- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
oyyy anammm bende hasta bezi aliyim madem normal pedler yeter diye düsünmüstüm ama yetmiyo demekben de öyle düşünüyom be kardeşim bütün kadınların mı çatısı dar olur ya da bebek ters gelir ben anlamadım bu işten bişi.
cnm bana bibireon demişler emme emzik yoktu ben koycam n olur nolmazzzzz
he bazılarında şakır şakır akıyomuş çiş yapar gibi ama durduramıyomuşsun
bazılarında azar azar geliyomuş
bazılarında da dr patlatıyomuş gelmiyo die
kısmet bakalım bizde nası olcak
hatta annem bana son zamanlarda külodunun üstünden hasta bezi bağla yat gece yatakta filan gelirse die dedi ablamın gece wc ye kalkınca gelmiş suyu bilmiyom bizde nası olcak ama ablam apar topar yetişmiş cnm
yirim ben o yakisikliyiŞeniznihayet oğlumun gözü acık bi resmini cektim :)))))))))))
hadi bakalim hayirli haberlerle dön...kızlar geçmişe bakam dedim ama yok bakamıyom anaaaaaaam ne gevezesiniz
nesli doğurmuş allah analı babalı büyütsün darısı başıma
bende kalkıp kahvaltı hazırlayacam üşeniyom
kocişte sabah geldi uyuyo daha
saat 4 te doppler randevum var ona gitcez sonra dr a
KK Nick
YAŞ SAT Cinsiyet Miniğin Adı Doğum Tarihleri ve Doğum Şekli Doğum Kilosu
karakızz 30 05.02 Kız Duru Naz Sezeryan 2000 gr
Nehiriver 27 23.01 Erkek Mete asrın Sezeryan 3400 gr
Mart09 34 25.01 Kız Ece Sezaryen 23 ekim
Nazlı 33 26.01 Kız Yağmur Sezaryen 23 ekim
Filiz-onur 29.01 Kız Selin Sezaryen 29 ekim
Ozlenozlem 20 01.02 Kız Özge Sezaryen 29 ekim
Mureda 27 02.02 Erkek Ege Sezaryen 29 ekim
Diantus 33 Kız Simre Ceren Sezaryen 3 kasım
sağlıkla zamanında gelsin canımcım benim herseyim bi tuhaf ben bi cuma hamile oldugumu öğrendim di bebeğim cumadan cumaya haftasını dolduruodu hep ve br cuma cıktı geldi 09 10 09 cuma 09 05 37 + 0 da geldi canımcım bebeğim opuyorumnanaktan
ye teyzesi bi sakıncası yok zaten cok sevio oğlusum mıncıklanmayııı
dopplerde ayrı ek paramı veriyon canım dr a ölemi oluyoki yoksa oda o paranın içindemi ben özele gidiyom bu cuma gidicem ikinci gidişim 100ytl veriyoz bu parayı veripte bişiyler yaptırıla biliyomu doopler vbii şeyler:uhm::sm_confused:
oyyy anammm bende hasta bezi aliyim madem normal pedler yeter diye düsünmüstüm ama yetmiyo demek
yirim ben o yakisikliyiŞeniz
hadi bakalim hayirli haberlerle dön...
sira sendedelikafadulden
canim bu listeyi yeni bir topikte yapsan daha iyi olmaz miburda arada kaynar...
hatta nazlinin yaptigi listeyi kopyala üstünde düzeltmeler yap o tablo yapmisti güzel duruyodu
ayyyyyyy yanaklar tama ağzıma lazık maşallah bacım allah nazarlardan korusun
bacım ben cvp verem
ben burda hiçbişeye ücret ödemedim daha
doppler ücretlimi bilmiyom burda daha çnce hiç girmedim ama tahliller falan ücretsiz
özel hastane bu arada
dopplerde ayrı ek paramı veriyon canım dr a ölemi oluyoki yoksa oda o paranın içindemi ben özele gidiyom bu cuma gidicem ikinci gidişim 100ytl veriyoz bu parayı veripte bişiyler yaptırıla biliyomu doopler vbii şeyler:uhm::sm_confused:
oyyy anammm bende hasta bezi aliyim madem normal pedler yeter diye düsünmüstüm ama yetmiyo demek
yirim ben o yakisikliyiŞeniz
hadi bakalim hayirli haberlerle dön...
sira sendedelikafadulden
hatta nazlinin yaptigi listeyi kopyala üstünde düzeltmeler yap o tablo yapmisti güzel duruyodu
37.haftanda maşallah cuma cuma kaydirigubbakcemile3ne güzel:)
ayyyyyyy yanaklar tama ağzıma lazık maşallah bacım allah nazarlardan korusun
bacım ben cvp verem
doppler ücretlimi bilmiyom burda daha çnce hiç girmedim ama tahliller falan ücretsiz
özel hastane bu arada
Allah Allah doğrudur ozaman a.srenkli dooplermi değilmi?
bacım ben cvp verem
özel hastane bu arada
eger doktorunun ultrason aleti doppler ultrasonsa tek bir dügmeye basiyolar hemen renki 3D yada 4D ye geciyo..ultrason aletinin üstüne bak klavye bölümünde 3D 4D gibi tuslar varsa söyle öyle baksin...
ama doktorlar cogunlukta doppler bile olsa ultrason aletleri siyahbeyaz bakmayi tercih ediyolar cünkü doppler cok fazla isik veriyomus iceri bebek rahatsiz oluyomus...
cogunlukla erkek cocuklari normal dogumda ya günlerini geciyolarmis yada son haftasinin icinde doguyolarmis nekadar dogru bilemem ama doktorum öyle dediydi..seninde en fazla 1 hafta 10 günün kalmis oluyo bu durumda:hulya:
saglikla dogsunlarda birkacgünden bisey olmaz
he açılamıyoz bacım bi türlüüüü bak yazdıydım ama geçmişte kaldı heralde arkdşma dr dmiş ki sancın başlayınca bol bol yürü bi de sancılandığın an çömelip ıkın o zaman açılıyomuş kolayca ama bilemem gene deaman ya odamı açılmamış ne oluyo bu şeylere anlamadım haaaaaaaaaaa
he ya dopplere gircem kan akışına bakalım dedi doktor
çatı için hiçbişey demedi bacım bu dr galiba yapılmayacak doğuma kalacak oleeeeeey
ayy tam mıncırmalık amaaaaaaaaye teyzesi bi sakıncası yok zaten cok sevio oğlusum mıncıklanmayııı
he hep sezercik baaklım bize nolcakhadi ya sezeryan ya nedense hep sezeryan anlamadım gitti hani az kalmıştı doğuma öyle yazılıydı kk da normal olacak diye bu gidişle hepimiz sezeryan olacaz
bakcak valla takmış kafayı dün dönerken diyom ki kocişe ya gitmeyeli m bi daha dr a filan ben evde kendi kendime artık 3 gün mü sürer beş gün mü doğıururum diyom saçmalama didi yemediiibakmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnakannehirakannehir
bilmiyom ki cnm bende renkli bakılmadıdopplerde ayrı ek paramı veriyon canım dr a ölemi oluyoki yoksa oda o paranın içindemi ben özele gidiyom bu cuma gidicem ikinci gidişim 100ytl veriyoz bu parayı veripte bişiyler yaptırıla biliyomu doopler vbii şeyler:uhm::sm_confused:
cnm valla herkeste olmuyomuş ama ben ya olursa didim o anda hasta bezi mi arıcaz ?oyyy anammm bende hasta bezi aliyim madem normal pedler yeter diye düsünmüstüm ama yetmiyo demek
cnm hayırlısı olsunbnede haftaya dok gidecem berra hanım dönmemişse sezeryan için gün verecek
hadi kızlar ben kaçar açlıktan bayılzaaaaaaaaaaaaaaam
gidem kocişi uyandıramda karnımı doyuram
öptüm dikkat edin kendinize emiiiii
kızlar bu ne hız ya ben okurken yoruldum siz yazarken yorulmadınız valla
napıyosunuz nasıl gidiyo
ben normal doğuramayıp sezeryan olanları okudukça daha bi korkuyorum ya hiç kendimi zorlamadan direk sezeryanmı olsam ne
hadi kızlar ben kaçar açlıktan bayılzaaaaaaaaaaaaaaam
gidem kocişi uyandıramda karnımı doyuram
öptüm dikkat edin kendinize emiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?