2009 Kasm Anneleri

gelde anlat benim kaynanama
bu yaz sakın sezeryan olma dr lar zaten bişey bilmiyor bilmem ne ayyy daral geldiydi bir ara
sankim sezeryana çok hevesliymişim gibi. amaaan benim kaynanamda eskileri aratmıyor yaşıda 48 bide heçç anlamıyy beni heeçç

yeni anne neler yapıyorsun oğluşunla biraz tecrübelerini aktar bakalım kaydirigubbakcemile5

napalım yiyip içip yatıoz şimdilik öğrenmek istediğin özel bişe varsa sor cevaplayım zemuszemusailenizin doktoru oldum lülülülülülü

demişim demi kızlar hastaneye gittiğinizde sancınız var acılmanız yoksa kendinizi bosna kurcalatmayın doğum sonrası depresyon olarak geri dönüo haberiniz olsun opuyorumnanaktan

allah sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin canım abiside heycanla bekliyor yağmuru eee abi olmak kolay değil

Canımsın..Hiç kolay değil cnm yaa hepimizin işi zor Allah abimizinde yardımcısı olsun opuyorumnanaktan

hihihi bugünü saymazsannnn kaldı 1 gün canım benimm delikafaduldendelikafadulden Cumayı sayma sabah herkez uyurken biz doğumaalkisalkisalkisİnşallah canım Rabbim herkezin gönlüne göre versin dua etmezmiyim epıdurel doğum anında dua edicem hemide Allahım kızları bir avazda sen kurtar diye :Saruboceq::Saruboceq:

Canım şu en son güncellemleri ona göre düzenlemiştim şuan başka yok doğum yapan bebeklerin bildiğim kilolarınıda yazmıştım tek doğum günleri onlarda belli zaten opuyorumnanaktan Çok güzel düşünmüşsün canım yaaa ellerin dert görmesin kaydirigubbakcemile5

hıı evet sabah gireceksen 1 gün kalıyor ayy artık sana saat geçmez vakit dolmaz.
Allahım tüm dualarını kabul eyler inşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben de öyle düşünüyom be kardeşim bütün kadınların mı çatısı dar olur ya da bebek ters gelir ben anlamadım bu işten bişi.
cnm bana bibireon demişler emme emzik yoktu ben koycam n olur nolmazzzzz
he bazılarında şakır şakır akıyomuş çiş yapar gibi ama durduramıyomuşsun
bazılarında azar azar geliyomuş
bazılarında da dr patlatıyomuş gelmiyo die
kısmet bakalım bizde nası olcak
hatta annem bana son zamanlarda külodunun üstünden hasta bezi bağla yat gece yatakta filan gelirse die dedi ablamın gece wc ye kalkınca gelmiş suyu bilmiyom bizde nası olcak ama ablam apar topar yetişmiş cnm
abov gençmiş de kız benm kaynana 72 yaşında ama daha açık görüşlü sadece normal yap kızım acele etme didi o kaa o da normal onu benm annem de diyiii he dr lar bişi bilmediklerinden o kaa yıl okuyup mezun olup staj yapıp bi de uzmanlık okuylar dimiiiiiiii
he haklısın yav hiç açılma yoksa dediğin doğru kız

cnm tamam karakızınki ne zaman doğduydu günlerini de yazmak lazım demiii

aaa nesli dogurmuşmu onuda sık göremedik dersleri işleri falan iyi degilmi şimdi.. nereden haberiniz oldu?

nasılsınız kızlar..bende dün gezmeye gittim. gelemdim buraya akşam üzeri geldim sonra da yemek falan..nazlıcım hadi az kaldı allah kurtarsın....

kızlar ya feci karnım çatladı kaşınması yanmasıda çabası nasıl durduracam bu kaşıntıyı ve yanmayı yara olcak neredeyse..

slm kızlar nasılsınız bakalım nesli doğurmuş hee çok sevindim inşallah ikiside iyidir banada sancı sık girmeye başladı kızlar şu adı rahim kasılması olanve bebeğim görünüşte aşağıda gibi geliyo ama bilmiyorum duruşları felan hep sağdaymış gibi yine :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…