2009 Kasm Anneleri

benim kocisim yataktan kalkti kahvalti ettik snaki uyku ilaci kattim kahvaltiya koltukta sizmis uyuyo...
bende cikiiim birazcik belim agridi....
dilmuhhh dogurayim deme sakin

anaaaaaaam giden doğurma deyip gidiyo aaaaklava:
valla deli ettiniz beni ha doğuramıyom zaten klava:

selam kızlar, ne kaynatıyosunuz bakıyım. bende zorla da olsa evi süpürdüm nevresimleri attım, astım , bebeğinkileri ütüliycem birazdan. ya evde olunca bitmiyomuşya iş. ya ben çalışırken böle yorulmuyodum walla. ya kızlar bi de bişi sorcam. aranızda gece ben gibi horlama problemi yaşayan var mı?? ya burnum mu tıkanıyo ne oluyo bu zaman kadar hiç olmadı, şimdi sinir oluyorum kendime. kendi sesime uyandım dün gece kaç kez yaa çok utanç verici :S

aseba senin kaynananlara ben gıcık oluyorum valla haaa bu arada benim ayaklarım cok sallandırmadıkca sismiyor artık sükür ellerimin uyusmasıda gecti birtek bilegim agrıyor o kadar
suremcim hayırlısıyla cok beklemeden oratalama bi zamanda dogururuz inş. ama benimkinin keyfi yerinde valla erken merken gelmicek
elifim afiyet olsun canım

benim kociste temizlik yapıyorum dediğimde soyleniyo bırak ne gerek var yorma kendini ben yaparım diye ama bişi yaptıgıda yok haaa :)))
sadece banada yaptırmamaya calısıyo
ayy her yer gozume batıyo valla kimseyi dinlemem iyi oldugum sürece yaparım temizligimi
hem ben sadece kocise sen arkanı dagıtma o yeter diyorum
ayy gercekten bir dagıtmasa yada kendi dagınıklıgını toplasa ev hiö dagılmıcak
kendini cok derli toplu sanıyo kaydirigubbakcemile3

kız niye zor olacak gibiki
yok bacım niye zor olsun rabbimin izniyle hepimizinki kolay geçecek
ya ne bilem şeker yalancı sancılar böyle inletiyosa gözüm korktu benim ya bikaç gündür,daha önce çok cesaretliydim ablamlar korkutuyodu korkmuyodum heç..kocama da söylüyodum akşam şimdi böyle bağırtıyosa doğumda neolurum ben kısakannehir
anaaaaaaam giden doğurma deyip gidiyo aaaaklava:
valla deli ettiniz beni ha doğuramıyom zaten klava:
doğurma şekerim valladelikafadulden hem daha 14 günün gözüküyo dur hele,keyfini sür:1hug:

owww demek yerlere gül dizmis:asigim::asigim:
kiz birak ayaklarini dik yat madem sis dahada sismesinler
hee gıı zavallım hemde geri kendi topladı ben eğilip alamam deyüü :bbo:
ayy vallahi şincik az uzanacam okurum yazdıklarınızı çünkü felaket şişmiş ayaklarımm

vay vay süpermiş ya kocişine bak sen,şanslı hatun seniii:dance:
olsun o kadarcık gıı daha ilk senemiz nede olsa
benim kocişte şanslı gıı benim gibin birini bulmuş
bırak şimdiyi çalışırken bile öğlen eve gelip koştur koştur yemeğimi yapar yedirir
geri işe dönerdim vede hamileydim yaneee
eltilerim çalışmadığı halde kocişlerine öğlen yemeğini geç
aşam bile yemek pek yapmazlar sabah ve öğlen kaynanamda yer oğulları

benim kocisim yataktan kalkti kahvalti ettik snaki uyku ilaci kattim kahvaltiya koltukta sizmis uyuyo...
bende cikiiim birazcik belim agridi....
dilmuhhh dogurayim deme sakin
hadee gezde gel canım

ben kendi sesime uyanmadım hiö ama kocamda bazen horladıgımı soyluyo sanırım nefes yetistiremiyoruz daha once hiö olmamıs artık arada bir horluyormusum ve cok derin nefes alıyormusum

yok bacım ya bu yalancı sancılar hepimizde aynı
ben dün yemek hazırlayamadım ya sancıdan.ayakta duramadım valla

kız ne keyfi allahını seversen deli deli olma
gece uyuyamıyom oturduğum yerden kalkamıyom
hele yere eğilmeye çalışayım abowww sancı tutuyo hemen eğilemiyorum
oyyy oyyyyy daha ne sayayım e nerde bunun keyfi anlamadım

hoşgeldin canım
bugün kasım analarının temizlik günümüdür nedir
valla ben horluyommu hiç bilmiyom hiç kendi sesime uyanmadım
kocişte yorgun olduğu için horlasamda duymuyodur büyük ihtimalle
yani söylemedi bişey

kenyacım benimkide aynen öle diyo. karıcım yapma temizlik yorma kendini ben yaparım die ama pratikte bişide yapmıyo :)) önceden daha çok yardım ederdi şimdi iyice bıraktı.
bebek olunca yandık biz walla...

ben heeçduymiim emme bazen kociş duyuyomuş horladığımı
bende inanmıyorum gıcık için söleyon diyommm

bende gıcık oluyom gıı ama napam bişe gelmiyoo elimden
benim kocişte söleniyoo ben yaparım deyoo ama yaptığıda olmuyoo kötükedihüso
cumartesi accık yaptı arkasından ben süpürdüm tekrarkaydirigubbakcemile3

Canım aynı sorun bendede var hayatta hiç horlamazdım. eşimin dediğine göre felekat horluyormuşum ya zaten enteresan şeyler oluyo bi horlama eksikti.

annem 27 ekimde gelcemiş inş. doğurmam o zaman kaa mafoldumben
anam saat kaç olmuş yaa 11de uyanınca beele olii tabi akannehir

kenyacım benimkide aynen öle diyo. karıcım yapma temizlik yorma kendini ben yaparım die ama pratikte bişide yapmıyo :)) önceden daha çok yardım ederdi şimdi iyice bıraktı.
bebek olunca yandık biz walla...

walla yaa zaten bebek bi dagınıklık sebebi olcak kociste öyle bide ben calısmak istiyorum evi artık ne gotururu bilmem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimki yaparım der yapmaz dur bekle simdi yapıyorum der 3 gun gecer hala yapmaz :))
napim alıstım artık ama kızınca hemen kalkıyo :))
bir süpürge yapar bi toz alır valla benden guzel yapar ne yalan soliyim ama kırk yılda bir yapar :)))

annem 27 ekimde gelcemiş inş. doğurmam o zaman kaa mafoldumben
anam saat kaç olmuş yaa 11de uyanınca beele olii tabi akannehir

yok kız masallah sende iyi hissediyosun kendini dogurmıcaz Allahın izniyle bence cogumuz normal zamanında dogurcak sıkma canını

ben kendi sesime uyanmadım hiö ama kocamda bazen horladıgımı soyluyo sanırım nefes yetistiremiyoruz daha once hiö olmamıs artık arada bir horluyormusum ve cok derin nefes alıyormusum

ben 2 yastıkla yattım gece belki değişir die ama yok, sağ yatsamda sola yatsamda hep aynı. umarım biran önce eski halime kavuşurum. zaten uykumda kolay kolay gelmiyo uyanınca sinirden uyuyamıyorum...

benim pazar hariç her günüm temizlikle orayı burayı toplamakla geçiyo. bi de kaplumbağa hızına düştüğüm için göbişten bitmek bilmiyolar

Erkeklerin çoğu aynı heralde benim temizliğe gelen kadın bu hafta ekti beni eşim arıyo canım ben yaparım akşam diyo onu beklesem kesin yapmaz yorgun falan olur. bende kalktım yapıyorum yavaş yavaş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…