2009 Kasm Anneleri

ohh ne güzell hee benim büyün işler duruyo sabah komşu geldi birlikte bi kafaltı yaptuk sonra kapının önünü merdivenleri sildim bide bıcı bıcı yaptımm ohhh mis gibin şimdik oturimm biraz keyif yapomm daha yemek yapcemm :hulya:

kız ben sölemiyom koçişe. çemkiriyo hemen. :tomato:

kenya sagol cnm..kartanesi al bendende o kadar valla evi süpüreyim yavaş yavaş diyorum ama koçiş anlar kesin korkumdan yapamıyorum geçen lavaboyu yıkadım hemen soruyor dedim yuh yani onuda yapamayacak degilim elimi yıkarken yıkayıp çıkıyorum..neye haftaya falan kadım çagırırım..zaten sonraki haftada berram geliyor sanırım takvime bakmam lazım 3 p.tesim var çünkü.

maşallah canım ya Allah nazarlardan saklasın
amin inş hepimiz sağ salim kavuşalım bebişlerimize
hade hayırlı olsun kurtulsun desene çatı muaynesinden
ayy bende dün süpürdüm emme bugünde süpürsem mi deyüü düşüneyomm
ohh ben yimeğimi yaptım kociş gelip yedi bileee aşama da yerik aynısını

parmak gazisi haaa :roflol:
ben parmaklari hamileligimin bsindan beri yiyorum ben artik kasar olmusum demek ki:kedi:
masallah bebiskona canim iri yari bir pehlivan gelio demek kizz nasil dogurcan öyle büyük bebegiiakannehir

ayy bende dün süpürdüm emme bugünde süpürsem mi deyüü düşüneyomm
ohh ben yimeğimi yaptım kociş gelip yedi bileee aşama da yerik aynısını
bugün hicbir güc bana ev temizligi yaptiramaz dün geberdim temizlik yapicam diye sonrada ciktik gittik evden gece geldik heryer derli toplu:lepi: bi yatagimi topladim mi biitti...
hergün hergün is yapmak cok yoruyo artik bi süpüreyim diye iki saat ugras dur belim kopuyo valla yamuluyorum hemen

kızlar mok bile götğrse evi yapmamamız lazım kendimizi yormak erken dogumu tetikler bu saatten sonra ben ellemiyorum valla sadece mutfakta derleme toplama çogu zman eşim yapıyor birde lavabo falan toz moz bile almadım.arada eşim yapıyor..evime özel misafir çagırmıyorum zaten gelenler komşum falan oluyor onlarda yabancım degil artık yapıyorum diye kızıyorlar zaten...haftaya falanda kadın çagırmayı düşünüyorum kayınvalidemde gelecek sanırım.komple dipten temizlik yapılacak doguma temiz olur .

ayy bilmom falla ama dr doğrursun dedi çatın müasitt dedi inşallah Allah bi kolaylığını verir düğümlediği düğümü çözer aminn hepimiz içinn

hadi hayırlısı canım artık günleri kaldı ne mutlu sana,allah kolaylık versin

gece bende sancılandım canım,hep gece geliyo benimki kesin gece doğurucam yaa..adet sancısından daha şiddetliydi ama düzenli değildi mahvoldum inleyerek uyanıyorum artık hergece,kocacım nası korkuyo kıyamamakannehir

benim tanıdıklarım hep 40 haftayı doldurdular
bi arkadasımın eşi 36+5 te dogum yaptı
digerleri hep 40 bakalım bizimkisi inş. bizi bekletmez o kadar yaa
ben 39.haftada doğurmak istiyom acayip şekilde,çok güzel bi hafta bence ne erken ne geç dimi:dance:zaten hiç 40 ı bulucam gibi gelmiyo bizimkisi çok feci acıtıyo artık canımı,hep itiyo kafayı ya:bbo:

hayırlısı olsun canım günün belli senin de ne güsel
şekerim yapmamamız lasım ama bende kalkıp ucundan süpürcem artık dibe köşeye girmeden dayanamıyorum hele yerde dökülen saçları görünce delleniyomdelikafaduldenkociş feci kızacak ama ne yapamklava:
maşallah güzelim bebişine

anam o nası iş yavv bu günlerde yardın etmicekler ne zaman yardım etcekler normalde olsa zaten bişey demeyiz biz onlara ama şimdi zor durumdayızz
sende boşver datlum yavv napcen yapabildin kadar yavaş yavaş yapp

kız yanlış anladınız. ben yaparsam çemkiriyo. kendisi yapıyo herşeyi. yemeği bile o yapıyo. hemde 2 aydır.

ayy hergün yapmak sıkıyoo yaaa sinir oluyomm
bide hergün temizle yarın yine aynı oluyoo kalıcı olmuyoo yaa
insan daha bii gıcık olayoo

kız yanlış anladınız. ben yaparsam çemkiriyo. kendisi yapıyo herşeyi. yemeği bile o yapıyo. hemde 2 aydır.

amann sende adamın günanı aldırdın bene bi oku hele öle anlaşılıyoo kaydirigubbakcemile3
eee o zaman saolsunnn
daha doğrusu sağolsunlar benimki de yapıyoo oyy çok şükür ben kaçtım gariii :hulya:

allah yardımcımız olsun canım yaaa

şekerim yapmamamız lasım ama bende kalkıp ucundan süpürcem artık dibe köşeye girmeden dayanamıyorum hele yerde dökülen saçları görünce delleniyomdelikafaduldenkociş feci kızacak ama ne yapamklava:
vallahi benimde gözüm sürekli yere kayıyoo saç felan dökülmüş mü deyüü
ayakalarımda çok şiş ama kalkıp bi süpürcem galibaaa
yarın da yapamam accık ütü yapam yarın deyomm saat 5 de de kontrolümüz var
aşamada gezmeye gidecez hiç vaktim olmaz yanee

ayy ne güzel benim kociş ogün süpürdü güyaa ayy herşey duruyoduu yerde borusu çıkmış
ama farketmemiş aldım ben tekrar süpürdüm
cumartesi yemeğimi yaptı ve arkasınıda kendi topladı
dünde kahvaltımı hazırlamıştı maşallah

ama dün evlilik yıldönümümüz deyüü hazırlamıştı ve yatak odasından salona kadar gül dizmişti yere delikafadulden kafamçokkarıştı

ayy kızlar dedim yaa dün evlilik yıldönümümüz deyüü neyse aşama kadar kaynanam aramadı
yaylaya gitmişlerde ondan aramamış ama bizi götür deyüü kocişi aramadılar şaşırdım vallahi
gerçi cumartesi düğüne gitmiştik beraber kaynanama kociş geçen sene bugün bizimde adanada düğün vardı dediydi
amaan kociş konuşiidi düğün lafı geçti
kocişte 'anne ilk senemiz yemeğe gidecez abime söle demesin mi'
tepem attı tabee tlf kapatınca dün gittik işte bugünde diğer oğlanlarından biriyle gitsin
kimse kusura bakmasın bugün hiç kimse beni düğüne felan götüremez dedim
kocişte annem unutmuş ondan demiş dedi ama ben söledim söyleyeceğimi oohhh

ayy bilmom falla ama dr doğrursun dedi çatın müasitt dedi inşallah Allah bi kolaylığını verir düğümlediği düğümü çözer aminn hepimiz içinn
verir canim verir asirlar boyu kadinlar nasil dogurmus bizde dogururuz allah in izniylezemuszemus

ayy hergün yapmak sıkıyoo yaaa sinir oluyomm
bide hergün temizle yarın yine aynı oluyoo kalıcı olmuyoo yaa
insan daha bii gıcık olayoo

owww demek yerlere gül dizmis:asigim::asigim:
kiz birak ayaklarini dik yat madem sis dahada sismesinler

allah yardımcımız olsun canım yaaa
valla öyle canım,benimkisi zor olacak gibi,allahım yardım etsin:bbo:

vay vay süpermiş ya kocişine bak sen,şanslı hatun seniii:dance:

benim kocisim yataktan kalkti kahvalti ettik snaki uyku ilaci kattim kahvaltiya koltukta sizmis uyuyo...
bende cikiiim birazcik belim agridi....
dilmuhhh dogurayim deme sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…