- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
bende normal dogurucam insallahzemuszemusbeni beklemeniz lazım o zaman:roflol::roflol:
arada bide mart09 var oda bu ara aldi randevusunuselam canım
sırada nazlı var sonrada edoşum var onunki planlı 29 ekimde kavuşacak inşallaha.s
bende bende...normal olsun diye gece gündüz dua ediyorumdiğer topiklerde de normal doğuran sayısı çok az
bende normal istiyom ama kısmettt
Bi Fıstık İçimmm Daha Dünyaya Gelmişşşş
Amaninnnnnnn sıra bizde delikafadulden
ay cnm kaç gündür az girebiliyorum bi işe dadanıyorum ki sormaaa
pzt tüm gün mutfaktaydım
azcık girebildiydim
he oğlanın kilosu ii allahtan bi sorun yok
inş cnm ya mucizem olur
kızlarrr annemle konuşuyoduk telde, 2sinde gelcek şükür, 5inde benm muayene, ondan sonra her an olabilir diyoduk ya
daha biberonla emzik kaynatılcak
bebğin dondysi silincek
abov anneme bırakmadan ben mi silsem acep
he demiştin valla ben gördüm geçmişi kurcalıyodum daaa
nazlım hoş geldin bende şimdi diyodum sırada nazlı var diye ayyyyyy çok heycanlı ya çok az kaldı opuyorumnanaktan
heee hoşgeldin bakiiimmmm sende ne alemde heyecan?
ben pişik kremini en iyisi die sebamed aldım cnmmm
diğerlerinden daha sağlıklı diye düşündüm
bebeyağını hiç kullanmayabilirim ben belli olmaz belki kendime kullanırım sonuçta çok da fark etmez diyom
baktım çoğunda büyük boy vardı oda çok kocaman oluyor nereme sığdıram okadar şeyi küccüğünü bulursam alıcam ama ben fazladan şu gece için kullandığımız pedlerden tedarik edeyim diyom.cnm bana hst den ihtiyaç listesi verildi hem ped hem hasta bezi yazıyyy ama ilk zaman kanaman çok olabilir hatta evdeyken suyun muyun gelirse hasta bezi takıp anca gidiyomuşun marketlerde de var eczanede de baksana muhtelif yerlere bulursun heralde
ben en büyük boy orkit de aldım ama hasta bezi de almam lazım diyorum
sengözlerimebaksanab
Ne uyku kaldı efenim ne yeme içme düzenim oğluş sabah tepeme çıkıyo anne şu kadar kaldı annem kahvaltı hazırlıyor 1 gün kaldı unutmak ne mümkün bizim evde bu kadar gün sayan varken ben deseniz leylakaydirigubbakcemile3 Babamız gece bir alem azıcık of desem hadi ayağa kalkıyoruz toptan :roflol: Ne şenlik ne şenlik sözde bu tarihi belli hali :roflol:
abovvvv hee kocişler ööle oluyo hakkatsengözlerimebaksanab
Ne uyku kaldı efenim ne yeme içme düzenim oğluş sabah tepeme çıkıyo anne şu kadar kaldı annem kahvaltı hazırlıyor 1 gün kaldı unutmak ne mümkün bizim evde bu kadar gün sayan varken ben deseniz leylakaydirigubbakcemile3 Babamız gece bir alem azıcık of desem hadi ayağa kalkıyoruz toptan :roflol: Ne şenlik ne şenlik sözde bu tarihi belli hali :roflol:
bebek yağını kullan bence canım çünkü bazı bebişlerin cildi hassas olup kuruyabiliyor
ben enese hala kullanıyorum cildi benim gibi çok kuru
itekcim sen normal oldun acaba normal doğumda mı yoksa sezeryandamı daha çok kanama oluyordur.
baktım çoğunda büyük boy vardı oda çok kocaman oluyor nereme sığdıram okadar şeyi küccüğünü bulursam alıcam ama ben fazladan şu gece için kullandığımız pedlerden tedarik edeyim diyom.
oyy oyyy Elifimmm Allahım sağlıkla kavuştursun hepimize inşallah birtanemm :Saruboceq::Saruboceq: 9 Ayı hepbirlikte bekledik ve birbir bebeklerimizin haberleri geliyor sonuna kadar hep böyle mutlu haberler nasip etsin Rabbim..Benimle birlikte mart sonra Eda 29 ekim tuttutarsa wanna bildiklerim bu kadar:kedibende normal dogurucam insallahzemuszemus
arada bide mart09 var oda bu ara aldi randevusunu
bende bende...normal olsun diye gece gündüz dua ediyorum
gecen ekim annelerine baktim 47 dogum olmustu 40 i sezeryankafamçokkarıştı
hayirlisiyla insallah:Saruboceq: cuma biz burda senin haberlerini beklerken sen yagmuru emzirmeye calisiyo olucaksin...
ayy inş cnm normal olur yaaabende normal dogurucam insallahzemuszemus
arada bide mart09 var oda bu ara aldi randevusunu
bende bende...normal olsun diye gece gündüz dua ediyorum
gecen ekim annelerine baktim 47 dogum olmustu 40 i sezeryankafamçokkarıştı
hayirlisiyla insallah:Saruboceq: cuma biz burda senin haberlerini beklerken sen yagmuru emzirmeye calisiyo olucaksin...
ben balıkesirliyim cnm ama orda oturamıyom maalesefkız sen balıkesir neresinde oturuyon ben 2,3 kere geldim balıkesire ablamın eblamın eşi dursunbeyde görev yaptı kaç sene bende gezmeye gelmiştim oraya şimdi gittiler ordan tabe ama ben dursunbeyi çok sevmiştim küçük bi kasaba gibi
ay kıyamam sanaaaaaRüyamda hepinizle uğraşıyorum toplam 1 saat uyusam ya doğum ya doğum yapacakları görüyorum:roflol:,,
Heyecan :bbo: Doruktaaaaaaaaa:asigim:Çaktırmamam bile söz konusunu değil artık kaydirigubbakcemile3
he ben de gece boyundna aldım pedinitekcim sen normal oldun acaba normal doğumda mı yoksa sezeryandamı daha çok kanama oluyordur.
baktım çoğunda büyük boy vardı oda çok kocaman oluyor nereme sığdıram okadar şeyi küccüğünü bulursam alıcam ama ben fazladan şu gece için kullandığımız pedlerden tedarik edeyim diyom.
ayy ne güzel yaaa abisi 4 gözle bekliyordur şimdidelikafadulden
abovvvv hee kocişler ööle oluyo hakkat
sabah kalktım kocişe aaa dedim bak burda ne var göğsümün hemen altında bi sertlik var galba dönmüş oğlan dedim
oda demez mi ben dün gece fark ettim deyüü arada karnımı yokluyo gece, ben anlamıyom ama herif anlıy döndümü dönmedimi deyüüü
nası karı kocayız anlamadım ben yavvvv
kim doğurcak omu benmi onuda çözemedim :roflol: :roflol: :roflol:
bakalım ihtiyaç olursa kullancaz ama bebeğe masaj yaparken lazım olcak dimiiiiiii
kizlar hastane cantaniza emzik koydunuz mu
ben koydum iki tane agzinda emzik olan bebekler cok hosuma gidiyo insalah benim kizimda emzigi sever
Rüyamda hepinizle uğraşıyorum toplam 1 saat uyusam ya doğum ya doğum yapacakları görüyorum:roflol:,,
Heyecan :bbo: Doruktaaaaaaaaa:asigim:Çaktırmamam bile söz konusunu değil artık kaydirigubbakcemile3
Bi Fıstık İçimmm Daha Dünyaya Gelmişşşş
Amaninnnnnnn sıra bizde delikafadulden
benim kaynanam normal doğum yapamazsam bana ne kadar tatlı canlısın diycek kendi kızı minnyon tipli o bile doğurdu sen doğuramadın diye konuşurda durur.yaaa okadarda takılmayın bacım önemli olan sağ salim kucağımıza almak değilmi
sezeryan ölüm değil yaaa artık o normal doğumun yerini aldı bence sırada başak metodlar çıkacak bakalım ne:uhm:
hah işte o su gelme meselesi onda kesin hasta bezim olmalı neyle durdururum ortalığı su götürür yoksam :roflol:he ben de gece boyundna aldım pedin
küçük boy olursa hasta bezi de almak şart bence su mu gelir nası gitçez kızzz
benc ekanama kişiye göre değişiyodur
Ahh ablam perşembenin planını yaptı sabah..Sabaha kadar tv bakacakmışız sohpet edip Yağmuru sevecekmiş göbişte sonra kucağında sevecekmiş neler neler..Allahım göstersinnn bu dediklerini bende o anlatıyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum dua edip duruyorum işte:Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol:
Ya çok hassas oldular hepsi şekerim benim hele şu son 1 hafta hepsinin gözler dolu dolu heyecan hepimizde heyecan kimse saklayamıyor artık durumunu bense arada kaynıyorum :roflol: Sanırım bu zamana kadar doğuma biz hazırlandık ama ogün cidden ben 1 tanayle uğraşırken onlar 9 tane doğurur o kesin :roflol::roflol:
kizlar hastane cantaniza emzik koydunuz mu
ben koydum iki tane agzinda emzik olan bebekler cok hosuma gidiyo insalah benim kizimda emzigi sever
sıra sende nazlımmmmmmmmm acık heyecan yapim bugünü saymazsan 2 günün kaldı kızına kavuşmana :1hug:
bize bol bol dua et doğuma girmeden senin peşine belkim normal doğumlar artar inşşş
benim kaynanam normal doğum yapamazsam bana ne kadar tatlı canlısın diycek kendi kızı minnyon tipli o bile doğurdu sen doğuramadın diye konuşurda durur.
hah işte o su gelme meselesi onda kesin hasta bezim olmalı neyle durdururum ortalığı su götürür yoksam :roflol:
git bakalım uykucu şirineeeeeeeewalla hiç bilmiyorum canım yaa 2-3 gün normal kanama oldu hani regl gibi sonra azaldı hatta 10 günden sonra tamamen azaldı desem yeridir yaniii
neyse ben kaçıyım oğluşumu uyutmuşken bende uyuyayım biraz
ne bilim yaa bu doktorlar herkesi kandiriyo gibime gelio benimayy inş cnm normal olur yaaa
abovvvv :1shok: 47 de 40 mıııı bu ne yaaaa herkesin mi çatsı dar ayolll
ben koydum cnm gerçi listede yoktu ama olsun belki lazım olur ne bilemm
bende emzik ve biberon koydum nolur nolmaz
cnm o tipe bakmıo bi kere
önemli olan zayıf nahif iri yarı olmak diil çatının durumuuuu
aaaa
ablamı 5 dk mesafedeki hast.ye suyu geldikten sonra hasta beziyle zor yetiştirmişler bez ıpıslak olmuşşş ondan tırstım ben bide benm hast 1 saat yoldaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?