slm kızlarrrrrr bi doğum muhabbetiii almışşş başını gidiyoooo
nesli de doğurmuşşş inşallahhh sağlıkları iyidirrrr
darısı bizim başımızaaaa inşallah...
sen bak klavye bölümüne 3D 4D yaziyosa söyle bi tusa basiyolar zatenfunda41 .!.:bu cuma gidicem hemen dr a sormam lazım bende istiyom banane yüünü felan görmek istiyom bi kerecik ten bişiy olmaz canım hiç girmedim öle renkli olsun 3d 4d olsun sağolun kızlar soruyomki öğrenip ona göre değerlendirelim değilmi para boşa gitmesin canım net görmek bende isterim bebeğimi
cnm valla herkeste olmuyomuş ama ben ya olursa didim o anda hasta bezi mi arıcaz ?
ped yetmez diyler daha önce doğuran kişiler ama bak itek de yeter diyo bilmiyom ki
cnm ben nazlının yaptığını kopyaladım zati hazırladım tablo ama denedim burda nsaı görüncek deyü ya ben bunu tablo gibi nası eklicem acaba fikri olan varmıııı ona göre yeni topik açayım ya da ilk mesaja nası ekleme yapılıyo bilmiyomki
masallah bebisineBacılarım şimdik hastaneden geldim doğum yakın dedi doktor kaydirigubbakcemile2 bebek doğum kanalına girmiş haftaya muayenemde tekrar açılmaya bakıcakmış öle dedi. Çok heycanlıyım bebişimde maşşallah iyi eliyle ayağını tutmuş sanırım gelmeye çalışıyodu
oy oy maşallah cnm gözünaydın hadi bakalımmmBacılarım şimdik hastaneden geldim doğum yakın dedi doktor kaydirigubbakcemile2 bebek doğum kanalına girmiş haftaya muayenemde tekrar açılmaya bakıcakmış öle dedi. Çok heycanlıyım bebişimde maşşallah iyi eliyle ayağını tutmuş sanırım gelmeye çalışıyodu
aaaaminnnnnçok şükür ben yedim geldim Allah kimseyi aç bırakmasın inşallah:Saruboceq:
sen bak klavye bölümüne 3D 4D yaziyosa söyle bi tusa basiyolar zaten
canim eger yüzü dönükse görürsün tabiki...ben gittim özel randevuyla hemd eama yüzü dönüktü hicbisey göremedik
yedek bi paket alalim hem dogumdan sonrada ilk birkac gün kanama cok oluyomus normal ped yetmiyo sizinti yapio diyolar..
ilk mesaja ekleme yapmak icin edit varya onu tiklican sonra acilan sayfadan gelismis düzen e gec istedigin herseyi yapabilirsin
Bacılarım şimdik hastaneden geldim doğum yakın dedi doktor kaydirigubbakcemile2 bebek doğum kanalına girmiş haftaya muayenemde tekrar açılmaya bakıcakmış öle dedi. Çok heycanlıyım bebişimde maşşallah iyi eliyle ayağını tutmuş sanırım gelmeye çalışıyodu
masallah bebisine
sirada sen mi varsin acaba
iyi gezmeler canım zevkle bekleriz odanızı canımyaopuyorumnanaktanslm kızlarrr anca toparlayıp bitirdim işlerimi simdi gezmeye gidicez annemle
aksamada odamız gelicek onu yerlestiriricez inş.
bi slm vereyim yine kacıcam
aksam odamız biterse fotolarını ceker koyarım
geçer geçer benim36 daha:1closedeyes:ayy 19 gun kalmıs 20 lerden dustuk inş 19 gunu gecmez artık :)))
slm millet doktordan geldim bende..çok şükür bebişimin herşeyi yolunda:lepi:nst ye girdim sancı filan yok şükür,erken zaten..doktor biraz daha inmiş aşağı dedi,çok hareketliydi ultrasonda yaramaz:)doktor çok iyi hareketleri dedi..3.100 olmuş teyzeleri,maşallah deyin oğluşa..erken gelmezse 6 kasımda doluyo 40.haftam..hadi hayırlısı bakalım..hihoyyyt
Bacılarım şimdik hastaneden geldim doğum yakın dedi doktor kaydirigubbakcemile2 bebek doğum kanalına girmiş haftaya muayenemde tekrar açılmaya bakıcakmış öle dedi. Çok heycanlıyım bebişimde maşşallah iyi eliyle ayağını tutmuş sanırım gelmeye çalışıyodu
öyle canım ya geçmiyo gibi artık benimde 16 gün kaldı:)ayy 19 gun kalmıs 20 lerden dustuk inş 19 gunu gecmez artık :)))
canım çok sevindim cumada inşallah bende hayırlı haber alırım sizin gibi inşallah sandığım gibi inmiştir bebişim maşallah oğluşuna canımyaa inşallah hepimizin bebeleri sağlıklı olsun inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?