slm kızlarr a.s.
geçmişe felan bakmadan dalıyorum.
Şimdi dr.dan geliyorum nst de 2 tane sağlam sancım çıktı mafoldumben.muayeneden sonra tekrar girdim yine bir tane sancım çıktı. mafoldumbendr um 29 ekimi bekliceğine pek emin değilim dedi mafoldumben.hatta kocişim c.tesi gelicek onu bile beklemeyebilir dedii mafoldumbenmafoldumben
slm kızlarr a.s.
Şimdi dr.dan geliyorum nst de 2 tane sağlam sancım çıktı mafoldumben.muayeneden sonra tekrar girdim yine bir tane sancım çıktı. mafoldumbendr um 29 ekimi bekliceğine pek emin değilim dedi mafoldumben.hatta kocişim c.tesi gelicek onu bile beklemeyebilir dedii mafoldumbenmafoldumben
hayırlısı olsun canımya üzülme sağlıcakla kucağına aldaslm kızlarr a.s.
öyle canım ya geçmiyo gibi artık benimde 16 gün kaldı:)
çok sağol tatlım,senin de güzel haberlerini bekliyoz,sağlıklı olsun da sezeryan normal farketmez,aşağı inmesede dert etme yani canımkaydirigubbakcemile5
tatlım dur bakalım gelmez belki,hem hayırlısı bebeişin iyi olsunda bikaç gün önce gelsin önemli değil..panik yapma sakın canım,gelir babasıda yetişir:1hug:
hayırlısı olsun canımya üzülme sağlıcakla kucağına alda
Canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde önemli olan o. peki kesin sezeryanmı olacak?
Bacılarım şimdik hastaneden geldim doğum yakın dedi doktor kaydirigubbakcemile2 bebek doğum kanalına girmiş haftaya muayenemde tekrar açılmaya bakıcakmış öle dedi. Çok heycanlıyım bebişimde maşşallah iyi eliyle ayağını tutmuş sanırım gelmeye çalışıyodu
kız sende amma çok geziyon heeeslm kızlarrr anca toparlayıp bitirdim işlerimi simdi gezmeye gidicez annemle
aksamada odamız gelicek onu yerlestiriricez inş.
bi slm vereyim yine kacıcam
aksam odamız biterse fotolarını ceker koyarım
naşallah oğluşunaslm millet doktordan geldim bende..çok şükür bebişimin herşeyi yolunda:lepi:nst ye girdim sancı filan yok şükür,erken zaten..doktor biraz daha inmiş aşağı dedi,çok hareketliydi ultrasonda yaramaz:)doktor çok iyi hareketleri dedi..3.100 olmuş teyzeleri,maşallah deyin oğluşa..erken gelmezse 6 kasımda doluyo 40.haftam..hadi hayırlısı bakalım..hihoyyyt
slm kızlarr a.s.
slm millet uyudum geldim
çıtırtı buralarda mı rüyama girdi alçakkaydirigubbakcemile3
kız edoşum ne diyon gııı :1shok:
e o zaman egeciğin kilosu durumu falan iyiyse sezeryanı öne alın cumartesi falan meselaa olmaz mı kii :uhm:
hg canım bende mıyıştım havalardanmıdır nedir gerçi sabahta erken kalkmıştımmirmirmirmir
gece uyuyamıyorum sabahta 8 de kalktım gündüz mecbur yatma isteğim oluyor yoksa bütün gün sersem gibi geziyorum
edoşşşş dadlum sıkma canını yaaaa egemiz babasını ve seni üzer mi hiç
eğer sancın olsa bile sen doğuma gidene kadar gelir kocişin merak etme ilk doğum uzun sürüyor
sen duşa girip çıkıyım saçımı kurutayım hazırlanayım diyene kadar birde bakmışsın kocişin gelmişkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
slm yaklaşıyor işte gün sayıyoruz wallaselam kızlar bayağı yaklaşmış doğumlar...
ayy aramıcam kocamı kızz :gitme: çok hızlı sürer arabayı allah korusun bişe olurrr :Saruboceq::Saruboceq:
doğum olursada doğunca ararım napammm mafoldumben
sağol tatlım..valla bana da bi bebişim olucağı fikri hala acayip geliyoo,inanamıyorum..bi yandan son 16 gün hiç geçmicekmiş gibi de geliyo,anlıcan kafa allak bullak şekerkafamçokkarıştı
bugün hastanede yine 1 haftalık kontrole gelen bebişler vardı,nası da viyak viyak ağlıyodu bitanesi ya,tuhaf oldum bu ne ya diye..bizimkilerde öyle olcek minicik oyuncak gibi ya bidedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?