gelde anlat benim kaynanamacnm o tipe bakmıo bi kere
önemli olan zayıf nahif iri yarı olmak diil çatının durumuuuu
aaaa
ablamı 5 dk mesafedeki hast.ye suyu geldikten sonra hasta beziyle zor yetiştirmişler bez ıpıslak olmuşşş ondan tırstım ben bide benm hast 1 saat yoldaaaa
yeni anne neler yapıyorsun oğluşunla biraz tecrübelerini aktar bakalım kaydirigubbakcemile5
ay cnm kaç gündür az girebiliyorum bi işe dadanıyorum ki sormaaa
pzt tüm gün mutfaktaydım
azcık girebildiydim
he oğlanın kilosu ii allahtan bi sorun yok
inş cnm ya mucizem olur
kızlarrr annemle konuşuyoduk telde, 2sinde gelcek şükür, 5inde benm muayene, ondan sonra her an olabilir diyoduk ya
daha biberonla emzik kaynatılcak
bebğin dondysi silincek
abov anneme bırakmadan ben mi silsem acep
he demiştin valla ben gördüm geçmişi kurcalıyodum daaa
allah sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin canım abiside heycanla bekliyor yağmuru eee abi olmak kolay değil
sıra sende nazlımmmmmmmmm acık heyecan yapim bugünü saymazsan 2 günün kaldı kızına kavuşmana :1hug:
bize bol bol dua et doğuma girmeden senin peşine belkim normal doğumlar artar inşşş
benim kaynanam normal doğum yapamazsam bana ne kadar tatlı canlısın diycek kendi kızı minnyon tipli o bile doğurdu sen doğuramadın diye konuşurda durur.
hah işte o su gelme meselesi onda kesin hasta bezim olmalı neyle durdururum ortalığı su götürür yoksam :roflol:
kız ne yorcak seni ablannn ameliyata gircen ayol sen uyu o sevsn karnında mademmmm
hakakt ya onlar daha çok doğurcak sanırsam
annem olcak benm de inş
nazlım bak sana soruyom bana az yard ediver be
ben doğum yapan listesi yapam diyom wordde iyi kötü eklerim olmadı düzenleriz bi daha
ilk doğumu karakız sonra nehir yaptı şimdi de nesli başka varmı kız doğuran?;
hıı evet sabah gireceksen 1 gün kalıyor ayy artık sana saat geçmez vakit dolmaz.hihihi bugünü saymazsannnn kaldı 1 gün canım benimm delikafaduldendelikafadulden Cumayı sayma sabah herkez uyurken biz doğumaalkisalkisalkisİnşallah canım Rabbim herkezin gönlüne göre versin dua etmezmiyim epıdurel doğum anında dua edicem hemide Allahım kızları bir avazda sen kurtar diye :Saruboceq::Saruboceq:
hıı evet sabah gireceksen 1 gün kalıyor ayy artık sana saat geçmez vakit dolmaz.
Allahım tüm dualarını kabul eyler inşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bende hepinizi tek tek öperim Allaha emanetsiniz opuyorumnanaktan
ben de öyle düşünüyom be kardeşim bütün kadınların mı çatısı dar olur ya da bebek ters gelir ben anlamadım bu işten bişi.ne bilim yaa bu doktorlar herkesi kandiriyo gibime gelio benim
sözde istege bagli sezryan yasaklandi devlet tarafindan ama ne hikmetse normal dogum yok denecek kadar az bi bahane bulup cebe daha fazla para indirip dahada az ugrasmak icin sezeryan yapiyolar...
biberon istemediler emzikte demediler ama bende emzigi alissin diye koydumm
akannehirakannehirakannehir
oyyy suyun gelince öyle sakir sakir mi akiyo yaaa akip durmuyo mu meret :uhm:
eee biz doguma gidene kadar heryeri batiririz ozaman ne araba koltugu kalir ne evde hali heryer su olur
abov gençmiş de kız benm kaynana 72 yaşında ama daha açık görüşlü sadece normal yap kızım acele etme didi o kaa o da normal onu benm annem de diyiii he dr lar bişi bilmediklerinden o kaa yıl okuyup mezun olup staj yapıp bi de uzmanlık okuylar dimiiiiiiiigelde anlat benim kaynanama
bu yaz sakın sezeryan olma dr lar zaten bişey bilmiyor bilmem ne ayyy daral geldiydi bir ara
sankim sezeryana çok hevesliymişim gibi. amaaan benim kaynanamda eskileri aratmıyor yaşıda 48 bide heçç anlamıyy beni heeçç
he haklısın yav hiç açılma yoksa dediğin doğru kıznapalım yiyip içip yatıoz şimdilik öğrenmek istediğin özel bişe varsa sor cevaplayım zemuszemusailenizin doktoru oldum lülülülülülü
demişim demi kızlar hastaneye gittiğinizde sancınız var acılmanız yoksa kendinizi bosna kurcalatmayın doğum sonrası depresyon olarak geri dönüo haberiniz olsun opuyorumnanaktan
Canımsın..Hiç kolay değil cnm yaa hepimizin işi zor Allah abimizinde yardımcısı olsun opuyorumnanaktan
hihihi bugünü saymazsannnn kaldı 1 gün canım benimm delikafaduldendelikafadulden Cumayı sayma sabah herkez uyurken biz doğumaalkisalkisalkisİnşallah canım Rabbim herkezin gönlüne göre versin dua etmezmiyim epıdurel doğum anında dua edicem hemide Allahım kızları bir avazda sen kurtar diye :Saruboceq::Saruboceq:
Canım şu en son güncellemleri ona göre düzenlemiştim şuan başka yok doğum yapan bebeklerin bildiğim kilolarınıda yazmıştım tek doğum günleri onlarda belli zaten opuyorumnanaktan Çok güzel düşünmüşsün canım yaaa ellerin dert görmesin kaydirigubbakcemile5
slm cnm
nesli doğurmuş şekerim
slm yarem
sanada slm ay maşalah oğluşuna nasıl gidyor annelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?