2009 Kasm Anneleri

hadi hayırlı haberlerle gel bacım
sen yarın nst yede gircen dimi hadi inşallah sancı falan çıkmaz

kızlar ben gidem çorbamı pişirme herif gelir birazdan ymeği, de koyayım of of kadın olmak ne kaa zor bitmiy işlerrr
öptm hepinizi

hadi hayırlı haberlerle gel bacım
sen yarın nst yede gircen dimi hadi inşallah sancı falan çıkmaz

ay ne bilem geçen gidişimde girdiydim bu sefer de girerim heraldeee opuyorumnanaktan
amaaan sancı çıksa nolurrr çıkmasa nolur ben bişi hissetmiyom kiiii delikafadulden
takmıyom bakalım daha doğurmucam işte:) inadım inattttt :roflol: :roflol: :roflol:

dilmuh kız öpüyorum seni
bugün benden pek hayır gelmedi size emme ne edem çok bitkinim harabım neden bu kaa yoruldum yaaaaa
neyse yarın inş görüşcez
bye

özgecim naber gız
hadi göbüşünün yeni halii de ekle bakem görek de moralimiz düzelsin
memişleri ne durumda acıma yara gibi bişey varmı bakem
mete asrınımız yaramazlık yapmıy sanırsam
uslu uslu sütünü içip uyuyormu
sen tekmmisin cnm
birileri oluyormu bakem
sütün nasıl iyimi
gaz sorunu varmı
ayy ne çok soru sordum ne yapam ben de fazla giremiyom
ne durumdasın merak ettim ne de olsa tecrübeli anne sayılırsın bizim için

demek cumaya kdr kimse acele etmezse ikinci bebiş de kızımız olcek o zaman
ne güsel istatikleri bozmayalım böle
ondan sonra erkek alabilriiz sırayakaydirigubbakcemile3

kızlar şimdi dr.dan geldik...moralim çok bozuk...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben bi kaç gün giremem heralde bu moralle...merak etmeyin diye yazıp çıkıcam hemen....

beyiinde dört tane su kanalcığı bulunuyomuş...bunların kalınlıklarının da belli sınır değerleri varmış... bizim bebekte 2 tanesinin kalınlığı tam sınırdaymış...yani şimdiye kadarki kontrollerde hep normal gdiyomuş bugün 2 mm lik bi genişleme tespit etmiş dr... çarşamba günü çapaya çağırdı bebek nöroloğu arkadaşına göstericek sonuçları ..o daha ayrıntılı blgilendirir sizi dedi... % 98 ihtimalle hiç bi sorun yok dedi...bebeğin zekasıyla ilgili bi sorun da olmıycakmış... şimdi bizdeki kanalcıklar 10 mm... 10 un üzerinde olması iyi değil ama 14 olup da bebekte hiçbişey olmayabilir de dedi...tam olarak neye neden olduğunu anlamadım...sonuçta zekasıyla uzaktan yakından ilgisi yok dedi.. belki dışarda bu şekilde bi sürü bebek var korkulucak bişey yok ama ben bu ihtimali atlamak istemem ...bi gösterelim sonucu ona göre önlem alalım falan dedi... ooffff çok korkuyorummm... belki başka bi dr.a gitseydim bunu görmicekti bile... şimdi kayınvalidem aradı o da diyoki prof. olduğu için kendini riske atmak istememiştir ondan söylemiştir yoksa kaç dr. bebeğin beynindeki su kanalcığının milimetrik hesabını yapıyodur falan dedi...

nolur dua edin çok korkuyorum... annemler de bende onlara bişey belli etmek de istemiyorum...geldiğimden beri 50 kere tuvalete girip ağladım bebeğime bişey olmasın bana olsun diye....:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canım ağlama nolur eminim bişey yoktur.
hem doktor riske atmamak için söylemiştir
iyiki gözünden kaçmamışta görmüş canım
sen canını sıkma eminim hiç bişeyi yok bebişin
hem doktorda söylemiş sorun olmadığını
dualarımız seninle ve bebişinle canım
allah yardımcınız olsun

iyidir elifcim opuyorumnanaktan
allaha şükür kızımla ilgili şeyler bitti de rahatım
kendimle de ilgili bir gecelik bakma işim kaldı
bugünde bir tane buldum tam istediğim gibi ama giydim ince penyesi varya
kilodumun izi belli oldu
aslında sonra düşündümde zaten kilot izi belli olmayacakmı
daha kalın bulursam dedim belkim görünmez
etrafta öle dolanırken ayıp olur dedim
sizinkiler nasıl cnm şu gecelik olayı amma canımı sıktı valla
onun dışında bir de emzirme atleti bulam diyom başkada bişey kalmadı sanırsam
sendeki son durum nedir
son ayda ben de iyice telaşlandım onu yapam bunu yapam diye uğraşıp duruyom işte

canım gecmiş olsun bozma moralini bebişinide üzme yoktur hayırlısıyla birseyi doktor emin olmak için demiştir zaten birşey olmaz demiş

unem geçmiş olsun tatlım
hiç canını sıkma canım yaaa
benim anlamadığım sen normal ulstrasona girmiyonmu
nerden çıktı bu durum ki
öle görünebiliyormuymuş:uhm:
şu zamana kadar normalse sonradan anormal durum ortaya çıkmaz herhalde
bazen yanlış görebiliyorlar
bence yarını beklede bir çapaya gidin bakam
ama mutlaka haber ver cnm b

canım benimmm nedennn üzüyosun kendineee bu kadarrrr
allahın izniylee bebeğine de sana da bişey olmayacakkk niye öyle diyosunnn
yüzde 98 bi sorun yokkkk 10 mm nin üzerinde olması iyi değil
biizmki 10 mm diyosunnn o zaman neden endişeleniyosun kiii
normal bi doktor olsaydııı dediğin gibi bunu farketmicekti bilee
kim bilirrr kaç kişi aynı sorunu yaşıyooo amaa sağlıklaa doğuyoo
bebeklerii,,,bunaa sorun bileee demeee benceeee son dakika nerden çıktı böyle bişey yaaa,şimdiye kadarrr olmayan bişeydiii
eğer bu şekildeee korkutuyosaaa,bunun ayrıntılı açıklamasını yapması lazım sizeee, ayy bak çok sinirlendim şimdi yaaaa
kimseenin hakkı yok bu şekildee seni korkutmayaaaa
içini ferah ttuttt allahın izniyleee hiç bişey olmayacak canımmm
lütfen üzme kendini.

canım benim lütfen kendini bırakma..bu kadar ağlaman kendini harap etmen bebeğin için çok daha kötü emin ol..sınırda demiş doktor dur bakalım hele,bişey yok henüz..allah beterinden korusun..doktorun iyiymiş allahtan,belki sadece çok titiz bi dr olduğu için tüm ihtimalleri değerlendirmek için söylemiştir..içini ferah tut tatlım olur mu:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…