napıyonuz bacılaaa
nesli doğurmuşmuuu
abovv bizimki de öyle yapıy kız arabaya binince sallanıy ya ondan diyom bennnnkız benimkide kudurdu bu aralar birinin yanında elimle kapatıyorum görmesinler diye
hele arabaya binince takla atıyor resmen bu çocuk arabayı çok sevecekl babası gibi diyorum:roflol::roflol:
he birinci doğum daha uzun sürüyo yaaane tırsıyon beeee sen ilkini yaptın ikinci kolay olur yollar açılmış nede olsa.
kız moral verssene bize
ayy evet ama ben dün tırnaklarımı kestirdim kocişe de çok utandım yavvvv :kedi:ayyy cidden çekilmez üst üste kaç günakannehirakannehir
kız kardeş kardeş oynuyorlar içerde:roflol::roflol::roflol::roflol:
kocişim sağolsunyerimseniben
cnm ya ne bilem böyle de her gün jilet mi kullancazya evet bende düşünüyorum çıkarmı diye ama kendin yapma sakın nası yapıcaksın ki ztn sir ağda tehlikeli alerji olur yanar tahriş olur fln bi de onunla uğraşma..kuaföre neden gidemiosun cnm?
ay evet ya ne bu böyleeee korkuyorum ben deee mafoldumbenyok canım doğumdan tırsmıyorum yanlış anlamayın
hani herkes sezeryana dönüyor yaa bende ondan korkuyorum inş.bi sorun olmazda normal yaparım hepimiz inş.hayırlısıyla atlatırız yaa:Saruboceq:
slm cnm he doğurmuş sezeryana almışlarrr iyilermişşşşnapıyonuz bacılaaa
nesli doğurmuşmuuu
he ne bulursam söylüyom masal okuyom dünb bi tene daha masal kitabı aldım okuycam inş bebeme:) benm bebe de duşa girince pek memnun kalıyyyyyy:roflol: :roflol: :roflol: kız o kadar ne anlatıyon el kadar bebeye heeeeeeeee
oğluşun yeter be anneeee diyordur.
benim bebe bi suyu hissedince fenalaşıyor. delikafadulden
ya işte onu diyorumm öyle de dikişli böylede dikişli varsın sezeryan olsun ama bi de bebeği doğduğu an görememek var aman yaaaaa kafamçokkarıştıbenim arkadaş suni sancıyla doğum yaptı amma nasıl yaptı orasını ne sen sor ne ben anlatayım. neyse zor mor normal çıktı bebesi ama çok zorladıkları için kızda 32 tane dikiş vardı. dötünün üstüne oturamıyordu acısından. suniyi sancıları hızlandırıp açılmanın erken olması için veriyorlar. her bünye bir değilki herkeste aynı tepki vermiyor bu suni
amanıınn ona da mı etki etmemiş şu suni sancıı akannehirevet doğum yapmış sezeryanla
nan ben gelince neden herkes arazii :mymeka:
gidiyom geliyommuhabbet almış başını yürümüş
nerdesiniz kızıııımmmm
of hakat ya çakma sancılı herkesya işte onu diyorumm öyle de dikişli böylede dikişli varsın sezeryan olsun ama bi de bebeği doğduğu an görememek var aman yaaaaa kafamçokkarıştı
bi taraftan doğum hikayelerini okuyum dedim biri de suni sancı almasın dimi yok anam kalmamış kendi sancısıyla doğuran alayı çakma sancılı :teytey:
he etki etmemiş cnm aslnda drlar tahmin edemiyo mu ki etkisini?amanıınn ona da mı etki etmemiş şu suni sancıı akannehir
ben de gecebi uyandım karnımda adetsancısı gibi bi ağrı anam dedim doğum yakın heraldee akannehir
nan ben gelince neden herkes arazii :mymeka:
gidiyom geliyommuhabbet almış başını yürümüş
nerdesiniz kızıııımmmm
buradayım kız cicişlere bakıp geldim bide oğluşumla oynadık birazkaydirigubbakcemile2
kız artık senin başlar sancılar hazırla kendini anne gelmem yakın diyorkaydirigubbakcemile3
bende dün mercimek çorbası içmiştim akşam bi sancı tuttu korktum yaa bi duş aldım geçti heralde gaz sancısıydı
ay dün ben de üst üste gaz yapıcı şeyler içmişim söylemeyem canınız çekmesin, ama aklıma da gelmedi kocişle çarşıda elele romantik romantik geziyoz ben son kez gezcem bööle diye düşünüyom emme bi sancı abov nası gaz sancısı sorma resmen yığılıyodum olduğum yereee pek fena oluyo o sancı yavvv
yaa benim bu aralar nefesim çok daralıyor birden çarpıntı oluyor acaba normal mi ki yaaaa haftada dr.a gidince soracağım bakalım
yaa benim bu aralar nefesim çok daralıyor birden çarpıntı oluyor acaba normal mi ki yaaaa haftada dr.a gidince soracağım bakalım
valla itek bilmiim nan baa bişiler oluyo iki gündür ya hayırlısııı
ay bi de kaynanam haftaya gelcekmiş annem de 29 ekimde gelcek ay kaynanam erken gelirse deyü korkuyom yalnız başıma nedeceeeemm akannehir
muhabbetimiz de yok fazla
ay herkes aynı anda gelse baariii
cnm son zamanlarda normalmiş o çarpıntı ve daralma
bebek büyüdükçe baskı yapıyomuş
ayyy iteeekkk
benim iki gündür anım çıkii o çarpıntıdan kıızz
valla paso yattım dün
yarın dra gidecem ben de ay bi de korkuyom ya bebişe bişe olursa deyüü
kız ne takıyon kafana gelsin işte kadınvalla itek bilmiim nan baa bişiler oluyo iki gündür ya hayırlısııı
ay bi de kaynanam haftaya gelcekmiş annem de 29 ekimde gelcek ay kaynanam erken gelirse deyü korkuyom yalnız başıma nedeceeeemm akannehir
muhabbetimiz de yok fazla
ay herkes aynı anda gelse baariii
kız bizde öyle son günlerin tadını çıkarmaya çalışıyoruz malum yaza kadar rahat yok:kedi:
abooow annen elini çabuk tutsun bari kaynanayla doğuma mı gidilir beeeakannehirakannehir
bende son günler kayınvalidemde kalmıştım korkmuştum haa oradan doğuma gideceğim diye ama kurnaz ben annemden gittim doğuma:roflol::roflol:
kız yanında kimse olmamasından iyidir öyle dimeeeeeabooow annen elini çabuk tutsun bari kaynanayla doğuma mı gidilir beeeakannehirakannehir
bende son günler kayınvalidemde kalmıştım korkmuştum haa oradan doğuma gideceğim diye ama kurnaz ben annemden gittim doğuma:roflol::roflol:
ayy normalmiymiş kız?
valla ben pek bi kötüydüm dün evde de daraldım zatiii
şimdi çıkacam alışveriş merkezine gidecemmm
son kez çıkam bariiii araba da kullanma diiler ama daraldım yaaaa gitmek zorundayııım akannehir
doğurmaya kalkarsam oralarda ebişi falan ararım bide işyerindeki arkadaşları ararım artık kaydirigubbakcemile3 kociş gelene kaa 1 saat geçer çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?