2009 Kasm Anneleri

he vallahi mademki öyle marketten alıversin canım boşver..sen bu halinle düşünüyosun da herşeyi..biz kadınlar böyleyiz anacım herşeyde planlı ve organize oluyoruz ama erkekler bozuyo herşeyi bu bi gerçek:umursamaz:

çok iyi akıl vermişin katılıyorum şekercik bravoalkisalkisalkis

hee bizde de var güzelim
dangalak tipler her ailede oluyo napçannn
mesela eşimin abisi para harcama konusunda baya sorumsuz ev kirası yok yemeği kaynanamda yiyorlar çocuğa k.valde bakıyo emeklisi var karısı da çalışıyo ama sürekli borç takıyo sonra da kocamı arıyo bana para gönder icra gelcek deyü sanki kocam para basıyo burda bizim ev kiramız var kalorifer paramız giderlermiz hepsi çıkınca biz ondan az kazanmış oluyoruz üstelik ben de bu yıl maaş almıcam doğumdan sonra, kocam temmuz maaşını bile almadı daha, üstelik en son aldığı maaş da eksikti ve ben doğum yapıcam bi dünya eksik vardı onu alma bunu al diye ayıklarken cnm çıktı ben istemem mi bebeğime oda yapayım ciciler alayım ben de oto koltuğunu kullanılmış aldım ablam göndercek en acil şeyleri aldım ya biçok şeyi de ucuz alcam die canım çıktı dolaşmaktan, ablam bi dünya kıyafet göndermiş kendi oğluna ait ne yapayım yani illa yeni olcak die herifn başının etini mi yiyeyim? zaten herif sinirli hala maaş yok ortada. bide abisi geçen kaynanama para lazım olmuş kızından istemiş kaynanam da abisi de diyomuş ki sekerciklerden isteseneee... ne kadar utanmaz bu insanlar ya
memlekete gideriz her şeyi biz ısmarlarız alırız gçen tutturdum yemeğe gidelim diye eşimde evde yemek var dedi gitçez hesabı biz ödicez gene hiç de düşünmüyolar bunlar gurbette sıkışsalar da para isticek kimseleri yok evleri kira kombili üstelik bebekleri olcak ama nerde o düşünce o anlayışşşş davulun sesi uzaktan hoş geliyo cnmcımmmm
ben üstüme bi kıyafet alırken on kere düşünüyorum alsam mı die eşimden habersiz 20 tl bile harcamıyorum ama onlar gidip ykm den giyiniyolar kızlarına adidas marka spor takım alıyorlar ben daha hayatımda adidas giymedim üstelik o kaa da yard ediyoruz

hee ben gitmiyom pazara sen ne die gidiyon delüüü kalabalık oluyo zati bi de biri karnına çarpar tansiyon düşer kocan tek başına alsın gelsin nerden alıyosaaaa
yok anam yokkk biz mi hassasız yoksa bunlr normalde de sinirlenilcek şeyler mi anlamdım bennnn

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı... yandım gelin dedikçe altına oduuuun atmalıkötükedihüso

şekercik bu işi biliy haaaa... kızzz kocişlere iyi davranalım ki daha da onların yanına kaymasınlarkaydirigubbakcemile5

hee erkekler ve onların çok bilmiş akrabaları bazen bu akrabalara bizimkiler de katılıyo al bakalımmm ne harika bi orkestra çıkıyo ortayaaa :roflol: :roflol: geriye de bize sinir bozucu bir gün kalıyo ama herşey geçip unutuluyo biz strese girdiğimizle kalıyoruzzz
çok iyi akıl vermişin katılıyorum şekercik bravoalkisalkisalkis
kız başka napabilir ki madem niyet kıl etmek böyle yapıcan amacın ev almaksa alıcan işte yoksa onun işini gör bununki bitsin die bekle dersen ohooo bu işler bitmesss hele ki karşındakler senin ev almanı istemiyosa bitse de bitirilmez hakkat ya grip guatr tansiyonun nesi ciddiiii benm annemde de tansiyon çıkıp iniyyy tutsunlar bi taksi kendi oğullarına da acımıyolar heee yol yorgunu herif ordan oraya sürükleniyo ben semtleri bilmem anlamadım istanbulu da bilmem ama uzak mesafe olduğu belli martın sinirinden
kız delüü marttt kocanı al koynuna bu akşam ohh sarım sarım sarıl fikrini de söyleeeee özlemiştir o seni kaç aydır bekliyon kocanı delüüü böyle bişi için aile huzurunuzu bozma o karıya da bozdurmaaa klava:

hee eskiden olsa az cilve yap derdim emmeee bu göbüşle de olmaz ki yav :)

ama ben gene de yapıyom her dediğimi de kocama yaptırıyom:)

gerçi o da hakkaniyetli olmaya çalışıyo hatta diyom ki yazık bak abine de yard et ama hayırrr diyo etmemmmm:))) ben iyi oluyom sonuçta
fikrinizi söylüceniz kızlar böyle içe ata ata olmazzzz ama usulünce söylüceniz böyle bağır çağır sinirle olmaz ya bence böyle olması lazım ama demek çok ihtiyacı varmış aslında taksiyle de gidebilirdi keşke seni yormasaydı hayatım ben sana hiç kıyamıyorum yazık yoldan geldin diye ben çok seviyorum seni dese mart iş biter:)
bi de sarılcak öpçek arada tamaaammm:))) o zaman kocişler de yav evet ya bu hatun haklı demeye başlıyo ama haksız yere de yapmamak laızm böyle tabii

yine kıymetli kaynanacuklardan açılmış konu:roflol::roflol::roflol:
hele bi kaysın yanına git o zaman benim yanımda ne işin var derim beeekötükedihüso

işte diyom yaa salağım diye özellikle meyve için iniyorum pazara
hem taze oluyoo ve seçme şansında var çeşit çeşit meyve alıyom en çokk
aslında almayamda anası ablasıgil geldiğinde de yapacak bişeyim olmasın
onlarada hizmet etmek zorunda kalmayımmm
vallahi şu anda yemek yok ve hiçç bişe yapmıyacammmmm
gitsin dışardan getirsin zaten bugün çok kötüyüm
karnımda ve aşağıda bişeler batıyoo gibi acep bunlar sancımı
ve bu halde pazarı düşünüom varmı böle bişey akannehir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bide ben bütün herşey planlı olsun isterim pazarıma markete düzenli gideyim
evimde herşey düzenli olsun bi misafir geleceğinde haberli gelsin ben hazırlıklı olam isterim
ama bozuyolar işte :gitme:

sorma mart çok sinirli idi laf ordan açıldı da onu yazışıyoz işte
ayy benm kursağım kaynıyo ne saçı yav hurafeee bal gibi de kaynıyoooo

yok yaaa ne saçı sabah tlfnda kayınvalidemde diyor saçından dolayıdır diye yok artık dedim çocuğun başı aşağıda nasıl olacak o iş

canım geçmiş olsun daha geçmedimi bu ishal olayı yaaa... buseciğe de geçmiş olsun canım dikkat et yavrucağa

amaaann bide kıymeti bilinse insanın içi yanmaz haaaa... yeri gelince 1 laf söyleyip herşeyi silip atıyolar...:umursamaz:

asında biraz da bizden kaynaklanıyo bu durumlar kızlar...iyi niyetimizle kendimizden önce karşıdakileri düşündükçe onlar da bunu kulanıyorlar... biraz sert olmak gerekiyo ama aldığımız terbiye ve vicdanımız öyle davranmaya elvermiyo...

Çok üzgünüm çoook walla ne tesadüf tam eşinin geldiği gün ailesininde gelmesi Çok üzgünüm çoook
insanlarda düşünce yok canım napcan iştee sen kocanla iyi olmaya bak
şunun şurasında doğuma ne kaldı
stresli girme doğuma canımm :teselli:
kız ölee deme iyice kocanı onlara bırakma
sen kocana iyi dawran
zaten onlara neyin ne olduğunu biliyolar ama aileleri olduğu için dile getiremiyolar
abowwww hatun çıldırdı delikafadulden
oyyyy yerim ben sidikliyi hasta mı olduu :teselli:
bize küçükken limonlu kahve yedirilerdi bide haşlanmış patates. sende ölee yap canım bide bol bol su içir

vereliniortak

cnm nası geziyon bu halde ya
ben en son önceki hafta çıkabildim pazara ve zor geldim eve bu ay artık çıkmayın diyolar çünkü tansiyon düşmeleri yaşıyomuş aniden bayılır kalırız kimse de kaldırmaz millet seyre bakarrrr
artık eskisi gibi olmıcak heçbişeyy
bunu kabullenin bundan sonra paso yatçaz zira doğuma mecbur kalkıncaz:) sonra da yat yatabilirsen bi süre daha çıkamıcaz bu işleri bizim için birileri yapçak mecbur
elden ne gelir güzelim
ben de severim pazara gideyim seçeyim alayım bi de her hafta klasik sergiler var her hafta aynı şeyi aynı yerden alırım alıştık artık ama napayımmm

yok yaaa ne saçı sabah tlfnda kayınvalidemde diyor saçından dolayıdır diye yok artık dedim çocuğun başı aşağıda nasıl olacak o iş

heee benm annem de dediydi de ben de anne aslı yokmuş onunnn didimmm

ay hep bu saatlerde kaynıyo zatii akşam yemeği filan hak getire

yok ay inş bu onbeş günde 1 kilodan fazla almıcam dr hıııı didi bana:))) prmağını da salladı tehdit eder gibiiii....delikafadulden

aynen çok doğru sözler kızım sen çözmüşsün kadın-erkek-evlilik olaylarını..hepimiz yapamıyoz bunları vallahi..dediğin gibi erkeğe höt demeden nazla cilveyle yaptırmak gerekiyo istediğini..annemde derdi hep..ama ben fevri bi insanım hele evliliğin başlarında hep bağır çağır sinirle yaklaşıyodum adama..ama son zamanlarda hamileliğin verdiği sakinlemeyle sürekli naz yapıyom tartışsam sinirlensemde höt höt yapmıyom..o da kuzu gibi sürekli peşimde vallahi..biraz akıllı olmak gerekiyo galiba erkekler zaten düz mantık..yani bence kadın nasılsa öyle oluyolar saflar aslında bu konularda kesinlikle inanıyorum,bizden daha kolay yönlendirilmelerikaydirigubbakcemile5

al bendende okadar canım yaa aynı sıkıntıları bende yaşadım ama onlar bu yaz buzdolabı yen,lediler koltuk takımı aldılar ben bilemezmiydim sanki harcamayı üstelik hiçbir gelirleri yok. çocuklarından topladıklarıyla yapıyorlar çocuklardanda sadece 3 ü para gönderiyor 3 üde aynı anda gönderdiyse o paraı sıvıycak bir yer illa buluyorlar. demiyolarki saklayaalım bri dahaki ayada. böylede konuşunca üzülüyorum sonra ama malesef çok düşüncesizler yaa. biz evlendik kimseden bri yardım görmeden bütün mobilyalarımızı kendimiz aldık. beyaz eşya falanda benide işten çıkardılar. ilk 4 ay ayda 4000 lira ödememiz var eşimin geliri yetmiyor düğün salonunun parasını gözleirnin önünde takılanlardan ödedik. sonrasındada ne takıldıysa hepsini topladık bozduk borç ödedik. bunları bile bile 15 günlük evliyken baabsı aradı benim param bitti diye. ne dersin. hiç birşey denmiyo işte diyosunki aynı düşüncesiz benim babamda olabilirdi ne yapabilirdim. desem kocam üzülüyo offf offf Allah akıl fikir versin. :1shok:

benim dr.bu ayyy şok olur heralde eneste hep bravo alıyordum doğumda dahi asistanlarına kendi yemedi bebişini besledi diye:roflol::roflol::roflol:sıkıyorsa bunda da desin hadilülülülülülü

sıkıyı duyunca biri geliyomuş hazırlanamda inem aşağıyaaa
tabeee yemek yapmam deyünce korktuuu kaydirigubbakcemile3
neyse ben kaçar kızlar üzerime bişe giyemde inem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…