2009 Kasm Anneleri

canım yaa ağlama ne olur..bak bebişinde etkilenir sonra.:teselli:
yoktur bebişinin bişeyi inşallah.beyindeki kanalcığı ölçen bi doktora ilk denk geldim.kayınvalidednin dediği gibi riske atmak istememiştir kendini.sınırdaymış hem .güzel haberler alıcaz senden eminim.dualarım seninle olucak canım.
:Saruboceq:

yok kız doğurmazsın daha dur.
yarın git bakalım doktora ne dycek
bende yarın giderim belki

heee benimki bayılır oyuna
ben hep demliyom gıııııııı

doğurmak istemiyom daha benn benm bebek dönemedi bile fakirimmm:))
hala yan gelip yatıyyyy

eh ben de gidiyom yarın 3te randevum şekercim:) baya mutlıuyum gidicem deyüüüü

benm kociş hayatta oynamaz oyun filan
şimdi tv izliyo ama bilg istedi benden bakamamış bugün pek.
aman ben de demliyodum ama çaycım vardı geçen gün sakarlığım tuttu üstündeki cam demliği kırdım sonra normal bi çaydanlığım vardı ama porselen, onla demledim bkaç gün aman beklemek zor gldi zaten bugün bacaklarım kopuyo valla ağrıdan duramıcam heç mutfakta.

sen uzan bacım dinlen birazda masaj yaptır kendine bak nasıl iyi geliyo
bende yarın gidecem galiba doktora
kociş yarın gidelim diyo iyi dedim bende bakalım belli olmaz
iyi yapıyon kız demlememekle
ben hep demliyom delimiyim ne

teşekkürler arkadaşlar gerçekten çok heyecanlıyım.allah zamanında doğum versin hepimize
fundacım çok saol ben böyle birşey yaşamadım ama ultrason ölçümüne pek takılmamak gerek 1-2 hafta oynama olbilir sonuçta sennde allah tamamına erdirsin

canım bence oynama olabilir diye düşünüyorum sakın stress yapıp kendını de bebişinide üzme olur muuu

hadi bakalım senden yarın güsel haberler alalım inşş...ay valla bu yorgunluklar nasıl geccek yaa yarında bi koşuşturmaa...
he bacım bıtane beğendım ama kadın doğumdan sonra gel daha iyi olur dedi...
dılmuhum cnaım sende mı yarın gidiyosun hadi bakalım güsel haberlerle gel...
UNICIM canım ne olur üzülme inşş hiçbir problem çıkmıcak.içini ferah tutu olur mu söylemesı kolay diceksın ama bebeğin artık herseyi hissediyor sen üzülüp ağladığında o kımbılır nasıl üzülcekkk....
Allahım büyük ne olur güsel haberlerle döneceksın emınım canımmmm...

ayy sorma ya hanidir böyle yorulmuyodummmm
alışmışız kız tembelliğeee
iyi gidin bence de bakalım haberler nası olcakkk
demleme kız hem biz akşamları en fazla iki kupa içebiliyoz gerisi dökülüyo yazık günah vallaaa

cnmm heyecanlısındır tabii
inş cnm zamanında doğururuzzzz
sen de sağ salim bbeğini kucağına alırsın inş
bol bol dinlenmeye çalış şimdi
sonra çok ihtiyacın olcakkkk :dance:

ayy deli miyiz neyi,z biz yaaa nie yoruyosak kendimiziii
zaten bebk doğunca da mahvolcazzz uykusu alışma emzirme derkenn
of offf

yarın bi de otobüsle gitçem kızlar yaaa bişi olmaz demiii korkuyorum da ablam binme otobüse filan dedi ama nası gitçem başka türlü eşimle de orda buluşcaz
off sağ salim bi atlatsak bugünleri

öyle yaaa bizde çok içemiyoz
gerçi ben hamişe kaldığımdan beri hiç içmedim sallama yaa alamda içem uğraşmamıiş olurum
gerçi şimdi kociş demleyecek ama olsun

kız ne olcak otobüse binince olmaz bişey
hem ben arabayla gidiyomda ne oluyo
hastane 5 dk ama yol bozuk zıplaya zıplaya gidiyoz ne edekkaydirigubbakcemile3

canım nazlım ne zmandır denk gelemıyoruz nette ama aklım kalbım senınle.inş Yağmurumuzu sağlıkla kucağına alırsın canım.öyle böyle derken bak şimdi kucağına almak için gün sayıyorsun canımmm.hayırlısıyla kucağına aldığını da duyalım bi arkadaşımıza sölersın demı msj cekersın yağmurum kucağımda diye...
dualrımız senınle canımmmmmm....
sende bizim için dua et nazlımmmm.....

kartanesi
elifsun
zeren 06
sekercik
dilmuh

sagolun kızlar valla cok mutlu oldum yaa
istediğimin cok daha güzeli oldu biraz fazla masraflı oldu ama içime cok sindi yaaopuyorumnanaktan

fundacım benimde her gittiğimde usg de farklı sonuclar cıkıyo takılma önemli bişi olsa soylerdi doktorun
unicim canım benim bak inanki hiçbişi yoktur ben inanıyorum usg de hersey dogru mu cıkıyor canım takılma sakın ne gelirse Allahtan boynumuz bükük tabiki ama neler neler soylüyorlar ne kadarda saglıklı bebekler geliyor dunyaya
bi akrabamız vardı bebişine 6 aylıkken zeka ozurlu olma ihtimali var demiş ve karar vermelerini istemiş yavrum o minicik bebegin ne gunahı vardı ki canlı olsa kıyamıbileceklerdi ikinci bebeklerinin dudagında problem oldu bilmiyorum Allahın bir cezasoımıdır artık
yani dısarda olsaydı
sakın takılma bak aglama uzulme bebeginide uzme doktorların her soyledigi dogrumu oluyor yaptır testlerini için rahatlasın

tugbaseker
saglıklıca kucagına al inş. bebbişini canım

öyle yaaa bizde çok içemiyoz
gerçi ben hamişe kaldığımdan beri hiç içmedim sallama yaa alamda içem uğraşmamıiş olurum
gerçi şimdi kociş demleyecek ama olsun

ya biz sabahları sallama içiyoduk ama ben ilk 5 ay hiç çay içmedim
son aylarda da anca bol limonlu içtim
o da annem bişi olmaz kızım abartma didi dieee

kız fotosunu koy emi
hadi çok sevindim valla

kız ne olcak otobüse binince olmaz bişey
hem ben arabayla gidiyomda ne oluyo
hastane 5 dk ama yol bozuk zıplaya zıplaya gidiyoz ne edekkaydirigubbakcemile3

ay ne bilem ablam binme otobüse didii korktum ben de ama şimdi yarın sabah kociş erken gidiy işe en geç 9da orda olcak ben gitsem onunla birlikte emmeee tee 3 e kaa ne halt edicem tek başıma orda?
gezsem gezemem, kafede bile oturamam o kaa saat
teyzem var ona gitsem onda da ne ayaklarımı uzatabilirim ne rahat bi oturabilirim sürekli dırdırlanır:) ve bişeyler tıkıştırır ağzıma; yemesem kızar uğraşıp dururum gayrııı

neyse işte mecbur otobüsle gidicem ama geçen sefer baya salladıı otobüs
amaan nefret ediyom bu işten benn

neyse ben çıkıyorum kızlarrr kociş ters ters bakıyooo
istiyodu bilg.ı daaaa
verem bariii

öpüyom hepinizi
takmayın kafanızı bişeylereeee

sağol dilmuhum eve gelsin hemencik koyacagım zaten yerlestirmicem anneme gidicem ya yatmak için takım kurulsun hemncik ceker koyarım belki yarın gelir carsamba gezmeye gdidicem cunku :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…