canım yaa inşallah çabuk atlatırsınız buse çok ağır geçirmese barii
alll işte bi sinirde benimkiler bugün benim evin burda pazar var kociş gelecekti beraber gidecektik babası aramış koyunmu varmış neymiş ona bakacaklarmış gelde sinir olma ben tek başıma gidemem de evde soğan bile yok kocişte tekrardan aramış haftasonu adanaya gitmiyecen mi zaten diyoo bende 'yarın ne yapacam haftaya kadar yemek yapma diyosan tamam 'dedimm ne pazarla uğraşıyon kii gitsin alsın marketten ve ben şu halimle yemek yapma derdine düşerek de esas salaklık yapıyomm
mart sakin ol ben senin yerinde olsam kocamı yanımda tutardım bi şekilde onların yanına göndermezdim gıcıklığına
ya ben sancılanırsam filan derdim:) sancım var az az derdim ah of yapardım göndermezdim yaaa
bence gelince konuş bu sıkıntıyı içine atma çünkü sez.de olacak olsan doğum stresli bişey, toparlayamazsın sütün gelmez sancın başlar aniden normal doğuma döner falan filan bi dünya zırvalık işte bence k.valden de nolursa olsun oğlu yanında olsun die böyle fırıldak çeviriyyy onun yanına kar mı brakçan kız sen yanında tut kocanı hemen msj at kendimi pek iyi hissetmiyorum de gelince de anlat içinden geçenleri ama senin benimn arabam bahsine girme araba sonuçta ortak bi şey sayılır üzme kendini cnm olmadı aç internetten ev ilanlarına bak beğendiklerini n ot al en azından gideceğiniz yer belli olur ve bakarsın uygun bi yer çıkar yarın gider bi saatte alırsınız ama böyle deprsyona girersin cnm kendini yıpratıp da kaynananın ekmeğine yağ sürme derim ben nacizane
hee bizde de var güzelimcanımcım sakin olmaya çalış ne olur. hepimizde var benzer srunlar malesef düşüncesiz olabiliyor büyükler. sinirlenmekte çok haklısın belki ama bir okadarda sinirlenmeme sebebin var. meleğini düşün kuzum. bak biz bebeğimize araba alamadık birinden kullanılmış aldık. beşik almadık ablasından aldık kılıfını dikiyor annem daha ana kucağı ble yok ucuzunu araştırıyorum çünkü nakit sıkıntım var. ama kayınpederim bizi arayıp paramız bitti bize harççlık gönderin diyebiliyor. üstelik 6 kardeşler. 3 kardeşi aramış 3 ünden isdtemiş. demiyorlarki bu çocuklar hem ev ödüyor hem ev irası dükkan kira birde bebek geliyor. yok öle bişey düşünmüyolar işte. kızsamda bişey değişmiyor bende düşünmemeye çalışşıyorum. bence sen sakin sakin eşinle konuş canım benim.:teselli:
canım yaa inşallah çabuk atlatırsınız buse çok ağır geçirmese barii
alll işte bi sinirde benimkiler bugün benim evin burda pazar var kociş gelecekti beraber gidecektik babası aramış koyunmu varmış neymiş ona bakacaklarmış gelde sinir olma ben tek başıma gidemem de evde soğan bile yok kocişte tekrardan aramış haftasonu adanaya gitmiyecen mi zaten diyoo bende 'yarın ne yapacam haftaya kadar yemek yapma diyosan tamam 'dedimm ne pazarla uğraşıyon kii gitsin alsın marketten ve ben şu halimle yemek yapma derdine düşerek de esas salaklık yapıyomm
hee erkekler ve onların çok bilmiş akrabaları bazen bu akrabalara bizimkiler de katılıyo al bakalımmm ne harika bi orkestra çıkıyo ortayaaa :roflol: :roflol: geriye de bize sinir bozucu bir gün kalıyo ama herşey geçip unutuluyo biz strese girdiğimizle kalıyoruzzzhe vallahi mademki öyle marketten alıversin canım boşver..sen bu halinle düşünüyosun da herşeyi..biz kadınlar böyleyiz anacım herşeyde planlı ve organize oluyoruz ama erkekler bozuyo herşeyi bu bi gerçek:umursamaz:
kız başka napabilir ki madem niyet kıl etmek böyle yapıcan amacın ev almaksa alıcan işte yoksa onun işini gör bununki bitsin die bekle dersen ohooo bu işler bitmesss hele ki karşındakler senin ev almanı istemiyosa bitse de bitirilmez hakkat ya grip guatr tansiyonun nesi ciddiiii benm annemde de tansiyon çıkıp iniyyy tutsunlar bi taksi kendi oğullarına da acımıyolar heee yol yorgunu herif ordan oraya sürükleniyo ben semtleri bilmem anlamadım istanbulu da bilmem ama uzak mesafe olduğu belli martın sinirindençok iyi akıl vermişin katılıyorum şekercik bravoalkisalkisalkis
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı... yandım gelin dedikçe altına oduuuun atmalıkötükedihüso
şekercik bu işi biliy haaaa... kızzz kocişlere iyi davranalım ki daha da onların yanına kaymasınlarkaydirigubbakcemile5
naparsınız güzel anneler
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı... yandım gelin dedikçe altına oduuuun atmalıkötükedihüso
şekercik bu işi biliy haaaa... kızzz kocişlere iyi davranalım ki daha da onların yanına kaymasınlarkaydirigubbakcemile5
he vallahi mademki öyle marketten alıversin canım boşver..sen bu halinle düşünüyosun da herşeyi..biz kadınlar böyleyiz anacım herşeyde planlı ve organize oluyoruz ama erkekler bozuyo herşeyi bu bi gerçek:umursamaz:
sorma mart çok sinirli idi laf ordan açıldı da onu yazışıyoz işte
ayy benm kursağım kaynıyo ne saçı yav hurafeee bal gibi de kaynıyoooo
ayyy kızlar şu ishal belası buseyede geçti yaaa dünden beri iştahında bi sorun vardı anlamıştım bugün baktım büyük abdest bozmuş hemen olan ilaçlarından vermeye başladım yemeklerine dikkat edecem inşallah ilerlemeden atlatır yaaa ne mikrobik bişe buu öööffff
hee bizde de var güzelim
dangalak tipler her ailede oluyo napçannn
mesela eşimin abisi para harcama konusunda baya sorumsuz ev kirası yok yemeği kaynanamda yiyorlar çocuğa k.valde bakıyo emeklisi var karısı da çalışıyo ama sürekli borç takıyo sonra da kocamı arıyo bana para gönder icra gelcek deyü sanki kocam para basıyo burda bizim ev kiramız var kalorifer paramız giderlermiz hepsi çıkınca biz ondan az kazanmış oluyoruz üstelik ben de bu yıl maaş almıcam doğumdan sonra, kocam temmuz maaşını bile almadı daha, üstelik en son aldığı maaş da eksikti ve ben doğum yapıcam bi dünya eksik vardı onu alma bunu al diye ayıklarken cnm çıktı ben istemem mi bebeğime oda yapayım ciciler alayım ben de oto koltuğunu kullanılmış aldım ablam göndercek en acil şeyleri aldım ya biçok şeyi de ucuz alcam die canım çıktı dolaşmaktan, ablam bi dünya kıyafet göndermiş kendi oğluna ait ne yapayım yani illa yeni olcak die herifn başının etini mi yiyeyim? zaten herif sinirli hala maaş yok ortada. bide abisi geçen kaynanama para lazım olmuş kızından istemiş kaynanam da abisi de diyomuş ki sekerciklerden isteseneee... ne kadar utanmaz bu insanlar ya
memlekete gideriz her şeyi biz ısmarlarız alırız gçen tutturdum yemeğe gidelim diye eşimde evde yemek var dedi gitçez hesabı biz ödicez gene hiç de düşünmüyolar bunlar gurbette sıkışsalar da para isticek kimseleri yok evleri kira kombili üstelik bebekleri olcak ama nerde o düşünce o anlayışşşş davulun sesi uzaktan hoş geliyo cnmcımmmm
ben üstüme bi kıyafet alırken on kere düşünüyorum alsam mı die eşimden habersiz 20 tl bile harcamıyorum ama onlar gidip ykm den giyiniyolar kızlarına adidas marka spor takım alıyorlar ben daha hayatımda adidas giymedim üstelik o kaa da yard ediyoruz
Çok üzgünüm çoook walla ne tesadüf tam eşinin geldiği gün ailesininde gelmesi Çok üzgünüm çoookKızlar acaip ama acaip sinirliyim neredeyse oturup sinirimden ağlayacagım!!!
Bakın simdi salı sabahı sabahın 7 sinde eşimin uçağı geldi, ve tabiiki adam butun gece uyumamıstı hazırlık toparlanma ve ucaga yetişme telası içinde. Ben salı sabahı saat 6 da erenköyden çıkıp yeşilkoye gittim, bu arada doğuma sadece 4 gün kala tek başıma!!!
Eşimi karsıladım. Eşimin alısveriş yapması lazımdı baska zamanımız olmayacagı için bütün gün eşime alısveriş yaptık saat 8 gibi eve geldiğimizde neredeyse bel agrısından aglamak üzereydim. Herneyse kayınpederim tlf actı aaaa ne tesadüfki onlarında aynı gün gelecekleri tutmus istanbul'a ve gelmeyede 150 km kalmıs. Ne demek simdi bu??? Esim saat 9:30 da cıktı gitti bunları otobüsten aldı Ataşehirden ve taaaaa Levente götürüp bıraktı, e Leventtede amcada kaldıkları için orayada cıkmak durumunda kalmıs cay içmişler filan fıstık, ben eşimi bekleyemedim yattım uyudum.
Bu sabah kalktık bu iki gün içinde son 6 aydır yaptıgımız plana göre eşimle apar topar ev bulup ev alma planımız var, baska zamanımız yok ve sadece yatırım amaclı o yüzden planımız doğum öncesi halledebilmek ve bundanda bütün ailelerimizin haberi var. Sabahın köründe çıktık emlakcı ve ev geziyoruz, saat 2,30 da kayınpederim aradı. Neymiş kayınvalidem hastalanmıs leventte bir dr a gidiyolarmıs eşim saat gidip 16:15 te bunları leventten alacakmıs 17:30 da kalamışta bir dr daha varmıs oraya götürecekmiş eşim bunları sonra cıkıstada levente bırakacakmıs. Eşim gitti apar topar ev işimiz yattı. Kocam erenköyden levente gitti, bunları alıp kalamıs a götürecek oradan tekrar levente götürüp erenköye dönecek. Benim doğumuma kalmıs 36 saat kocamı görmüyorum 2 aydır ve evde sinirden titreye titreye bekliyorum!!!
kız ölee deme iyice kocanı onlara bırakmaAy şimdi kayınvalidem aradı, hem tansiyonu yükselmiş, hem guatırı varmıs hemde gripal durumu varmıs bana geçmesinmiş!!!!!!!!!!!
Acil hastalıklarda bunlar!!!!!!!!!!!! Kocamı apartopar bu belirsiz hastalıklar dizisi için cagırmıslar.....
Bende şimdi eşime mesaj attım, annenin nesi var anlamadım Allah acil şifa versin ama madem hemde grigi var bu akşam sende gelme eve, yanlarında mikrobu almış olabilirsin dedim!!!!
Vallahide gelmesin yaaaa istemniyorum gercekten istemiyorum, yanımda yatsın filan istemiyorum!!!senağlama
abowwww hatun çıldırdı delikafaduldenE bende buraya yazıyorum eğerki o evi alamazsakta döndüğümde kocam dönene kadar anamın evinde sığıntı gibi kalacagıma istanbulun en güzel yerinde bir ev kiralayıp bir bakıcı tutup birde temizlikçi tutup cocugumada baktırtmazsam banada mart demesinler. Onlar yiyeceğine ben yerim daha iyi!!!
oyyyy yerim ben sidikliyi hasta mı olduu :teselli:ayyy kızlar şu ishal belası buseyede geçti yaaa dünden beri iştahında bi sorun vardı anlamıştım bugün baktım büyük abdest bozmuş hemen olan ilaçlarından vermeye başladım yemeklerine dikkat edecem inşallah ilerlemeden atlatır yaaa ne mikrobik bişe buu öööffff
işte diyom yaa salağım diye özellikle meyve için iniyorum pazara
hem taze oluyoo ve seçme şansında var çeşit çeşit meyve alıyom en çokk
aslında almayamda anası ablasıgil geldiğinde de yapacak bişeyim olmasın
onlarada hizmet etmek zorunda kalmayımmm
vallahi şu anda yemek yok ve hiçç bişe yapmıyacammmmm
gitsin dışardan getirsin zaten bugün çok kötüyüm
karnımda ve aşağıda bişeler batıyoo gibi acep bunlar sancımı
ve bu halde pazarı düşünüom varmı böle bişey akannehir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bide ben bütün herşey planlı olsun isterim pazarıma markete düzenli gideyim
evimde herşey düzenli olsun bi misafir geleceğinde haberli gelsin ben hazırlıklı olam isterim
ama bozuyolar işte :gitme:
yok yaaa ne saçı sabah tlfnda kayınvalidemde diyor saçından dolayıdır diye yok artık dedim çocuğun başı aşağıda nasıl olacak o iş
hee erkekler ve onların çok bilmiş akrabaları bazen bu akrabalara bizimkiler de katılıyo al bakalımmm ne harika bi orkestra çıkıyo ortayaaa :roflol: :roflol: geriye de bize sinir bozucu bir gün kalıyo ama herşey geçip unutuluyo biz strese girdiğimizle kalıyoruzzz
kız başka napabilir ki madem niyet kıl etmek böyle yapıcan amacın ev almaksa alıcan işte yoksa onun işini gör bununki bitsin die bekle dersen ohooo bu işler bitmesss hele ki karşındakler senin ev almanı istemiyosa bitse de bitirilmez hakkat ya grip guatr tansiyonun nesi ciddiiii benm annemde de tansiyon çıkıp iniyyy tutsunlar bi taksi kendi oğullarına da acımıyolar heee yol yorgunu herif ordan oraya sürükleniyo ben semtleri bilmem anlamadım istanbulu da bilmem ama uzak mesafe olduğu belli martın sinirinden
kız delüü marttt kocanı al koynuna bu akşam ohh sarım sarım sarıl fikrini de söyleeeee özlemiştir o seni kaç aydır bekliyon kocanı delüüü böyle bişi için aile huzurunuzu bozma o karıya da bozdurmaaaklava:
hee eskiden olsa az cilve yap derdim emmeee bu göbüşle de olmaz ki yav :)
ama ben gene de yapıyom her dediğimi de kocama yaptırıyom:)
gerçi o da hakkaniyetli olmaya çalışıyo hatta diyom ki yazık bak abine de yard et ama hayırrr diyo etmemmmm:))) ben iyi oluyom sonuçta
fikrinizi söylüceniz kızlar böyle içe ata ata olmazzzz ama usulünce söylüceniz böyle bağır çağır sinirle olmaz ya bence böyle olması lazım ama demek çok ihtiyacı varmış aslında taksiyle de gidebilirdi keşke seni yormasaydı hayatım ben sana hiç kıyamıyorum yazık yoldan geldin diye ben çok seviyorum seni dese mart iş biter:)
bi de sarılcak öpçek arada tamaaammm:))) o zaman kocişler de yav evet ya bu hatun haklı demeye başlıyo ama haksız yere de yapmamak laızm böyle tabii
hee bizde de var güzelim
dangalak tipler her ailede oluyo napçannn
mesela eşimin abisi para harcama konusunda baya sorumsuz ev kirası yok yemeği kaynanamda yiyorlar çocuğa k.valde bakıyo emeklisi var karısı da çalışıyo ama sürekli borç takıyo sonra da kocamı arıyo bana para gönder icra gelcek deyü sanki kocam para basıyo burda bizim ev kiramız var kalorifer paramız giderlermiz hepsi çıkınca biz ondan az kazanmış oluyoruz üstelik ben de bu yıl maaş almıcam doğumdan sonra, kocam temmuz maaşını bile almadı daha, üstelik en son aldığı maaş da eksikti ve ben doğum yapıcam bi dünya eksik vardı onu alma bunu al diye ayıklarken cnm çıktı ben istemem mi bebeğime oda yapayım ciciler alayım ben de oto koltuğunu kullanılmış aldım ablam göndercek en acil şeyleri aldım ya biçok şeyi de ucuz alcam die canım çıktı dolaşmaktan, ablam bi dünya kıyafet göndermiş kendi oğluna ait ne yapayım yani illa yeni olcak die herifn başının etini mi yiyeyim? zaten herif sinirli hala maaş yok ortada. bide abisi geçen kaynanama para lazım olmuş kızından istemiş kaynanam da abisi de diyomuş ki sekerciklerden isteseneee... ne kadar utanmaz bu insanlar ya
memlekete gideriz her şeyi biz ısmarlarız alırız gçen tutturdum yemeğe gidelim diye eşimde evde yemek var dedi gitçez hesabı biz ödicez gene hiç de düşünmüyolar bunlar gurbette sıkışsalar da para isticek kimseleri yok evleri kira kombili üstelik bebekleri olcak ama nerde o düşünce o anlayışşşş davulun sesi uzaktan hoş geliyo cnmcımmmm
ben üstüme bi kıyafet alırken on kere düşünüyorum alsam mı die eşimden habersiz 20 tl bile harcamıyorum ama onlar gidip ykm den giyiniyolar kızlarına adidas marka spor takım alıyorlar ben daha hayatımda adidas giymedim üstelik o kaa da yard ediyoruz
hee ben gitmiyom pazara sen ne die gidiyon delüüü kalabalık oluyo zati bi de biri karnına çarpar tansiyon düşer kocan tek başına alsın gelsin nerden alıyosaaaa
yok anam yokkk biz mi hassasız yoksa bunlr normalde de sinirlenilcek şeyler mi anlamdım bennnn
heee benm annem de dediydi de ben de anne aslı yokmuş onunnn didimmm
ay hep bu saatlerde kaynıyo zatii akşam yemeği filan hak getire
yok ay inş bu onbeş günde 1 kilodan fazla almıcam dr hıııı didi bana:))) prmağını da salladı tehdit eder gibiiii....delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?