günaydın çıtırtı düzeldin mi kıs
bak bu mucizeyi ben gerçekleştireceğim:lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beni beklemeniz lazım o zaman:roflol::roflol:
slm kızlar
nesli doğum yapmış allah analı babalı büyütsün:Saruboceq:
sırada nazlı var onun dışında planlı olan yok galiba
saol cnm benm hadi güle güle cnm yorma kendiniiişekercik canım gözün aydın oğluşun kocaman olmuş maşallah
ben kaçar kızlar kociş geldi sorada evi temizleyip ütü ypacağımm görüşürük
evet cnm gnydnnnnGünaydın kızlar nesli doğurmuş hayırlı uğurlu olsun. Elifcim geçmiş olsun nasıl becerdin kız aman dikkat et az kaldı kazlardan belalardan uzak duralım inş.
cnm he anladım şimdi meseleyi bennnn nası kayınvalde o be kocaman olmuş enes nası değişcekmiş dha estetik m i yaptırcak kıı çocuğaaa bırakma enesi sen ona filan mazallahyok yaa benzesin tabi ama sırf kayınvalideme inat bana benzesin diyorum inş.da öle olur
kayınpederim hala enesi kimseye benzetemez bana benzediğini söyleseler bile o ilerde değişir der yani iş inada bindi anlayacağın:roflol::roflol:kötükedihüso
yok kız kıllıktan falan geçtim bi iş yapar kimi görse ona övünür şunu yaptım bunu yaptım diye bende sıkıysa şimdide övün diyorum çağırmıyorum bi iş olsa bilekötükedihüso
cnm nası halin oluyo gezmeye ben ölüyodum dün yavv özeniyom size son bi kez gezem didim onu bile beceremedmmmmben gidip odami topliyim. kahvalti edim, ardindan da gezmelere vurim kendimi.zemuszemus
he ama yavaştan yap bare bi de ihtiyacın kadarını ütüle şimdilik sonra ii hissedince yaparsın devamını dacanım uyuşuyoo ama napam ben yapmazsam kim yapacak
dr çantanı hazırla bekle artık dedi korkuttu iyice
bebişimin işlerini halledem baree
sağol canım
hee neden açılamıyoz biz anlamadım kızlarrr he bi de bak arkdşm ne didi bana sancı başlayınca yürücekmişiz bide sancı anında çömelip ıkıncakmışız o zaman çabuk açılıyomuşuz kızlarrrrr haberiniz olsunallah allah yaaaaaaa ula bu kasım anaları neen açılamıyoh bakim haa ayy tırsmaya başladım haaaaaaa akannehir
bende eda gibi kendime eziyet ettirmeden direk sezercik mi olsam neee delikafadulden
abov dikkat et kızzzz unutuyoz göbekli olduğumuzu bazennnnhic normal dogum olmadi simdiye kadar 3 bebek 3 ü de sezeryan dogdu cuma nazlida sezeryan olucak biri ciksada catir catir normal dogursakaydirigubbakcemile3
nasil oldu bende anlamadim firinin kapagini actim egilmiyeyim diye önünde dizlerimi cöktüm kapak yarim acikti kaydi karnima degdimafoldumbengöbegimim tam alt kismi acikti zaten kiyafetim yukari siyrilmis yaniverdiakannehir
cnm gnydn nesli sezercik olmuş açılmamış cnmmm mucize ki ne mucizeeeeeeegünaydın kızlar nasılsınız bakem ben iyiyim çok şükür
nesli sezeryanmı oldu öle bişe okudum sanki anam normal doğum mucize oldu diiim sizwe ben yaaaa
ben 16 tane koydum toplam nolur nolamz dedim yetmeden kalmasın didimmm bende ıslak havlu şampuan aldım o kaa bebeyağını kendime aldıydım bilmiyom bebeye kullanırmıyım he bi de pişik kremi var tabegözüm döndü hepsiburadayı dolana dolana acuktumdaa
gidemde bi tıkınam yahuuu
bu bebek bezi işini ne ettiniz kaç adet koydunuz çantaya ben molfix aldıydım primanın yenidoğanı yoktu birde canbebenin ıslak mendilini aldım şampuan içinde dalin aldım başkada bişe almadım bebeme bakım ürünü olarak.
diğer topiklerde de normal doğuran sayısı çok azdüzeldim itekcim çok şükür sen nasılsın inşallah seninki ilerlememiştir
kız hade senden görelim şu mucizeyi yaa bak millet iyicene tırstı nan sen içlerini ferahlat bari bacıma.sa.sa.s
saol cnm benm hadi güle güle cnm yorma kendiniii
evet cnm gnydnnnn
cnm he anladım şimdi meseleyi bennnn nası kayınvalde o be kocaman olmuş enes nası değişcekmiş dha estetik m i yaptırcak kıı çocuğaaa bırakma enesi sen ona filan mazallah
cnm nası halin oluyo gezmeye ben ölüyodum dün yavv özeniyom size son bi kez gezem didim onu bile beceremedmmmm
he ama yavaştan yap bare bi de ihtiyacın kadarını ütüle şimdilik sonra ii hissedince yaparsın devamını da
hee neden açılamıyoz biz anlamadım kızlarrr he bi de bak arkdşm ne didi bana sancı başlayınca yürücekmişiz bide sancı anında çömelip ıkıncakmışız o zaman çabuk açılıyomuşuz kızlarrrrr haberiniz olsun
abov dikkat et kızzzz unutuyoz göbekli olduğumuzu bazennnn
of eewet biri de doğursun heeee
cnm gnydn nesli sezercik olmuş açılmamış cnmmm mucize ki ne mucizeeeeeee
ben 16 tane koydum toplam nolur nolamz dedim yetmeden kalmasın didimmm bende ıslak havlu şampuan aldım o kaa bebeyağını kendime aldıydım bilmiyom bebeye kullanırmıyım he bi de pişik kremi var tabe
yok canım bende iyiyim şükür dün bide mercimek çorbası içmiştim gaz yaptı rahatsız etti ama bugün iyiyimdüzeldim itekcim çok şükür sen nasılsın inşallah seninki ilerlememiştir
kız hade senden görelim şu mucizeyi yaa bak millet iyicene tırstı nan sen içlerini ferahlat bari bacıma.sa.sa.s
hasta bezinin içinden 10 tane çıkıyor ama hepsini kullanmamıştım sadece 2-3 gün çok kanama oluyor sonra azalıyor normal ped ihtiyacını görürbirde hasta bezi küçük boy bulamadım onun yerine şu gece için kullandığımız normal pedlerden alsak yanımıza iş görür müüü sen ilkinde normal olduydun sana ne kadar gitti bu bez ?
tunaydın kızlarrr ben gec kalktım bugun kahvaltı yapıp geliyorumm
neslide kavusmus bebişine hadi bakalım sıradakide saglıklıca kavussun inş. melegineeee
selam canım
sırada nazlı var sonrada edoşum var onunki planlı 29 ekimde kavuşacak inşallaha.s
slm cnm he doğurdu nesli sıradakine allah kerimslm kızlar
nesli doğum yapmış allah analı babalı büyütsün:Saruboceq:
sırada nazlı var onun dışında planlı olan yok galiba
cnm bana hst den ihtiyaç listesi verildi hem ped hem hasta bezi yazıyyy ama ilk zaman kanaman çok olabilir hatta evdeyken suyun muyun gelirse hasta bezi takıp anca gidiyomuşun marketlerde de var eczanede de baksana muhtelif yerlere bulursun heraldebirde hasta bezi küçük boy bulamadım onun yerine şu gece için kullandığımız normal pedlerden alsak yanımıza iş görür müüü sen ilkinde normal olduydun sana ne kadar gitti bu bez ?
gnydn cnm afiyet olsun ben de tutuk tutuğum bugüntunaydın kızlarrr ben gec kalktım bugun kahvaltı yapıp geliyorumm
neslide kavusmus bebişine hadi bakalım sıradakide saglıklıca kavussun inş. melegineeee
diğer topiklerde de normal doğuran sayısı çok az
bende normal istiyom ama kısmettt
ben demiştim neslide ben gibi olmus sezrciği boylamısss :)
Bi Fıstık İçimmm Daha Dünyaya Gelmişşşş
Amaninnnnnnn sıra bizde delikafadulden
ay cnm kaç gündür az girebiliyorum bi işe dadanıyorum ki sormaaakız şekercik nasılsın kaç gündür pek yoksun
senin oğlanda büyümüş bayaa maşşallah belki sen yaratırsın mucizeyi heee belli olmaz
he demiştin valla ben gördüm geçmişi kurcalıyodum daaaben demiştim neslide ben gibi olmus sezrciği boylamısss :)
Bi Fıstık İçimmm Daha Dünyaya Gelmişşşş
heee hoşgeldin bakiiimmmm sende ne alemde heyecan?Bi Fıstık İçimmm Daha Dünyaya Gelmişşşş
ben pişik kremini en iyisi die sebamed aldım cnmmmşekercik ben pişik kremini dr tavsiyesiylen almak istiyom bende alcaktım son anda caydım.
bide bebe yağını bende alcam bebeğin cildini yumuşacık ediyormuş. gerçi yeni doğan bebe zaten pamuk gibidir de göbüşü düşene kadar temiz kokmasında faydası olur.
ayyy şimdi ne heyecan vardır dimi ablam yaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
heee hoşgeldin bakiiimmmm sende ne alemde heyecan?
ben pişik kremini en iyisi die sebamed aldım cnmmm
diğerlerinden daha sağlıklı diye düşündüm
bebeyağını hiç kullanmayabilirim ben belli olmaz belki kendime kullanırım sonuçta çok da fark etmez diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?