2009 Kasm Anneleri

martttttttttttttttttttttttttttt sakin ol kızım yaaaaaaaaaaaaa delirdinmiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben kaıım dişim ağrıooo 20 lik dişim her sene böle bi çıkmaya teşebbüsediooo deli edio beniii

geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur...

Ben onların amacını biliyorum ev alıcaz yaaa biz ev alırsak borc ödiycez, oğullarından beklentileri kalmıycak. Ama ev alamazsak ooooh ogulları yurtdısında dolar basıyo, eşşek degil ya!!!

ahhhhh canım menfaat dünyası malesef ... bu şekilde agresif davranarak hiçbirşey elde edemezsin bence... sakin ol ve eşini de yanına çağır bence...... ağrılarım var yanımda olmanı istiyorum de ve gelince sakin bi şekilde gidip ev işinizi halledin canım....

edoşum yaaa niye bu kadar dert ediyosun kendine bacım bak bebeğin kilosu 3 kilo sağlığı yerinde bi sorun yok annenin yanındasın güvenilir ellerdesin doktorun belli hastanen belli doktorunda ço iyi daha ne istiyon bacım tabe kocan yanında olsa iyi olurdu emme bu kaaa şey iyi gidiyo bırakta bi şecikler eksik kalsın hem bak doktorda belki diyo kesin doğacak demiyoki öle sancılar olcek tabi gelecekse gelsin edoşum senin şimdi bunları düşünmemen lazım yerinde olsam kendimi rahat bırakırım hayırlısı neyseo olsun datlum Şeniz

ayyy kızlar şu ishal belası buseyede geçti yaaa dünden beri iştahında bi sorun vardı anlamıştım bugün baktım büyük abdest bozmuş hemen olan ilaçlarından vermeye başladım yemeklerine dikkat edecem inşallah ilerlemeden atlatır yaaa ne mikrobik bişe buu öööffff

nolii nan burdaaa
ben alışverişten döndüm ortalık bayram yerine dönmüş
martcım nolduunu annamadım ama ailevi sorunlar galiba hemen bakücüüm şimdi geçmişeee
edooooşş ege beklemicemişmi gıı anam ne dert ediyon kocişin iznin mi yancak sanki kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana kocişin yetişir merak etme ayy meleğine kavuşmana çok az kaldı demek bu hem herşeyi de ayarladın anneciğinin de yanındasın

ayyy geçmiş olsun fatooo kuru kahveye limon sıkıp yiyince acaip ii geliyo isale ama mikrobik oluncaetki eder mi bilmiom gıı bi dene istersen

kız noluy burdaaaa

az bi işim vardı anca bitirdim ne ettniz naaannn

kız mart delirme bacımmm kocan da sana hak vercektir eminim

mart canını sıkma bu kadar yaa kızını düşün üzme yavruyu
sen şuanda zaten streslisin bide bu olunca iyice bunalmışsın
ama napcan insanlar bencil davranıyolar bazen karşı tarafı düşünmüyolar
sende aynı şeyi yapma kızına onların sinirlenip üzme yavrucağıı

hadi gözün aydın canım çok az kalmış,allah sağlıklı doğum versin inşallah..
yerden göğe kadar haklısın canım..denecek bişey yok..onların düşüncesizliği sadece..sadece sakin ol ve planlarını ona göre sakin kafayla yap..seninde tavırların ona göre olacak elbettevereliniortak

inşallah canım ya normal çok istiyom,sezeryan korkutuyo beni..

ohhh yaparsın canım tabi,annede kalmak farklı kendi evin farklı..dediğim gibi akılcı davranarak herşeyde haklı bi üstünlük sağlayabilir insan..bebişini strese sokma gerisi kolay canım:1hug:

öyle deme kızzz gelmezsede üzülürsün zaten streslisin
1 gün sora doğuma gitcen kocişin yanında olsun baree
adamın ne suçu var ailesi böyle davranıyo diyee sanki o memnunmudur
eşinde senin yanında olmak istiyodur eminimki
bence onların yanında bırakıpta kocişini iyice doldurmalarını sağlama

canım geçmiş olsun buseciğe de..mikrobikmiş demek,hemen atlatır inşallah..kendindense onun hastalığı daha zor ya..

canım anlayabiliyorum sonuçte sinirini eşine yansıtıyosun ama doğum öncesi yanında olsun ki olmayı çok istiyodur oda..zaten özlem gideremediniz..

canımcım sakin olmaya çalış ne olur. hepimizde var benzer srunlar malesef düşüncesiz olabiliyor büyükler. sinirlenmekte çok haklısın belki ama bir okadarda sinirlenmeme sebebin var. meleğini düşün kuzum. bak biz bebeğimize araba alamadık birinden kullanılmış aldık. beşik almadık ablasından aldık kılıfını dikiyor annem daha ana kucağı ble yok ucuzunu araştırıyorum çünkü nakit sıkıntım var. ama kayınpederim bizi arayıp paramız bitti bize harççlık gönderin diyebiliyor. üstelik 6 kardeşler. 3 kardeşi aramış 3 ünden isdtemiş. demiyorlarki bu çocuklar hem ev ödüyor hem ev irası dükkan kira birde bebek geliyor. yok öle bişey düşünmüyolar işte. kızsamda bişey değişmiyor bende düşünmemeye çalışşıyorum. bence sen sakin sakin eşinle konuş canım benim.:teselli:

canım yaa inşallah çabuk atlatırsınız buse çok ağır geçirmese barii

alll işte bi sinirde benimkiler bugün benim evin burda pazar var kociş gelecekti beraber gidecektik babası aramış koyunmu varmış neymiş ona bakacaklarmış gelde sinir olma ben tek başıma gidemem de evde soğan bile yok kocişte tekrardan aramış haftasonu adanaya gitmiyecen mi zaten diyoo bende 'yarın ne yapacam haftaya kadar yemek yapma diyosan tamam 'dedimm ne pazarla uğraşıyon kii gitsin alsın marketten ve ben şu halimle yemek yapma derdine düşerek de esas salaklık yapıyomm

krispi nan geçmiş olsun bak kahve iyi geliy kartanesi biliy bu işiiii

mart sakin ol ben senin yerinde olsam kocamı yanımda tutardım bi şekilde onların yanına göndermezdim gıcıklığına
ya ben sancılanırsam filan derdim:) sancım var az az derdim ah of yapardım göndermezdim yaaa
bence gelince konuş bu sıkıntıyı içine atma çünkü sez.de olacak olsan doğum stresli bişey, toparlayamazsın sütün gelmez sancın başlar aniden normal doğuma döner falan filan bi dünya zırvalık işte bence k.valden de nolursa olsun oğlu yanında olsun die böyle fırıldak çeviriyyy onun yanına kar mı brakçan kız sen yanında tut kocanı hemen msj at kendimi pek iyi hissetmiyorum de gelince de anlat içinden geçenleri ama senin benimn arabam bahsine girme araba sonuçta ortak bi şey sayılır üzme kendini cnm olmadı aç internetten ev ilanlarına bak beğendiklerini n ot al en azından gideceğiniz yer belli olur ve bakarsın uygun bi yer çıkar yarın gider bi saatte alırsınız ama böyle deprsyona girersin cnm kendini yıpratıp da kaynananın ekmeğine yağ sürme derim ben nacizane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…