2009 Kasm Anneleri

cerin gelmemiş tubişte göremedim
iteği kaç gündür göremeyom yoksam doğurdumu acaba onun nomerosu kimde varki:uhm:

yarında gelmezse kartanem ararr onda var numarası sanırsamm :kedi::kedi:
bizim cerenimo doğurmuş olmaya esass kaydirigubbakcemile3 özge kız pek meraklı bilisinn kaydirigubbakcemile3

yarında gelmezse kartanem ararr onda var numarası sanırsamm :kedi::kedi:
bizim cerenimo doğurmuş olmaya esass kaydirigubbakcemile3 özge kız pek meraklı bilisinn kaydirigubbakcemile3

heee olabilir kıı bugün kendi derdimden onu farketmedim ben kız gece gecede arnmazki hacı
yarın olmazsa ararız bakalım a.s

nbr kader arkadasım kaydirigubbakcemile3

yarim kader arkadasi, seninki 1 saatlik yolda ama yinede uzak.mafoldumben

aman iyi, yarina hersey gonlunce olsun insallah.

selam canim, oda takiminiz hayirli olsun. iyi gunlerde kullanin insallah.

cnm herşeyde bi hayır vardırr öle demeee allahım ozamanı uygun bulmuş ozaman vermiş :Saruboceq::Saruboceq:
kendini koru cnm apartmandada varmış görüşme kimselen :sinifsinif: dayan biraz cnmm opuyorumnanaktan

Öyle yapıcam ya tabiki allahıma şükür evlat verdi tedaviyle oldu benimki allahım kucağımıza almayı nasip etsin hepimizinkini 29 ekimde senin ve wannanınkini yanlışmı oldu nazlıdamı vardı???neyse canım ben yatacuğum kabussuz bir gece olur inş. herkesi çok öptüm

kiz Allah'mi soyletti benimkini 29 Ekim diye.kaydirigubbakcemile3

heee olabilir kıı bugün kendi derdimden onu farketmedim ben kız gece gecede arnmazki hacı
yarın olmazsa ararız bakalım a.s

yarın bakarık artık sabah gelmezse araruk hacıı kaydirigubbakcemile5

yarim kader arkadasi, seninki 1 saatlik yolda ama yinede uzak.mafoldumben

1 saatmi ucaklanmı gelini kız burayaaa :mymeka:
3 saatlik yolda benim kocişimdeee mafoldumbenmafoldumben

kiz Allah'mi soyletti benimkini 29 Ekim diye.kaydirigubbakcemile3

hee kızzz heralde allah söylettii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

1 saatmi ucaklanmı gelini kız burayaaa :mymeka:
3 saatlik yolda benim kocişimdeee mafoldumbenmafoldumben

hee kızzz heralde allah söylettii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

3 saat suruyor mu kiz?akannehir

hadi biraz daha soyleyin o zaman. 29 Ekim.kaydirigubbakcemile3

ayyy bugün nst de oğlan kudurdu resmen öle hareketler yapiki kırdı geçirdi karnımı bide düz yatırdılar belim koptu ağrıdan yan da yatsan olur dediler emme düz yatınca sancıları makine daha güzel algılar dedi bende yatam bari dedim yarıom saat düz yattım normalde evde mümkün değel yatamam dokuz doğururdum
sat geç olduğu için nst odası kapamıştı o yüzden doğumhaneye aldılar ordaki nst de yattım odada ,iki yatak vardı galiba normal doğum yapanlar sancıları o odada çekilerdi ayyy allah yardımcıları olsun

ayyy bide yarın telefon açımişik bebek sesleri gelimiş hacı ne şok oluruk demi nan:1shok:

3 saat suruyor mu kiz?akannehir

hadi biraz daha soyleyin o zaman. 29 Ekim.kaydirigubbakcemile3

ne sandın kız sürüyo tabee mafoldumben

nazcım 29 ekimde sağlıklaa gel tamam mıı kaydirigubbakcemile3
nazcım 29 ekimde sağlıklaa gel tamam mıı

bugünlük bu kaaa yarın devam ederümm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy fatom benimde aynı kızz öle yattımmı bebem delleniii kaydirigubbakcemile3 bidee o lastikler sıkıyaa nasıl vuruyo lastikleree arada açılıyıo lastilkerr çağırıyom hemşireyii kaydirigubbakcemile3

heeee hemşireler gelip düzeltii bacım ondanmı düzeltidi bende diiim bu lastik kendi kendinemi kayıiiii abbbaaaavvv kız ne kaaaa oynak bebeler bunnar:roflol::roflol::roflol:

:1shok::1shok: olumu dersin nannn :1shok:

iyi gecleerr cnmmm opuyorumnanaktan

hee oda yokk :mymeka: yarın topunun ifadesini alırıkk kaydirigubbakcemile3

olurmu olur bacım bunun adı cerin nede olsa sabıkası var çıkarmıştır belkide

heee cersuda yok yarın hepisiinin ifadesi alınacak hacı gerekirse ceza keserük kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…