2009 Kasm Anneleri

ayy hadi bakalim, Rabbim bir avazda kurtarsin insallah canim. hayirli haberlerini aliriz en kisa zamanda insallah.a.s.

ayyyy allah yardımcın olsun canımmmm
inşallahhhhh çarçabuk olur herşeyyyy hiç zorlanmassınnnn
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kuzucuklarım, kuzulularım opuyorumnanaktan teşekkür ederim..

bu arada olan biteni de özet geçeyim, 10 gün önceki kontrole nazaran 200 gr zayıflamış levin hatun, suyu da kritik dereceye yakın azalmış. Sabah 6 gibi kahvaltı yap 9 da burda ol, suni sancıyla bi güzel doğurtalım seni didi. İçime su serpip yolladı. Umarım sezoya muhtaç olmadan atlatırız bu badireyi. Hepiniz için dua edicem (ki hep ediyorum) siz de aklınıza geldikçe levin le benim kulaklarımı çınletıverin gari.:CüvCüv:yerimseniben

yarin herkesin dualari seninle olucak canim. Rabbim kolayca, saglicakla kurtarsin insallah.opuyorumnanaktan

selam canim a.s.

nbr kader arkadasım kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım neslim inşallah en kısa zamanda sağlıklı mutlu haberlerini alırız :Saruboceq:
dualarım Levin ve seninle cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amma heyecanlisindir simdi nesli. hazir mi herseyin?
hazır wannam hazır, hatta eve gelince anama "bunları bi daha yuıkayak ütüleyek, bir aydır çantadalar " didim de zopa yiyodum kaydirigubbakcemile3.
heyecan için söyleyecek laf yok, gözlerim ışıl ışıl diyim ben sanayerimseniben

neslicim bir avazda kurtarsın rabbim
edacım wannacım hosgeldiniz canımm
krispim ben unutmusumn kız senin muayene olcagını cok sevindim bi sorun cıkmadıgına ne guzel haftaya belli olacak kavusma tarihiniz opuyorumnanaktan

neslicim dualarımız seninle Allah yardımcısı olsun yarın ikinizinde... Sağlıcakla al bebeğini kucağına :Saruboceq:

ben yatıyorum kızlar size iyi sohpetler. umarım bu gece biraz uyku tutar ...

hadi bakalım neslim inşallah en kısa zamanda sağlıklı mutlu haberlerini alırız :Saruboceq:
dualarım Levin ve seninle cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
edam, kenyam, filizim teşekkür ederim bal bademlerim :)

ben de yatıyorum artık, yarın paçama tükürecek tıp alemikaydirigubbakcemile
iyi geceler güzellerima.s.

Son düzenleme:
Slm kızlarr ancak geldim a.s.
Nesli cnm allahım bir avazda kurtarsınn :Saruboceq: ikinci kızımız geliyooo yaşasııınn hihoyyythihoyyyt
hoşgeldin edoşum nerde kaldın kıı napidin gece oldu artık

eeeeee biz sende nasıl haber alıcaz bacım sen orda b kere doğurucün biz 9 doğurucük revamı nan bize bu:1no2::1no2:

azcık baktım geçmişee :kedi::kedi:
Kenyam hayırlısı olsun cnm odanızı sağlıkla kullanınn opuyorumnanaktan
Unimm cnm benim hiç ama hiç bişe çıkmıcak eminimm dr.kendini riske atmak istemiyo bencedee opuyorumnanaktan
Meyzey ve Yarem cnm allah ikinizinde hatta hepimizinde yardımcısı olsun.inşallah salgın en kısa zamanda geçer sizlerde kendinizi koruyunn opuyorumnanaktan
Fundacım usg ye pek takılma derim dr. yolunda demişse yolundadır.
Tuğba şeker hayırlı olsun cnm inşallah sağlıkla kurtulursunnn opuyorumnanaktan
Filizcim selin hanıma söle oğluşumu beklesin yaaa kaydirigubbakcemile3 beraber doğurcaktık yaa kaydirigubbakcemile3

Bu kadar heraldeee yaaa başka bişe kaçırdımsa özürrrr :kedi::kedi:

heee senin aklın uçmuş bacım sevinçlisin ya ondan neyse affettim senikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

CVanım allah hayırlı doğumlar versin inş. bir avazda bizi habersiz bırakma levincim strese girdi zannımca annesi seni özlemiş artık gelmek istiyor baksana zayıflamış fıstık inş. herşey gönlünce olur ben ilk doğumu senden bekliodum ama ilk 3 e girdin tam zamanında olucak inş. doğumun

eeeeee biz sende nasıl haber alıcaz bacım sen orda b kere doğurucün biz 9 doğurucük revamı nan bize bu:1no2::1no2:

bi canlizin numerosu var bende krispim.. özelden yazarsanız biriniz anacığım doğumdan sonna arar haber eder :) olma mı nan:kedi:

edam, kenyam, filizim teşekkür ederim bal bademlerim :)

ben de yatıyorum artık, yarın paçama tükürecek tıp alemikaydirigubbakcemile
iyi geceler güzellerima.s.

iyi geceler cnmm opuyorumnanaktan

hoşgeldin edoşum nerde kaldın kıı napidin gece oldu artık

dizi bakidimm yaaa :kedi::kedi:

Bu arada cerenimo nerde kızz heç girmedimii oo :mymeka: tubişte gözükmemiş :mymeka: eminönünemi gittiler yogsam beraberr kaydirigubbakcemile3
İtekte yok akannehir

sağol canım doğum korkum gitti walla hayırlısıyla 4 haftamız dolsada sağlıkla kavuşsak meleğimize sizin ne güzel az kaldı keşke 3 4 hafta önce gebe kalsaydım:sinifsinif:

bi canlizin numerosu var bende krispim.. özelden yazarsanız biriniz anacığım doğumdan sonna arar haber eder :) olma mı nan:kedi:
olur canım olur bir kişde olsun nomero biz ondan haber aluruk sağol canım bilisin bizde merakta kalik buralarda biz canlızdan haber aluruk bacım

cerin gelmemiş tubişte göremedim
iteği kaç gündür göremeyom yoksam doğurdumu acaba onun nomerosu kimde varki:uhm:

sağol canım doğum korkum gitti walla hayırlısıyla 4 haftamız dolsada sağlıkla kavuşsak meleğimize sizin ne güzel az kaldı keşke 3 4 hafta önce gebe kalsaydım:sinifsinif:

cnm herşeyde bi hayır vardırr öle demeee allahım ozamanı uygun bulmuş ozaman vermiş :Saruboceq::Saruboceq:
kendini koru cnm apartmandada varmış görüşme kimselen :sinifsinif: dayan biraz cnmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…