valla abartılyo olabilirler bacım bebişler fıldır fıldır oynuyo sonuçta
ya ben dün çok sancı çektim yalancı sancılar.
belim kasıklarım karnım ve bacaklarım çok ağrıdı.
ya ben adet olacağım zamanda böyle olurdu dün baya bi heveslendim doğuruyom diye ama olmadı bakalım çarşamba nst ye gircem n olcak
38 olmusun sen kııı
artık zamanı gelmiş
inş. en kısa zamanda saglıklıca dunyaya getiririsin melegini
sen dogur bir hafta sonrada ben gecem arkandan :)))
ayy ben daha dogurmıcam kızzz
hiç dogurcakmısım gibi gelmiyooo
bu dogum sancıları baslayınca acaba aynı sekilde düşünecekmiyiz :)))
hadi yaaaaaaaaaaa
aman dikkat et cnm özellikle soğuklarda daha çok yayılacağı deniyor sizin oralarda soğuklar iyice artmış olmalı
38. haftan doldu bence hazırlıklı ol herşeye zaten sabit aralıklarla gelirmiş sancılar. çoğu kişiye sordum adet sancısına da benziyormuş. birde belden doğruda vurabiliyormuş.olabilir kız doğru
ben dün baya kötü oldum çoktu sancım ama bugün yok
bide böyle 15-20 dakikada bir bikaç dakika sürüp geçiyodu.
bugün belim arıyo sadece
bakalım çarşamba nasıl olcak
he ya ben doğuram bi hafta sonra sen doğur emi.
ama bende sanki doğurmayacam yaaaa.
ne bilem garip bi duygu bu yaaaa
canım lansinoh alcamda burda pek bulamıyorum her istediğimi
aaaaaaa ben her hafta giriyom nst ye ama hiç sancı çıkmadı 20 lerde daha.
ama nasıl oluyomuş kız gizli sancı.
benim dün çok oldu sancı ama bugün tık yok
he valla mahrumuyet bölgesindeyiz.
bişey almaya çıkıyoz soruyoz adamlara garip garip o ne diyolar burda yaaaaa
yok kız havalar soğumadı sıcak daha ama burdaki kırsal kesimlerdeki insanlar biliçsiz olduğu için yayılma ihtimali çok yüksek 5 okul tahtil edilmiş eşimin okulunda yok şu ana korkuyom yeğenimde ateşi vardı titreme falan ablam sabah dok götürdü inşalah bir şey çıkmaz
38. haftan doldu bence hazırlıklı ol herşeye zaten sabit aralıklarla gelirmiş sancılar. çoğu kişiye sordum adet sancısına da benziyormuş. birde belden doğruda vurabiliyormuş.
bi arkadaşımada nst lerinde hep sancı çıkıyor dediydi dr u hatta sen erken doğum yapacaksın demişti o da 38. haftasında erken doğuma girdi.
iş miş yapma artık takatsiz kalırsın sonra
ayy hayırlısıyla o kadar bekletmesinler bizimkiler yaaaabenim tanıdıklarım hep 40 haftayı doldurdular
bi arkadasımın eşi 36+5 te dogum yaptı
digerleri hep 40 bakalım bizimkisi inş. bizi bekletmez o kadar yaa
Canım sen bilirsin istersen yardımcı olurum ama minicik bişey 24 lira gerçi parasıda önemli değil yeterki yara olmasın önemli olan o fakat şimdik hiç gerek yok arkadaşın dediği gibi doğru emzirirsek bişi olmaz bide güçlendirmek için şimdiden e vitamini falan sür en iyisi burda doktorlar doğumdan sonra yara olursa veriyolar o kremi tabi istersen bize gelişini öğrenip yollayabilirim..
slm kızlar nasılsınız?bende grip gibi bir şey oldum anlamadım valla burnum tıkalıydı kaç zamandır tuzlu suyla açıldı gündüzleri sümüklü dolanıyorum gece yatınca geri kuruyor tıkanyor uyabilirsen uyu sonra zaten zırt pırt wc ye gidiyorum bademciklerimde şiş bu ara ne oldu bana böyle yaa..
kızlar dogum sancısını hissetmemek mümkün degil biz doktorla konuştugumuzda sorduk ne durumda arayalım bazen oluyor ama arayıp aramamkta tereddüt ediyorum diye bana 1 dk sürer sonra 5 dk sonra bir daha olur bu sürekli düzenli olursa haber verin dedi hem sancıyı hissetmemek mümkün dgl demişti..bizde 9 kasıma alında dogum tarihimiz bakalım
ayy hayırlısıyla o kadar bekletmesinler bizimkiler yaaaa
slm hatunlar nassınızz naponuz
biz geçen cuma dr gittik oluşum tosuncukum büyümüş
çok şeker olmuş yavv dr fotosunu çekti verdi kocaman ısırmalık yanakları varr
dr hemşirelere sesleniyo bakın yanaklara bakın diye herkes sevdi ordaki (maşallah)
Allahım sağsalim doğsada bi sevsem bi sevsem
canım yavrumm
boyu uzun olcekmiş dr öle dedi şimdi bile 53 cm miş(maşallah)
dr boylu poslu yapılı olcek inşallah
babasıda hemen pehlivan geliyo diyo çok hoşumuza gitti Allahım kimseyi mahrum etmesin sasalim kucağımıza Almak nasip etsinhepimize içindede bize ben hep dua ettimde sizede ediyom
bütün hamişlere kadınar kulübündeki annelere diyomm
İnşallah Allahım kabul eder
bide çatı muayenesi yaptı oo çok güzel dedi normal doğum yapabilirsin dedi
yani bende parmak gazisiyim:kedi:
yavv arkadaşlar siz epidural düşünüyonusmu
ayy ne çok yazdımm hee inşallah sıkılmazsınız
valla dilmuh nette araştır iyice istersen çünkü düzenli sancılar yan, gerçek dogum sancısı kesilmez ne yaparsan yap diyor nettekiler ama yalancı sancılar düzensiz ve şiddeti az olurmuş...
canım inş hayırlı haberler getirirsin bizlereHepinize Selamlar Fıstıklarım ve Fıstık içlerim a.s. a.s.
Bir kaç gün nezle derken şimdide evim çok kalabalık annemler herkez benimle birlikte..Allah nasip ederse bugün kontrolum var cumada biliyorsunuz doğuma gidiyoruz:)
Şuan için çok şükür herşey yolunda sadece çok heyecanlıyım hiç uyku vs kalmadı humananın çayına bu gece yine başlayacağım aklımda binbirtürlü şey!
Hepiniz iyisiniz çok şükür haberlerinizi alıyorum..Bu kalablıkta fazla bakabileceğimi sanmıyorum ama kontrol sonucunu doğumu vs herşeyi yazarım sizlere..Allaha emanetsiniz..Çok Çok öperim Kasım Meleklerimi a.s. a.s. a.s.
h.g kolay gelsin bende dün süpürmüştüm acep bugünde süpürsem mi diye düşüneyommslm kızlar evi temizliyordum makinayla aldım silme kadı ne ediyonuz cumartesi günü benimde adet olacakmışım gibi ağrım aoluyordu sağlk ocağına gittim bebiş daha dönmemiş bakalım ne olacak ters olduğu içinde kaburgalrım çok ağırıyor sağ tarafımda 5 dakkika bile yatamıyorum hep sol taraftada uyuşuyom
amin inş hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımızaAllahım sağ salim doğurmayı nasip etsin zaman azaldıkça korku başladı bende acaba nasıl olcak deyü...
h.g. geçmiş olsun dikkat et kendine canımslm kızlar nasılsınız?bende grip gibi bir şey oldum anlamadım valla burnum tıkalıydı kaç zamandır tuzlu suyla açıldı gündüzleri sümüklü dolanıyorum gece yatınca geri kuruyor tıkanyor uyabilirsen uyu sonra zaten zırt pırt wc ye gidiyorum bademciklerimde şiş bu ara ne oldu bana böyle yaa..
kızlar dogum sancısını hissetmemek mümkün degil biz doktorla konuştugumuzda sorduk ne durumda arayalım bazen oluyor ama arayıp aramamkta tereddüt ediyorum diye bana 1 dk sürer sonra 5 dk sonra bir daha olur bu sürekli düzenli olursa haber verin dedi hem sancıyı hissetmemek mümkün dgl demişti..bizde 9 kasıma alında dogum tarihimiz bakalım
kendini çok yormadan yap gıı yavaş yavaş bişe olmaz inş.ayyy bi toz aldım canım çıktı bu ne yaaa akannehir
süpürüp silmek istiyom aslında kociş yapıyo yaptıımı anlasa kızar ama o da hasta yapamıyo doğurursam rezil olmıyam gıı eccük dinlenem de süpürem bari odayıı CADIARZU
slm hatunlar nassınızz naponuz
biz geçen cuma dr gittik oluşum tosuncukum büyümüş
çok şeker olmuş yavv dr fotosunu çekti verdi kocaman ısırmalık yanakları varr
dr hemşirelere sesleniyo bakın yanaklara bakın diye herkes sevdi ordaki (maşallah)
Allahım sağsalim doğsada bi sevsem bi sevsem
canım yavrumm
boyu uzun olcekmiş dr öle dedi şimdi bile 53 cm miş(maşallah)
dr boylu poslu yapılı olcek inşallah
babasıda hemen pehlivan geliyo diyo çok hoşumuza gitti Allahım kimseyi mahrum etmesin sasalim kucağımıza Almak nasip etsinhepimize içindede bize ben hep dua ettimde sizede ediyom
bütün hamişlere kadınar kulübündeki annelere diyomm
İnşallah Allahım kabul eder
bide çatı muayenesi yaptı oo çok güzel dedi normal doğum yapabilirsin dedi
yani bende parmak gazisiyim:kedi:
yavv arkadaşlar siz epidural düşünüyonusmu
ayy ne çok yazdımm hee inşallah sıkılmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?