bacılaaaaarrr :)
sabah doğum için hastaneye gidiyorum, suni sancı verecekler. 3. sıpamız vatana millete hayırlı uğurlu olur inşallah :kedi:
aaaaaaaaaaaaa
inanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm
normal doğuracan yanii
ay hadi bakalım bir avazdaa (bunu da yeni öğrendim) kaydirigubbakcemile3
bize haber et datlummm
sabah doğum için hastaneye gidiyorum, suni sancı verecekler. 3. sıpamız vatana millete hayırlı uğurlu olur inşallah :kedi:
krispim de gitmiş yaa dr ne demiş yazmadı mııı
hee yazmışın bacımmmm
ii bebiş iyimiş
inşallah ishal de düzene girer
ya bu akşam benim de kalp çarpıntım var sanki böle kalbim pır pır
Kızlar az önce doktordan geldim hemen size yazmak istedim ..Allah nasip ederse Cuma günü sabah 6-6,30 arası hastanede olacağızDualarınızı bizden eksik etmeyin olurmu..Yağmurumuz büyümüş teyzeleri 3300 tombini bişi eşi suyumuz herşey yolunda dedi doktorumuz Normal doğum kilosuda aşağı yukarı oğluş gibi 3600 bekleniyor 4 günde bu hızla alır dedi ..Aşağıya inmiyor kafa yukarıda opuyorumnanaktan ama öyle tatlıkii Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin..Gece beni uyutmadığı için kendide esneyip duruyordu kaydirigubbakcemile3 Görünce hepimiz güldük heyecandan tansiyonum yüksek çıktı doktorumuz o gün ben ayarlarım endişelenme dedi tamam dedik çıktık..Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşallah nerde varsa hepsine içlerinde banada bizlerede..
Oradayken 8 aylık bir hamile daha geldi doğumuna yaklaşık yarım saat vardı anlamamışlar ben bile bebek geliyor dedim nitekim acil hastaneye yollandı oda sağlıkla kavuşsun inşallah yavrusuna
Benden haberler şimdilik bukadar heyecandan nasıl anlattım bilemiyorum ama böyle opuyorumnanaktan
Sizden tek istediğim Lütfen dualarınız bizimle olsun :Saruboceq:
selam arkadaşlar cumartesi günü sezeryanla doğum yapacağım nasib kısmet olursa.tarihimiz bu gün belli oldu.sizlere haber vermek istedim
kızlaaar acil yardımınız lazım.bu gün doktora gittim.en son 2hafta önce gittiğimde usg de bebiş34+2günlüktü.2hafta sonra yani bugün gittim herşey yolunda 35+1 olmuş .dedi doktor ama.yanılıyorum sandım bişey demedim.evde bi baktım usg ye5ekimdeki 34+2gerçektende.eeee nasıl herşey iyi oluyo.bu uglere göre bebişin geişimi geri kalmış gibi dimi?anlamadım valla.ölçümlerini yaptı çok iyi dedi.ama eski usgde ne yazdığını hatrlamıyo tabii.sezeryan için 2hafta sonra gidicem gün vricek.37haftalık olman lazım en azından dedi.38.hafta olucam galiba sezeryanı.ama bence bugün usg de 36+1günlük olmalıydım.her hafta geliştiğine göre bebek.2hafta sonrada 38 olucaktım.ama bugüne göre bakarsak37 olmuş oluyorum.
doğum tarihim geri atıcağaına ileri attı iyice.16 kasımdı 14 kasım olmuştu.10 kasıma gelmişti.sonra 14kasım oldu bugüne görede 22kasıma attı
moralim bozuldu çok.yarın sabah hemen arıycam doktorumu gidicem gel derse.
böyle bişey yaşayanınız oldumu?
ii geceler kıslar bende çok tedirginim burada yaygın domuz gribi vakası var eşim evde maske ile dolaşıyor okullar tatil şükür ama geçtiyse eşime geçmiş olsun bide müdürleri sağolsun yarın öğretmenleri çağırıyor hiçbir okulda yok bizim dangalak tebliğ edecekmiş ya valilik tatil dediya neyi tebliğ ediyon ondan sona hiç dışarı çıkmıcaz ekmeğide evde yapmayı düşünüyom allahtan bol erzak almıştık hafta sonu apartmanızdada var çok korkuyorum ya allahım hayırlısıyla doğursaydım ne biçim bir dünyaya gelicek yavrum ya hastaneler dolup taşıyor kimseye gidip gelmeyin diyolar dua edin kızlar ya atlatalım bize geçmeden
ii geceler kıslar bende çok tedirginim burada yaygın domuz gribi vakası var eşim evde maske ile dolaşıyor okullar tatil şükür ama geçtiyse eşime geçmiş olsun bide müdürleri sağolsun yarın öğretmenleri çağırıyor hiçbir okulda yok bizim dangalak tebliğ edecekmiş ya valilik tatil dediya neyi tebliğ ediyon ondan sona hiç dışarı çıkmıcaz ekmeğide evde yapmayı düşünüyom allahtan bol erzak almıştık hafta sonu apartmanızdada var çok korkuyorum ya allahım hayırlısıyla doğursaydım ne biçim bir dünyaya gelicek yavrum ya hastaneler dolup taşıyor kimseye gidip gelmeyin diyolar dua edin kızlar ya atlatalım bize geçmeden
ben 8 aylıkım hacı belli olmimii :roflol:bacım kızın 40 haftaya kaaa bekli sen kaç aylıksın anam dur yazdık da ne acele edin hacııııı:roflol::roflol:
ayy canım sen diyarbakırdamıydın?ii geceler kıslar bende çok tedirginim burada yaygın domuz gribi vakası var eşim evde maske ile dolaşıyor okullar tatil şükür ama geçtiyse eşime geçmiş olsun bide müdürleri sağolsun yarın öğretmenleri çağırıyor hiçbir okulda yok bizim dangalak tebliğ edecekmiş ya valilik tatil dediya neyi tebliğ ediyon ondan sona hiç dışarı çıkmıcaz ekmeğide evde yapmayı düşünüyom allahtan bol erzak almıştık hafta sonu apartmanızdada var çok korkuyorum ya allahım hayırlısıyla doğursaydım ne biçim bir dünyaya gelicek yavrum ya hastaneler dolup taşıyor kimseye gidip gelmeyin diyolar dua edin kızlar ya atlatalım bize geçmeden
canim, cok haklisin. Rabbim hepimizi korusun. yakinda asisi cikiyor, vurdururuz herhalde. okullar baska hangi illerde tatil ve ne kadar tatil ettiler?
ben 8 aylıkım hacı belli olmimii :roflol:
ayy canım sen diyarbakırdamıydın?
allah yardımcın olsun hepimizin deöyle ankarada da var malum sizin apartmanda da mı vaka var
inş. sağ salim doğuralım yaa
ankarada bilkenti tatil ettiler bi
orda çıktıydı ya ilk
bi de diyarbakırda1 hafta falan tatil galiba başka duymadım ben
canim, cok haklisin. Rabbim hepimizi korusun. yakinda asisi cikiyor, vurdururuz herhalde. okullar baska hangi illerde tatil ve ne kadar tatil ettiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?