2009 Kasm Anneleri

bacılaaaaarrr :)

sabah doğum için hastaneye gidiyorum, suni sancı verecekler. 3. sıpamız vatana millete hayırlı uğurlu olur inşallah :kedi:
delikafadulden alkisalkisalkis ayyy inanmıyorumm yaaa hayırlısı olsun yaaa çok sevındım 3,bebişimizde gelıyoooooooo....sağlıkla kucağına alırsın inşşş...
bizi haber et sonra olur mu merak içinde kalmayalım....

geçmişler olsunnn canım tekrardan...inş gecer canım cabucakkk..ayy sendemı belırlıyon tarihini hadi bakalım hayırlısı olsunnn

Canım Allah korusun inş gecmez canım sizi ve herkes ikorusun... inş en az hasarla atlatılır buda...

sağol canım inşallah geçer yaaa
ben tarihi 1 hafta sonra belirliyom kıı daha var yaa 1 hafta bana fazla bile geliyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ankarada bilkenti tatil ettiler bi
orda çıktıydı ya ilk
bi de diyarbakırda1 hafta falan tatil galiba başka duymadım ben

burda biseyden haberim yok ki. turk tv yok.:sinifsinif:

Aşı konusundada çok ii şeyler söylemiolar kobay olarak kullanılıyoruz diye diyarbakırdayım ben 7 gün tatil başka bir ilde yok galiba ankara dışında

az once gebelik bolumunde okudum. gercektende hic iyi seyler soylemiyorlar. saglik dalinda calisanlar bile olmayi dusunmuyormus asiyi. napicaz ya.mafoldumben

iyi akşamlar kızlar. hastaneden geldim biraz önce. hafiften ağrılarım başlamıştı kasılmalar mide bulantısı falan... doktorumu aradım hemen git nst ye bağlasınlar seni dedi. gittik sancılarım çıktı düzenli ama ama çok şiddetli diilmiş. dedi alttan bakıcaz çok direndim olmamak için ben sezeryan olcam falan dedim ama o muayeneden kaçamadım :)) açılma olmadığı için eve yolladılar. artarsa tekrar gel dediler ama çok şükür yok şimdi bişeyim. beklesin biraz daha yaa kızım...

yat dinlen o zaman canim. a.s.

canım geçmiş olsun bende sezeryan olucam emme bende mecburen alttan muayene olmak zorunda kaldım napalım kurtuluş yok ama doktor bana ultrason aletiylen baktı o da o kaa acımıyo sanırsam ellen bakınca acıyo bi kere başıma gelmiştide olamadım muayene canım çok yanmıştı doktor bırakmıştı artık

neyse hayırlısı olsun bacım inşallah vaktinde gelirler:Saruboceq::Saruboceq:

yat dinlen o zaman canim. a.s.

ya evde olunca hep iş yapası geliyo insanın ama dinlenmek şartmış o yüzden artık yormıcam kendimi bugünkü kadar canım...

ben nasıl titremeye başladım ama doktor dedi ne kadar kasarsan o kadar canın acır ama gelde kasma. neyse korktuğum kadar değildi. çatı muayenesi dedikleri bu olsa gerek dimi kızlar ?? inşallah 29 ekimi bekler kızım...

Slm kızlarr ancak geldim a.s.
Nesli cnm allahım bir avazda kurtarsınn :Saruboceq: ikinci kızımız geliyooo yaşasııınn hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…