2009 Kasm Anneleri

Bacılarım şimdik hastaneden geldim doğum yakın dedi doktor kaydirigubbakcemile2 bebek doğum kanalına girmiş haftaya muayenemde tekrar açılmaya bakıcakmış öle dedi. Çok heycanlıyım bebişimde maşşallah iyi eliyle ayağını tutmuş sanırım gelmeye çalışıyodu

sen bak klavye bölümüne 3D 4D yaziyosa söyle bi tusa basiyolar zaten
canim eger yüzü dönükse görürsün tabiki...ben gittim özel randevuyla hemd eama yüzü dönüktü hicbisey göremedik

yedek bi paket alalim hem dogumdan sonrada ilk birkac gün kanama cok oluyomus normal ped yetmiyo sizinti yapio diyolar..
ilk mesaja ekleme yapmak icin edit varya onu tiklican sonra acilan sayfadan gelismis düzen e gec istedigin herseyi yapabilirsin

masallah bebisine

sirada sen mi varsin acaba

oy oy maşallah cnm gözünaydın hadi bakalımmm
çok şükür ben yedim geldim Allah kimseyi aç bırakmasın inşallah:Saruboceq:
aaaaminnnnn
cnm yarasınnn

ben her markete gidişimde orkit alıp istifliyorum sonra lazım olcak nasılsa deyü promosyonlu dönemlerini kaçırmıyorum siz de ööle yapın
hmm denicem cnm şimdiiii

Bacılarım şimdik hastaneden geldim doğum yakın dedi doktor kaydirigubbakcemile2 bebek doğum kanalına girmiş haftaya muayenemde tekrar açılmaya bakıcakmış öle dedi. Çok heycanlıyım bebişimde maşşallah iyi eliyle ayağını tutmuş sanırım gelmeye çalışıyodu

hadi hayırlısı.bende çıkayım hem açıktım hemde tansiyonum düşmüş hoşçakalın

slm kızlarrr anca toparlayıp bitirdim işlerimi simdi gezmeye gidicez annemle
aksamada odamız gelicek onu yerlestiriricez inş.
bi slm vereyim yine kacıcam
aksam odamız biterse fotolarını ceker koyarım

slm millet doktordan geldim bende..çok şükür bebişimin herşeyi yolunda:lepi:nst ye girdim sancı filan yok şükür,erken zaten..doktor biraz daha inmiş aşağı dedi,çok hareketliydi ultrasonda yaramaz:)doktor çok iyi hareketleri dedi..3.100 olmuş teyzeleri,maşallah deyin oğluşa..erken gelmezse 6 kasımda doluyo 40.haftam..hadi hayırlısı bakalım..hihoyyyt

slm kızlarrr anca toparlayıp bitirdim işlerimi simdi gezmeye gidicez annemle
aksamada odamız gelicek onu yerlestiriricez inş.
bi slm vereyim yine kacıcam
aksam odamız biterse fotolarını ceker koyarım
iyi gezmeler canım zevkle bekleriz odanızı canımyaopuyorumnanaktan
ayy 19 gun kalmıs 20 lerden dustuk inş 19 gunu gecmez artık :)))
geçer geçer benim36 daha:1closedeyes:

canım çok sevindim cumada inşallah bende hayırlı haber alırım sizin gibi inşallah sandığım gibi inmiştir bebişim maşallah oğluşuna canımyaa inşallah hepimizin bebeleri sağlıklı olsun inşallah:Saruboceq:

ohh sanada maşallah canım hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıcakla kavuştursun hepimizi

slm kızlarr a.s.
geçmişe felan bakmadan dalıyorum.
Şimdi dr.dan geliyorum nst de 2 tane sağlam sancım çıktı mafoldumben.muayeneden sonra tekrar girdim yine bir tane sancım çıktı. mafoldumbendr um 29 ekimi bekliceğine pek emin değilim dedi mafoldumben.hatta kocişim c.tesi gelicek onu bile beklemeyebilir dedii mafoldumbenmafoldumben

ayy 19 gun kalmıs 20 lerden dustuk inş 19 gunu gecmez artık :)))
öyle canım ya geçmiyo gibi artık benimde 16 gün kaldı:)

çok sağol tatlım,senin de güzel haberlerini bekliyoz,sağlıklı olsun da sezeryan normal farketmez,aşağı inmesede dert etme yani canımkaydirigubbakcemile5

ya kızlar kk dan bi arkadaş hamişde bu benim tickere kim yardım etmişti bundan istiyoda yardımcı olabilirmisiniz oda haziran anasıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…