bugün mesaiye gitti carsamba izne ayrılıo nöbete falan gitmedi daha canımopuyorumnanaktan
kızlarrr cok mutluyum annemler bana supriz yapmıscok begendiğim bi takım vardı
az once gittik aldık onu zemuszemus
2 gun sonra kurulacak eve biraz buyuk bi takım ama cok guzelll
fotolarını ceker koyarım inş.kaydirigubbakcemile2
anaaam diyarbakırda okullar tatil olmuuşşşşş
ay bizim hastanelerde bişe olmasa bari yaaaa
doğururkenfalan kaparsak deyü korkuyoomm
zeren kız bebiş geri mi döndü yoosaam :ecrin_bebek:
kızlarrr cok mutluyum annemler bana supriz yapmıscok begendiğim bi takım vardı
bi yandan yemeğimide yaptım şimdi kociş gelir
selam arkadaşlar cumartesi günü sezeryanla doğum yapacağım nasib kısmet olursa.tarihimiz bu gün belli oldu.sizlere haber vermek istedim
tabi kide edecim dualarım hep sizlerle çok teşekkür ederim.tuhaf bi duygu doğum tarihini önceden bilmek kısmet böyleymiş inşallah hepimiz için hayırlısı olur
selam arkadaşlar cumartesi günü sezeryanla doğum yapacağım nasib kısmet olursa.tarihimiz bu gün belli oldu.sizlere haber vermek istedim
canım benim boşuna üzülüyorsun bence Şenizkızlar şimdi dr.dan geldik...moralim çok bozuk...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben bi kaç gün giremem heralde bu moralle...merak etmeyin diye yazıp çıkıcam hemen....
beyiinde dört tane su kanalcığı bulunuyomuş...bunların kalınlıklarının da belli sınır değerleri varmış... bizim bebekte 2 tanesinin kalınlığı tam sınırdaymış...yani şimdiye kadarki kontrollerde hep normal gdiyomuş bugün 2 mm lik bi genişleme tespit etmiş dr... çarşamba günü çapaya çağırdı bebek nöroloğu arkadaşına göstericek sonuçları ..o daha ayrıntılı blgilendirir sizi dedi... % 98 ihtimalle hiç bi sorun yok dedi...bebeğin zekasıyla ilgili bi sorun da olmıycakmış... şimdi bizdeki kanalcıklar 10 mm... 10 un üzerinde olması iyi değil ama 14 olup da bebekte hiçbişey olmayabilir de dedi...tam olarak neye neden olduğunu anlamadım...sonuçta zekasıyla uzaktan yakından ilgisi yok dedi.. belki dışarda bu şekilde bi sürü bebek var korkulucak bişey yok ama ben bu ihtimali atlamak istemem ...bi gösterelim sonucu ona göre önlem alalım falan dedi... ooffff çok korkuyorummm... belki başka bi dr.a gitseydim bunu görmicekti bile... şimdi kayınvalidem aradı o da diyoki prof. olduğu için kendini riske atmak istememiştir ondan söylemiştir yoksa kaç dr. bebeğin beynindeki su kanalcığının milimetrik hesabını yapıyodur falan dedi...
nolur dua edin çok korkuyorum... annemler de bende onlara bişey belli etmek de istemiyorum...geldiğimden beri 50 kere tuvalete girip ağladım bebeğime bişey olmasın bana olsun diye....:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
cnm hadi gözünaydınnnkızlarrr cok mutluyum annemler bana supriz yapmıscok begendiğim bi takım vardı
şom ağızlııı :mymeka:anaaam diyarbakırda okullar tatil olmuuşşşşş
ay bizim hastanelerde bişe olmasa bari yaaaa
doğururkenfalan kaparsak deyü korkuyoomm
cnm hadi bakalım zamanın azalmış nazlı da cuma yapcak mart da ayyy kızlar dökülüyoruz artıkkkk ne güzle koklıcan bebeğini ohhhhhhh :CüvCüv:selam arkadaşlar cumartesi günü sezeryanla doğum yapacağım nasib kısmet olursa.tarihimiz bu gün belli oldu.sizlere haber vermek istedim
canım nasılsın hoşgeldın....
ay kızlar bugün çok yorulmuşum 3 saat uyumuşum çarsıdan gelınce artık hersey tamam bi benım mevlütte giyeceğim gecelık fln kald ama onu doğumdan sonra almayı düşünüyorum...
yarında temızlıkçi gelcek vitrinin içindekıleri bulaşık makınesine dizdim.bi yandan bebiş çamaşırlarından yıkıyorumm ayy çok yorgunum yaa
sizler nasılsınız bakalımmm,bugün doktora gidecekler vardı unı mı gitcektı acep var mı bi haber /B]
cnm benim de daha önce bi iki hafta ileri çıkıyodu gelişimi en son gittiğimde kendi haftasında dedi bence usg ler tam gerçeği yansıtmıyor dr bu ayda herhalde usg ye göre gün veriyor boşuna sıkma canını mesela ben en son gittiğimde kafa büyüklüğü ile bişeyi farklı haftalarda çıktıydı ama hiç takmadım çünkü önemli olan sağlıklı olması 1-2 hafta çok da fark etmiyormuş internetten de araştırmıştım kaan kocatepeye de bakabilirsin sıkma canını olur mu?kızlaaar acil yardımınız lazım.bu gün doktora gittim.en son 2hafta önce gittiğimde usg de bebiş34+2günlüktü.2hafta sonra yani bugün gittim herşey yolunda 35+1 olmuş .dedi doktor ama.yanılıyorum sandım bişey demedim.evde bi baktım usg ye5ekimdeki 34+2gerçektende.eeee nasıl herşey iyi oluyo.bu uglere göre bebişin geişimi geri kalmış gibi dimi?anlamadım valla.ölçümlerini yaptı çok iyi dedi.ama eski usgde ne yazdığını hatrlamıyo tabii.sezeryan için 2hafta sonra gidicem gün vricek.37haftalık olman lazım en azından dedi.38.hafta olucam galiba sezeryanı.ama bence bugün usg de 36+1günlük olmalıydım.her hafta geliştiğine göre bebek.2hafta sonrada 38 olucaktım.ama bugüne göre bakarsak37 olmuş oluyorum.
doğum tarihim geri atıcağaına ileri attı iyice.16 kasımdı 14 kasım olmuştu.10 kasıma gelmişti.sonra 14kasım oldu bugüne görede 22kasıma attı
moralim bozuldu çok.yarın sabah hemen arıycam doktorumu gidicem gel derse.
böyle bişey yaşayanınız oldumu?
kızlaaar acil yardımınız lazım.bu gün doktora gittim.en son 2hafta önce gittiğimde usg de bebiş34+2günlüktü.2hafta sonra yani bugün gittim herşey yolunda 35+1 olmuş .dedi doktor ama.yanılıyorum sandım bişey demedim.evde bi baktım usg ye5ekimdeki 34+2gerçektende.eeee nasıl herşey iyi oluyo.bu uglere göre bebişin geişimi geri kalmış gibi dimi?anlamadım valla.ölçümlerini yaptı çok iyi dedi.ama eski usgde ne yazdığını hatrlamıyo tabii.sezeryan için 2hafta sonra gidicem gün vricek.37haftalık olman lazım en azından dedi.38.hafta olucam galiba sezeryanı.ama bence bugün usg de 36+1günlük olmalıydım.her hafta geliştiğine göre bebek.2hafta sonrada 38 olucaktım.ama bugüne göre bakarsak37 olmuş oluyorum.
doğum tarihim geri atıcağaına ileri attı iyice.16 kasımdı 14 kasım olmuştu.10 kasıma gelmişti.sonra 14kasım oldu bugüne görede 22kasıma attı
moralim bozuldu çok.yarın sabah hemen arıycam doktorumu gidicem gel derse.
böyle bişey yaşayanınız oldumu?
kız dilmuh her bi yerim ağrıyo kociş çay getircek şimdi bana ben de accık bakem dediydim kızlar napıyo dieee
sen napıyonnn
şekercik canım nbr kız
kocişin gelmedimi
benim kociş geldi yemeğimizi yedik
o gitti diğer bilgisayarda oyun oynuyo bende geldim bakem ne ettiniz
kalp kalbe karşı valla ya aynı anda yazmışız gıııııııı
benimkide oyun oynuyo birazdan çay içcez bizde
geldi kızzz
bana çay koydu bugün ben çok yoruldum ya
kıyamamış banaaaa
cnm benlle dalga geçiy kociş hani ben diyodum ya doğumdan önce kadınlara bi enerji gelirmiş dieee bana diyoki kız sen bi iki güne kadar doğurmayasın pıtır pıtır sabahtan beri iş yapıyosunnn diyo ay yok be daha doğurmam ben dimi dur daha hazır diilimm
heeee kalp kalbe karşı derleeerrrrr
he benimki oynaamz oyun filannn
ben içiyom bi bardak sallamaa
yeter beee napçam demleyip dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?