nerdesin kız geç kalmışın doğurcaz biz nerdeysee
hııı bu arada dün ebe "evde iş falan yapma iyice dinlen" dedi... niye ki dedi.... "doğumunu erkene alırsın,sancıların çabuk başlar " dedi
bu gece de garip bi huzursuzluk vardı hiç uyuyamadım... ablama söyledim doğumun yaklaştığı için oluyo dediakannehir benim kız 40 haftayı beklemiycek mi acep
ne demek nan sen kadarken :mymeka: sen beni küççük mü görüyon ezikliyon mu nan beni :mymeka:hee sen kadarken benim de yaniidi yanmıyo artık şimdi başka arızalar çıktı çarpıntı falan gibi
hee biz her daim burdayık beklerik buyrunnnnnnnnnhem bıraz uzanalım hem dızı ızleyelım
sonra bulusalımmıııı
bekleriz sunwaycimm
ferhunde zillisi de dize geldi haa kaydirigubbakcemile3
kızzz şekercim e hadi doğuram doğuram didin aferin sağaaaa:))) hadi gözünaydın şaka bi yanaaaa aman da aman nazar değmesin taze anne adayımızaaaa:))) ay heyecan yapılmaz mı kızzz ben bile heycan yaptımmmnbr kızlaaaaaaaaaar
ben gittim girdim dopplere
çok şükür herşey yolunda
doktorumuza sonuçları gösterdik
bu hafta gelkliyoruz artık dedi
eli kulağında dedi
anaaaaaaaaaaaam nasıl heyecan yaptım anlatamam haaaaaaaaaaaa
ay hadi bakalım inş istediğin gibi olur sağlıkla alırsın kucağınaevet yaa öyle dedi eli kulağında dedi
olmadı zaten haftaya gene doktordayız
hayırlısı yaaa
valla heyecan yaptım anaaaaaaaam hemde nasıl
he bana da beklemicek gibi geliyo senin zilli ama bilemem tabe inş sağlıkla olur cnmaboo destna gıı hadi hayırlısı
anam bizim zilli de 3300 falan olmuştur diye düşünüyom daha fazla olmasa bari
çünkü çatım 3500e kaa müsade edimiş kaydirigubbakcemile3
ben kasılıyom gaaba yaa ama ağrısız sadee göbüşüm sertleşiyo
ay sanki benimki de 40ı beklemicek ya hadi hayırlısıı
artık o kaa iz kalmıyomuş sez.de cnm estetik dikiş yapıylarmış amaaaan şom ağızlılık yapma kız ben inş normal doğurcammmm öyle gözüküy şimdiliksezeryanın izi kalıyomu fato nan bikini giyebiliyonmu tubik bikini giyemicek deyü korkuyo :roflol:
herkes sezeryan olcak ben saa diim :roflol:
slm cnm iyyiz hoşgeldin doğurma telaşındayızzzzselamm kızlarrrrr
elıf ben
nasılsınız
hee biz doğurduk doğurcaz:)))bende kasım annesı olam ınsallah ama sız epey ılerdesınız yaaaaaakannehir
aynı kursk yanması kaç gündür bende de var kız bişey de yemiyom emme yanıyoooyaa benimdee midem değeldee bölee kursağım yanıyoo :bbo:
cnm doğumdan sonra bile birden çatlıyomuş son haftalar daha çok çatlıyomuş bendede şimdilik yok ama bu olmuycağı anlamına gelmiyoiyi akşamlar kızlar , millet dizilere takılmış bakıyorum :) ya kızlar kafama takıldı bu haftadan sonra karında çatlak oluşur mu ?? doğuma 1 hafta var o zaman içinde çatlarmıyım acaba ya ??
he bende de yok ama kesin çatlıcazzzz kurtuluşu yokasıl son zamanda çatlak olii diiler ya o son zaman bu son bi haftamı bilemiyom
galiba bende de yok
ayy cnm geçmiş olsun pekmez filan iç de az toparlanslm kızlar nasılsınız ne var ne yok 2 gündür giremedım doğuran var mı en son nesli doğuma girecektı nasıl olmuş bebişini almışmı kucağınaaaa....
herkes iyi mi....
kızlar ben p.tesi günü üşütmüm mü anlamadım salı günüden beri halsızım boğazım şiş...
hep limon sıktım içtim,ıhlamur fln,çok halsızım ha bire yattım bugünde eve temızlıkçi geldi.görümcemde geldı bebiş kıyafetlerini ütüledi....
çok halsızım yaaa.... ne var be yok biri özet geciversın yaa geçmiş okunmaz şimdi....
herkeşşş doguruyo
kızlar sız tecrubelısınız
oyle bıse sorcam
karbınız sızınde arada srtlesıp bı toplanıyormukaydirigubbakcemile2
melekcim
nesli doğurdu ama sezeryanla iyilermiş
uni bugin doktora gidecedi gelmedi ben de merak ediim
edoşa dru heran gelebilir 29 ekime kalmayabilir demiş nstde iki sağlam sancısı çıkmmış
başkaa
dilmuhunkini de haftaya bekliilermiş
bu kadar sanırım
saa da geçmiş olsun aman dikkat et
hee o işte kasılma dedikleri şeymiş bebek orada toplanıyo gibi akannehir bazen sancılı oluyomuş da ben de olmuyo sancı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?