2009 Kasm Anneleri

ay allahtan dötüm sağlam şimdilikkk :roflol: ama her an o da gaza gelebülüüüüüüüüü delikafadulden

masallah canim.

ne asisi oldun sen?

bir ishal salgini gidiyor. hela muhabbeti donuyor ortalikta.kaydirigubbakcemile3

sağol canım... ben hepatit b aşısı yaptırdım .. bu 3. ve son dozuydu....
ayyy kıyamam yaaa ishal çok halsiz bırakır insanı :sinifsinif:

anam bi yamuldum daha kendime gelemimmm bi saat iyi gibiyim anam sora bi fena oluyom gözümden şıpır şıpır yaşlar akiy burnum zati fış fış boğazlar ağrıyo :bbo:

üffff ben de 10 gün oldu ilaç kullandığım halde tam olarak atlatamadım... sesim bile halen düzelmedi... dinlenmene bak ve ıhlamur, ballı süt iç bol bol.... ıhlamur rahatlatıyor.. ballı ılık süt te boğaza çok iyi geliyor...

ay allahtan dötüm sağlam şimdilikkk :roflol: ama her an o da gaza gelebülüüüüüüüüü delikafadulden

:roflol::roflol:

kızlar bu arada bişe diycem... ben sağlık ocağına gittim aşı yaptırdım yaa.. ordaki hemşire dediki yeni aşılar gelince onuda vurucaz.. bende domuz gribi aşısı mı dedim.. evet dedi.. ben de ben yaptırmam valla yapacaksanız gelmem kaçarım dedim... isteğe bağlı değil mi bu aşıy yaptırmak yaaa.. bide bebişe de yapcaklarmış... ben kesinlikle istemiyom bebeğime bu aşıyı yapmalarını.. siz ne düşünüyorsunuz....

slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah ben dün akşam yine ağladımya çok yorgundum tam yatıcam ağlama tuttu yine dayanamadım napim ama bebeğim için sabretmeye çalışıyorum:gitme:

ayy hiç bilmiyomki zerencim yaa doktoruna sor istersennnn
annamadığım hamileyken mi yapcaklarmış o aşıyı :uhm:

napıonuz bacılaaa
çarpıntım geçsin diye yatıyom zabahtan beriiiii
dün akşamdan beri kalbim sanki fırlıcak yerinden yaaa
korkuyom bebişime bişe olursa diyee
şimdi eccük iiim acaip yavaş hareket ediyom bi daa başlamasın diye

kızlar ya bellimin ağrısı sabah bir tutu çok kötü oldum şu anda ağırıyor ama sabah ki kadr değil acaba niye

herkeste bi arıza var sağ salim doğursaydık şu veletleri kaydirigubbakcemile3

son dönemlerde oluyormuş artık bebk ağırlaştı ya

niye ağladın kiii canımm :teselli:
çok yoruluyoruzya elim ayağım tutmuyo en nefret ettiğimde eğilmek eğilirken çok kötü oluyorum sinirlendim ama bidaha ağlamıycamya bebişimde üzülür sonra az kaldı napak sabır dimi

hg canım ya arada benimde öle oluyo kalbim böle hızlı hızlı atıyo hemen yorulduğumu farkediyrum o hızlı kalp atışından dolayı derin nefes çekiyorum ama arada arada böle oluyo hayır olsun inşallah:uhm:

bel ağrısı yok bende yaremcim sırtım ağrıyo bazen
nesliden haber yokmu hala iice kafayı bulup uyuyamı kaldı acep suni sancıyla kaydirigubbakcemile3
cerenimooooo napıon nan nereye kaçtıınn daha geçmedi mi hastalık
benim kociş de yatıı içerde yatağı ona devrettim nöbetleşe yatıyoz kaydirigubbakcemile3
ne buldumsa örttüm üstüne terlesin diye
anam bi de grip aşısı oldudu bu adam hiç işe yaramii fallaaa
sen de iyiyce örtün bi terle gıı belkim ii gelir ben terleyince atıyom hastalığı

ay arada olsaa annıcam yorgunluk falan dicem de akşam bi başladı zaten sabaha kadar uyuyamadım
sabahtan beri hala bi garibim yaaaa
yattım ben de :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…