ayy aramıcam kocamı kızz :gitme: çok hızlı sürer arabayı allah korusun bişe olurrr :Saruboceq::Saruboceq:
doğum olursada doğunca ararım napammm mafoldumben
ben çok sıkıldım ama bu sitenin yavaşlığından yaaaaaaaakafamçokkarıştı
ben çok sıkıldım ama bu sitenin yavaşlığından yaaaaaaaakafamçokkarıştı
kız üzülme hemen. ben 10 gün önceki nst mde bi sancı çıktı oradaki ebe bu doğum sancısı dediydi 80 lerde çıkmıştı. benim günde en az 10 defa aynı şiddetle hatta şimdi daha şiddetli oluyo. doğum yakın dedilerde 10 gün oldu bişey yok. takma kafana bence bekler ege.slm kızlarr a.s.
geçmişe felan bakmadan dalıyorum.
Şimdi dr.dan geliyorum nst de 2 tane sağlam sancım çıktı mafoldumben.muayeneden sonra tekrar girdim yine bir tane sancım çıktı. mafoldumbendr um 29 ekimi bekliceğine pek emin değilim dedi mafoldumben.hatta kocişim c.tesi gelicek onu bile beklemeyebilir dedii mafoldumbenmafoldumben
edaaaaaa kız sancımı çıktı sende
rabbim yardımcınız olsun bacım
benden önce doğurun aferin size
şaka bi yana yat sürekli bacım az kaldı zaten
surem sen birde kendi bebişin doğunca gör senin olduğuna inanamayacaksın
ben ilk bebişimde acemiydim neyin ne olduğunu bile anlamadım zaman bir anda geçti
ama bunda daha tecrübeliyim çok farklı geliyor şimdi bu yavru kuşum
he yaa iki kafa dağıtacağız ona bile izin yok
kuzum sen ne zaman doğuracan bakıyımkaydirigubbakcemile3
ayyy çok sinir olduöhaklısın canım hiç bu kadar yavaş olmamıştı.
amaaaaaaan zaten kaldı şurda 12 gün sata görekız üzülme hemen. ben 10 gün önceki nst mde bi sancı çıktı oradaki ebe bu doğum sancısı dediydi 80 lerde çıkmıştı. benim günde en az 10 defa aynı şiddetle hatta şimdi daha şiddetli oluyo. doğum yakın dedilerde 10 gün oldu bişey yok. takma kafana bence bekler ege.
en son sen doğuracan herhal
selam kızlar nesliden başka haber varmıı durumu nasılmışş levinin iyiler inşş benimde son 8 günüm kızlar dua edin hayırlısıyla normalcik doğurayım yoksa sezeryan olucamm halam geldii mutfağın şelkini deiştirdik kızkardeşim de bebeğimin günlüğü diye bişey almışş her heyacanı her murtluluğu fotoyla aklenicek çok deişik bişey bi teyzemiz battaniye örmüş her bişeyii hazır yavrumun gelsin artıkk sizler nasılsınız bakemm dilmuh kıss sancı varmıı
1 yaşını geçti ama doğduğu gün hala gözümün önünde nasılda büyüdü kerataay demek öyle olcekopuyorumnanaktansenin gibi tecrübelilerden tüyolar almak gerek şekerim,tadını çıkara çıkara büyütürüs inşallah..sende ikincide daha rahat edicen kesin..doğduktan sonra çok çabuk geçiyodur zaman ona inanıyorum,hemen büyüveriyolar yeğenlerimden biliorum..
selam kızlar nesliden başka haber varmıı durumu nasılmışş levinin iyiler inşş benimde son 8 günüm kızlar dua edin hayırlısıyla normalcik doğurayım yoksa sezeryan olucamm halam geldii mutfağın şelkini deiştirdik kızkardeşim de bebeğimin günlüğü diye bişey almışş her heyacanı her murtluluğu fotoyla aklenicek çok deişik bişey bi teyzemiz battaniye örmüş her bişeyii hazır yavrumun gelsin artıkk sizler nasılsınız bakemm dilmuh kıss sancı varmıı
olmaz inş.sen dua et kocişin geldikten sonra gelsin bebişin:Saruboceq::Saruboceq:
edaaaaaa kız sancımı çıktı sende
rabbim yardımcınız olsun bacım
benden önce doğurun aferin size
şaka bi yana yat sürekli bacım az kaldı zaten
Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini.
kız üzülme hemen. ben 10 gün önceki nst mde bi sancı çıktı oradaki ebe bu doğum sancısı dediydi 80 lerde çıkmıştı. benim günde en az 10 defa aynı şiddetle hatta şimdi daha şiddetli oluyo. doğum yakın dedilerde 10 gün oldu bişey yok. takma kafana bence bekler ege.
1 yaşını geçti ama doğduğu gün hala gözümün önünde nasılda büyüdü kerata
hergün yeni birşey öğreniyor bayılıyorum yaptıklarınakaydirigubbakcemile2
inş.sezeryan olmadan kurtulursun canım hadi hayırlısı
oyy oyy cicişlerde tamam artık daha ne olsunzemuszemus
bende bugün doğum çantamı arabaya yerleştireceğim ne olur ne olmaz dursun diyekaydirigubbakcemile3
Doğumu nerde yapacaksınız.Özel hastanede mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?