nbr kızlaaaaaaaaaar
ben gittim girdim dopplere
çok şükür herşey yolunda
doktorumuza sonuçları gösterdik
bu hafta gelkliyoruz artık dedi
eli kulağında dedi
anaaaaaaaaaaaam nasıl heyecan yaptım anlatamam haaaaaaaaaaaa
ayy hadi bakalım çok svindim hayırlsıı canım opuyorumnanaktan
inşş herşey gönlünce olur kolaylıkla yağızcığı kucağına alırsın darısı başımızaaakaydirigubbakcemile5
nbr kızlaaaaaaaaaar
çok şükür herşey yolunda
eli kulağında dedi
bu hafta bekliyomuuuuuuuuuuuuu kafamçokkarıştı
ayyy dilmuuuuhhhhhh
hadi hayırlısııı
destnaaaamm ben de buralardayım gittim süslendimgeldimkociş gelcek diye
ay kaç gündür rezil rezil açıyodum kapıyı :1ninca:
biz de yarın gidiyoz doktora bakalım ne dicek
ay annem 29 ekimde gelcek o zamana kaa beklese bari
gerçi gelcek derse annem de erken gelir
sağol suremcim evet mikrobikmiş demekki inşallah hafif atlatır yoksa tam doğum zamanı olacak işmi yavvvcanım geçmiş olsun buseciğe de..mikrobikmiş demek,hemen atlatır inşallah..kendindense onun hastalığı daha zor ya..
canım anlayabiliyorum sonuçte sinirini eşine yansıtıyosun ama doğum öncesi yanında olsun ki olmayı çok istiyodur oda..zaten özlem gideremediniz..
inşallah canım ooffff offffff ne menen bişeymiş kene gibi yapıştı kaldı yakamızacanım yaa inşallah çabuk atlatırsınız buse çok ağır geçirmese barii
alll işte bi sinirde benimkiler bugün benim evin burda pazar var kociş gelecekti beraber gidecektik babası aramış koyunmu varmış neymiş ona bakacaklarmış gelde sinir olma ben tek başıma gidemem de evde soğan bile yok kocişte tekrardan aramış haftasonu adanaya gitmiyecen mi zaten diyoo bende 'yarın ne yapacam haftaya kadar yemek yapma diyosan tamam 'dedimm ne pazarla uğraşıyon kii gitsin alsın marketten ve ben şu halimle yemek yapma derdine düşerek de esas salaklık yapıyomm
bilgin için sağol canım bende duydum o kahve olayını deneyecem bakalım yutarsakrispi nan geçmiş olsun bak kahve iyi geliy kartanesi biliy bu işiiii
mart sakin ol ben senin yerinde olsam kocamı yanımda tutardım bi şekilde onların yanına göndermezdim gıcıklığına
ya ben sancılanırsam filan derdim:) sancım var az az derdim ah of yapardım göndermezdim yaaa
bence gelince konuş bu sıkıntıyı içine atma çünkü sez.de olacak olsan doğum stresli bişey, toparlayamazsın sütün gelmez sancın başlar aniden normal doğuma döner falan filan bi dünya zırvalık işte bence k.valden de nolursa olsun oğlu yanında olsun die böyle fırıldak çeviriyyy onun yanına kar mı brakçan kız sen yanında tut kocanı hemen msj at kendimi pek iyi hissetmiyorum de gelince de anlat içinden geçenleri ama senin benimn arabam bahsine girme araba sonuçta ortak bi şey sayılır üzme kendini cnm olmadı aç internetten ev ilanlarına bak beğendiklerini n ot al en azından gideceğiniz yer belli olur ve bakarsın uygun bi yer çıkar yarın gider bi saatte alırsınız ama böyle deprsyona girersin cnm kendini yıpratıp da kaynananın ekmeğine yağ sürme derim ben nacizane
heç sorma nan şimdide buse korkarım ondan sonrada kocişe geçer eminimcanım geçmiş olsun daha geçmedimi bu ishal olayı yaaa... buseciğe de geçmiş olsun canım dikkat et yavrucağa
amaaann bide kıymeti bilinse insanın içi yanmaz haaaa... yeri gelince 1 laf söyleyip herşeyi silip atıyolar...:umursamaz:
asında biraz da bizden kaynaklanıyo bu durumlar kızlar...iyi niyetimizle kendimizden önce karşıdakileri düşündükçe onlar da bunu kulanıyorlar... biraz sert olmak gerekiyo ama aldığımız terbiye ve vicdanımız öyle davranmaya elvermiyo...
he nan sidikli şimdidede poğlu oldu eyimi tutamamış ishalinide donuna kaçırmış kızım napsın yavrucak ben bilem zor tutimkaydirigubbakcemile3Çok üzgünüm çoook walla ne tesadüf tam eşinin geldiği gün ailesininde gelmesi Çok üzgünüm çoook
insanlarda düşünce yok canım napcan iştee sen kocanla iyi olmaya bak
şunun şurasında doğuma ne kaldı
stresli girme doğuma canımm :teselli:
kız ölee deme iyice kocanı onlara bırakma
sen kocana iyi dawran
zaten onlara neyin ne olduğunu biliyolar ama aileleri olduğu için dile getiremiyolar
abowwww hatun çıldırdı delikafadulden
oyyyy yerim ben sidikliyi hasta mı olduu :teselli:
bize küçükken limonlu kahve yedirilerdi bide haşlanmış patates. sende ölee yap canım bide bol bol su içir
vereliniortak
heee yaaaaaa 13 okulda domuz gribi tespit edilmiş neyden korkuyom biliyonmu doğum yapacaz hastanelerden bulaşmasa bari bizlere yaaaaaaaaaaistanbullular domuz gribi feci gelmiş buraya,akşam konuşuyoduk bizde asıl istanbulda çıktığında önlenemez die..bugün hastanede yolda nası korktum zaten,peçeteyle ağzımı burnumu kapatıp öyle gezdim ya..allahım sen koru:bbo:
nbr kızlaaaaaaaaaar
çok şükür herşey yolunda
eli kulağında dedi
sağol suremcim evet mikrobikmiş demekki inşallah hafif atlatır yoksa tam doğum zamanı olacak işmi yavvv
inşallah canım ooffff offffff ne menen bişeymiş kene gibi yapıştı kaldı yakamıza
bilgin için sağol canım bende duydum o kahve olayını deneyecem bakalım yutarsa
heç sorma nan şimdide buse korkarım ondan sonrada kocişe geçer eminim
he nan sidikli şimdidede poğlu oldu eyimi tutamamış ishalinide donuna kaçırmış kızım napsın yavrucak ben bilem zor tutimkaydirigubbakcemile3
heee yaaaaaa 13 okulda domuz gribi tespit edilmiş neyden korkuyom biliyonmu doğum yapacaz hastanelerden bulaşmasa bari bizlere yaaaaaaaaaa
vaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy hade gözünaydın emme ben izin vermeden çıkamaz bacım:roflol::roflol:
bu hafta bekliyomuuuuuuuuuuuuu kafamçokkarıştı
ayyy dilmuuuuhhhhhh
hadi hayırlısııı
destnaaaamm ben de buralardayım gittim süslendimgeldimkociş gelcek diye
ay kaç gündür rezil rezil açıyodum kapıyı :1ninca:
biz de yarın gidiyoz doktora bakalım ne dicek
ay annem 29 ekimde gelcek o zamana kaa beklese bari
gerçi gelcek derse annem de erken gelir
kız dilmuh şaka maka doğurcan yani heee kaydirigubbakcemile3 walla senden hiç ümidim yoktu kaydirigubbakcemile3nbr kızlaaaaaaaaaar
çok şükür herşey yolunda
eli kulağında dedi
he nan sidikli şimdidede poğlu oldu eyimi tutamamış ishalinide donuna kaçırmış kızım napsın yavrucak ben bilem zor tutimkaydirigubbakcemile3
nan kocan waryaa sattın yine bizi hain karıı :mymeka:kızlar ben kaçam gidemde kocişle oturam biraz hadi byŞeniz
inşş yarın güzel haberlerlerle gelirsinn hayırlısı ne zamansa ozaman gelsin berayınn yerimseniben benimde son 8 günüm yoksa sezeryan olur dedii doktor bizimki tosun yaaa
inş hepimzinki kolay olurr
o geçen haftaydı nan doğuramadın izin şansın gitti şimdi vermim önce ben doğuracim iştenan geçen hafta izin verdin ya ne unutkansın haaaaaaaa:mymeka:
kızlar ben kaçam gidemde kocişle oturam biraz hadi byŞeniz
kız dilmuh şaka maka doğurcan yani heee kaydirigubbakcemile3 walla senden hiç ümidim yoktu kaydirigubbakcemile3
kızz dokunma busemelmaz: rahat bırak kızı lmaz: hasta olmuşş kıyamam ben onaa yazıkkk :teselli:
nan kocan waryaa sattın yine bizi hain karıı :mymeka:
destnacım senide korkutmak istemiyim ama sana sezeryan yolları gözikiyii bencee delikafadulden
amaaaann gelsinlerdee sağlıcakla gelsinlerr hihoyyyt
kız dilmuh şaka maka doğurcan yani heee kaydirigubbakcemile3 walla senden hiç ümidim yoktu kaydirigubbakcemile3
kızz dokunma busemelmaz: rahat bırak kızı lmaz: hasta olmuşş kıyamam ben onaa yazıkkk :teselli:
destnacım senide korkutmak istemiyim ama sana sezeryan yolları gözikiyii bencee delikafadulden
o geçen haftaydı nan doğuramadın izin şansın gitti şimdi vermim önce ben doğuracim işte
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dokunmuyok zati hatta daha iyi davranıyok zira hasta olunca huysuz oli hanfendü:1no2:
neden sezryanı bu kaaa korkulacak hale getürdünüz anlamadım haaa sanki öldürecekler sizilmaz:
ben varım eliiiff
kocişi bekliyoom
aslında gidip bebişin odasını düzenlesem ii olcak ama oturdum kaldııımmm
nesli sezeryanla doğurdu ya ondan başka haber yok gaaba
ayyy canımmm inşallah istediğin gibi olur herşeyyyyhoşgeldin elifsun bende öyle sabah beri koşturup duruyorumm bu hafta doğurmam lazım yoksa sezercikk olcakk neslide suni sancı rahim açılmayınca sezeryan olmuşş ama başka bişey bilmiyorum canım sende dinlenn
kartanesii ordasınmııı nasılsın canımopuyorumnanaktan
gözünaydın canımnbr kızlaaaaaaaaaar
çok şükür herşey yolunda
eli kulağında dedi
de hade get doğurda gel nan kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilehe ya benimde ümidim yoktu emme doktor bekliyoz dedi gııııııııııhihoyyyt
kız ne edem adam hep işte,evde oluncada az oturam yanında diyom
anam sen daha gün almadın kusura bakma artık
aboo destna gıı hadi hayırlısı
anam bizim zilli de 3300 falan olmuştur diye düşünüyom daha fazla olmasa bari
çünkü çatım 3500e kaa müsade edimiş kaydirigubbakcemile3
ben kasılıyom gaaba yaa ama ağrısız sadee göbüşüm sertleşiyo
ay sanki benimki de 40ı beklemicek ya hadi hayırlısıı
tubik nan capon filmi bittimiii
hee dokunma huysuz sidikli poklu ziilimee kaydirigubbakcemile3dokunmuyok zati hatta daha iyi davranıyok zira hasta olunca huysuz oli hanfendü:1no2:
ben normal doğurcam nan çatır çatır :lepi:burdaki herkese sezercik yolları göriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaw ne bilemm bebem doğduğunda ayık olmak istiyom :kedi:neden sezryanı bu kaaa korkulacak hale getürdünüz anlamadım haaa sanki öldürecekler sizilmaz:
bağa bak kız teyzengile haber verdin miihe ya benimde ümidim yoktu emme doktor bekliyoz dedi gııııııııııhihoyyyt
kız ne edem adam hep işte,evde oluncada az oturam yanında diyom
anam sen daha gün almadın kusura bakma artık
aboo destna gıı hadi hayırlısı
anam bizim zilli de 3300 falan olmuştur diye düşünüyom daha fazla olmasa bari
çünkü çatım 3500e kaa müsade edimiş kaydirigubbakcemile3
ben kasılıyom gaaba yaa ama ağrısız sadee göbüşüm sertleşiyo
ay sanki benimki de 40ı beklemicek ya hadi hayırlısıı
tubik nan capon filmi bittimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?