2009 Kasm Anneleri

canım üzerineee yelek gibi bişi giyerdin kalçanı örtecekkk
benim de mevlüt için aldığım pijamalarım inceee
alttan içimi bile gösteriyo amaa üzerimeee bişey giyicem kalkıcak olursam eğer,
geceliğimde pek kalın sayılmazz haniii aynı şekildeee
hastanede dolanırken üzerimee bişey alırım diye düşündüm
ister istemez hatları felan belli oluyo insanınnn
kilottt çizgisindennn bişeycik olmass.
atlettt alırsan birde likralııı atletlerden deee all uygun bulursannn
özgee öyle yazmış onların içineee sütyen giymesendeee rahat oluyomuşş...
benim o işlerrr tamam canımmm çantam daaa hazır hiç eksiğim yok
tek eksik kızımın mevlüt takımı bayramlığı ve kapı süsümüzzz
birdeee çikolata tepsimi süsledim içini yerleştirmesi kaldıı o kaaaa
şu an doğursammm telaş yapacak bişey yok çok şükür...

bağlantım koptu yaa nazlıcım doğuruomussun hayırlısı olsun canım biz tam 15 günlük oldğumuzda senin kızın dünyaya hayırlısı ile merhaba diyecek şimdiden hayırlı doğumlar canım ..

kızlar ben aklımdayken bi tavsiyede daha bulunayım dalin bebek deterjaını yumusatıcısı almıstık ya hiç güzel yıkamıo hiç bi leke cıkarmıo kokusu kalıcı değil bende dün arkadasımın tavsiyesi üzerine omomatik baby ve bingo soft baby aldım camasırlar misler gibi oldu bilginiz olsunnn

aaaaaa sağol canım bende alam çıkınca

özge canım doğuma gelen oldumu yanına teyzen falan

teyzemle kuzenim geldi ama onlar sadece ev işleriyle ilgilendirdim ben bebeğime baktım bide alah razı olsun hemsire arkadaslarım hic yalnız bırakmadılarr opuyorumnanaktan

selam kızlar...

bugün bebeğim yukarı çıktı nedense:sm_confused:.... iki haftadır aşağıda duruyodu ama birkaç saattir canımı acıtacak derecede gergin ve yukarda.. sizce neden böle yapıyo minik kuşum.. siz de de böle oluyomu? çok canımı yakıyo yaaa

uzun zamandır başı aşağıdaydı... yoksa geri mi döndü kııızz:1shok:

unicim geçmiş olsun canım ama kendini üzme bu kadar... çok acil ve mühim bişey olsaydı dr çarşambaya kadr bekemezdi hemen bişeyler yapardı değil mi... inşallah hiç bi sorun çıkmıycak canım içini ferah tut:Saruboceq:..

bebeğine de bişey olmasın sana da...

tecrübeli anneeee.. buraya girmeye fırsat bulabildiğine göre bebişimiz pek uslu anlaşılan ... maşallah diyelim de nazarımız değmesin

hemen hepimiz dalin sıvı deterjandan aldık haaa... bi dahakine omomatik baby alalım bari... başka tavsiyelerinizi de bekleriz canım...

bu arada nazlıcım cuma günü yağmuruna kavuşuyomuşunopuyorumnanaktan sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşursun inşallah canım:Saruboceq:

korse alcam ama daha fırsat bulamadım daha opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanşimdilik uslu teyzesi maşallah diyimde nefes aldırıo en azından

canım aklıma geldikce yasadıklarımdan cıkarıp size tavsiye veririm sormak istedikleriniz olursa seve seve bildiğim bişeyse paylasırım datlumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

uniii yazmış gitmişsin gerçi de canım yaa yazmadan edemedimmm
umarım herşey yolunda gidecek canım hem zekasıyla ilgili bişey yok falan demiş bak bişe olmıcak merak etme sen

zeren kız bebiş geri mi döndü yoosaam :ecrin_bebek:

hee ben de duyduydum özguş dalin hiç leke çıkarmıyomuş diye ama başta yıkıcaz diye aldık hevesle bebiş kirletince omomatik baby alalım baarii

hee ben de duyduydum özguş dalin hiç leke çıkarmıyomuş diye ama başta yıkıcaz diye aldık hevesle bebiş kirletince omomatik baby alalım baarii

he canım ya bişeye yaramadı leke cıkarmıo kokusu ucup gidio omomatik baby ve bingo soft baby beyaz olanı mükembelll:lepi::lepi:

özge kız kocan nasıl gidii nöbete asrıncıını bırakıp daa
ayy ne zor oluyodur onaa

kızlarrr cok mutluyum annemler bana supriz yapmıscok begendiğim bi takım vardı
az once gittik aldık onu zemuszemus
2 gun sonra kurulacak eve biraz buyuk bi takım ama cok guzelll
fotolarını ceker koyarım inş.kaydirigubbakcemile2

ooh kenyacııımmm ne kaa şanslısın
bak hiç sinirlendiine değmedii dimiiii
güle güle kullanın

anaaam diyarbakırda okullar tatil olmuuşşşşş
ay bizim hastanelerde bişe olmasa bari yaaaa
doğururkenfalan kaparsak deyü korkuyoomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…