2009 Kasm Anneleri

oyyy anammm bende hasta bezi aliyim madem normal pedler yeter diye düsünmüstüm ama yetmiyo demek

nihayet oğlumun gözü acık bi resmini cektim :)))))))))))
yirim ben o yakisikliyiŞeniz

hadi bakalim hayirli haberlerle dön...
sira sendedelikafadulden

canim bu listeyi yeni bir topikte yapsan daha iyi olmaz miburda arada kaynar...
hatta nazlinin yaptigi listeyi kopyala üstünde düzeltmeler yap o tablo yapmisti güzel duruyodu

37.haftanda maşallah cuma cuma kaydirigubbakcemile3ne güzel:)

ye teyzesi bi sakıncası yok zaten cok sevio oğlusum mıncıklanmayııı

ayyyyyyy yanaklar tama ağzıma lazık maşallah bacım allah nazarlardan korusun

bacım ben cvp verem
ben burda hiçbişeye ücret ödemedim daha
doppler ücretlimi bilmiyom burda daha çnce hiç girmedim ama tahliller falan ücretsiz
özel hastane bu arada

sağol bacım
ayyy bende sabırsızlanıyom ama dr gelmez daha dedi
benim oğlan inatçı olcak galiba

Allah Allah doğrudur ozaman a.srenkli dooplermi değilmi?

eger doktorunun ultrason aleti doppler ultrasonsa tek bir dügmeye basiyolar hemen renki 3D yada 4D ye geciyo..ultrason aletinin üstüne bak klavye bölümünde 3D 4D gibi tuslar varsa söyle öyle baksin...
ama doktorlar cogunlukta doppler bile olsa ultrason aletleri siyahbeyaz bakmayi tercih ediyolar cünkü doppler cok fazla isik veriyomus iceri bebek rahatsiz oluyomus...

yarem döndü ya gı yazmıştım..neyse tatlım döndügü için midiri nedir daha bir aşagı indi karnım çatlaklar artıkça arttı ..ee artık büyüdü bebişleirmiz hareket etmeye çalıştıkça daha çok acıyor canımız...bende gün sayıyorum biran önce gelsin diye..belki bu günleir özleyecegim ama artık iyice sıkıntı olmaya başladı...benimde 9 kasımda geliyor berra hanım..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

37.haftanda maşallah cuma cuma kaydirigubbakcemile3ne güzel:)

SAOL CANIM ÖLE OLDU VALLAopuyorumnanaktan

SAOL BAJIM CÜMLEMİZİN BEBİŞLERİNİ ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allah Allah doğrudur ozaman a.srenkli dooplermi değilmi?

valla bilmiyomki bacım
saat 4 te randevum işte gelince girebilirsem yazarım size

ohhh çayımı demledim
hem size laf yetiştirip hem kahvaltıyı hazırladım
sıra en zor kısma geldi kocişi uyandırmaya
gece hiç uyuymayınca şimdi uyandırmak çok zor oluyo

bacım ben cvp verem
ben burda hiçbişeye ücret ödemedim daha
doppler ücretlimi bilmiyom burda daha çnce hiç girmedim ama tahliller falan ücretsiz
özel hastane bu arada

cogunlukla erkek cocuklari normal dogumda ya günlerini geciyolarmis yada son haftasinin icinde doguyolarmis nekadar dogru bilemem ama doktorum öyle dediydi..seninde en fazla 1 hafta 10 günün kalmis oluyo bu durumda:hulya:
saglikla dogsunlarda birkacgünden bisey olmaz

bu cuma gidicem hemen dr a sormam lazım bende istiyom banane yüünü felan görmek istiyom bi kerecik ten bişiy olmaz canım hiç girmedim öle renkli olsun 3d 4d olsun sağolun kızlar soruyomki öğrenip ona göre değerlendirelim değilmi para boşa gitmesin canım net görmek bende isterim bebeğimi:kedi:

hadi kızlar ben kaçar açlıktan bayılzaaaaaaaaaaaaaaam
gidem kocişi uyandıramda karnımı doyuram
öptüm dikkat edin kendinize emiiiii

kızlar bu ne hız ya ben okurken yoruldum siz yazarken yorulmadınız valla
napıyosunuz nasıl gidiyo
ben normal doğuramayıp sezeryan olanları okudukça daha bi korkuyorum ya hiç kendimi zorlamadan direk sezeryanmı olsam ne

öyle canım sağlıkla doğsunda artık ne zaman gelirse

he açılamıyoz bacım bi türlüüüü bak yazdıydım ama geçmişte kaldı heralde arkdşma dr dmiş ki sancın başlayınca bol bol yürü bi de sancılandığın an çömelip ıkın o zaman açılıyomuş kolayca ama bilemem gene de
bende yapçak herüf baştan dimedi sadece kemiklere bakıcam müsait mi normal doğuma die ddi ben de ultrasondan mı didim o zaman yok alttan muayene didi he korkutmucaktı lafta benii:) ben kaşındım valla
ye teyzesi bi sakıncası yok zaten cok sevio oğlusum mıncıklanmayııı
ayy tam mıncırmalık amaaaaaaaa
hadi ya sezeryan ya nedense hep sezeryan anlamadım gitti hani az kalmıştı doğuma öyle yazılıydı kk da normal olacak diye bu gidişle hepimiz sezeryan olacaz
he hep sezercik baaklım bize nolcak
bakmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnakannehirakannehir
bakcak valla takmış kafayı dün dönerken diyom ki kocişe ya gitmeyeli m bi daha dr a filan ben evde kendi kendime artık 3 gün mü sürer beş gün mü doğıururum diyom saçmalama didi yemediii
bilmiyom ki cnm bende renkli bakılmadı
cnm valla herkeste olmuyomuş ama ben ya olursa didim o anda hasta bezi mi arıcaz ?
ped yetmez diyler daha önce doğuran kişiler ama bak itek de yeter diyo bilmiyom ki
cnm ben nazlının yaptığını kopyaladım zati hazırladım tablo ama denedim burda nsaı görüncek deyü ya ben bunu tablo gibi nası eklicem acaba fikri olan varmıııı ona göre yeni topik açayım ya da ilk mesaja nası ekleme yapılıyo bilmiyomki
bnede haftaya dok gidecem berra hanım dönmemişse sezeryan için gün verecek
cnm hayırlısı olsun

afiyet olsun cnm güzel haberlerle gel opuyorumnanaktan

korkmayın gözde büyütülecek bişeycik değil opuyorumnanaktan

cnm ben de bayılcam açlıktan
öğlen yimeği yimem lazımmmmmmm
afiyet olsun beni de çağırsana :=) bi bardak içerim çay söz:)))

slm kızlarrrrrr bi doğum muhabbetiii almışşş başını gidiyoooo
nesli de doğurmuşşş inşallahhh sağlıkları iyidirrrr
darısı bizim başımızaaaa inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…