2009 Kasm Anneleri

evet ama vicdanen iyi hissederek de istediklerimzi söylemeliyiz bence
evet cnm kesinlikle haklısın yaaa fevri olmakla çok şey kaybediyoruz ben eşim sinirliyken hiç yaklaşmam bile yanına bişey de sormam ama zaten o bi süre sonra gelir anlatır ya da bana haksız yere kızmışsa suratımı asar dudağımı sarkıtır geçerim diğer odaya bi meşgale bulurum en kötü ihtimalle tv izlerim mutfakta çay koyarım yada gelir bakar ben ona çay koymuşum ama o bana kızmış hem de üzgün görünüyorum hemen sarılır öper kıyamaz azcık nazlanırım ama barışmış oluruz biz daha bi kere bile ciddi kavga etmedik annem hep der ki biri bağırırken diğeri susmalıı ben de bunu yapıyorum aslında sadece. erkekler diklenilmekten hoşlanmıyo bacım, erkeklik damarları kabarıyo ama sarılarak öperek neler yaptırabiliriz bi düşünün bi de çocuklarının annesi olacaz:) doğurcaz ya hayırlısıyla... hee alışıyo insan bi süre sonra düşünüp de plan kurmuyosun şöyle yapayım die kendiliğinden gelişiyo bazı şeyler.

:1shok::1shok::1shok:inanamıyorum canım ya,kusura bakma ama nası aile onlar yaa:1shok:

sıkıyı duyunca biri geliyomuş hazırlanamda inem aşağıyaaa
tabeee yemek yapmam deyünce korktuuu kaydirigubbakcemile3
neyse ben kaçar kızlar üzerime bişe giyemde inem
haaa iyi oldu korkuttuğun bravovereliniortak

hee olsun cnm herkes yaşıyo benzer şeyler işte napçan kocanla aran iyi olsun da boşver gerisini ama kendi paramıza da sahip çıkmamız lazım tabe zor kazanılıyo o paralar. kocalr ne yapsın idare etmeye çalışıyolar işte en iyisi bi yatırıma yönlendirmek galiba
benim dr.bu ayyy şok olur heralde eneste hep bravo alıyordum doğumda dahi asistanlarına kendi yemedi bebişini besledi diye:roflol::roflol::roflol:sıkıyorsa bunda da desin hadilülülülülülü
hehe benm dr da aslında kızmıyo da kızarmış gibim yapıyooo yoksa çok şeker adammm ama 15 gün sonra da aynı cümleyi kurarmıyım bilmiyom çatımı muayene etçekmiş de:)))

eh hadi git bakalım dikkat et kendine

istanbullular domuz gribi feci gelmiş buraya,akşam konuşuyoduk bizde asıl istanbulda çıktığında önlenemez die..bugün hastanede yolda nası korktum zaten,peçeteyle ağzımı burnumu kapatıp öyle gezdim ya..allahım sen koru:bbo:

hadi yaaaa
aman en iyisi kızlar hijyene dikkat edin mendille kapatın ağzınızı maskeden eyidir bence bi de mendile kolonya sıkın derim allahım korusun inş kalabalığa da girmeyin bide hast.de wcden çıkınca filan tuvalet kağıdıyla tutun çeşmeleri dikakt edin dokunduğunuz yerlere ne diyem

evet canım ben son aylarda anladım bunları dediğim gibi..sonuçta erkek damarı evet,diklenmeden herşey halladilebiliomuş..

evet ya özellikle tuvalette ve kapıları kağıt mendille tutun..ben zaten normaldede hiç dokunmam,hijyen takıntım vardır..şimdi komaya girerim artık sıkıntıdan..hastaneler daha tehlikeli ne yapcaz bilmiyorum:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet ama vicdanen iyi hissederek de istediklerimzi söylemeliyiz bence.

ben söylüyom artık bacım.bundan sonra herkesin yüzüne de söylemeyi düşünüyom açıkçası.. vicdanım da çok rahatkaydirigubbakcemile5

:1shok::1shok::1shok:inanamıyorum canım ya,kusura bakma ama nası aile onlar yaa:1shok:

haaa iyi oldu korkuttuğun bravovereliniortak

aslında özlerinde çok iyi insanlar diyorum ya böyle anlatıncada üzülüyorum diye ama çok cahiller düşünemiyorlar resmen yada düşünmemek işlerine geliyor. 6 çocuktan en okumuş mesleğini eline almış olan kocam zaten 2 erkekller. dolayısıylada o heşeyi yapar üstesinden gelir diyemi düşünüyorlar bilemiyorumki. ne geliyorsa cahillikten geliyor sanırım.

aynen öyle diyorum bende kocamı dünyalara değişmem. Allahım başımdan eksik etmesin. evdeki huzur zenginlik budur anlayışım bu ama malesef sinirlerine herzaman hakim olabilen biri değilim. demişsin ya yatırım diye öyle bir durum olsa verilende asal gözüm kalmazki. biz kendimize yetemiyoruz. ben eve et alamaya düşünürken alamayacağımdan değil belki ama öneme göre hareket etmeye çalışırken onlar koltuk dolaba girince cinlerim tepeme çıkıyor ne diyim Allah sağlık sıhhat versin yinede elden ayaktan düşürmesin öylesi daha zor kendilerine baksınlarda biz yardıma devam edelim. :Saruboceq:

hııı bu arada dün ebe "evde iş falan yapma iyice dinlen" dedi... niye ki dedi.... "doğumunu erkene alırsın,sancıların çabuk başlar " dedi

bu gece de garip bi huzursuzluk vardı hiç uyuyamadım... ablama söyledim doğumun yaklaştığı için oluyo dediakannehir benim kız 40 haftayı beklemiycek mi acep

evet canım ben son aylarda anladım bunları dediğim gibi..sonuçta erkek damarı evet,diklenmeden herşey halladilebiliomuş..
evet cnm haklısın :) böyle tatlı tatlı daha rahat geçiyor hayat ve nazımıza daha çok katlanıyorlarrrr
ay bende yoktur takıntı allahtan ama abartma canım unutma sakınan göze çöp batarmış ufak önlemlerle hallolur merak etme bişeycik olmıcak bize hast bana daha hijyenik geliyo benm hastanem öyle en azından içim daha rahat hast.de
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben söylüyom artık bacım.bundan sonra herkesin yüzüne de söylemeyi düşünüyom açıkçası.. vicdanım da çok rahatkaydirigubbakcemile5

vereliniortak

ben gidip bi duş alıym, misleniym... kociş gelince yürümeye gidekmişizkaydirigubbakcemile2

sıkmayın canınızı kızlar.. hadi iyi akşammlar

cnm bizimkiler de sanki çok mu okumuş boşverceksin bizimkilerde de en iş bitirici benm kocişşş diğerleri k.. nı kaldırıp da bi iş görmediklerinden k.valdem biz gidinc söyler yaptırır biçok şeyi ama kocam da erinmez yapar bu hoşuma gidiyo aslında kızmıyorum ben yani çünkü kadıncağızın işleri hep yarım kalıyor ama kzdığım diğerleri... elleri de tutuyor paralrı da var

ayy cnm bekle sen gayrı
bana da geçen hafta ebe demişti sağlık ocağında 40 ı beklemicek gibi die
dr da dün tembihledi durdu kanaman sancın suyun nişnaın olursa hemen gel olmazsa 15 gün sonra gel 15 gün sonra her an bekle didi:)

anaaam ben de çıkıyom belim koptu uykum da çok vala
kociş yapçak bugün yemeği
zaten yicek halim de yok midem kalkıyo ayy ağzıma geliy yediklerim
neyse kızlar
öpüyorum herkes
boşa üzmeyin kendinizi her ailede var böyleleriiii
sadece herkes anlatmıyo o kaaaa
idare etmek lzım hem kocişleri hem ailelerini
ailelerine ii davranınca kocişler de el üstünde tutuyo biziii kaydirigubbakcemile2

bencede sekercik hepinize iyi akşamlar hatunlar bende çıkıyorum mart umarım sakinleşmişsindir canım beniim hadi kendinize iii bakın byeeee

cnm nası halin oluyo gezmeye ben ölüyodum dün yavv özeniyom size son bi kez gezem didim onu bile beceremedmmmm

geziyorum valla, gezmezsen ya sikintidan yada aglamaktan kafayi yerim.:sinifsinif:

dogru diyorsun nazlim. etrafimizdakiler bizden heyecanli.

dun gece esimle konusuyorduk msn de. gozleri dolu dolu gunduz sancin tutarsa kim yetisecek sana diyordu. sanki kendi hemen gelebilecek. sonucta en erken birinin yetismesi 15-20 dk. ohooo o zamana kadar dogurursun diyo, bende keske o kadar kolay olsada dogursam dedim ama oglanin okulu olmasa duracagi yok, atlayip gelcek hemen.

oyy wannam gez valla oh bee ben de attım bugün kendimi dışarı kendime geldim vallaaaa
meğer ne bunalmışım eve gelince annadıımm
ama dönüşte baya trafik vardı niyeyse allah dedim şimdi sancım tutsa kalsam yolda kaydirigubbakcemile3 neyseki sağ salim geldik

ayyy bi nefes alıptaaa yazamadım bugünnnn bişeyyyy
temizlik yaptım,banyo yaptım, yemek yaptım ütülerimi bitirdimmm
bebeişimin son cicilerini yıkadım şindik kıçm yerrr gördüüü
eşimi bekliyorum,vee çok acıktımmm.. bide bugün kaynanam çağırmıştıı gitseydim kalmıştı tüm işler
yarın gelip alacaklar beniii ohh raaht rahatt otururum artık.

yawww nesliden haber geldimi bi dahaaa kimsedee yok galiba şu an
ben bbboşuna konuşuyorum :))

ben varım eliiiff
kocişi bekliyoom
aslında gidip bebişin odasını düzenlesem ii olcak ama oturdum kaldııımmm
nesli sezeryanla doğurdu ya ondan başka haber yok gaaba

hoşgeldin elifsun bende öyle sabah beri koşturup duruyorumm bu hafta doğurmam lazım yoksa sezercikk olcakk neslide suni sancı rahim açılmayınca sezeryan olmuşş ama başka bişey bilmiyorum canım sende dinlenn

kartanesii ordasınmııı nasılsın canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…