cerin gelmemiş tubişte göremedim
iteği kaç gündür göremeyom yoksam doğurdumu acaba onun nomerosu kimde varki:uhm:
yarında gelmezse kartanem ararr onda var numarası sanırsamm :kedi::kedi:
bizim cerenimo doğurmuş olmaya esass kaydirigubbakcemile3 özge kız pek meraklı bilisinn kaydirigubbakcemile3
nbr kader arkadasım kaydirigubbakcemile3
hazır wannam hazır, hatta eve gelince anama "bunları bi daha yuıkayak ütüleyek, bir aydır çantadalar " didim de zopa yiyodum kaydirigubbakcemile3.
heyecan için söyleyecek laf yok, gözlerim ışıl ışıl diyim ben sanayerimseniben
neslicim bir avazda kurtarsın rabbim
edacım wannacım hosgeldiniz canımm
krispim ben unutmusumn kız senin muayene olcagını cok sevindim bi sorun cıkmadıgına ne guzel haftaya belli olacak kavusma tarihiniz opuyorumnanaktan
cnm herşeyde bi hayır vardırr öle demeee allahım ozamanı uygun bulmuş ozaman vermiş :Saruboceq::Saruboceq:
kendini koru cnm apartmandada varmış görüşme kimselen :sinifsinif: dayan biraz cnmm opuyorumnanaktan
Öyle yapıcam ya tabiki allahıma şükür evlat verdi tedaviyle oldu benimki allahım kucağımıza almayı nasip etsin hepimizinkini 29 ekimde senin ve wannanınkini yanlışmı oldu nazlıdamı vardı???neyse canım ben yatacuğum kabussuz bir gece olur inş. herkesi çok öptüm
heee olabilir kıı bugün kendi derdimden onu farketmedim ben kız gece gecede arnmazki hacı
yarın olmazsa ararız bakalım a.s
yarim kader arkadasi, seninki 1 saatlik yolda ama yinede uzak.mafoldumben
kiz Allah'mi soyletti benimkini 29 Ekim diye.kaydirigubbakcemile3
1 saatmi ucaklanmı gelini kız burayaaa :mymeka:
3 saatlik yolda benim kocişimdeee mafoldumbenmafoldumben
hee kızzz heralde allah söylettii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yarın bakarık artık sabah gelmezse araruk hacıı kaydirigubbakcemile5
1 saatmi ucaklanmı gelini kız burayaaa :mymeka:
3 saatlik yolda benim kocişimdeee mafoldumbenmafoldumben
hee kızzz heralde allah söylettii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben yattım kızlar ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
3 saat suruyor mu kiz?akannehir
hadi biraz daha soyleyin o zaman. 29 Ekim.kaydirigubbakcemile3
ayyy bugün nst de oğlan kudurdu resmen öle hareketler yapiki kırdı geçirdi karnımı bide düz yatırdılar belim koptu ağrıdan yan da yatsan olur dediler emme düz yatınca sancıları makine daha güzel algılar dedi bende yatam bari dedim yarıom saat düz yattım normalde evde mümkün değel yatamam dokuz doğururdum
sat geç olduğu için nst odası kapamıştı o yüzden doğumhaneye aldılar ordaki nst de yattım odada ,iki yatak vardı galiba normal doğum yapanlar sancıları o odada çekilerdi ayyy allah yardımcıları olsun
ayyy bide yarın telefon açımişik bebek sesleri gelimiş hacı ne şok oluruk demi nan:1shok:
ben yattım kızlar ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
cersuyuda görmeyom piyasada
heeee hemşireler gelip düzeltii bacım ondanmı düzeltidi bende diiim bu lastik kendi kendinemi kayıiiii abbbaaaavvv kız ne kaaaa oynak bebeler bunnar:roflol::roflol::roflol:ne sandın kız sürüyo tabee mafoldumben
nazcım 29 ekimde sağlıklaa gel tamam mıı kaydirigubbakcemile3
nazcım 29 ekimde sağlıklaa gel tamam mıı
bugünlük bu kaaa yarın devam ederümm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy fatom benimde aynı kızz öle yattımmı bebem delleniii kaydirigubbakcemile3 bidee o lastikler sıkıyaa nasıl vuruyo lastikleree arada açılıyıo lastilkerr çağırıyom hemşireyii kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok: olumu dersin nannn :1shok:
iyi gecleerr cnmmm opuyorumnanaktan
hee oda yokk :mymeka: yarın topunun ifadesini alırıkk kaydirigubbakcemile3
heeee hemşireler gelip düzeltii bacım ondanmı düzeltidi bende diiim bu lastik kendi kendinemi kayıiiii abbbaaaavvv kız ne kaaaa oynak bebeler bunnar:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?