2009 Kasm Anneleri

şekercik canım gözün aydın oğluşun kocaman olmuş maşallah
ben kaçar kızlar kociş geldi sorada evi temizleyip ütü ypacağımm görüşürük

Günaydın kızlar nesli doğurmuş hayırlı uğurlu olsun. Elifcim geçmiş olsun nasıl becerdin kız aman dikkat et az kaldı kazlardan belalardan uzak duralım inş.

gecmis olsun canim, daha dikkatli olmak gerekiyor, gobegi surekli korumak lazim.:sinifsinif:

aman canım dikkat et yaaa geçmiş olsun peki birşey var mı şuan:

sagolun kizlar simdi acisi var sedece bide kirmizi bir cizgi olmus ben cok fazla göremiyorum zaten assa kisimda su toplamis azcik kremle gecer herhalde

bak bu konuda üstüme yoktur:lepi::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

he doğurdu slm cnm sezercik olmuş o da.... inş cnm
uyuşuyosa uzan acık dinlen iş yapma ütü yapılmaz o halde
canım uyuşuyoo ama napam ben yapmazsam kim yapacak
dr çantanı hazırla bekle artık dedi korkuttu iyice
bebişimin işlerini halledem baree
canımm geçmiş olsun anam koca göbüklü olduğunu unuttunmu

geçmiş olsun canım yormadan yap bari :teselli:
sağol canım

hadi byyy canım
Günaydın kızlar nesli doğurmuş hayırlı uğurlu olsun. Elifcim geçmiş olsun nasıl becerdin kız aman dikkat et az kaldı kazlardan belalardan uzak duralım inş.

günaydın mevzey

hee doğurdu cnm iyilermiş die duyduk
cnm dikkat et inş bişi olmaz bebek korunaklı biyerde çok takma kafana inş bişi yoktur

günaydınnnnnnnnnnnnn
neslim normal mi doğurmuş bilen var mıııı
hee doğurmuş kızzzz iyilermiş günaydın sana da
bi denicem bakalım olur heralde en azından bi liste olurrrr evet ya ayrıl diyorum bu adam ben ayrılırsam içerdeki maaşları da vermez diyo haklı vallaaaaa

dogurmus canim, ama acilma olmadigi icin sezeryan olmus.a.s.

allah allah yaaaaaaa ula bu kasım anaları neen açılamıyoh bakim haa ayy tırsmaya başladım haaaaaaa akannehir
bende eda gibi kendime eziyet ettirmeden direk sezercik mi olsam neee delikafadulden

dogurmus canim, ama acilma olmadigi icin sezeryan olmus.a.s.
hic normal dogum olmadi simdiye kadar 3 bebek 3 ü de sezeryan dogdu cuma nazlida sezeryan olucak biri ciksada catir catir normal dogursakaydirigubbakcemile3

görüsürüz canimm

günaydin zeynepcimma.s.
nasil oldu bende anlamadim firinin kapagini actim egilmiyeyim diye önünde dizlerimi cöktüm kapak yarim acikti kaydi karnima degdimafoldumbengöbegimim tam alt kismi acikti zaten kiyafetim yukari siyrilmis yaniverdiakannehir

günaydın kızlar nasılsınız bakem ben iyiyim çok şükür
nesli sezeryanmı oldu öle bişe okudum sanki anam normal doğum mucize oldu diiim sizwe ben yaaaa

gözüm döndü hepsiburadayı dolana dolana acuktumdaa
gidemde bi tıkınam yahuuu

bu bebek bezi işini ne ettiniz kaç adet koydunuz çantaya ben molfix aldıydım primanın yenidoğanı yoktu birde canbebenin ıslak mendilini aldım şampuan içinde dalin aldım başkada bişe almadım bebeme bakım ürünü olarak.

günaydın kızlar nasılsınız bakem ben iyiyim çok şükür
nesli sezeryanmı oldu öle bişe okudum sanki anam normal doğum mucize oldu diiim sizwe ben yaaaa
günaydın çıtırtı düzeldin mi kıs
bak bu mucizeyi ben gerçekleştireceğim:lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beni beklemeniz lazım o zaman:roflol::roflol:

ben 10 tane kendi çantama 1 tanede hemşireye vereceğim çantanın içine koydum o da yeter zaten

slm kızlar
nesli doğum yapmış allah analı babalı büyütsün :Saruboceq:
sırada nazlı var onun dışında planlı olan yok galiba

ben 10 tane kendi çantama 1 tanede hemşireye vereceğim çantanın içine koydum o da yeter zaten
birde hasta bezi küçük boy bulamadım onun yerine şu gece için kullandığımız normal pedlerden alsak yanımıza iş görür müüü sen ilkinde normal olduydun sana ne kadar gitti bu bez ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…