2009 Kasm Anneleri

beni beklemeniz lazım o zaman:roflol::roflol:
bende normal dogurucam insallahzemuszemus

selam canım
sırada nazlı var sonrada edoşum var onunki planlı 29 ekimde kavuşacak inşallaha.s
arada bide mart09 var oda bu ara aldi randevusunu

diğer topiklerde de normal doğuran sayısı çok az
bende normal istiyom ama kısmettt
bende bende...normal olsun diye gece gündüz dua ediyorum
gecen ekim annelerine baktim 47 dogum olmustu 40 i sezeryankafamçokkarıştı

Bi Fıstık İçimmm Daha Dünyaya Gelmişşşş
Amaninnnnnnn sıra bizde delikafadulden

hayirlisiyla insallah:Saruboceq: cuma biz burda senin haberlerini beklerken sen yagmuru emzirmeye calisiyo olucaksin...

kız sen balıkesir neresinde oturuyon ben 2,3 kere geldim balıkesire ablamın eblamın eşi dursunbeyde görev yaptı kaç sene bende gezmeye gelmiştim oraya şimdi gittiler ordan tabe ama ben dursunbeyi çok sevmiştim küçük bi kasaba gibi

nazlım hoş geldin bende şimdi diyodum sırada nazlı var diye ayyyyyy çok heycanlı ya çok az kaldı opuyorumnanaktan

Rüyamda hepinizle uğraşıyorum toplam 1 saat uyusam ya doğum ya doğum yapacakları görüyorum:roflol:,,
Heyecan :bbo: Doruktaaaaaaaaa:asigim: Çaktırmamam bile söz konusunu değil artık kaydirigubbakcemile3

itekcim sen normal oldun acaba normal doğumda mı yoksa sezeryandamı daha çok kanama oluyordur.

baktım çoğunda büyük boy vardı oda çok kocaman oluyor nereme sığdıram okadar şeyi küccüğünü bulursam alıcam ama ben fazladan şu gece için kullandığımız pedlerden tedarik edeyim diyom.

ayy ne güzel yaaa abisi 4 gözle bekliyordur şimdidelikafadulden

abovvvv hee kocişler ööle oluyo hakkat
sabah kalktım kocişe aaa dedim bak burda ne var göğsümün hemen altında bi sertlik var galba dönmüş oğlan dedim
oda demez mi ben dün gece fark ettim deyüü arada karnımı yokluyo gece, ben anlamıyom ama herif anlıy döndümü dönmedimi deyüüü
nası karı kocayız anlamadım ben yavvvv
kim doğurcak omu benmi onuda çözemedim :roflol: :roflol: :roflol:
bebek yağını kullan bence canım çünkü bazı bebişlerin cildi hassas olup kuruyabiliyor
ben enese hala kullanıyorum cildi benim gibi çok kuru

bakalım ihtiyaç olursa kullancaz ama bebeğe masaj yaparken lazım olcak dimiiiiiii

walla hiç bilmiyorum canım yaa 2-3 gün normal kanama oldu hani regl gibi sonra azaldı hatta 10 günden sonra tamamen azaldı desem yeridir yaniii
neyse ben kaçıyım oğluşumu uyutmuşken bende uyuyayım biraz

oyy oyyy Elifimmm Allahım sağlıkla kavuştursun hepimize inşallah birtanemm :Saruboceq::Saruboceq: 9 Ayı hepbirlikte bekledik ve birbir bebeklerimizin haberleri geliyor sonuna kadar hep böyle mutlu haberler nasip etsin Rabbim..Benimle birlikte mart sonra Eda 29 ekim tuttutarsa wanna bildiklerim bu kadar:kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kizlar hastane cantaniza emzik koydunuz mu
ben koydum iki tane agzinda emzik olan bebekler cok hosuma gidiyo insalah benim kizimda emzigi sever

ayy inş cnm normal olur yaaa
abovvvv :1shok: 47 de 40 mıııı bu ne yaaaa herkesin mi çatsı dar ayolll
ben balıkesirliyim cnm ama orda oturamıyom maalesef
ben susurluk tan he güzeldir kız memlketim
Rüyamda hepinizle uğraşıyorum toplam 1 saat uyusam ya doğum ya doğum yapacakları görüyorum:roflol:,,
Heyecan :bbo: Doruktaaaaaaaaa:asigim: Çaktırmamam bile söz konusunu değil artık kaydirigubbakcemile3
ay kıyamam sanaaaaa
he ben de gece boyundna aldım pedin
küçük boy olursa hasta bezi de almak şart bence su mu gelir nası gitçez kızzz
benc ekanama kişiye göre değişiyodur

ayy ne güzel yaaa abisi 4 gözle bekliyordur şimdidelikafadulden

Ahh ablam perşembenin planını yaptı sabah..Sabaha kadar tv bakacakmışız sohpet edip Yağmuru sevecekmiş göbişte sonra kucağında sevecekmiş neler neler..Allahım göstersinnn bu dediklerini bende o anlatıyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum dua edip duruyorum işte:Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol:
Ya çok hassas oldular hepsi şekerim benim hele şu son 1 hafta hepsinin gözler dolu dolu heyecan hepimizde heyecan kimse saklayamıyor artık durumunu bense arada kaynıyorum :roflol: Sanırım bu zamana kadar doğuma biz hazırlandık ama ogün cidden ben 1 tanayle uğraşırken onlar 9 tane doğurur o kesin :roflol::roflol:

allah sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin canım abiside heycanla bekliyor yağmuru eee abi olmak kolay değil

Bi Fıstık İçimmm Daha Dünyaya Gelmişşşş
Amaninnnnnnn sıra bizde delikafadulden

sıra sende nazlımmmmmmmmm acık heyecan yapim bugünü saymazsan 2 günün kaldı kızına kavuşmana :1hug:

bize bol bol dua et doğuma girmeden senin peşine belkim normal doğumlar artar inşşş
benim kaynanam normal doğum yapamazsam bana ne kadar tatlı canlısın diycek kendi kızı minnyon tipli o bile doğurdu sen doğuramadın diye konuşurda durur.
he ben de gece boyundna aldım pedin
küçük boy olursa hasta bezi de almak şart bence su mu gelir nası gitçez kızzz
benc ekanama kişiye göre değişiyodur
hah işte o su gelme meselesi onda kesin hasta bezim olmalı neyle durdururum ortalığı su götürür yoksam :roflol:

kız ne yorcak seni ablannn ameliyata gircen ayol sen uyu o sevsn karnında mademmmm

hakakt ya onlar daha çok doğurcak sanırsam
annem olcak benm de inş

nazlım bak sana soruyom bana az yard ediver be
ben doğum yapan listesi yapam diyom wordde iyi kötü eklerim olmadı düzenleriz bi daha
ilk doğumu karakız sonra nehir yaptı şimdi de nesli başka varmı kız doğuran?;

cnm o tipe bakmıo bi kere
önemli olan zayıf nahif iri yarı olmak diil çatının durumuuuu
aaaa

ablamı 5 dk mesafedeki hast.ye suyu geldikten sonra hasta beziyle zor yetiştirmişler bez ıpıslak olmuşşş ondan tırstım ben bide benm hast 1 saat yoldaaaa

annecim geldi kızçemin odasını temizliyooooo bi bakıverem yardım edebilcem bişi var mı deyu
bilgisayarım açık ara ara girerunn herkeşi öpüyommmm

ayy inş cnm normal olur yaaa
abovvvv :1shok: 47 de 40 mıııı bu ne yaaaa herkesin mi çatsı dar ayolll
ne bilim yaa bu doktorlar herkesi kandiriyo gibime gelio benim
sözde istege bagli sezryan yasaklandi devlet tarafindan ama ne hikmetse normal dogum yok denecek kadar az bi bahane bulup cebe daha fazla para indirip dahada az ugrasmak icin sezeryan yapiyolar...

ben koydum cnm gerçi listede yoktu ama olsun belki lazım olur ne bilemm

bende emzik ve biberon koydum nolur nolmaz

biberon istemediler emzikte demediler ama bende emzigi alissin diye koydumm

akannehirakannehirakannehir
oyyy suyun gelince öyle sakir sakir mi akiyo yaaa akip durmuyo mu meret :uhm:
eee biz doguma gidene kadar heryeri batiririz ozaman ne araba koltugu kalir ne evde hali heryer su olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…