delikafadulden alkisalkisalkis ayyy inanmıyorumm yaaa hayırlısı olsun yaaa çok sevındım 3,bebişimizde gelıyoooooooo....sağlıkla kucağına alırsın inşşş...bacılaaaaarrr :)
sabah doğum için hastaneye gidiyorum, suni sancı verecekler. 3. sıpamız vatana millete hayırlı uğurlu olur inşallah :kedi:
geçmişler olsunnn canım tekrardan...inş gecer canım cabucakkk..ayy sendemı belırlıyon tarihini hadi bakalım hayırlısı olsunnnkartanem gittim gittim doktora bacım
anlattım derdimi vajinal muayene etti ultrasonlu açılma yok dedi ishal ve bulantı doğum sancılarına ve açılmaya neden olur dedi aşağıdan baktı neyse canım o kadarda yanmadı
sonra normal karnımdan ultrasonla baktı bebeğe her şey iy gidiyo dedi
tansiyonum yüksek çıktı14/7 kalp çarpıntıma baktı
bi yemek listesi verdi bunları ye ishalin geçmesi için ve ilaç verdi eğer yarında ishal geçmezse ertesi günü mutlaka gel serum bağlamak zorundayız dedi vücudun suyu azalmış dedi bakalım inşallah geçer yaaa
kontor içinde 1 hafta sonra gel gün tespit edelim dedi sezeryan tarihini belirliyecez sonunda
aslında bugün serum bağlıycaktı emme önce yeme içmeyi bi kontor edelim geçerse ishal gerek kalmaz geçmezse gel dedi
ii geceler kıslar bende çok tedirginim burada yaygın domuz gribi vakası var eşim evde maske ile dolaşıyor okullar tatil şükür ama geçtiyse eşime geçmiş olsun bide müdürleri sağolsun yarın öğretmenleri çağırıyor hiçbir okulda yok bizim dangalak tebliğ edecekmiş ya valilik tatil dediya neyi tebliğ ediyon ondan sona hiç dışarı çıkmıcaz ekmeğide evde yapmayı düşünüyom allahtan bol erzak almıştık hafta sonu apartmanızdada var çok korkuyorum ya allahım hayırlısıyla doğursaydım ne biçim bir dünyaya gelicek yavrum ya hastaneler dolup taşıyor kimseye gidip gelmeyin diyolar dua edin kızlar ya atlatalım bize geçmeden
ben 8 aylıkım hacı belli olmimii :roflol:
ayy canım sen diyarbakırdamıydın?
allah yardımcın olsun hepimizin deöyle ankarada da var malum sizin apartmanda da mı vaka var
inş. sağ salim doğuralım yaa
Sorma canım ya elimiz yüreğimizde eşim hiç yaklaşmıo çok özledim deyip duruyor uzaktan karnımı seviyor ne zor diyo baba olmak en çok sizin için korkuyom diyo herşeyi ayırdık sanırsam beraberde yatmıcaz:çok üzgünüm:
delikafadulden alkisalkisalkis ayyy inanmıyorumm yaaa hayırlısı olsun yaaa çok sevındım 3,bebişimizde gelıyoooooooo....sağlıkla kucağına alırsın inşşş...
bizi haber et sonra olur mu merak içinde kalmayalım....
geçmişler olsunnn canım tekrardan...inş gecer canım cabucakkk..ayy sendemı belırlıyon tarihini hadi bakalım hayırlısı olsunnn
Canım Allah korusun inş gecmez canım sizi ve herkes ikorusun... inş en az hasarla atlatılır buda...
Canım Allah korusun inş gecmez canım sizi ve herkes ikorusun... inş en az hasarla atlatılır buda...
ayyyy ne tehlikeli yaaa bende çok korkuyom domuz gribinden inşallah geçmez sizede
krispi geçmiş olsunnnn
inşallahhhh seruma gerek kalmadan atlatırsınnnn.
ankarada bilkenti tatil ettiler bi
orda çıktıydı ya ilk
bi de diyarbakırda1 hafta falan tatil galiba başka duymadım ben
Aşı konusundada çok ii şeyler söylemiolar kobay olarak kullanılıyoruz diye diyarbakırdayım ben 7 gün tatil başka bir ilde yok galiba ankara dışında
Sorma canım ya elimiz yüreğimizde eşim hiç yaklaşmıo çok özledim deyip duruyor uzaktan karnımı seviyor ne zor diyo baba olmak en çok sizin için korkuyom diyo herşeyi ayırdık sanırsam beraberde yatmıcaz:çok üzgünüm:
bir sure katlanicaksiniz canim, yapacak birsey yok. hersey bebislerin sagligi icin.
iyi akşamlar kızlar. hastaneden geldim biraz önce. hafiften ağrılarım başlamıştı kasılmalar mide bulantısı falan... doktorumu aradım hemen git nst ye bağlasınlar seni dedi. gittik sancılarım çıktı düzenli ama ama çok şiddetli diilmiş. dedi alttan bakıcaz çok direndim olmamak için ben sezeryan olcam falan dedim ama o muayeneden kaçamadım :)) açılma olmadığı için eve yolladılar. artarsa tekrar gel dediler ama çok şükür yok şimdi bişeyim. beklesin biraz daha yaa kızım...
iyi akşamlar kızlar. hastaneden geldim biraz önce. hafiften ağrılarım başlamıştı kasılmalar mide bulantısı falan... doktorumu aradım hemen git nst ye bağlasınlar seni dedi. gittik sancılarım çıktı düzenli ama ama çok şiddetli diilmiş. dedi alttan bakıcaz çok direndim olmamak için ben sezeryan olcam falan dedim ama o muayeneden kaçamadım :)) açılma olmadığı için eve yolladılar. artarsa tekrar gel dediler ama çok şükür yok şimdi bişeyim. beklesin biraz daha yaa kızım...
canım çok zor evet ama azcık sabredin bu hepinizin iyiliği için...:teselli:ben 8 aylıkım hacı belli olmimii :roflol:
ayy canım sen diyarbakırdamıydın?
allah yardımcın olsun hepimizin deöyle ankarada da var malum sizin apartmanda da mı vaka var
inş. sağ salim doğuralım yaa
tatlım sen dinlen sandalye tepesinde durma tatlım inş sabreder canım az daha kızınnn
yat dinlen o zaman canim. a.s.
canım geçmiş olsun bende sezeryan olucam emme bende mecburen alttan muayene olmak zorunda kaldım napalım kurtuluş yok ama doktor bana ultrason aletiylen baktı o da o kaa acımıyo sanırsam ellen bakınca acıyo bi kere başıma gelmiştide olamadım muayene canım çok yanmıştı doktor bırakmıştı artık
neyse hayırlısı olsun bacım inşallah vaktinde gelirler:Saruboceq::Saruboceq:
canım çok zor evet ama azcık sabredin bu hepinizin iyiliği için...:teselli:
tatlım sen dinlen sandalye tepesinde durma tatlım inş sabreder canım az daha kızınnn
amin canım çok sağol. dinlencem bol bol artık...
ya evde olunca hep iş yapası geliyo insanın ama dinlenmek şartmış o yüzden artık yormıcam kendimi bugünkü kadar canım...
ya evde olunca hep iş yapası geliyo insanın ama dinlenmek şartmış o yüzden artık yormıcam kendimi bugünkü kadar canım...
ben nasıl titremeye başladım ama doktor dedi ne kadar kasarsan o kadar canın acır ama gelde kasma. neyse korktuğum kadar değildi. çatı muayenesi dedikleri bu olsa gerek dimi kızlar ?? inşallah 29 ekimi bekler kızım...
amin canım çok sağol. dinlencem bol bol artık...
sana ellemi baktı canım valla ben çatısından matısından annamıyom kaydirigubbakcemile3kııı
Slm kızlarr ancak geldim a.s.
Nesli cnm allahım bir avazda kurtarsınn :Saruboceq: ikinci kızımız geliyooo yaşasııınn hihoyyythihoyyyt
ben nasıl titremeye başladım ama doktor dedi ne kadar kasarsan o kadar canın acır ama gelde kasma. neyse korktuğum kadar değildi. çatı muayenesi dedikleri bu olsa gerek dimi kızlar ?? inşallah 29 ekimi bekler kızım...
sana ellemi baktı canım valla ben çatısından matısından annamıyom kaydirigubbakcemile3kııı
evet canım elle baktı çatı muayenesi nasıl bilmediğim için sadece açılma varmı diebaktı sanırım...
bu haftadan sonra artik hicbir is yapmamak gerekiyormus. bende deli gibi geziyorum, iyice yerine yerlessin kolayca, saglicakla gelsin diye insallah.
evet haklısın ben orayı temizliyim burayı toparlıyım derken yordum kendimi galiba...
evet haklısın ben orayı temizliyim burayı toparlıyım derken yordum kendimi galiba...
bende uzun sure bu bilgisayarin onunde oturursam kasiklarima adet sancisi gibi agri giriyo hafif hafif. bugun baya gezdim, donunce de kasildi, alttan alttan vurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?