vallaha hemde ne beceriksiz.:kedi:
kizim herkes sen mi hem ustune ceket atilsa hamile kalsin, hemde kendine benzetsin.kaydirigubbakcemile3
sende londra sokaklarında doğurma çocuğu haakaydirigubbakcemile3
hadi byyy
kiz tembel tavuk, 1-2 sayfa geriye bakiversene.kaydirigubbakcemile3
hacı neen aratıyon deyiversen ölürmüsün heee :tomato:
gecmis olsun canim, daha dikkatli olmak gerekiyor, gobegi surekli korumak lazim.:sinifsinif:
aman canım dikkat et yaaa geçmiş olsun peki birşey var mı şuan:
bak bu konuda üstüme yoktur:lepi::roflol::roflol::roflol:
canım uyuşuyoo ama napam ben yapmazsam kim yapacakhe doğurdu slm cnm sezercik olmuş o da.... inş cnm
uyuşuyosa uzan acık dinlen iş yapma ütü yapılmaz o halde
canımm geçmiş olsun anam koca göbüklü olduğunu unuttunmugünaydinnn kizlarrrra.s.
dün göbegim yandi cok fena yemek yapiyodum firinda firinin kapagi acmamla göbegime degdimafoldumbencanim cok yandi kremlerle falan hafiflettimmmafoldumben
siz nasilsiniz
nesli dogurmus hayirli ugurlu olsun, baska doguran varmi
sağol canımgeçmiş olsun canım yormadan yap bari :teselli:
hadi byyy canımşekercik canım gözün aydın oğluşun kocaman olmuş maşallah
ben kaçar kızlar kociş geldi sorada evi temizleyip ütü ypacağımm görüşürük
Günaydın kızlar nesli doğurmuş hayırlı uğurlu olsun. Elifcim geçmiş olsun nasıl becerdin kız aman dikkat et az kaldı kazlardan belalardan uzak duralım inş.
hee doğurdu cnm iyilermiş die duydukgünaydinnn kizlarrrra.s.
dün göbegim yandi cok fena yemek yapiyodum firinda firinin kapagi acmamla göbegime degdimafoldumbencanim cok yandi kremlerle falan hafiflettimmmafoldumben
siz nasilsiniz
nesli dogurmus hayirli ugurlu olsun, baska doguran varmi
hee doğurmuş kızzzz iyilermiş günaydın sana dagünaydınnnnnnnnnnnnn
neslim normal mi doğurmuş bilen var mıııı
bi denicem bakalım olur heralde en azından bi liste olurrrr evet ya ayrıl diyorum bu adam ben ayrılırsam içerdeki maaşları da vermez diyo haklı vallaaaaasen baslat o zaman, dogum yapanlardan bi sekilde haberimiz oluyor zaten. gecde olsa eklersin, sonra baskasi devam eder.yerimseniben
kocanin patronuna da koca bir yuhhhhh.klava:
gecmis olsun canim, daha dikkatli olmak gerekiyor, gobegi surekli korumak lazim.:sinifsinif:
cok sukur sansliyiz. dogumdan sonra goruceksin, yeni anneninde annesine ihtiyaci oluyor.
dogurmus canim, ama acilma olmadigi icin sezeryan olmus.a.s.
hic normal dogum olmadi simdiye kadar 3 bebek 3 ü de sezeryan dogdu cuma nazlida sezeryan olucak biri ciksada catir catir normal dogursakaydirigubbakcemile3dogurmus canim, ama acilma olmadigi icin sezeryan olmus.a.s.
görüsürüz canimmşekercik canım gözün aydın oğluşun kocaman olmuş maşallah
ben kaçar kızlar kociş geldi sorada evi temizleyip ütü ypacağımm görüşürük
Günaydın kızlar nesli doğurmuş hayırlı uğurlu olsun. Elifcim geçmiş olsun nasıl becerdin kız aman dikkat et az kaldı kazlardan belalardan uzak duralım inş.
günaydın çıtırtı düzeldin mi kısgünaydın kızlar nasılsınız bakem ben iyiyim çok şükür
nesli sezeryanmı oldu öle bişe okudum sanki anam normal doğum mucize oldu diiim sizwe ben yaaaa
hic normal dogum olmadi simdiye kadar 3 bebek 3 ü de sezeryan dogdu cuma nazlida sezeryan olucak biri ciksada catir catir normal dogursakaydirigubbakcemile3
görüsürüz canimm
günaydin zeynepcimma.s.
nasil oldu bende anlamadim firinin kapagini actim egilmiyeyim diye önünde dizlerimi cöktüm kapak yarim acikti kaydi karnima degdimafoldumbengöbegimim tam alt kismi acikti zaten kiyafetim yukari siyrilmis yaniverdiakannehir
gözüm döndü hepsiburadayı dolana dolana acuktumdaa
gidemde bi tıkınam yahuuu
bu bebek bezi işini ne ettiniz kaç adet koydunuz çantaya ben molfix aldıydım primanın yenidoğanı yoktu birde canbebenin ıslak mendilini aldım şampuan içinde dalin aldım başkada bişe almadım bebeme bakım ürünü olarak.
birde hasta bezi küçük boy bulamadım onun yerine şu gece için kullandığımız normal pedlerden alsak yanımıza iş görür müüü sen ilkinde normal olduydun sana ne kadar gitti bu bez ?ben 10 tane kendi çantama 1 tanede hemşireye vereceğim çantanın içine koydum o da yeter zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?