2009 Kasm Anneleri

tatlım dur bakalım gelmez belki,hem hayırlısı bebeişin iyi olsunda bikaç gün önce gelsin önemli değil..panik yapma sakın canım,gelir babasıda yetişir:1hug:

Canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde önemli olan o. peki kesin sezeryanmı olacak?

hayırlısı olsun canımya üzülme sağlıcakla kucağına alda

inşallah inşallah öle canım mecbur kalırsak sezeryan oluruz canım mecbur napalım

tatlım dur bakalım gelmez belki,hem hayırlısı bebeişin iyi olsunda bikaç gün önce gelsin önemli değil..panik yapma sakın canım,gelir babasıda yetişir:1hug:

yok cnm yaa babasında falan değilim dee psikolojik olarak 29 ekime hazırladım yaa kendimi şok oldumm :sinifsinif::sinifsinif:

slm millet uyudum geldim
çıtırtı buralarda mı rüyama girdi alçakkaydirigubbakcemile3

ohhh gelsin bebeciklerrr :teytey:
slm kızlarrr anca toparlayıp bitirdim işlerimi simdi gezmeye gidicez annemle
aksamada odamız gelicek onu yerlestiriricez inş.
bi slm vereyim yine kacıcam
aksam odamız biterse fotolarını ceker koyarım
kız sende amma çok geziyon heee klava: yollarda doğurcan gezgin karı :mymeka:
naşallah oğluşuna ayy şu hale bakın kızlar yaaa doğurmaya başlıyoss delikafadulden bana hiç doğurmıcaz gibi geliyidii kaydirigubbakcemile3

kız edoşum ne diyon gııı :1shok:
e o zaman egeciğin kilosu durumu falan iyiyse sezeryanı öne alın cumartesi falan meselaa olmaz mı kii :uhm:

kız edoşum ne diyon gııı :1shok:
e o zaman egeciğin kilosu durumu falan iyiyse sezeryanı öne alın cumartesi falan meselaa olmaz mı kii :uhm:

yaa ne kaa dursa o kaa iyi didii dr.gelcek diye bişe yok tabe ama gelebülüü dedi sadee akannehirakannehirakannehir sancım şiddetlimiş çünküüü :sinifsinif:

hg canım bende mıyıştım havalardanmıdır nedir gerçi sabahta erken kalkmıştımmirmirmirmir

gece uyuyamıyorum sabahta 8 de kalktım gündüz mecbur yatma isteğim oluyor yoksa bütün gün sersem gibi geziyorum
edoşşşş dadlum sıkma canını yaaaa egemiz babasını ve seni üzer mi hiç
eğer sancın olsa bile sen doğuma gidene kadar gelir kocişin merak etme ilk doğum uzun sürüyor
sen duşa girip çıkıyım saçımı kurutayım hazırlanayım diyene kadar birde bakmışsın kocişin gelmişkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

ben bi düdüklüye oğluşuma sebze çorbası koyup gelem uyanınca yesin yavru kuşum

ayy aramıcam kocamı kızz :gitme: çok hızlı sürer arabayı allah korusun bişe olurrr :Saruboceq::Saruboceq:
doğum olursada doğunca ararım napammm mafoldumben

ben bi düdüklüye oğluşuma sebze çorbası koyup gelem uyanınca yesin yavru kuşum

selam kızlar bayağı yaklaşmış doğumlar...
slm yaklaşıyor işte gün sayıyoruz walla
ayy aramıcam kocamı kızz :gitme: çok hızlı sürer arabayı allah korusun bişe olurrr :Saruboceq::Saruboceq:
doğum olursada doğunca ararım napammm mafoldumben

olmaz inş.sen dua et kocişin geldikten sonra gelsin bebişin:Saruboceq::Saruboceq:

edaaaaaa kız sancımı çıktı sende
rabbim yardımcınız olsun bacım
benden önce doğurun aferin size
şaka bi yana yat sürekli bacım az kaldı zaten

Umarım sağ salim vaktinde gelir bebeklerimiz. Dün bende nst ye girdim.Doktorum haftaya tekrar nst dedi.
Ben Hiç sancı ya da kasılma hissetmiyorum daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…