kızlar hepinize ii aksamlar gidim uzanayım biraz oturmaktan bi tarafım agrıdı kendinize ve bebişlere ii bakın
iyidir elifcim opuyorumnanaktan
allaha şükür kızımla ilgili şeyler bitti de rahatım
kendimle de ilgili bir gecelik bakma işim kaldı
bugünde bir tane buldum tam istediğim gibi ama giydim ince penyesi varya
kilodumun izi belli oldu
aslında sonra düşündümde zaten kilot izi belli olmayacakmı
daha kalın bulursam dedim belkim görünmez
etrafta öle dolanırken ayıp olur dedim
sizinkiler nasıl cnm şu gecelik olayı amma canımı sıktı valla
onun dışında bir de emzirme atleti bulam diyom başkada bişey kalmadı sanırsam
sendeki son durum nedir
son ayda ben de iyice telaşlandım onu yapam bunu yapam diye uğraşıp duruyom işte
bağlantım koptu yaa nazlıcım doğuruomussun hayırlısı olsun canım biz tam 15 günlük oldğumuzda senin kızın dünyaya hayırlısı ile merhaba diyecek şimdiden hayırlı doğumlar canım ..
kızlar ben aklımdayken bi tavsiyede daha bulunayım dalin bebek deterjaını yumusatıcısı almıstık ya hiç güzel yıkamıo hiç bi leke cıkarmıo kokusu kalıcı değil bende dün arkadasımın tavsiyesi üzerine omomatik baby ve bingo soft baby aldım camasırlar misler gibi oldu bilginiz olsunnn
özge canım doğuma gelen oldumu yanına teyzen falan
kızlar şimdi dr.dan geldik...moralim çok bozuk...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben bi kaç gün giremem heralde bu moralle...merak etmeyin diye yazıp çıkıcam hemen....
beyiinde dört tane su kanalcığı bulunuyomuş...bunların kalınlıklarının da belli sınır değerleri varmış... bizim bebekte 2 tanesinin kalınlığı tam sınırdaymış...yani şimdiye kadarki kontrollerde hep normal gdiyomuş bugün 2 mm lik bi genişleme tespit etmiş dr... çarşamba günü çapaya çağırdı bebek nöroloğu arkadaşına göstericek sonuçları ..o daha ayrıntılı blgilendirir sizi dedi... % 98 ihtimalle hiç bi sorun yok dedi...bebeğin zekasıyla ilgili bi sorun da olmıycakmış... şimdi bizdeki kanalcıklar 10 mm... 10 un üzerinde olması iyi değil ama 14 olup da bebekte hiçbişey olmayabilir de dedi...tam olarak neye neden olduğunu anlamadım...sonuçta zekasıyla uzaktan yakından ilgisi yok dedi.. belki dışarda bu şekilde bi sürü bebek var korkulucak bişey yok ama ben bu ihtimali atlamak istemem ...bi gösterelim sonucu ona göre önlem alalım falan dedi... ooffff çok korkuyorummm... belki başka bi dr.a gitseydim bunu görmicekti bile... şimdi kayınvalidem aradı o da diyoki prof. olduğu için kendini riske atmak istememiştir ondan söylemiştir yoksa kaç dr. bebeğin beynindeki su kanalcığının milimetrik hesabını yapıyodur falan dedi...
nolur dua edin çok korkuyorum... annemler de bende onlara bişey belli etmek de istemiyorum...geldiğimden beri 50 kere tuvalete girip ağladım bebeğime bişey olmasın bana olsun diye....:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
teyzemle kuzenim geldi ama onlar sadece ev işleriyle ilgilendirdim ben bebeğime baktım bide alah razı olsun hemsire arkadaslarım hic yalnız bırakmadılarr opuyorumnanaktan
kızlar ben aklımdayken bi tavsiyede daha bulunayım dalin bebek deterjaını yumusatıcısı almıstık ya hiç güzel yıkamıo hiç bi leke cıkarmıo kokusu kalıcı değil bende dün arkadasımın tavsiyesi üzerine omomatik baby ve bingo soft baby aldım camasırlar misler gibi oldu bilginiz olsunnn
ayy ne güzellll 7 kilo felan gitti yani canımmmm
çok azzz fazlalık kalmışş onları da yavaş yavaş verirsin artıkk
çok sevindimmm ben bu işe :)))
karnınaaa bişeyyy bağladın mıı peki çarşaffff korse felan???
tecrübeli anneeee.. buraya girmeye fırsat bulabildiğine göre bebişimiz pek uslu anlaşılan ... maşallah diyelim de nazarımız değmesin
hemen hepimiz dalin sıvı deterjandan aldık haaa... bi dahakine omomatik baby alalım bari... başka tavsiyelerinizi de bekleriz canım...
bu arada nazlıcım cuma günü yağmuruna kavuşuyomuşunopuyorumnanaktan sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşursun inşallah canım:Saruboceq:
hee ben de duyduydum özguş dalin hiç leke çıkarmıyomuş diye ama başta yıkıcaz diye aldık hevesle bebiş kirletince omomatik baby alalım baarii
özge kız kocan nasıl gidii nöbete asrıncıını bırakıp daa
ayy ne zor oluyodur onaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?