2009 Kasm Anneleri

kız benimkide kudurdu bu aralar birinin yanında elimle kapatıyorum görmesinler diye
hele arabaya binince takla atıyor resmen bu çocuk arabayı çok sevecekl babası gibi diyorum:roflol::roflol:
abovv bizimki de öyle yapıy kız arabaya binince sallanıy ya ondan diyom bennnn
ne tırsıyon beeee sen ilkini yaptın ikinci kolay olur yollar açılmış nede olsa.
kız moral verssene bize
he birinci doğum daha uzun sürüyo yaaa
ayyy cidden çekilmez üst üste kaç günakannehirakannehir
kız kardeş kardeş oynuyorlar içerde:roflol::roflol::roflol::roflol:
kocişim sağolsunyerimseniben
ayy evet ama ben dün tırnaklarımı kestirdim kocişe de çok utandım yavvvv :kedi:
ya evet bende düşünüyorum çıkarmı diye ama kendin yapma sakın nası yapıcaksın ki ztn sir ağda tehlikeli alerji olur yanar tahriş olur fln bi de onunla uğraşma..kuaföre neden gidemiosun cnm?
cnm ya ne bilem böyle de her gün jilet mi kullancaz
kuaför burda yok ki doğru düzgün hem öyle almıyorlar anca kaş bıyık onu da ben bile daha düzgün alıyom bıyıkta sir ağda kullanıyodum da aklıma geldi bantla çekiveririm gözümü karartıp diyordmmm kafamçokkarıştı
yok canım doğumdan tırsmıyorum yanlış anlamayın
hani herkes sezeryana dönüyor yaa bende ondan korkuyorum inş.bi sorun olmazda normal yaparım hepimiz inş.hayırlısıyla atlatırız yaa:Saruboceq:
ay evet ya ne bu böyleeee korkuyorum ben deee mafoldumben
napıyonuz bacılaaa
nesli doğurmuşmuuu
slm cnm he doğurmuş sezeryana almışlarrr iyilermişşşş
:roflol: :roflol: :roflol: kız o kadar ne anlatıyon el kadar bebeye heeeeeeeee
oğluşun yeter be anneeee diyordur.
benim bebe bi suyu hissedince fenalaşıyor. delikafadulden
he ne bulursam söylüyom masal okuyom dünb bi tene daha masal kitabı aldım okuycam inş bebeme:) benm bebe de duşa girince pek memnun kalıyyyyyy

ya işte onu diyorumm öyle de dikişli böylede dikişli varsın sezeryan olsun ama bi de bebeği doğduğu an görememek var aman yaaaaa kafamçokkarıştı
bi taraftan doğum hikayelerini okuyum dedim biri de suni sancı almasın dimi yok anam kalmamış kendi sancısıyla doğuran alayı çakma sancılı :teytey:

nan ben gelince neden herkes arazii :mymeka:
gidiyom geliyommuhabbet almış başını yürümüş
nerdesiniz kızıııımmmm

nerdesiniz kızıııımmmm

buradayım kız cicişlere bakıp geldim bide oğluşumla oynadık birazkaydirigubbakcemile2
kız artık senin başlar sancılar hazırla kendini anne gelmem yakın diyorkaydirigubbakcemile3
bende dün mercimek çorbası içmiştim akşam bi sancı tuttu korktum yaa bi duş aldım geçti heralde gaz sancısıydı

of hakat ya çakma sancılı herkes
ama artık diyom (bizim kızlar için deil ama onlar baya bekledi çünkü) bazıları da uzun sürmesin mi diyo ki acele mi ediyo ki
ne bilem yaaaa
ama sez.de dikiş oluyomuş hem epidural olursan anında görüyon bebeni ama ben o ilk ayağa kalkışa dayananam diyom ya çok ağrı oluymuş ilk kalkıp yürüyünce
of ne bilem
amanıınn ona da mı etki etmemiş şu suni sancıı akannehir
ben de gecebi uyandım karnımda adetsancısı gibi bi ağrı anam dedim doğum yakın heraldee akannehir
he etki etmemiş cnm aslnda drlar tahmin edemiyo mu ki etkisini?
neden baştan uyarmıyolar acep
he benim de dün sancım oldu ama dr nstde sancın var deyince hissetmeye başladım o ana dek yoktu bişi :roflol: kız ben nane mollayım heral
nerdesiniz kızıııımmmm

yok ay hava soğuk da az süt ısıttım geldim ben burdayım çamaşır mak açtım bakalım

yaa benim bu aralar nefesim çok daralıyor birden çarpıntı oluyor acaba normal mi ki yaaaa haftada dr.a gidince soracağım bakalım

ay dün ben de üst üste gaz yapıcı şeyler içmişim söylemeyem canınız çekmesin, ama aklıma da gelmedi kocişle çarşıda elele romantik romantik geziyoz ben son kez gezcem bööle diye düşünüyom emme bi sancı abov nası gaz sancısı sorma resmen yığılıyodum olduğum yereee pek fena oluyo o sancı yavvv

valla itek bilmiim nan baa bişiler oluyo iki gündür ya hayırlısııı
ay bi de kaynanam haftaya gelcekmiş annem de 29 ekimde gelcek ay kaynanam erken gelirse deyü korkuyom yalnız başıma nedeceeeemm akannehir
muhabbetimiz de yok fazla
ay herkes aynı anda gelse baariii

kız bizde öyle son günlerin tadını çıkarmaya çalışıyoruz malum yaza kadar rahat yok:kedi:

yaa benim bu aralar nefesim çok daralıyor birden çarpıntı oluyor acaba normal mi ki yaaaa haftada dr.a gidince soracağım bakalım

ayyy iteeekkk
benim iki gündür anım çıkii o çarpıntıdan kıızz
valla paso yattım dün
yarın dra gidecem ben de ay bi de korkuyom ya bebişe bişe olursa deyüü

abooow annen elini çabuk tutsun bari kaynanayla doğuma mı gidilir beeeakannehirakannehir
bende son günler kayınvalidemde kalmıştım korkmuştum haa oradan doğuma gideceğim diye ama kurnaz ben annemden gittim doğuma:roflol::roflol:

cnm son zamanlarda normalmiş o çarpıntı ve daralma
bebek büyüdükçe baskı yapıyomuş

ayy normalmiymiş kız?
valla ben pek bi kötüydüm dün evde de daraldım zatiii
şimdi çıkacam alışveriş merkezine gidecemmm
son kez çıkam bariiii araba da kullanma diiler ama daraldım yaaaa gitmek zorundayııım akannehir
doğurmaya kalkarsam oralarda ebişi falan ararım bide işyerindeki arkadaşları ararım artık kaydirigubbakcemile3 kociş gelene kaa 1 saat geçer çünkü

ayyy iteeekkk
benim iki gündür anım çıkii o çarpıntıdan kıızz
valla paso yattım dün
yarın dra gidecem ben de ay bi de korkuyom ya bebişe bişe olursa deyüü

yaa gece bi uyanıyorum nefes nefese kalmışım dün kociş arıyor niye nefes nefse kaldın yine iş mi yaptın diyor halbuki daha önce hiç olmamıştı hayırlısı bakalım
içini ferah tut inş.birşey olmaz

kız ne takıyon kafana gelsin işte kadın
muhabet bulamasan nolur yani asıl muhabbet bebek akıllı:)
oolmaz olur mu herkesle konuşuluyo
biz dün gözlükçüye girdik ordaki kızlar hemen kaç aylık ne kaa kaldı hiç almamışsınız kilo filan deyü muabbet kurdu valla ilk kez görüyodum onları
sonra cafeye girdik ordaki kızlar da cnm çeker deyü bişiler ikram etti
ay dün çok şımartıldım bennnn
çok mu sevimli görünüyordum neydimmm :kedi:
gelsinler boşver onu mu takıyon keşke benm de kaynanam gelebilse annem azcık rahat ederdi
ben sana muhabbet konuları söylerim merak etme: bebeğin hazırlıklarına bakın, yemek pişirin, ne pişirsek deyü tırmıklayın:) tv izleyin yorum yapın ohoo benm kaynanamla aram pek iyidirrrr
kız bizde öyle son günlerin tadını çıkarmaya çalışıyoruz malum yaza kadar rahat yok:kedi:

he yok demi ben gezerim diyodum ama dünkü umudum gibi boşa çıkçak heraldeeeee :roflol: bide sonra teyzemin kızına gittim ay yoruldum didim geçen hafta pzzara bilem çıkamadım didim bana diiyo kii yarın buranın pazarı burda kal veya gel çıkalım ay delüüü yavaşça yürürmüşüzzz ben halim yok diyom gel gezelim diyooo :roflol: :roflol:

yaa annem 27sinde falan gelcek ama 29unda ünv. arkadaşları bi buluşma ayarlamışlar başka ilde eğer doğum moğum olmazsa oraya gitmek istii hemen bi günlüğüne gidip gelcek yakın bi il zaten ben de istiyom gitsin yıllardır görmediği arkadaşları hem ona değişiklik olur
işte o sırada kaynanam da burda olcak muhtemelen :sinifsinif: ayyy bilmiyom valla yaaaa
ayrı şehirde olmak da bu açıdan zor herkes senin evinde aydaha zor yaaaaaa kafamçokkarıştı

kız yanında kimse olmamasından iyidir öyle dimeeeee
bak dilmuha yapyalnız gitçek kız doğuma
çok üzülüyorum onun için
vala yakın olsak ben gidicem yanına
benm bi arkadaşım da öyle gitçek o da ank.da kimse gelmiyo yanına nası bakçam ben bu bebeğe die delleniyo

normal cnm merak etmeee
herbi halt normal
hatta dün kocam göz dr na gitti göz dr da kadındı bana pek ii davrandı ben de geleyim size şiu doğum geçsin de didim ne didi biliyonuz mu ağzım açık kaldı vala zaten şimdi olmaz hormonlar etkiliyo didi abovvv gözleri bile etkiliymiş kızzz haMİŞKEN gidilmezmiş göz dr na ne bilem beeennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…