kızlar şimdi dr.dan geldik...moralim çok bozuk...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben bi kaç gün giremem heralde bu moralle...merak etmeyin diye yazıp çıkıcam hemen....
beyiinde dört tane su kanalcığı bulunuyomuş...bunların kalınlıklarının da belli sınır değerleri varmış... bizim bebekte 2 tanesinin kalınlığı tam sınırdaymış...yani şimdiye kadarki kontrollerde hep normal gdiyomuş bugün 2 mm lik bi genişleme tespit etmiş dr... çarşamba günü çapaya çağırdı bebek nöroloğu arkadaşına göstericek sonuçları ..o daha ayrıntılı blgilendirir sizi dedi... % 98 ihtimalle hiç bi sorun yok dedi...bebeğin zekasıyla ilgili bi sorun da olmıycakmış... şimdi bizdeki kanalcıklar 10 mm... 10 un üzerinde olması iyi değil ama 14 olup da bebekte hiçbişey olmayabilir de dedi...tam olarak neye neden olduğunu anlamadım...sonuçta zekasıyla uzaktan yakından ilgisi yok dedi.. belki dışarda bu şekilde bi sürü bebek var korkulucak bişey yok ama ben bu ihtimali atlamak istemem ...bi gösterelim sonucu ona göre önlem alalım falan dedi... ooffff çok korkuyorummm... belki başka bi dr.a gitseydim bunu görmicekti bile... şimdi kayınvalidem aradı o da diyoki prof. olduğu için kendini riske atmak istememiştir ondan söylemiştir yoksa kaç dr. bebeğin beynindeki su kanalcığının milimetrik hesabını yapıyodur falan dedi...
nolur dua edin çok korkuyorum... annemler de bende onlara bişey belli etmek de istemiyorum...geldiğimden beri 50 kere tuvalete girip ağladım bebeğime bişey olmasın bana olsun diye....:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
yok kız doğurmazsın daha dur.
yarın git bakalım doktora ne dycek
bende yarın giderim belki
heee benimki bayılır oyuna
ben hep demliyom gıııııııı
doğurmak istemiyom daha benn benm bebek dönemedi bile fakirimmm:))
hala yan gelip yatıyyyy
eh ben de gidiyom yarın 3te randevum şekercim:) baya mutlıuyum gidicem deyüüüü
benm kociş hayatta oynamaz oyun filan
şimdi tv izliyo ama bilg istedi benden bakamamış bugün pek.
aman ben de demliyodum ama çaycım vardı geçen gün sakarlığım tuttu üstündeki cam demliği kırdım sonra normal bi çaydanlığım vardı ama porselen, onla demledim bkaç gün aman beklemek zor gldi zaten bugün bacaklarım kopuyo valla ağrıdan duramıcam heç mutfakta.
canım bence oynama olabilir diye düşünüyorum sakın stress yapıp kendını de bebişinide üzme olur muuukızlaaar acil yardımınız lazım.bu gün doktora gittim.en son 2hafta önce gittiğimde usg de bebiş34+2günlüktü.2hafta sonra yani bugün gittim herşey yolunda 35+1 olmuş .dedi doktor ama.yanılıyorum sandım bişey demedim.evde bi baktım usg ye5ekimdeki 34+2gerçektende.eeee nasıl herşey iyi oluyo.bu uglere göre bebişin geişimi geri kalmış gibi dimi?anlamadım valla.ölçümlerini yaptı çok iyi dedi.ama eski usgde ne yazdığını hatrlamıyo tabii.sezeryan için 2hafta sonra gidicem gün vricek.37haftalık olman lazım en azından dedi.38.hafta olucam galiba sezeryanı.ama bence bugün usg de 36+1günlük olmalıydım.her hafta geliştiğine göre bebek.2hafta sonrada 38 olucaktım.ama bugüne göre bakarsak37 olmuş oluyorum.
doğum tarihim geri atıcağaına ileri attı iyice.16 kasımdı 14 kasım olmuştu.10 kasıma gelmişti.sonra 14kasım oldu bugüne görede 22kasıma attı
moralim bozuldu çok.yarın sabah hemen arıycam doktorumu gidicem gel derse.
böyle bişey yaşayanınız oldumu?
canım benim boşuna üzülüyorsun bence Şeniz
bak doktorun ne demiş : sınırda... yani tehlike arz etmiyor; umarım da etmez.
dua edicez bol bol
bence hepimizin bebekleri turp gibi...
kasım anneleri de bebekleri de çok şeker
buna inan
olumsuz şeyler düşünüp de bebeğini olumsuz etkileme nolur
hadi toparlan gülümse biraz bir şey olmayacak... az kaldı zaten doğuma... :1hug:
cnm hadi gözünaydınnn
ne kaa çok sevndm kız bak gözünde büyüttüğüne üzüldüğüne değmedi dimiiiiii hadi bakalım güle güle kullannnn kaydirigubbakcemile5
şom ağızlııı :mymeka:
ya şaka bi yana; söylemeyin böyle şeyler kızlar yaaa... hepimizin psikolojiler bozuk zatiii
ben tv de belgesel izliyom artık sadece
haber filan izlemeyin yaaaa
cnm hadi bakalım zamanın azalmış nazlı da cuma yapcak mart da ayyy kızlar dökülüyoruz artıkkkk ne güzle koklıcan bebeğini ohhhhhhh :CüvCüv:
sorm a cnm ya bak alıntı yaptım oku ben de geçmişe bakıyodum
az bakam çıkam dediydim
ben de ölüyorum yorgunluktan bugün mutfakta akşama kaa uğraştımmm kışlık yaptım filan şimdi ayrıntı vermeyem ama bittim sabah 9dan akşam 16.30a kaaa ayakta kalmışım yaaaaaa
güle güle kullan cnm aldıklarınııııı
mevlüttekini doğumdan sonra al bence de sıkıştırma şimdi hem hava almış olursun doğıumdan sonra da eve kapandık die mızmızlancazzzz
ben de yarın gidiyom dr.a
cnm benim de daha önce bi iki hafta ileri çıkıyodu gelişimi en son gittiğimde kendi haftasında dedi bence usg ler tam gerçeği yansıtmıyor dr bu ayda herhalde usg ye göre gün veriyor boşuna sıkma canını mesela ben en son gittiğimde kafa büyüklüğü ile bişeyi farklı haftalarda çıktıydı ama hiç takmadım çünkü önemli olan sağlıklı olması 1-2 hafta çok da fark etmiyormuş internetten de araştırmıştım kaan kocatepeye de bakabilirsin sıkma canını olur mu?
ayy sorma ya hanidir böyle yorulmuyodummmmsen uzan bacım dinlen birazda masaj yaptır kendine bak nasıl iyi geliyo
bende yarın gidecem galiba doktora
kociş yarın gidelim diyo iyi dedim bende bakalım belli olmaz
iyi yapıyon kız demlememekle
ben hep demliyom delimiyim ne
teşekkürler arkadaşlar gerçekten çok heyecanlıyım.allah zamanında doğum versin hepimize
fundacım çok saol ben böyle birşey yaşamadım ama ultrason ölçümüne pek takılmamak gerek 1-2 hafta oynama olbilir sonuçta sennde allah tamamına erdirsin
canım bence oynama olabilir diye düşünüyorum sakın stress yapıp kendını de bebişinide üzme olur muuu
hadi bakalım senden yarın güsel haberler alalım inşş...ay valla bu yorgunluklar nasıl geccek yaa yarında bi koşuşturmaa...
he bacım bıtane beğendım ama kadın doğumdan sonra gel daha iyi olur dedi...
dılmuhum cnaım sende mı yarın gidiyosun hadi bakalım güsel haberlerle gel...
UNICIM canım ne olur üzülme inşş hiçbir problem çıkmıcak.içini ferah tutu olur mu söylemesı kolay diceksın ama bebeğin artık herseyi hissediyor sen üzülüp ağladığında o kımbılır nasıl üzülcekkk....
Allahım büyük ne olur güsel haberlerle döneceksın emınım canımmmm...
ayy sorma ya hanidir böyle yorulmuyodummmm
alışmışız kız tembelliğeee
iyi gidin bence de bakalım haberler nası olcakkk
demleme kız hem biz akşamları en fazla iki kupa içebiliyoz gerisi dökülüyo yazık günah vallaaa
cnmm heyecanlısındır tabii
inş cnm zamanında doğururuzzzz
sen de sağ salim bbeğini kucağına alırsın inş
bol bol dinlenmeye çalış şimdi
sonra çok ihtiyacın olcakkkk :dance:
ayy deli miyiz neyi,z biz yaaa nie yoruyosak kendimiziii
zaten bebk doğunca da mahvolcazzz uykusu alışma emzirme derkenn
of offf
yarın bi de otobüsle gitçem kızlar yaaa bişi olmaz demiii korkuyorum da ablam binme otobüse filan dedi ama nası gitçem başka türlü eşimle de orda buluşcaz
off sağ salim bi atlatsak bugünleri
Kızlar az önce doktordan geldim hemen size yazmak istedim ..Allah nasip ederse Cuma günü sabah 6-6,30 arası hastanede olacağızDualarınızı bizden eksik etmeyin olurmu..Yağmurumuz büyümüş teyzeleri 3300 tombini bişi eşi suyumuz herşey yolunda dedi doktorumuz Normal doğum kilosuda aşağı yukarı oğluş gibi 3600 bekleniyor 4 günde bu hızla alır dedi ..Aşağıya inmiyor kafa yukarıda opuyorumnanaktan ama öyle tatlıkii Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin..Gece beni uyutmadığı için kendide esneyip duruyordu kaydirigubbakcemile3 Görünce hepimiz güldük heyecandan tansiyonum yüksek çıktı doktorumuz o gün ben ayarlarım endişelenme dedi tamam dedik çıktık..Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşallah nerde varsa hepsine içlerinde banada bizlerede..
Oradayken 8 aylık bir hamile daha geldi doğumuna yaklaşık yarım saat vardı anlamamışlar ben bile bebek geliyor dedim nitekim acil hastaneye yollandı oda sağlıkla kavuşsun inşallah yavrusuna
Benden haberler şimdilik bukadar heyecandan nasıl anlattım bilemiyorum ama böyle opuyorumnanaktan
Sizden tek istediğim Lütfen dualarınız bizimle olsun :Saruboceq:
öyle yaaa bizde çok içemiyoz
gerçi ben hamişe kaldığımdan beri hiç içmedim sallama yaa alamda içem uğraşmamıiş olurum
gerçi şimdi kociş demleyecek ama olsun
kartanesi
elifsun
zeren 06
sekercik
dilmuh
sagolun kızlar valla cok mutlu oldum yaa
istediğimin cok daha güzeli oldu biraz fazla masraflı oldu ama içime cok sindi yaaopuyorumnanaktan
fundacım benimde her gittiğimde usg de farklı sonuclar cıkıyo takılma önemli bişi olsa soylerdi doktorun
unicim canım benim bak inanki hiçbişi yoktur ben inanıyorum usg de hersey dogru mu cıkıyor canım takılma sakın ne gelirse Allahtan boynumuz bükük tabiki ama neler neler soylüyorlar ne kadarda saglıklı bebekler geliyor dunyaya
bi akrabamız vardı bebişine 6 aylıkken zeka ozurlu olma ihtimali var demiş ve karar vermelerini istemiş yavrum o minicik bebegin ne gunahı vardı ki canlı olsa kıyamıbileceklerdi ikinci bebeklerinin dudagında problem oldu bilmiyorum Allahın bir cezasoımıdır artık
yani dısarda olsaydı
sakın takılma bak aglama uzulme bebeginide uzme doktorların her soyledigi dogrumu oluyor yaptır testlerini için rahatlasın
tugbaseker saglıklıca kucagına al inş. bebbişini canım
kız ne olcak otobüse binince olmaz bişey
hem ben arabayla gidiyomda ne oluyo
hastane 5 dk ama yol bozuk zıplaya zıplaya gidiyoz ne edekkaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?