2009 Kasm Anneleri

tunaydın kızlarrr ben gec kalktım bugun kahvaltı yapıp geliyorumm
neslide kavusmus bebişine hadi bakalım sıradakide saglıklıca kavussun inş. melegineeee

günaydın çıtırtı düzeldin mi kıs
bak bu mucizeyi ben gerçekleştireceğim:lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beni beklemeniz lazım o zaman:roflol::roflol:

düzeldim itekcim çok şükür sen nasılsın inşallah seninki ilerlememiştir

kız hade senden görelim şu mucizeyi yaa bak millet iyicene tırstı nan sen içlerini ferahlat bari bacıma.sa.sa.s

şekercik canım gözün aydın oğluşun kocaman olmuş maşallah
ben kaçar kızlar kociş geldi sorada evi temizleyip ütü ypacağımm görüşürük
saol cnm benm hadi güle güle cnm yorma kendiniii
Günaydın kızlar nesli doğurmuş hayırlı uğurlu olsun. Elifcim geçmiş olsun nasıl becerdin kız aman dikkat et az kaldı kazlardan belalardan uzak duralım inş.
evet cnm gnydnnnn
cnm he anladım şimdi meseleyi bennnn nası kayınvalde o be kocaman olmuş enes nası değişcekmiş dha estetik m i yaptırcak kıı çocuğaaa bırakma enesi sen ona filan mazallah
ben gidip odami topliyim. kahvalti edim, ardindan da gezmelere vurim kendimi.zemuszemus
cnm nası halin oluyo gezmeye ben ölüyodum dün yavv özeniyom size son bi kez gezem didim onu bile beceremedmmmm
canım uyuşuyoo ama napam ben yapmazsam kim yapacak
dr çantanı hazırla bekle artık dedi korkuttu iyice
bebişimin işlerini halledem baree
sağol canım
he ama yavaştan yap bare bi de ihtiyacın kadarını ütüle şimdilik sonra ii hissedince yaparsın devamını da
allah allah yaaaaaaa ula bu kasım anaları neen açılamıyoh bakim haa ayy tırsmaya başladım haaaaaaa akannehir
bende eda gibi kendime eziyet ettirmeden direk sezercik mi olsam neee delikafadulden
hee neden açılamıyoz biz anlamadım kızlarrr he bi de bak arkdşm ne didi bana sancı başlayınca yürücekmişiz bide sancı anında çömelip ıkıncakmışız o zaman çabuk açılıyomuşuz kızlarrrrr haberiniz olsun
abov dikkat et kızzzz unutuyoz göbekli olduğumuzu bazennnn
of eewet biri de doğursun heeee
günaydın kızlar nasılsınız bakem ben iyiyim çok şükür
nesli sezeryanmı oldu öle bişe okudum sanki anam normal doğum mucize oldu diiim sizwe ben yaaaa
cnm gnydn nesli sezercik olmuş açılmamış cnmmm mucize ki ne mucizeeeeeee
ben 16 tane koydum toplam nolur nolamz dedim yetmeden kalmasın didimmm bende ıslak havlu şampuan aldım o kaa bebeyağını kendime aldıydım bilmiyom bebeye kullanırmıyım he bi de pişik kremi var tabe

kız hade senden görelim şu mucizeyi yaa bak millet iyicene tırstı nan sen içlerini ferahlat bari bacıma.sa.sa.s
diğer topiklerde de normal doğuran sayısı çok az
bende normal istiyom ama kısmettt

kız şekercik nasılsın kaç gündür pek yoksun
senin oğlanda büyümüş bayaa maşşallah belki sen yaratırsın mucizeyi heee belli olmaz

yok canım bende iyiyim şükür dün bide mercimek çorbası içmiştim gaz yaptı rahatsız etti ama bugün iyiyim
kıs ben milleti görünce tırsıyorum haa bende sezerciğe dönmem inş.
birde hasta bezi küçük boy bulamadım onun yerine şu gece için kullandığımız normal pedlerden alsak yanımıza iş görür müüü sen ilkinde normal olduydun sana ne kadar gitti bu bez ?
hasta bezinin içinden 10 tane çıkıyor ama hepsini kullanmamıştım sadece 2-3 gün çok kanama oluyor sonra azalıyor normal ped ihtiyacını görür
neslide kavusmus bebişine hadi bakalım sıradakide saglıklıca kavussun inş. melegineeee

tünaydın kıs ohh ne güsel uyuyabiliyorsun bariii

slm kızlar
nesli doğum yapmış allah analı babalı büyütsün :Saruboceq:
sırada nazlı var onun dışında planlı olan yok galiba
slm cnm he doğurdu nesli sıradakine allah kerim

birde hasta bezi küçük boy bulamadım onun yerine şu gece için kullandığımız normal pedlerden alsak yanımıza iş görür müüü sen ilkinde normal olduydun sana ne kadar gitti bu bez ?
cnm bana hst den ihtiyaç listesi verildi hem ped hem hasta bezi yazıyyy ama ilk zaman kanaman çok olabilir hatta evdeyken suyun muyun gelirse hasta bezi takıp anca gidiyomuşun marketlerde de var eczanede de baksana muhtelif yerlere bulursun heralde
ben en büyük boy orkit de aldım ama hasta bezi de almam lazım diyorum
gnydn cnm afiyet olsun ben de tutuk tutuğum bugün
soğuk hava dondum heee
abov saat kaç olmuş çamaşır asam gelem bareee

şekercik ben pişik kremini dr tavsiyesiylen almak istiyom bende alcaktım son anda caydım.
bide bebe yağını bende alcam bebeğin cildini yumuşacık ediyormuş. gerçi yeni doğan bebe zaten pamuk gibidir de göbüşü düşene kadar temiz kokmasında faydası olur.

diğer topiklerde de normal doğuran sayısı çok az
bende normal istiyom ama kısmettt

yaaa okadarda takılmayın bacım önemli olan sağ salim kucağımıza almak değilmi
sezeryan ölüm değil yaaa artık o normal doğumun yerini aldı bence sırada başak metodlar çıkacak bakalım ne:uhm:

kız şekercik nasılsın kaç gündür pek yoksun
senin oğlanda büyümüş bayaa maşşallah belki sen yaratırsın mucizeyi heee belli olmaz
ay cnm kaç gündür az girebiliyorum bi işe dadanıyorum ki sormaaa
pzt tüm gün mutfaktaydım
azcık girebildiydim
he oğlanın kilosu ii allahtan bi sorun yok
inş cnm ya mucizem olur

kızlarrr annemle konuşuyoduk telde, 2sinde gelcek şükür, 5inde benm muayene, ondan sonra her an olabilir diyoduk ya
daha biberonla emzik kaynatılcak
bebğin dondysi silincek
abov anneme bırakmadan ben mi silsem acep

ben demiştim neslide ben gibi olmus sezrciği boylamısss :)
he demiştin valla ben gördüm geçmişi kurcalıyodum daaa

Bi Fıstık İçimmm Daha Dünyaya Gelmişşşş
Amaninnnnnnn sıra bizde delikafadulden
heee hoşgeldin bakiiimmmm sende ne alemde heyecan?
ben pişik kremini en iyisi die sebamed aldım cnmmm
diğerlerinden daha sağlıklı diye düşündüm
bebeyağını hiç kullanmayabilirim ben belli olmaz belki kendime kullanırım sonuçta çok da fark etmez diyom

ayyy şimdi ne heyecan vardır dimi ablam yaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sengözlerimebaksanab
Ne uyku kaldı efenim ne yeme içme düzenim oğluş sabah tepeme çıkıyo anne şu kadar kaldı annem kahvaltı hazırlıyor 1 gün kaldı unutmak ne mümkün bizim evde bu kadar gün sayan varken ben deseniz leylakaydirigubbakcemile3 Babamız gece bir alem azıcık of desem hadi ayağa kalkıyoruz toptan :roflol: Ne şenlik ne şenlik sözde bu tarihi belli hali :roflol:

bebek yağını kullan bence canım çünkü bazı bebişlerin cildi hassas olup kuruyabiliyor
ben enese hala kullanıyorum cildi benim gibi çok kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…