2009 Kasm Anneleri

surem sen birde kendi bebişin doğunca gör senin olduğuna inanamayacaksın
ben ilk bebişimde acemiydim neyin ne olduğunu bile anlamadım zaman bir anda geçti
ama bunda daha tecrübeliyim çok farklı geliyor şimdi bu yavru kuşum

kız üzülme hemen. ben 10 gün önceki nst mde bi sancı çıktı oradaki ebe bu doğum sancısı dediydi 80 lerde çıkmıştı. benim günde en az 10 defa aynı şiddetle hatta şimdi daha şiddetli oluyo. doğum yakın dedilerde 10 gün oldu bişey yok. takma kafana bence bekler ege.

edaaaaaa kız sancımı çıktı sende
rabbim yardımcınız olsun bacım
benden önce doğurun aferin size
şaka bi yana yat sürekli bacım az kaldı zaten

en son sen doğuracan herhal

selam kızlar nesliden başka haber varmıı durumu nasılmışş levinin iyiler inşş benimde son 8 günüm kızlar dua edin hayırlısıyla normalcik doğurayım yoksa sezeryan olucamm halam geldii mutfağın şelkini deiştirdik kızkardeşim de bebeğimin günlüğü diye bişey almışş her heyacanı her murtluluğu fotoyla aklenicek çok deişik bişey bi teyzemiz battaniye örmüş her bişeyii hazır yavrumun gelsin artıkk sizler nasılsınız bakemm dilmuh kıss sancı varmıı

ay demek öyle olcekopuyorumnanaktansenin gibi tecrübelilerden tüyolar almak gerek şekerim,tadını çıkara çıkara büyütürüs inşallah..sende ikincide daha rahat edicen kesin..doğduktan sonra çok çabuk geçiyodur zaman ona inanıyorum,hemen büyüveriyolar yeğenlerimden biliorum..

he yaa iki kafa dağıtacağız ona bile izin yok
kuzum sen ne zaman doğuracan bakıyımkaydirigubbakcemile3

valla benim bebemin hiç niyeti yok gııııııııı
haklısın canım hiç bu kadar yavaş olmamıştı.
ayyy çok sinir olduö
amaaaaaaan zaten kaldı şurda 12 gün sata göre
olmadı sezercik yolları görünürn bana

canım valla çok minik oluyo sancı ama nst de hiçbişey çıkmadı dün

bende kocişi bekliyom yaaa
iş yerinden çağırdılar gitti
saat 4 te doppler var ama yetişebilcekmiyim hiç bilmiyom amaaaaaaaaaaaaaaaan

Ne kadar güzel herşeyleri hazır bebişlerin.Benim canım hiç bi şey yapmak istemiyor bu aralar.bi kaç küçük eksiğim kaldı.Önümde en azından biraz daha vakit var gibi görünürken onları da aradan çıkarsam iyi olacak.
Sanırım yazan arkadaşlar çoğunuzun 20 günden az bi vakti kaldı doğuma hatta daha da az olabilir...

Ne kadar güzel herşeyleri hazır bebişlerin.Benim canım hiç bi şey yapmak istemiyor bu aralar.bi kaç küçük eksiğim kaldı.Önümde en azından biraz daha vakit var gibi görünürken onları da aradan çıkarsam iyi olacak.
Sanırım yazan arkadaşlar çoğunuzun 20 günden az bi vakti kaldı doğuma hatta daha da az olabilir...

1 yaşını geçti ama doğduğu gün hala gözümün önünde nasılda büyüdü kerata
hergün yeni birşey öğreniyor bayılıyorum yaptıklarınakaydirigubbakcemile2

inş.sezeryan olmadan kurtulursun canım hadi hayırlısı
oyy oyy cicişlerde tamam artık daha ne olsunzemuszemus
bende bugün doğum çantamı arabaya yerleştireceğim ne olur ne olmaz dursun diyekaydirigubbakcemile3

olmaz inş.sen dua et kocişin geldikten sonra gelsin bebişin:Saruboceq::Saruboceq:

inşallahh :Saruboceq:

edaaaaaa kız sancımı çıktı sende
rabbim yardımcınız olsun bacım
benden önce doğurun aferin size
şaka bi yana yat sürekli bacım az kaldı zaten

heee kızz artık kesinleşti senden önce doğurcamm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
allah sağlıkla kavustursun hepimiziii :Saruboceq:

Sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini.

inşallahh :Saruboceq:

anam ne bilem gı gemedide belimdeki acı yaaa :kedi::kedi:
neysee allahtan hayırlısı diyem bakalımm :Saruboceq::Saruboceq:

saol canım rabbim hepimize güzellikler versin hepimiz kolaylıkla kavuşalım sağlıkla beişlerimizee benimde çantalar arabada

hazırlıklı olmak lazım biki şeyi unutmuşum yine çıkıcak eve anlaşılan hepinizi öpüyorumm

dilmuhcum güzel haberlerle gelopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız bakimm.. bizde biraz önce doktordan geldik 29 ekim perşembe saat 12.30 da sezeryan tarihim. net olarak belli oldu bugün yani. çok heyecanlıyım yaa. bu arada kızım 2.955 gr 49 cm olmuş. büyümüş prensesim. bu arada odamızın resimlerini ekliyorum bakarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…