evet ama vicdanen iyi hissederek de istediklerimzi söylemeliyiz benceamaaann bide kıymeti bilinse insanın içi yanmaz haaaa... yeri gelince 1 laf söyleyip herşeyi silip atıyolar...:umursamaz:
asında biraz da bizden kaynaklanıyo bu durumlar kızlar...iyi niyetimizle kendimizden önce karşıdakileri düşündükçe onlar da bunu kulanıyorlar... biraz sert olmak gerekiyo ama aldığımız terbiye ve vicdanımız öyle davranmaya elvermiyo...
evet cnm kesinlikle haklısın yaaa fevri olmakla çok şey kaybediyoruz ben eşim sinirliyken hiç yaklaşmam bile yanına bişey de sormam ama zaten o bi süre sonra gelir anlatır ya da bana haksız yere kızmışsa suratımı asar dudağımı sarkıtır geçerim diğer odaya bi meşgale bulurum en kötü ihtimalle tv izlerim mutfakta çay koyarım yada gelir bakar ben ona çay koymuşum ama o bana kızmış hem de üzgün görünüyorum hemen sarılır öper kıyamaz azcık nazlanırım ama barışmış oluruz biz daha bi kere bile ciddi kavga etmedik annem hep der ki biri bağırırken diğeri susmalıı ben de bunu yapıyorum aslında sadece. erkekler diklenilmekten hoşlanmıyo bacım, erkeklik damarları kabarıyo ama sarılarak öperek neler yaptırabiliriz bi düşünün bi de çocuklarının annesi olacaz:) doğurcaz ya hayırlısıyla... hee alışıyo insan bi süre sonra düşünüp de plan kurmuyosun şöyle yapayım die kendiliğinden gelişiyo bazı şeyler.aynen çok doğru sözler kızım sen çözmüşsün kadın-erkek-evlilik olaylarını..hepimiz yapamıyoz bunları vallahi..dediğin gibi erkeğe höt demeden nazla cilveyle yaptırmak gerekiyo istediğini..annemde derdi hep..ama ben fevri bi insanım hele evliliğin başlarında hep bağır çağır sinirle yaklaşıyodum adama..ama son zamanlarda hamileliğin verdiği sakinlemeyle sürekli naz yapıyom tartışsam sinirlensemde höt höt yapmıyom..o da kuzu gibi sürekli peşimde vallahi..biraz akıllı olmak gerekiyo galiba erkekler zaten düz mantık..yani bence kadın nasılsa öyle oluyolar saflar aslında bu konularda kesinlikle inanıyorum,bizden daha kolay yönlendirilmelerikaydirigubbakcemile5
:1shok::1shok::1shok:inanamıyorum canım ya,kusura bakma ama nası aile onlar yaa:1shok:al bendende okadar canım yaa aynı sıkıntıları bende yaşadım ama onlar bu yaz buzdolabı yen,lediler koltuk takımı aldılar ben bilemezmiydim sanki harcamayı üstelik hiçbir gelirleri yok. çocuklarından topladıklarıyla yapıyorlar çocuklardanda sadece 3 ü para gönderiyor 3 üde aynı anda gönderdiyse o paraı sıvıycak bir yer illa buluyorlar. demiyolarki saklayaalım bri dahaki ayada. böylede konuşunca üzülüyorum sonra ama malesef çok düşüncesizler yaa. biz evlendik kimseden bri yardım görmeden bütün mobilyalarımızı kendimiz aldık. beyaz eşya falanda benide işten çıkardılar. ilk 4 ay ayda 4000 lira ödememiz var eşimin geliri yetmiyor düğün salonunun parasını gözleirnin önünde takılanlardan ödedik. sonrasındada ne takıldıysa hepsini topladık bozduk borç ödedik. bunları bile bile 15 günlük evliyken baabsı aradı benim param bitti diye. ne dersin. hiç birşey denmiyo işte diyosunki aynı düşüncesiz benim babamda olabilirdi ne yapabilirdim. desem kocam üzülüyo offf offf Allah akıl fikir versin. :1shok:
haaa iyi oldu korkuttuğun bravovereliniortaksıkıyı duyunca biri geliyomuş hazırlanamda inem aşağıyaaa
tabeee yemek yapmam deyünce korktuuu kaydirigubbakcemile3
neyse ben kaçar kızlar üzerime bişe giyemde inem
hee olsun cnm herkes yaşıyo benzer şeyler işte napçan kocanla aran iyi olsun da boşver gerisini ama kendi paramıza da sahip çıkmamız lazım tabe zor kazanılıyo o paralar. kocalr ne yapsın idare etmeye çalışıyolar işte en iyisi bi yatırıma yönlendirmek galibaal bendende okadar canım yaa aynı sıkıntıları bende yaşadım ama onlar bu yaz buzdolabı yen,lediler koltuk takımı aldılar ben bilemezmiydim sanki harcamayı üstelik hiçbir gelirleri yok. çocuklarından topladıklarıyla yapıyorlar çocuklardanda sadece 3 ü para gönderiyor 3 üde aynı anda gönderdiyse o paraı sıvıycak bir yer illa buluyorlar. demiyolarki saklayaalım bri dahaki ayada. böylede konuşunca üzülüyorum sonra ama malesef çok düşüncesizler yaa. biz evlendik kimseden bri yardım görmeden bütün mobilyalarımızı kendimiz aldık. beyaz eşya falanda benide işten çıkardılar. ilk 4 ay ayda 4000 lira ödememiz var eşimin geliri yetmiyor düğün salonunun parasını gözleirnin önünde takılanlardan ödedik. sonrasındada ne takıldıysa hepsini topladık bozduk borç ödedik. bunları bile bile 15 günlük evliyken baabsı aradı benim param bitti diye. ne dersin. hiç birşey denmiyo işte diyosunki aynı düşüncesiz benim babamda olabilirdi ne yapabilirdim. desem kocam üzülüyo offf offf Allah akıl fikir versin. :1shok:
hehe benm dr da aslında kızmıyo da kızarmış gibim yapıyooo yoksa çok şeker adammm ama 15 gün sonra da aynı cümleyi kurarmıyım bilmiyom çatımı muayene etçekmiş de:)))benim dr.bu ayyy şok olur heralde eneste hep bravo alıyordum doğumda dahi asistanlarına kendi yemedi bebişini besledi diye:roflol::roflol::roflol:sıkıyorsa bunda da desin hadilülülülülülü
sıkıyı duyunca biri geliyomuş hazırlanamda inem aşağıyaaa
istanbullular domuz gribi feci gelmiş buraya,akşam konuşuyoduk bizde asıl istanbulda çıktığında önlenemez die..bugün hastanede yolda nası korktum zaten,peçeteyle ağzımı burnumu kapatıp öyle gezdim ya..allahım sen koru:bbo:
evet cnm kesinlikle haklısın yaaa fevri olmakla çok şey kaybediyoruz ben eşim sinirliyken hiç yaklaşmam bile yanına bişey de sormam ama zaten o bi süre sonra gelir anlatır ya da bana haksız yere kızmışsa suratımı asar dudağımı sarkıtır geçerim diğer odaya bi meşgale bulurum en kötü ihtimalle tv izlerim mutfakta çay koyarım yada gelir bakar ben ona çay koymuşum ama o bana kızmış hem de üzgün görünüyorum hemen sarılır öper kıyamaz azcık nazlanırım ama barışmış oluruz biz daha bi kere bile ciddi kavga etmedik annem hep der ki biri bağırırken diğeri susmalıı ben de bunu yapıyorum aslında sadece. erkekler diklenilmekten hoşlanmıyo bacım, erkeklik damarları kabarıyo ama sarılarak öperek neler yaptırabiliriz bi düşünün bi de çocuklarının annesi olacaz:) doğurcaz ya hayırlısıyla... hee alışıyo insan bi süre sonra düşünüp de plan kurmuyosun şöyle yapayım die kendiliğinden gelişiyo bazı şeyler.
hadi yaaaa
aman en iyisi kızlar hijyene dikkat edin mendille kapatın ağzınızı maskeden eyidir bence bi de mendile kolonya sıkın derim allahım korusun inş kalabalığa da girmeyin bide hast.de wcden çıkınca filan tuvalet kağıdıyla tutun çeşmeleri dikakt edin dokunduğunuz yerlere ne diyem
sıkıyı duyunca biri geliyomuş hazırlanamda inem aşağıyaaa
evet ama vicdanen iyi hissederek de istediklerimzi söylemeliyiz bence.
:1shok::1shok::1shok:inanamıyorum canım ya,kusura bakma ama nası aile onlar yaa:1shok:
haaa iyi oldu korkuttuğun bravovereliniortak
hee olsun cnm herkes yaşıyo benzer şeyler işte napçan kocanla aran iyi olsun da boşver gerisini ama kendi paramıza da sahip çıkmamız lazım tabe zor kazanılıyo o paralar. kocalr ne yapsın idare etmeye çalışıyolar işte en iyisi bi yatırıma yönlendirmek galiba
hehe benm dr da aslında kızmıyo da kızarmış gibim yapıyooo yoksa çok şeker adammm ama 15 gün sonra da aynı cümleyi kurarmıyım bilmiyom çatımı muayene etçekmiş de:)))
eh hadi git bakalım dikkat et kendine
evet cnm haklısın :) böyle tatlı tatlı daha rahat geçiyor hayat ve nazımıza daha çok katlanıyorlarrrrevet canım ben son aylarda anladım bunları dediğim gibi..sonuçta erkek damarı evet,diklenmeden herşey halladilebiliomuş..
ay bende yoktur takıntı allahtan ama abartma canım unutma sakınan göze çöp batarmış ufak önlemlerle hallolur merak etme bişeycik olmıcak bize hast bana daha hijyenik geliyo benm hastanem öyle en azından içim daha rahat hast.deevet ya özellikle tuvalette ve kapıları kağıt mendille tutun..ben zaten normaldede hiç dokunmam,hijyen takıntım vardır..şimdi komaya girerim artık sıkıntıdan..hastaneler daha tehlikeli ne yapcaz bilmiyorum:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben söylüyom artık bacım.bundan sonra herkesin yüzüne de söylemeyi düşünüyom açıkçası.. vicdanım da çok rahatkaydirigubbakcemile5
cnm bizimkiler de sanki çok mu okumuş boşverceksin bizimkilerde de en iş bitirici benm kocişşş diğerleri k.. nı kaldırıp da bi iş görmediklerinden k.valdem biz gidinc söyler yaptırır biçok şeyi ama kocam da erinmez yapar bu hoşuma gidiyo aslında kızmıyorum ben yani çünkü kadıncağızın işleri hep yarım kalıyor ama kzdığım diğerleri... elleri de tutuyor paralrı da varaslında özlerinde çok iyi insanlar diyorum ya böyle anlatıncada üzülüyorum diye ama çok cahiller düşünemiyorlar resmen yada düşünmemek işlerine geliyor. 6 çocuktan en okumuş mesleğini eline almış olan kocam zaten 2 erkekller. dolayısıylada o heşeyi yapar üstesinden gelir diyemi düşünüyorlar bilemiyorumki. ne geliyorsa cahillikten geliyor sanırım.
aynen öyle diyorum bende kocamı dünyalara değişmem. Allahım başımdan eksik etmesin. evdeki huzur zenginlik budur anlayışım bu ama malesef sinirlerine herzaman hakim olabilen biri değilim. demişsin ya yatırım diye öyle bir durum olsa verilende asal gözüm kalmazki. biz kendimize yetemiyoruz. ben eve et alamaya düşünürken alamayacağımdan değil belki ama öneme göre hareket etmeye çalışırken onlar koltuk dolaba girince cinlerim tepeme çıkıyor ne diyim Allah sağlık sıhhat versin yinede elden ayaktan düşürmesin öylesi daha zor kendilerine baksınlarda biz yardıma devam edelim. :Saruboceq:
hııı bu arada dün ebe "evde iş falan yapma iyice dinlen" dedi... niye ki dedi.... "doğumunu erkene alırsın,sancıların çabuk başlar " dedi
bu gece de garip bi huzursuzluk vardı hiç uyuyamadım... ablama söyledim doğumun yaklaştığı için oluyo dediakannehir benim kız 40 haftayı beklemiycek mi acep
cnm nası halin oluyo gezmeye ben ölüyodum dün yavv özeniyom size son bi kez gezem didim onu bile beceremedmmmm
sengözlerimebaksanab
Ne uyku kaldı efenim ne yeme içme düzenim oğluş sabah tepeme çıkıyo anne şu kadar kaldı annem kahvaltı hazırlıyor 1 gün kaldı unutmak ne mümkün bizim evde bu kadar gün sayan varken ben deseniz leylakaydirigubbakcemile3 Babamız gece bir alem azıcık of desem hadi ayağa kalkıyoruz toptan :roflol: Ne şenlik ne şenlik sözde bu tarihi belli hali :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?