2009 Kasm Anneleri

çok sevindim canımmmm
daha bugün sinirlenmiştinnn adama hyapmadı diyeee
bak annenlerrrr ne kadar ince düşünceli sen üzülmediye
gidip sürpriz yapmışllar sana :)))
güle güle kullanırısın inş...

zeren kız bebiş geri mi döndü yoosaam :ecrin_bebek:

ayyy inşallah dönmemiştir bacım yaaaa... ama çok acıtıyo zillii... bi tarafını dayadı ittiriyom ama çekmiyoda haaa:sinifsinif:

hayırlı olsun canım.. güle güle kullansın bebişin...

kızlar ben gidip uzanıym biraz belki bebiş rahatlar da bende biraz nefes alırım

bi yandan yemeğimide yaptım şimdi kociş gelir

canım nasılsın hoşgeldın....
ay kızlar bugün çok yorulmuşum 3 saat uyumuşum çarsıdan gelınce artık hersey tamam bi benım mevlütte giyeceğim gecelık fln kald ama onu doğumdan sonra almayı düşünüyorum...
yarında temızlıkçi gelcek vitrinin içindekıleri bulaşık makınesine dizdim.bi yandan bebiş çamaşırlarından yıkıyorumm ayy çok yorgunum yaa
sizler nasılsınız bakalımmm,bugün doktora gidecekler vardı unı mı gitcektı acep var mı bi haber /B]

selam arkadaşlar cumartesi günü sezeryanla doğum yapacağım nasib kısmet olursa.tarihimiz bu gün belli oldu.sizlere haber vermek istedim

selam arkadaşlar cumartesi günü sezeryanla doğum yapacağım nasib kısmet olursa.tarihimiz bu gün belli oldu.sizlere haber vermek istedim

slm canım ay ne güsel haberle geldın hayırlısı olsun.Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsınnn...bebişim kucağımda diyede haber verirsin olur mu....bide bizim içinde dua etmeyı unutma olur mu:kedi:

tabi kide edecim dualarım hep sizlerle çok teşekkür ederim.tuhaf bi duygu doğum tarihini önceden bilmek kısmet böyleymiş inşallah hepimiz için hayırlısı olur

tabi kide edecim dualarım hep sizlerle çok teşekkür ederim.tuhaf bi duygu doğum tarihini önceden bilmek kısmet böyleymiş inşallah hepimiz için hayırlısı olur

aminn canımmm ne kadar heyecan verici demı bebişini kucağına alcaksın artık 9 ay bitti.
sende beebişinde sağlıklı olun gerisi önemlı değil canım...
güzel haberlerini beklıyoruz canımmmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlaaar acil yardımınız lazım.bu gün doktora gittim.en son 2hafta önce gittiğimde usg de bebiş34+2günlüktü.2hafta sonra yani bugün gittim herşey yolunda 35+1 olmuş .dedi doktor ama.yanılıyorum sandım bişey demedim.evde bi baktım usg ye5ekimdeki 34+2gerçektende.eeee nasıl herşey iyi oluyo.bu uglere göre bebişin geişimi geri kalmış gibi dimi?anlamadım valla.ölçümlerini yaptı çok iyi dedi.ama eski usgde ne yazdığını hatrlamıyo tabii.sezeryan için 2hafta sonra gidicem gün vricek.37haftalık olman lazım en azından dedi.38.hafta olucam galiba sezeryanı.ama bence bugün usg de 36+1günlük olmalıydım.her hafta geliştiğine göre bebek.2hafta sonrada 38 olucaktım.ama bugüne göre bakarsak37 olmuş oluyorum.
doğum tarihim geri atıcağaına ileri attı iyice.16 kasımdı 14 kasım olmuştu.10 kasıma gelmişti.sonra 14kasım oldu bugüne görede 22kasıma attı
moralim bozuldu çok.yarın sabah hemen arıycam doktorumu gidicem gel derse.
böyle bişey yaşayanınız oldumu?

aaa ne güzel demek belli oldu günün.hayırlısıyla sağsağlim kurtulun ikinizde inşallah canımcım.darısı bize.bende 2hafta sonra öğrenicem ama aklım karıştı bugün accuk.sende oldumu böle bişey okusana bi yazdıklarımı canımcım yaaa.

canım benim boşuna üzülüyorsun bence Şeniz
bak doktorun ne demiş : sınırda... yani tehlike arz etmiyor; umarım da etmez.
dua edicez bol bol
bence hepimizin bebekleri turp gibi...
kasım anneleri de bebekleri de çok şeker
buna inan
olumsuz şeyler düşünüp de bebeğini olumsuz etkileme nolur
hadi toparlan gülümse biraz bir şey olmayacak... az kaldı zaten doğuma... :1hug:
cnm hadi gözünaydınnn
ne kaa çok sevndm kız bak gözünde büyüttüğüne üzüldüğüne değmedi dimiiiiii hadi bakalım güle güle kullannnn kaydirigubbakcemile5
anaaam diyarbakırda okullar tatil olmuuşşşşş
ay bizim hastanelerde bişe olmasa bari yaaaa
doğururkenfalan kaparsak deyü korkuyoomm
şom ağızlııı :mymeka:
ya şaka bi yana; söylemeyin böyle şeyler kızlar yaaa... hepimizin psikolojiler bozuk zatiii
ben tv de belgesel izliyom artık sadece
haber filan izlemeyin yaaaa
cnm hadi bakalım zamanın azalmış nazlı da cuma yapcak mart da ayyy kızlar dökülüyoruz artıkkkk ne güzle koklıcan bebeğini ohhhhhhh :CüvCüv:

sorm a cnm ya bak alıntı yaptım oku ben de geçmişe bakıyodum
az bakam çıkam dediydim
ben de ölüyorum yorgunluktan bugün mutfakta akşama kaa uğraştımmm kışlık yaptım filan şimdi ayrıntı vermeyem ama bittim sabah 9dan akşam 16.30a kaaa ayakta kalmışım yaaaaaa
güle güle kullan cnm aldıklarınııııı
mevlüttekini doğumdan sonra al bence de sıkıştırma şimdi hem hava almış olursun doğıumdan sonra da eve kapandık die mızmızlancazzzz
ben de yarın gidiyom dr.a
cnm benim de daha önce bi iki hafta ileri çıkıyodu gelişimi en son gittiğimde kendi haftasında dedi bence usg ler tam gerçeği yansıtmıyor dr bu ayda herhalde usg ye göre gün veriyor boşuna sıkma canını mesela ben en son gittiğimde kafa büyüklüğü ile bişeyi farklı haftalarda çıktıydı ama hiç takmadım çünkü önemli olan sağlıklı olması 1-2 hafta çok da fark etmiyormuş internetten de araştırmıştım kaan kocatepeye de bakabilirsin sıkma canını olur mu?

ohhhhh gözünüz aydın canım

canım üzülme o kadarda önemli bişey değil bu
bebişler bir hfta önden yada arkadan gidebiliyo
doktor iyi normal dediyse iyidir sıkma canını

kız dilmuh her bi yerim ağrıyo kociş çay getircek şimdi bana ben de accık bakem dediydim kızlar napıyo dieee
sen napıyonnn

şekercik canım nbr kız
kocişin gelmedimi
benim kociş geldi yemeğimizi yedik
o gitti diğer bilgisayarda oyun oynuyo bende geldim bakem ne ettiniz

şekercik canım nbr kız
kocişin gelmedimi
benim kociş geldi yemeğimizi yedik
o gitti diğer bilgisayarda oyun oynuyo bende geldim bakem ne ettiniz

geldi kızzz
bana çay koydu bugün ben çok yoruldum ya
kıyamamış banaaaa
cnm benlle dalga geçiy kociş hani ben diyodum ya doğumdan önce kadınlara bi enerji gelirmiş dieee bana diyoki kız sen bi iki güne kadar doğurmayasın pıtır pıtır sabahtan beri iş yapıyosunnn diyo ay yok be daha doğurmam ben dimi dur daha hazır diilimm

yok kız doğurmazsın daha dur.
yarın git bakalım doktora ne dycek
bende yarın giderim belki
heeee kalp kalbe karşı derleeerrrrr

he benimki oynaamz oyun filannn
ben içiyom bi bardak sallamaa
yeter beee napçam demleyip dee

heee benimki bayılır oyuna
ben hep demliyom gıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…