ceriiiiiiiin sana da geçmiş olsun senin neyin var canım:uhm:
ay allahtan dötüm sağlam şimdilikkk :roflol: ama her an o da gaza gelebülüüüüüüüüü delikafadulden
masallah canim.
ne asisi oldun sen?
bir ishal salgini gidiyor. hela muhabbeti donuyor ortalikta.kaydirigubbakcemile3
anam bi yamuldum daha kendime gelemimmm bi saat iyi gibiyim anam sora bi fena oluyom gözümden şıpır şıpır yaşlar akiy burnum zati fış fış boğazlar ağrıyo :bbo:
ay allahtan dötüm sağlam şimdilikkk :roflol: ama her an o da gaza gelebülüüüüüüüüü delikafadulden
kızlar bu arada bişe diycem... ben sağlık ocağına gittim aşı yaptırdım yaa.. ordaki hemşire dediki yeni aşılar gelince onuda vurucaz.. bende domuz gribi aşısı mı dedim.. evet dedi.. ben de ben yaptırmam valla yapacaksanız gelmem kaçarım dedim... isteğe bağlı değil mi bu aşıy yaptırmak yaaa.. bide bebişe de yapcaklarmış... ben kesinlikle istemiyom bebeğime bu aşıyı yapmalarını.. siz ne düşünüyorsunuz....
slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah ben dün akşam yine ağladımya çok yorgundum tam yatıcam ağlama tuttu yine dayanamadım napim ama bebeğim için sabretmeye çalışıyorum:gitme:
ayy hiç bilmiyomki zerencim yaa doktoruna sor istersennnn
annamadığım hamileyken mi yapcaklarmış o aşıyı :uhm:
napıonuz bacılaaa
çarpıntım geçsin diye yatıyom zabahtan beriiiii
dün akşamdan beri kalbim sanki fırlıcak yerinden yaaa
korkuyom bebişime bişe olursa diyee
şimdi eccük iiim acaip yavaş hareket ediyom bi daa başlamasın diye
herkeste bi arıza var sağ salim doğursaydık şu veletleri kaydirigubbakcemile3
mecbursa yaptırırız herhalde bu aşıyı değilmi kızlar:sm_confused:
çok yoruluyoruzya elim ayağım tutmuyo en nefret ettiğimde eğilmek eğilirken çok kötü oluyorum sinirlendim ama bidaha ağlamıycamya bebişimde üzülür sonra az kaldı napak sabır diminiye ağladın kiii canımm :teselli:
napıonuz bacılaaa
çarpıntım geçsin diye yatıyom zabahtan beriiiii
dün akşamdan beri kalbim sanki fırlıcak yerinden yaaa
korkuyom bebişime bişe olursa diyee
şimdi eccük iiim acaip yavaş hareket ediyom bi daa başlamasın diye
çok yoruluyoruzya elim ayağım tutmuyo en nefret ettiğimde eğilmek eğilirken çok kötü oluyorum sinirlendim ama bidaha ağlamıycamya bebişimde üzülür sonra az kaldı napak sabır dimi
hg canım ya arada benimde öle oluyo kalbim böle hızlı hızlı atıyo hemen yorulduğumu farkediyrum o hızlı kalp atışından dolayı derin nefes çekiyorum ama arada arada böle oluyo hayır olsun inşallah:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?