuza gitti Allahım kimseyi mahrum etmesin sasalim kucağımıza Almak nasip etsinhepimize içindede bize ben hep dua ettimde sizede ediyom
bugün hicbir güc bana ev temizligi yaptiramaz dün geberdim temizlik yapicam diye sonrada ciktik gittik evden gece geldik heryer derli toplu:lepi: bi yatagimi topladim mi biitti...ayy bende dün süpürdüm emme bugünde süpürsem mi deyüü düşüneyomm
ohh ben yimeğimi yaptım kociş gelip yedi bileee aşama da yerik aynısını
kız ben sölemiyom koçişe. çemkiriyo hemen. :tomato:
parmak gazisi haaa :roflol:
ben parmaklari hamileligimin bsindan beri yiyorum ben artik kasar olmusum demek ki:kedi:
masallah bebiskona canim iri yari bir pehlivan gelio demek kizz nasil dogurcan öyle büyük bebegiiakannehir
bugün hicbir güc bana ev temizligi yaptiramaz dün geberdim temizlik yapicam diye sonrada ciktik gittik evden gece geldik heryer derli toplu:lepi: bi yatagimi topladim mi biitti...
hergün hergün is yapmak cok yoruyo artik bi süpüreyim diye iki saat ugras dur belim kopuyo valla yamuluyorum hemen
hadi hayırlısı canım artık günleri kaldı ne mutlu sana,allah kolaylık versinHepinize Selamlar Fıstıklarım ve Fıstık içlerim a.s. a.s.
Bir kaç gün nezle derken şimdide evim çok kalabalık annemler herkez benimle birlikte..Allah nasip ederse bugün kontrolum var cumada biliyorsunuz doğuma gidiyoruz:)
Şuan için çok şükür herşey yolunda sadece çok heyecanlıyım hiç uyku vs kalmadı humananın çayına bu gece yine başlayacağım aklımda binbirtürlü şey!
Hepiniz iyisiniz çok şükür haberlerinizi alıyorum..Bu kalablıkta fazla bakabileceğimi sanmıyorum ama kontrol sonucunu doğumu vs herşeyi yazarım sizlere..Allaha emanetsiniz..Çok Çok öperim Kasım Meleklerimi a.s. a.s. a.s.
gece bende sancılandım canım,hep gece geliyo benimki kesin gece doğurucam yaa..adet sancısından daha şiddetliydi ama düzenli değildi mahvoldum inleyerek uyanıyorum artık hergece,kocacım nası korkuyo kıyamamakannehirvalla abartılyo olabilirler bacım bebişler fıldır fıldır oynuyo sonuçta
ya ben dün çok sancı çektim yalancı sancılar.
belim kasıklarım karnım ve bacaklarım çok ağrıdı.
ya ben adet olacağım zamanda böyle olurdu dün baya bi heveslendim doğuruyom diye ama olmadı bakalım çarşamba nst ye gircem n olcak
ben 39.haftada doğurmak istiyom acayip şekilde,çok güzel bi hafta bence ne erken ne geç dimi:dance:zaten hiç 40 ı bulucam gibi gelmiyo bizimkisi çok feci acıtıyo artık canımı,hep itiyo kafayı ya:bbo:benim tanıdıklarım hep 40 haftayı doldurdular
bi arkadasımın eşi 36+5 te dogum yaptı
digerleri hep 40 bakalım bizimkisi inş. bizi bekletmez o kadar yaa
hayırlısı olsun canım günün belli senin de ne güselslm kızlar nasılsınız?bende grip gibi bir şey oldum anlamadım valla burnum tıkalıydı kaç zamandır tuzlu suyla açıldı gündüzleri sümüklü dolanıyorum gece yatınca geri kuruyor tıkanyor uyabilirsen uyu sonra zaten zırt pırt wc ye gidiyorum bademciklerimde şiş bu ara ne oldu bana böyle yaa..
kızlar dogum sancısını hissetmemek mümkün degil biz doktorla konuştugumuzda sorduk ne durumda arayalım bazen oluyor ama arayıp aramamkta tereddüt ediyorum diye bana 1 dk sürer sonra 5 dk sonra bir daha olur bu sürekli düzenli olursa haber verin dedi hem sancıyı hissetmemek mümkün dgl demişti..bizde 9 kasıma alında dogum tarihimiz bakalım
şekerim yapmamamız lasım ama bende kalkıp ucundan süpürcem artık dibe köşeye girmeden dayanamıyorum hele yerde dökülen saçları görünce delleniyomdelikafaduldenkociş feci kızacak ama ne yapamayyy bi toz aldım canım çıktı bu ne yaaa akannehir
süpürüp silmek istiyom aslında kociş yapıyo yaptıımı anlasa kızar ama o da hasta yapamıyo doğurursam rezil olmıyam gıı eccük dinlenem de süpürem bari odayıı CADIARZU
maşallah güzelim bebişineslm hatunlar nassınızz naponuz
canım yavrumm
anam o nası iş yavv bu günlerde yardın etmicekler ne zaman yardım etcekler normalde olsa zaten bişey demeyiz biz onlara ama şimdi zor durumdayızz
sende boşver datlum yavv napcen yapabildin kadar yavaş yavaş yapp
ayy hergün yapmak sıkıyoo yaaa sinir oluyommbugün hicbir güc bana ev temizligi yaptiramaz dün geberdim temizlik yapicam diye sonrada ciktik gittik evden gece geldik heryer derli toplu:lepi: bi yatagimi topladim mi biitti...
hergün hergün is yapmak cok yoruyo artik bi süpüreyim diye iki saat ugras dur belim kopuyo valla yamuluyorum hemen
kız yanlış anladınız. ben yaparsam çemkiriyo. kendisi yapıyo herşeyi. yemeği bile o yapıyo. hemde 2 aydır.
hadi hayırlısı canım artık günleri kaldı ne mutlu sana,allah kolaylık versin
gece bende sancılandım canım,hep gece geliyo benimki kesin gece doğurucam yaa..adet sancısından daha şiddetliydi ama düzenli değildi mahvoldum inleyerek uyanıyorum artık hergece,kocacım nası korkuyo kıyamamakannehir
ben 39.haftada doğurmak istiyom acayip şekilde,çok güzel bi hafta bence ne erken ne geç dimi:dance:zaten hiç 40 ı bulucam gibi gelmiyo bizimkisi çok feci acıtıyo artık canımı,hep itiyo kafayı ya:bbo:
hayırlısı olsun canım günün belli senin de ne güsel
şekerim yapmamamız lasım ama bende kalkıp ucundan süpürcem artık dibe köşeye girmeden dayanamıyorum hele yerde dökülen saçları görünce delleniyomdelikafaduldenkociş feci kızacak ama ne yapamklava:
maşallah güzelim bebişine
vallahi benimde gözüm sürekli yere kayıyoo saç felan dökülmüş mü deyüüşekerim yapmamamız lasım ama bende kalkıp ucundan süpürcem artık dibe köşeye girmeden dayanamıyorum hele yerde dökülen saçları görünce delleniyomdelikafaduldenkociş feci kızacak ama ne yapamklava:
ayy ne güzel benim kociş ogün süpürdü güyaa ayy herşey duruyoduu yerde borusu çıkmışkız yanlış anladınız. ben yaparsam çemkiriyo. kendisi yapıyo herşeyi. yemeği bile o yapıyo. hemde 2 aydır.
verir canim verir asirlar boyu kadinlar nasil dogurmus bizde dogururuz allah in izniylezemuszemusayy bilmom falla ama dr doğrursun dedi çatın müasitt dedi inşallah Allah bi kolaylığını verir düğümlediği düğümü çözer aminn hepimiz içinn
ayy hergün yapmak sıkıyoo yaaa sinir oluyomm
bide hergün temizle yarın yine aynı oluyoo kalıcı olmuyoo yaa
insan daha bii gıcık olayoo
owww demek yerlere gül dizmis:asigim::asigim:vallahi benimde gözüm sürekli yere kayıyoo saç felan dökülmüş mü deyüü
ayakalarımda çok şiş ama kalkıp bi süpürcem galibaaa
yarın da yapamam accık ütü yapam yarın deyomm saat 5 de de kontrolümüz var
aşamada gezmeye gidecez hiç vaktim olmaz yanee
ayy ne güzel benim kociş ogün süpürdü güyaa ayy herşey duruyoduu yerde borusu çıkmış
ama farketmemiş aldım ben tekrar süpürdüm
cumartesi yemeğimi yaptı ve arkasınıda kendi topladı
dünde kahvaltımı hazırlamıştı maşallah
ama dün evlilik yıldönümümüz deyüü hazırlamıştı ve yatak odasından salona kadar gül dizmişti yere delikafadulden kafamçokkarıştı
valla öyle canım,benimkisi zor olacak gibi,allahım yardım etsin:bbo:allah yardımcımız olsun canım yaaa
vallahi benimde gözüm sürekli yere kayıyoo saç felan dökülmüş mü deyüü
ayakalarımda çok şiş ama kalkıp bi süpürcem galibaaa
yarın da yapamam accık ütü yapam yarın deyomm saat 5 de de kontrolümüz var
aşamada gezmeye gidecez hiç vaktim olmaz yanee
ayy ne güzel benim kociş ogün süpürdü güyaa ayy herşey duruyoduu yerde borusu çıkmış
ama farketmemiş aldım ben tekrar süpürdüm
cumartesi yemeğimi yaptı ve arkasınıda kendi topladı
dünde kahvaltımı hazırlamıştı maşallah
ama dün evlilik yıldönümümüz deyüü hazırlamıştı ve yatak odasından salona kadar gül dizmişti yere delikafadulden kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?